Expedition Grammatik !

Shabalabalalabalalooo !

Ja. Hade svenska grammatik prov idag och gosh vad jag gillar't!

Innan vi gick in i klassrummet står vår lärare utanför och delar ut 'pannband/hattar' gjorda i papper och i olika färger.
Alla med blått var i ett lag, alla i rött var i ett lag osv osv..
När vi kommer in i klassrummet går alla och sätter sig i bänkgrupper med sin färg. Och så säger vår lärare: "Nu börjar Expedition Grammatik!"
Sen fick vi lappar och skulle svara på olika saker på tid och sådär. Sen det laget som fick minst poäng i varje deltävling hamnade i ordrådet och kunde därför gå miste om värdefulla poäng;)
Det var grymt kul! Tänk om alla prov skulle vara sådär. Då skulle jag verkligen längta sönder mig till alla prov. HAHA!


Efter skolan drog jag och Anneliscius ner på stan, kollade efter klänningar och skor och sånt till festen som är om en vecka!
Blev btw helt nerkärad i ett par skor från scorett, snyggare har mina ögon aldrig skådat (a)






PUSS !


29 / 11 -10

Godmorgon bloggen!

Gröten står på spisen (vilken grötmänniska jaga är ;o) och jag ligger nästan kvar i sängen. Eller skulle iallafall velat.

Det är 15 minus ute! Svinkallt! Jag kommer då inte komma hem levande i eftermiddag.

Kanske drar och solar med Anne efter skolan, men får se hur det blir med det.


Nej, en hungrig bloggande chey tänker gp och äta sin gröt nu;)

Bloggar mer när jag kommer hem runt fem/halv sex




PUSS !

> you're my angel who saved me from danger <

Hallojjsan !

Hemma från Sigtuna nu, var skit mysigt faktiskt! Men så sjukt kallt! Frös halvt ihjäl mig. Nej, sommar is the shit!

Snart kommer grannarna på adventsfika, mys!

Blev inga skor idag heller, tack så mycket mamma! -.-

Är btw sjukt jätte irriterad. Min choklad är slut, blev inga nya skor, jag fryser och är egentligen piss trött. Mpste egentligen skriva lite på 'mina nio skolår' och plugga till svenskaprovet som ag har imorgon, OCH läsa en engelsk bok och sen en vanlig bok.. Gaah! Nej, nu är jag riktigt irriterad, mest för chokladen och skorna, men ja.

PUSS !



miss u hun'


Godmorgon Bloggen

Godmorgon sötnosar !

Sitter i min säng med en kopp te och en bok:) Ska snart gå och klä på mig och sminka mig osv..
Idag blir det att åka till Sigtuna med familjen och gå på någon julmarknad där. Mys!

När jag och mamma ändå är inne i stan sen ska vi nog ta och köpa ett par stövletter till mig och förhoppningsvis ett par pums till Nobelfesten som är om bara någon vecka!

Ni får en gammal bild eftersom det inte går ladda upp nya ?

HAHA!



Skriver när jag kommer hem:P

PUSS!

P to the ULKA :D

Oj oj oj vad roligt det kan vara att åka pulka!

Jag och Felicia har åkt i världens coolaste backe! HAHA!
Typ helt blöt och trött i benen, vet inte hur många gånger jag sprugit upp för backen och sen åkt ner med Felicia i knät. Fettish Kulish!
Ramlade av pulkan och fick en pinne rätt i arshlet, trevligt va? Kan väl säga att jag skrek till en aning, haha;)

Hur som, ska sätta mig och plugga lite nu, har en del saker som ska vara klara till på måndag. Whatever. Skriver nog mer sen :)


PUSS !

(bilderna vill fortfarande inte laddas upp)

Lussebullsbak !

Tjenis Tjenis! :)

Har bakat lussebullar med syster och mamma! Mys!

Skulle kanske dragit till Sophies stuga ute på udden idag, sovit där och lite sånt, men nej nej.. Sen fick man ju inte träffa Sophie heller. Tack mamma! -.-
ud vad det har snöat mycket ! Nu blir det att dra ut och åka pulka med Felicia! :D



PUSS !


(och bilderna skiter sig, lägger upp dom senare om det funkar då:P)



G


Senaste veckan,

Sorry för sämst uppdatering senaste veckan, men mitt internet har laggat sönder. Varit snöstormar gör att internet cpar sig här ute på landet;)

Men lite snabb update nu då.

Måndag: Skolan som vanligt, sen mötte jag upp Sophie på stan och vi satt och snackade käkade choklad och bullar och hade det mys som vanligt! Underbart att träffa min favorit chey efter 5 veckor!

Tisdag: Skola sen hem till Anne för att plugga. Vi bakade godaste sladdriga pudding oboy-kladdkakan ! Sen höll jag på att inte komma hem för att busschauffören inte tänkte släppa på mig på bussen ?

Onsdag: Skolan, sen hem och plugga sönder.

Torsdag: Vaknade och hade feber, men det hindrade mig inte från att plugga hela dagen.

Fredag, idag: Skolan, hade tre prov men gjorde bara två, hade vikarie i biologi så det provet görs nästa vecka i stället.
Stannade kvar i skolan en timme, snackade med Anne, behövdes verkligen! Sen tog man bussen in till stan och gick och solade! Lovely!


cääpää bild ;)


PUSS !


Ge mig! Ge mig! Ge mig!

Om jag hade varit aningen rikare då skulle jag minsann köpa mig en rosa one piece dress.



Asså hur cool är den inte?


En sån skulle inte sitta helt fel, den är ju helt grymt ball. I'm inlove!♥


Jag kanske borde starta en välgörenhetsorganisation: Till fattiga Julior som vill ha en one piece dress men inte har råd med en själv.
För det är ju så att jag är helt pank. Så nu är den här välgörenhetsorganisationen startad och vi (jag) tar gärna emot pengagåvor;). HAHA!

Sophie kommer döda mig. Så om ingen uppdatering kommer vet ni varför;)

Suttit och kollat igenom en massa gamla videor nu.. Hittar en massa från en helg då Sophie sov hos mig, typ när vi kör flygande mattan i min säng, hon kittlar ihjäl mig.. Men jag hittar inte videon då Sophie kissar på sig ! Hahah! SKIT! :D

Är den videon borttagen då vet jag inte vad jag gör, den skulle jag ju visa upp på hennes bröllop. Hehe. Skämt åsido, nej men det var en video där Sophie och jag garvade sönder och sophie garvade så mycket så att hon kissade på sig och så kommer min lillebror in och jag säger "Sophie har kissat på sig!" Då flyger sophie på mig och lägger handen för min mun och sen säger hon självsäkert till Lukas "Asså nej, tror du det eller? Jag är ju 12 år, jag kissar inte på mig!" Lukas går ut och då viskar sophie "julia titta!" och så drar hon upp ena benet (hon hade glömt bort att vi filmade) Fy vad jag skrattade! Sen kommer lukas in igen och sophie säger "Nej nu ska jag gå och ta på mig pyjamas!"  när klockan var 18. Nej nej, Lukas misstänkte ingenting;) HAHA!


Sophie, nu får du inte döda mig..!


Haha älskling..! (a)<3



PUSS !

Gamla minnen

Efter lussebullar och glögg så fick jag lust att sätta mig och kolla igenom gamla bilder och typ alla mobilvideor från typ 2008. Återuppleva gamla minnen typ.

Så ja, skriver väl mer sen antar jag:)


Herregud.



PUSS!


Jafar is cooler then Jafari ;D

Mitt hår är mörkare!;)

Har äntligen färgat håret.. Igen! Färgade det i sommras men färgen gick ur efter 2 veckor (och det var inte toning) men ja, nu är det mörkare! I'm lovin it!:D
(bild kommer upp så småningom..)



Orkade inte skriva igår när jag kom hem från mormor.
Snackade med Sophie i tele ett tag och shit vad skönt det var att höra hennes röst, hennes skratt, allt det där, igen. Vi har ju inte träffats på en månad. Och herregud vad jag saknar henne!
Och visst är Jafar så mycket coolare än Jafari;)


Nej nu är det pizza som gäller åt min hungriga mage!



P U S S !


Hos mormor.. IGEN ;)

Tjenis Tjenis ;)
Hemma hos mormor nu och har snott datan. Lalalah..!

Vi har käkat julmat, skinka, omelettfett, prinskorv och köttbullar. Fett gott!

Ajja, skriver nog mer ikväll när jag kommer hem:)

Lägger in två bilder från morfars data:P

Haha! Jag och sötaste kusin i påskas:)

Halva feta släkten i rutchkanorna på nickis, höhö;)



P U S S !

Jag är.. förvirrad?

Jajamensan! Sjukt förvirrad.. (och väldigt kissnödig);)
Och nu kommer jag inte kunna sova inatt heller. När jag blir förvirrad så tänker jag alltid föör mycket, och det tänkandet kommer oftast på kvällen när jag ligger och ska sova.. Jaja, en sömnlös natt är nog behövligt! Bara tänka och undra, försöka lista ut vad det är som händer, för jag har ingen aning? Antagligen var allt sant.. Vad skulle det annars vara? Antagligen nåt helt obetydligt eller kanske det som jag börjat fundera på. Eller så.. äh! Skit samma, får väl se vad jag kommer fram till inatt;)


fettiish coliish bildiish ^^



19/11 2010

Hallojsan!

Skolan idag då. Hade först matte och massa grejer med roten ur och jag är ju bara bäst på't;) Sen biologi och även prov för min del, gjorde bara halva men resten görs nästa vecka:p Sen SO, språk, utvecklingssamtal, gick bättre än vad jag trott!
När jag trodde jag var klar stötte jag och mamma på studievägledaren i korridoren och jag som missade min enskilda tid igår med honom fick en ny tid på direkten så mamma följde med och pratade. Ganska skönt faktiskt, eftersom att hon tänkte på lite mer grejer än vad jag gjorde just då;)

Har varit i stan tills för ungefär en timme sen. Handlade mat med mamma och fixade lite såna småsaker. När jag kom hem drog jag ut och gick i mörkret med Anne i andra änden av luren:P
Sen har jag och mamma suttit och kollat igenom en massa gymnasie grejer, kataloger och lite sånt. Vad mycket det är nu med gymnasievalet..!

Ska sätta mig och bara slappa lite nu, kolla på bla K&T Show och sen bara någon bra film.
Imorgon blir det pluggardag, ska börja skriva och tänka på nobelarbetet i svenska som ska skrivas på måndag. Usch usch, vad  mycket det är nu. Känns så iallafall. Jaja.



Ni får en bild från innebandydagen eftersom inga nya bilder tas nu förtiden;)





P U S S !

Jag ska bara glömma allt. It's over.

Tjenixen !

Har suttit och kollat lite film sen jag vaknade för nån timma sen. Mådde fortfarande dåligt och så.. Jag som skulle gjort ett prov idag.. SUCK!

Vet inte vad jag ska skriva så det här får bli världens längsta inlägg och utan bilder.




P U S S !


GRATTIS ÄLSKLING ♥








Grattis på födelsedagen hjärtat! Du betyder så sjukt mycket för mig!

Jag Älskar Dig Sophie Eriksson♥

Home Home Home

 Tillbaka. Äntligen tillbaka från det illaluktande huset där Knutby Vårdcentral håller hus.

Blev en himla massa blodprov. Hela 5 rör! Massa prov om gluten, levern, blodvärdet, järn osv, osv. Jag satt bara och stirrade på blodprovstagaren när hon rabblade upp alla 11 prov som skulle göras!
Får svar om en vecka men "tills dess är det bara att gå till skolan och bita ihop!" tyckte läkaren.

Resultat av sjuttioelva blodprov;)


Ska ta det lite lugnt till klockan två tänkte jag. Kolla på tv och sånt fram tills dess. Sen är det bara börja plugga till Tyska provet jag har imorgon och Biologi provet jag har på fredag..



PUSS !



Vårdcentralen..

Godmorgon på er sötnsar! *gäsp*

Blev att vara hemma från skolan idag. Hade skitont i magen och mådde riktigt illa när jag vaknade så hemma fick det bli. 
Mamma ringde nyss och väckte mig. Om tio minuter ska jag vara färdig för att åka till vårdcentralen.. Usch! Det luktar så äckligt där..! Hate it!  
 Men måste ju kolla upp vad illamåendet beror på..!

Ska springa och sätta på mig några mjukisar och en tjocktröja, slänga upp håret i en knut mitt på huvudet;)
 Känns inte sådär jättelockande att åka till vårdcentralen i min rosa pyjamasbyxor..;)


Skriver när jag kommer hem.


PUSS!

UTKAST: 16, Nov. 2010

Heej!:)

Usch! En riktigt trött och jobbig dag idag. Dagen började med att jag försov mig med en timme, men hann ändå i tid till skolan..!
Första lektion; kristendom. Vi skulle vara i datasalen och skriva något brev. Men datorn jag hade var segare än en grottmänniska! Efter en halvtimme av lektionen hade jag precis blivit inloggad och efter ytterligare 10 minuter var jag ute på internet. Särskilt mycket gjort den lektionen blev det inte för min del.
Dagen fortsatte med lite förberedande info om gymnasiet. Sen blev det fysik, matte och matteprov. Och slutligen textil.
När vi slutade vid halv fyra är Anne självklart så klantig att hon tappar sina nycklar i ett dörrhandtag så att nycklarna fastnar där och går inte få upp. Blev att leta reda på vaktmästare (som hade slutat för dagen), så istället för vaktmästare blev det vår klf. Men hon kunde inte få upp nycklarna. GRATTIS ANNE SOM NU BLIVIT TILLDELAD 1:A PRISET I KLANTIGHET!!
Iallafall. Åkte bussen (halvvägs) hem innan pappa hämtade upp mig och vi åkte vidare till John Bauer gymnasiet för att gå på Öppet Hus. Men nej, JB är nog inget gymnasium för mig. Bara att leta vidare..!

Nu ska jag sätta mig och plugga lite engelska och sen känns det som om sängen lockar tidigt idag. Har mått så fruktansvärt illa senaste 2 veckorna, detta har också gjort att jag inte kan äta och är skit trött pga det.. Så att lägga mig tidigt är nog just det som jag behöver just nu. Och kanske lite ledighet inte skulle skada heller;)




min ängel utan vingar -JAG SAKNAR DIG !

blablablablabla

Kommit hem från mormor nu.
Det var verkligen skit trevligt! Vi åt mat och fikade tårta:D Me like!
Dom andra hittade något gammalt spel som dom satte sig och spelade. Jag satt och kände mig gammal och kollade i tidningar;) Typ någon tidning med julinredning eller nåt. Nu vet jag hur jag ska ha i mitt rum i jul, kommer bli skit fint!


HAHA!

Vad har ni gjort idag?:)





P U S S !


Dagens Outfit


(Fattar inte vad jag gör med handen ?)

Tröja/Blus: GT
Strumpbyxor: H&M
Smycken: H&M, Accent

Fars dags middag :)

Hallojsan!

Ska snart åka iväg till mormor och äta farsdags middag :)

Trevligt Trevligt!

Lägger in en dagens outfit sen när jag kommer hem igen. Hinner inte nu:p



PUSS !

"Julia, du är på smällen!"

HAHA!
Min syster böjde sig fram helt random och klappade mig på magen och utbrast "Julia, du är på SMÄLLEN!" HAHA! Jag dööör! xd


Dagen har spenderats hos: Mormor

Hej Sötnosar !

Hann inte blogga innan jag drog iväg till mormor imorse..

Åkte som sagt iväg till mormor imorse med min syster och bror. Vi hade det skit mysigt! Planerade lite inför julen. Vi håller ju på med en liten hemlis som bara jag, Felicia, Lukas, Mormor och morfar vet om. Hehe. Det blir nog skitbra! Ni får inte veta vad det är än.. Ifall att mamma skulle råka kika in på bloggen, hon får ju inte veta om det liksom. Då förstörs ju allt;)

Dagen får komma i bilder.

Lukas, mormor & jag

Jag och Felicia

Igen:p



Sötaste Felicia (a'


Vad säger ni? Kan ni gissa er till vad vi gjort idag med hjälp av de två första bilderna? Ledtråd: JUL;)




PUSS !

 


Humör: Förvirrad!

Jag sitter och läser gymnasiereklam, heter det så?
Jag är grymt förvirrad. Vad ska jag välja? Tänk om jag väljer fel? Har tänkt att jag ska läsa samhäll på John Bauer, men är inte riktigt säker. Får se hur det känns efter Öppet Hus där på Tisdag:)
Har fått reklam från GUC och webbdesign skulle nog kunna bli skitkul. Men jag vet inte riktigt. YA Fri har det också kommit reklam för som jag suttit och kollat igenom precis. Blev lite taggat på det också. Design. Jag har haft textil (& design) som profil sen i sexan och tyckt att det verkligen har varit skit kul. Men jag vet inte om jag vill bli designer sen. Så kanske en dålig ideé att ta det gymnasiet..

Jaja.. Får se hur det blir. Kanske att jag kan bestämma mig efter öppet hus på JB på tisdag..! Har ju hört att det är bra och så. Whatever. Ska ta och dränka mitt förvirrande sinne i Cola och tv tittande nu;)


OMG !


PUSS !

Kevin & Petter (a'


Sommaren -09 var jag och Sophie flera gånger ute på udden (där hon har sin sommarstuga). En eftermiddag så bestämde vi oss för att cykla omkring lite där.
Vi hade på oss våra
Cool 50-tröjor, en massa foundashion i ansiktet och självklart KATTSTRECK. Det var vår kattstrecksommar;)
Iallafall så cyklade vi runt hela området och när vi var på andra varvet så ser vi två killar som står och håller på med en kanot inne på en tomt. De såg ut som om dom var typ 17 så då såg vi vår chans att flörta lite.
När jag tänker tillbaka på det.. Asså gud vad pinsamt!
Anyway. Vi stannade cyklarna och stod och stirra på dom och sen ropade vi hej. När dom kollade på oss och ropade hej tillbaka blev det ju jätte pinsamt så vi cyklade så fort vi kunde ett varv till runt området. Fem minuter senare var vi tillbaka och skrek 'Hej snyggingar' och vi tyckte självklart att vi var så sjukt modiga som skrek det. Sen blev det pinsamt och vi cyklade ett varv till. Men när vi kommer tillbaka så är dom inte där. Men framför oss på vägen ser vi dom. På varsina cyklar. Och självklart så bara måste vi ju cykla efter dom.
Efter ett tag skulle vi till Sophie's stuga och käka. Så när vi sitter vid matbordet så frågar Sophie's mamma "Vad har ni haft för er i eftermiddag då? Ni har ju nästan inte varit hemma nånting." Vi tyckte ju att vi var så roliga som hade förföljt dom här två killarna hela eftermiddagen så vi berättade för Sophie's föräldrar. Dom bara skrattade åt oss och när vi ätit klart säger Sophie's mamma "Ska ni ut till dom där killarna igen?" "Ja" "Men ni sover i eran säng inatt, Sophie och Julia!" Vi bara skrattade och sminkade på kattstrecken lite till innan vi gick ut till cyklarna.
Vi visste ju inte var boysen var så vi cyklade till badet. Och där sitter dom. När vi ska gå av cyklarna en bit ifrån boysen så river Sophie upp typ halva sitt ben. Jag överdriver inte när jag säger att halva hennes ben var rött av blod. Så vi går ner till vattnet och försöker få stopp på blodet och tvätta av hennes ben. Självklart så lyckas vi inte. Så vi går till en av killarna som sitter på en sten (för där fanns skitstora löv som hon kunde sätta på benet) då han hoppar till och skriker "AAH! MEN HELA BENET ÄR JU RÖTT!"
Jag "Har du lust att slicka upp det?"
Sophie och jag går skrattande därifrån. Sen vänder Sophie sig om och ropar "Vad heter ni?" "Kevin och Petter".
Efter ett tag så cyklade vi efter Kevin och Petter -iGEN. Dom tyckte nog att vi var skitdryga. Typ cyklade 10 meter efter dom och "Kevin & Petter STANNA!" "KEvin och Petter, hur gammla är ni?"
Tillslut stannade dom på en väg och skrek till mig att jag betedde mig som en 3åring. Självklart fick jag värsta damputbrottet och Sophie stod och sa till mig "Julia lugna ner dig. Fattar du inte hur pinsam du är eller?"
Men dom cyklade till oss efter att jag slutat skrika och döda cykeln;)
Jag vet inte vem av dom som var Kevin eller Petter. Men när vi stod och snackade på vägen så går antingen Kevin eller Petter iväg och börjar snacka i tele och ska gå och pinka. Den andra av dom lägger sig i diket och börjar fråga oss om vi har kille. Sophie sätter sig mitt i vägen och jag lägger mig bakom henne, också mitt i vägen. Sophie säger att hon har kille. Vilket hon hade. Jag säger att jag också har kille, vilket jag inte hade. Han kollar på Sophie och säger "Dig tror jag på, men inte på henne" och så nickar han åt mitt håll. När den pinkande killen kommer tillbaka så säger Sophie plötsligt "Jag har tappat oskulden!" Och eftersom att jag inte vill vara sämre så säger jag samma sak. Än en gång tror boysen på Sophie och inte på mig.

Efter typ 20 minuter så bara reser sig Kevin och Petter upp och cyklar iväg. Vi som tänkte att vi skulle minsann följa efter dom hela kvällen och hela natten cyklar efter. Men dom är BORTA. Så vi cyklar till barnbadet -men där är dom inte. Vi cyklar till nakenbadet -men där är dom inte. Vi cyklar till vanliga badet -men där är dom inte. Vi cyklar till huset dom stod vid när vi såg dom för första gången  -men där är dom inte heller. Sen cyklade vi till en 'länga' med hus. Och vid ett brunt hus så ligger deras cyklar slängda på marken. Men Kevin och Petter syntes inte till.
Sjukt besvikna trampade vi hem och la oss och pratade halva natten om Kevin & Petter.


Tack Sophie för att jag fick uppleva den kvällen med dig♥
Det är en kväll som jag ALDRiG glömmer !



Den här bilden togs samma dag som vi var ute med Kevin & Petter (däremot syns inte kattstrecken här;))


Uggs för män ?

Har ni sett att det finns Uggs för män? Har aldrig sett det förut. Och jag gillar det inte! Gosh vad det ser bögigt ut!

HAHA !


J
ag ger en stor DISS till Uggs för Män.


Vad tycker ni? Hiss eller Diss?


Och så ska man hitta på en till rubrik

Godmorgon på er!

Febern har sjunkt -Wihoo! Däremot så är huvudvärken tillbaka -Suck..!

Nyss kollat på Keza & Tyra Show. Missade ju det igår eftersom att jag la mig tidigt.

Är riktigt hungrig, men som igår har jag ingen lust att äta. Det är bara att vänta till mamma slutar vid halv två då hon skulle köpa Coca Cola och apelsiner påväg hem;) Tack!

Hur som haver, skulle egentligen dragit och solat efter skolan med Anne idag. Men nej nej; febern kommer ju självklart och förstör allting. Feber: Vad har du emot mig..?!

Jaja. Ska nog gå och lägga mig och sova igen.
Trött Tröttare Tröttast!


PUSS !


Jag är död

Yes jag är död. Iallafall nästintill. Mår verkligen pissdåligt. Känns som om jag har 40 graders feber. Helt seriöst. Vill bara gå och lägga mig och sova. Fast allra helst vill jag dricka Coca Cola och käka flera ton med apelsiner..!

Mår skitilla av allt jag äter eller dricker. Är hur himla hungrig som helst men har ingen lust att äta. Vet bara hur dåligt jag kommer må efterår. Men Cola det skulle sitta fin fint. Och apelsiner också. Det känns så fräsht att äta apelsiner när man är sjuk. Eller vad säger ni? Och det är verkligen något jag har lust att äta och dricka. Men finns det hemma? Nej men självklart inte. Kanske att jag skulle kunna be mamma åka till affären och köpa det.
Om inte, jag då går jag och lägger mig i min säng och sover. Pang Bums!


Baka Baka Liten Kaka

Filmen är slut och jag har nu sett alla Lejonkungen filmerna. No life? Oh yes!

Febern är fortfarande kvar och jag känner mig fortfarande helt slut, men kom igen. En kladdkaka ska jag väl kunna slänga ihop iallafall..?
Jag är hungrig men det finns inget att äta, och en kladdkaka, eller varför inte muffins, går ju skit snabbt att slänga ihop och sen poof in i ugnen och sen är det klart ! Hmm, jo så får det bli. Muffins. Jag måste ju klara av att hälla i lite mjöl i en bunke och vispa, sätta formar på en plåt och in med det i ugnen. Det kan väl ändå inte vara så himla ansträngande? Eller?






Vi får väl se om jag ligger på köksgolvet och inte orkar ta ut muffinsen ur ugnen sen;)


P O P C O R N !


Hittade inga bullar, ingen glass, inga pepparkakor -ingenting gott att fika när jag nyss var nere i köket på jakt efter något ätbart. Men titta! I ett av alla köksskåp ligger det popcorn! Bara ligger där och väntar på mig. Snabbt som ögat (så att inte pappa skulle komma in genom dörren och säga "Det där är mina popcorn!" -Något som händer väldigt ofta när jag hittar något gott i köket.) stoppade jag in dom i micron och efter 4 minuter gick jag snabbt upp till datorn och satte på Lejonkungen 3.
S
å nypoppade popcorn och oboy + mysig film..! Bara febern skulle ta och släppa så skulle allt vara helt perfa!:D



PUSS !


Det ska väl vara tvärt om ?

Godmorgon sötnosar !:)

Vaknade imorse och usch och fy vad dåligt jag mådde. Feberfrossa, huvudvärk och illamående, vad är det här?! Blivit så mycket sämre sen igår, ska det inte vara tvärtom? Att man blir bättre för varje dag som går? Jaja.

Jag tror att jag ska skaffa barn.. Jag kollar alltid på barnfilmer för att jag tycker att dom är så himla mysiga. Och det blir ju lite mer 'obarnsligt' om jag skulle skriva "Nu ska jag sätta mig och kolla på Lejonkungen med min dotter.." istället för "Nu ska jag sätta mig och kolla på Lejonkungen.." Skämt åsido.

Hur som haver så är faktiskt det Lejonkungen som gäller nu. Ett Lejonkungenmaraton. Ska kolla på alla tre vettni;) Antagligen kommer jag sätta på Robin Hood eller Peter Pan eller någon annan film efter typ 15 minuter på första filmen. Jaja.


Höhö..!

PUSS !


Ny design..?

Ska nog ta och göra om hela designen, textstilen, headern, allt!
Jag är trött på det jag har nu.. faktiskt. Men ja, frågan är ju när..? Det märker ni väl förstås, när det börjar bli förändringar och så i bloggen:) Men, vi får se helt enkelt. Kanske att jag sätter mig och gör det imorgon, då är jag hemma.
Skolan lockar inte tillräckligt mycket. Huvudvärken och illamåendet lockar egentligen inte heller. Men jag har ingen lust att gå till skolan imorgon nu när jag bara vill springa till toaletten och spy hela tiden. Får hoppas på att jag blir bättre snart:P

Är det någon av er läsare som har tänkt på hur fruktansvärt långtråkigt det är att vara hemma själv ? 





Bild från YOUTH (y)

Kom till mig. Jag saknar dig för mycket!


Jag ska börja blogga mer!

Klagomål från Sophie på facebook. "Bloggen har blivit dålig, lite uppdatering på www.juliabbergquist.blogg.se nu? :o♥ "

Okej. Jag ska börja uppdatera mer. Men jag har inget att skriva. Kom med tips! Kommentera vad ni vill se mer av i bloggen :)




Tack hörru ;')


Sjukling

Hej på er !

Blev skitmysigt med fikat med moster igår. Vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord och hade det skit trevligt:).

Imorse när jag vaknade dunkade huvudet av en värk som gjorde så fruktansvärt ont. Mådde illa och frös. Nej, det blev att stanna hemma idag. Ska vila upp mig ordentligt så att jag ska kunna gå imorgon.
Vila upp sig, kan man göra det på ett bättre sätt än att kolla på nån gammal film och käka kladdkakssmet? Nej skulle inte tro det!


 Nu blir det Sunes Jul (y)



PUSS !


IRRITERAD x1000

Ni som följt min blogg ett tag känner nog till att jag har ett starkt beroende: GODIS.
Det är ingenting som jag bara säger för att jag ÄLSKAR godis, utan jag blir skitirriterad och rastlös om jag inte äter godis. Är jag irriterad så äter jag ofta godis för att lugna mig. Precis som en rökberoende. Denne gör samma sak fast med ciggen. Jag har bytt ut ciggen mot godis. Har jag inget godis tar jag vad annat som helst som har mycket socker i sig, bulle, kladdkakssmet, kakor. Whatever. Bara mitt socker-/godisberoende stillas ner.
Just nu är jag fruktansvärt irriterad. Jag är trött och det är därför jag är irriterad. Min moster har kommit hit och hon åker hem imorgon bitti och nu sitter hon  i mitt kök och fikar med mamma. Jag vill också ha fika och sitta och prata med dom. Men jag är trött och vill gå och lägga för att jag snart somnar stående. Därför är jag irriterad. För att jag får beslutsångest. HAHA ! Töntigt, ja jag vet.

Sen, den efterlängtade snön som kom idag kommer smälta tills imorgon bitti.. För det har börjat regna och det är +2° ute. Det gör verkligen mitt irriterade humör på topp!

Nej, fika och choklad är precis vad jag behöver nu. Och lite sällskap från moster;)



Fett balla bilder från Youth 2010 !




PUSS!


9 November 2010

Schha Schha Blöggen ! :D

Innebandydag på allians idag. Grymt boring.. Jag fick ju inte vara med pga andningssvårigheterna efter kyssfebern. Men Anne och Karina skulle inte heller vara med så det löste sig ju med att vi tre satt och kollade på killarnas matcher istället!:)
En dag på läktaren inne i Allianshallen när LO:s killar spelar innebany matcher kan verkligen bli galet kul!

Jag "..och han fick typ damp och sen liksom slog han honom på bröstkorven..!"
Anne "HAHA!"
Jag "Vad? Vad är roligt?"
Anne "Du sa bröstkorven istället för bröstkorgen!!"
Detta följdes av tio minuters asgarv ((;

Det har snöat som sjutton idag:D *happy face* Fett glad, men när jag skulle gå till bussen i 20 minuter så var det snöstorm. Inte lika bra precis. Men gick med Oliwer och ja, vad hade vi? Ett lite annorlunad samtal kan man väl säga, eller? Handlade om min lillebror, Anne, hans kompis och ishockey. Haha..? Sick sick..!

TACK SNÖN FÖR ATT DU SNÖAR! DU FICK MAMMA ATT FAKTISKT BESTÄLLA HEM EN NY TJOCKARE JACKA TILL MIG. Mycket behövligt för min del. Fryser ju häcken av mig i min som jag har nu..


failad bild;)


PUSS!


Nov. 7, 2010

Hallojsan:D

Åh, youth borde vara i början av veckan och inte sluta dage innan skolan börjar igen. Frågan är ju om jag kommer upp imorgon..? Antagligen kommer jag försova mig..?
Men men, det har varit en sjukt bra vecka! Lovely..!

Gårdagen var sjukt mysig. När jag och Anne fixat oss och skulle gå iväg till LO så blev vi erbjudna mat hos Maria. Och vi tackade mer än gärna ja.
Vi satt och käkade med familjen Hidejäll. Tända ljus, åt och pratade. Skit mysigt!

Nu ska jag fika och sen sätta mig och kolla på någon mysig barnfilm med sötaste lilla kusin (a)

PUSS!



Juste, titta vad jag fick av Amanda, Marias dotter. Gulligt!

Lalalalalalalalalalalalalah'

Sitter på hemma hos Maria och har snott datorn;) Anne duschar, Maria och hennes man & barn är i skogen och jag har tråkigt.

Nyss käkat frukost, honungspuffar in my heart !

Ska börja fixa mig så fort Anne kommer ut från duschen. Sen bär det ju av till LO. Jag kommer inte våga gå utanför dörren. Jag tror typ att jag kommer bli misshandlad om jag går ut bara för det som hände i trapphuset inatt. Polisen som var här sa att det var en massa blod i trappan och grejer. Jag och Anne hörde ju dunkanden och spring i trappan utanför inatt. Men inget skrik. När jag, Maria och Anne snackade om det efter att polisen gått och att vi inte hörde något skrik så säger Anne.
Anne: Det måste varit ett tyst offer. Eller så hade han munkavle (stavning?)


Nu kom anne ut från duschen, så ska väl ta och gå och fia mig nu,


PUSS!

You're my number one ! ♥

Cha cha bloggN.
Anne här dåra. Jag sitter här på en madrass på golvet med Julia liggandes bredvid. Hon ligger & sniffar på min väska & säger att den luktar som Karina ? Plus att hon muckar gräl med en massa randoms på bdb medans hon sjunger. Jag har kul, fast min mage kurrar. Ehuh.
Ciao.


Dagarna

Tjena Tjena Mellan Bena!

Jag och Anne har nu vaknat upp hos Maria H. När vi orkar ska vi nog börja fixa oss och sen käka lite frulle innan vi drar ner till LO och youth.

Veckan har varit helt galen. Inte minst onsdags kvällen/natten. Shit. Bögar, pedofiler, aspackade och vinglande. HAHA!
Torsdage blev en riktig bakisdag. Vaknade upp hos Anne och då hade vi sovit bort typ halva dagen. Vi fixade oss lite snabbt och sen tog vi bussen in till stan och där blev det ju ofc bakismat på donken;)
Fredagen. Juste, det var igår. Känns som om det var typ en vecka sen eller nåt. Men iallafall igår. Jag har antagligrn fått en lite lätt hjärnskakning från i onsdags då jag ramlade flera gånger och slog i huvudet i marken. En av gångerna jag låg på marken skulle Zäta och Karina dra upp mig. Men då dom tog tag i mina jackärmar ramlade jag 'ner i jackan'. Fulla som dom var så trodde dom att jag hade försvunnit och släppte jackan. Mitt huvud dunkade i marken och mitt huvud kännde av den smärtan kan jag väl säga.
Därav en liten hjärnskakning + de gånger jag ramlade själv. Onsdagen blev jag bitchclapad av Anne. Mitt kindben gör ooont!!
Idag har vi som sagt vaknat nyss och har också blivit besökta av en polis. Det hade tydligen varit bråk i trapphuset inatt. Hade jag och Anne kommit en kvart senare hade vi varit mitt i det slagsmålet och vem vet, kanske varit offren också? Scary.

Bilder kommer nån annan gång.


PUSS!

u make me feel alive ;d

Ska sminka mig och platta håret, sen blir det nog att ta någon buss in till stan vid fyra. Ska köpa en kofta och sen ska man ta bussen till Anne -SJÄLV! Fett läskigt, jag kommer antagligen missa hållplatsen där jag ska gå av och så kommer jag komma någonstan åt tjotahejti, men men;) Hehe, nejdå. Vågade Anne åka buss till mig själv ska väl inte jag vara mycket sämre *vinnarskalle*

Sen blir det ju YOUTH 2010! Det blir grrrymt !



snart kommer jag bbuh !

YoUTH!

Ikväll börjar youth! Känns som om det kommer bli grymt!:D


Godmorgon på er! Eller vad snackar jag om? Godmorgon? Typ godkväll eller nåt. Nej, inte riktigt men vaknade halv åtta idag. Jag som älskar att sova kan inte sova längre..:( Buhuhu! Känns som om jag varit vaken hur länge som helst. Den här dagen kommer bli låååång..! Klockan är 11.40 och jag har dammsugit HELA huset! Det är ganska coolt;)
Hur som haver så ska jag ta och göra mig en latte nu och prick klockan 12.00 ska jag ringa Anne:P Vi ska bestämma lite om dagen osv, osv.
Lite senare idag tar jag bussen in till stan, måste köpa en svart kofta och lite ringar som jag såg igår när jag var på stan men mina pengar låg hemma då.. Blir nog att ta bussen till Anne sen, lämna av mina saker och sen lär vi nog åka in till LO och vara där resten av kvälla. Youth börjar ju som sagt. Nån gång inatt antar jag, drar vi hem till henne och slaggar där. Sen är det en ny dag och vi åker nog väldigt trötta till LO igen och döör där.;)
Kanske att vi skulle träffa Karina idag också? Får se hur det blir med det sen när jag ringt Anne helt enkelt.


det går inte ladda upp bilder. DAMP.

PUSS!

Julia Shoppar!

Köpte some new things todaay (a'  Skulle köpt en jacka också men den var schlutt. Ska beställa hem den istället:)





Värmeskydd för mitt fruktansvärt slitna hår!



PUSS!


U made my day, baby ♥

Skitmysig dag idag! Badade ju med moster och mina kusiner. Solade 20 minuter också, men fick nästan ingen färg. Alltför längesedan jag solade sist. Men ska se till att gå och sola snart igen, nån som är sugen på att hänga med?:P

Jag var i barnpoolen med Rasmus och Ronyah. Så skulle typ Linda och Josef (moster och hennes man) upp och åka rutchkana med Ronyah. Rasmus och jag blev kvar själva i barnpoolen. Jag har aldrig sett Rasmus, som är 1 år, skratta på riktigt. Bara sett han le.
Så när dom andra gick iväg så började jag leka med Rasmus. Sprang med han i vattnet, kastade upp honom i luften osv, osv. Efter en stund när jag sprang med honom på min höft så la han armarna om min hals och sen tittade han på mig och log med hela ansiktet.
Sen började han skratta. Han skrattade högt, ett gurglande skratt. Jag blev varm inombords. Med ett skratt gjorde han min dag.♥

Efter att vi badat klart och jag solat så åkte jag, mamma och sviskonen;) till stan. Blev lite nya grejer inköpta. Visar bilder på det snart.


PUSS!


Dagens Planer :

Blev en riktigt skön promenad och slutade med skitblöta fötter;)

Okej, dagens planer dårå:
*Snart fika
*'Packa' badkläder, smink osv ovs.
*Maten som jag skulle lagat igår ska jag göra till lunch istället. Blir Thai! MUMS!:D
*Jag, familjen och moster med familj åker och badar. Blir antagligen gottsunda, dt var dt bästa för Ronyah och Rasmus.
*Jag o Mamma solar! Behövs verkligen, är blekare än blekast!
*Jag och mamma åker förmodligen vidare till stan och köper jacka och skor till moi:D


min nya kärlek (a)



PUSS!


Sånna här morgnar tycker jag om att inte bo i stan.

Ska dra på mig lite myskläder och sen blir det promenad! Solen skiner ute och det är minusgrader. Helt perfekt väder att gå i.

visst ser det mysigt ut?:P

Nu är det bara hunden som saknas.. (jag är helt klart bäst på att redigera;))






Skriver när jag kommer in efter min promenad.

PUSS!


updatering var det ja!

Tjena Hallojson Hej :D

Nu är det ju första riktiga dagen på lovet, men vad glr jag? Sover seriöst bara bort lovet!

Men ska snart ta och fixa lite lunch och sen kommer antingen jag till moster och hennes familj till mig eller så traskar dom till mig:)
Ja, ikväll ska jag bjuda familjen på mat? Tydligen. Men ingen aning om vad jag ska laga. KOM MED TIPS!

PUSS!

RSS 2.0