Onödigt inlägg

Hej. Jag vill ha sommar. Hejdå.






:D


;*

Bild från igår :)




HAHA!


punkt.

Tjänare Tjänare :D

Åkte till mormor och jobbade nästan direkt när jag vaknade imorse så hann inte blogga då. Sen drog jag hem vid tre för jag trodde att jag skulle vara barnvakt åt Marias änglar;) Men barnen hade blivit sjuka så det blev inget med det. Så istället så blev det lite mys, snackade tele med Anne, rakade benen, ansiktsmask och musik på högsta volym. Lovely!
Nu blir det nog någon gammal serie och popcorn!

PUSS!

Vad har ni gjort idag ? :)

Vadå att vi är tvillingar ?

Igår blev det ingen utgång, ingen alkohol, ingenting sånt. Men kvällen blev grymt mysig iallafall.

Först drog jag hem till Anne där vi fixade oss lite snabbt sen stog vi på en busshållplats i 30 minute och taggade för att åka in till stan o festa. Men när vi kom in till stan mötte vi upp Karina och två snubbar som var helsjuka? (Och fett fula..!) Så när jag o Anne kommer gående  bredvid varandra så stirrar båda snubbarna på oss o sen säger den ena "Öh? Är ni tvillinga eller?" HAHA!
Efter någon timma åkte Karina hem och jag och Anne stötte på Jesper och Mattias(hette han så?) så vi var med dom resten av kvällen. Vi gick och käkade, satt på gatan och snackade haha. När det började regna satte vi oss på en buss till LO och så var vi där med dom.
Kvällen slutade med att jag o Anne, väldigt rädda, sprang till en lekpark och satt där. Efter ett tag kom Carro och vi satt och snackade massa skit.
Ja, det var kvällen och vi hade verkligen as mysigt :)

Glömde kameran hemma så det blev inga bilder..
Men ni får en gammal bild på mig och Anne:)

Ja, vad säger ni? Ser vi ut som tvillingar?:P

.

Nu drar jag till bussen, hinner inte lägga upp en uotfit, ooops;) skriver när jag kommer hem ikväll/natt eller imorgon :)


PUSS!


Stressen lägger sig och jag är stoltish!

Nu är jag klar med mina nio skolår och med bokrecensionen..!

Jag hade som mål att bli klar innan 11.00, annars skulle jag inte kunna gå på stan idag och göra allt jag och mina vänner ska göra idag.
10.58 skickade jag uväg båda svenskauppgifterna!

Stressen lägger sig nu och är grymt stolt över att jag suttit i några timmar och bara skrivit saker till skolan och blev klar i tid!


Så puss på er!

Lägger ut dagens outfit och sånt sen innan jag åker :)

Dagens Planer ((:'

Godmorgon på er! *gäsp*

Hemma från skolan idag, är verkligen helt sönderstressad och klarade inte av att plugga till biologi provet eller göra färdigt svenskan igår pga att jag var så sjuk stressad..:( Så jag ska göra det idag istället.
Gårdagen slutade med att jag låg på köksgolvet och grät? dels för att jag var så trött och dels för att jag var så stressad för allt.

Men ska åka till skolan så att jag är där 13.20 (då jag slutar HAHA!). Ska möta upp min syster och Anne. Sen drar vi ner till stan, jag ska lämna av min syster vid bussen och efter det drar jag och Anne vidare och köper present till hennes lillebror. Typ dra tillbaka till skolan igen och möta upp Karina och Jesper som slutar mycket senare än vad vi gör. Och sen ska vi ner på stan igen. Kanske träffar lite folk och bara chillar:) Vi ska ju satsa på utgång ikväll också, liksom fira in lovet;) Men vi får se hur det blir med det.

Men innan det så måste svenskan bli klar.. Så kanske borde börja ?


PUSS!


Mina nio skolår

Sitter och skriver uppsatsen "Mina nio skolår" och trots att jag bara kommit till ettan känner jag mig inte lika stressad längre.
Men vad mycket minnen det kommer upp när jag skrev om ettan, jag kom på ett drama som jag och min kompis Emelie kom på att vi skulle göra..

Ur Mina nio skolår:

På rasterna hösten då jag gick i ettan kom jag och min kompis Emelie på att vi skulle göra ett drama om Skönheten och Odjuret. Vi härmade allt de gjorde i filmen och övade varje rast för att vi någon gång skulle kunna visa upp det i skolan för våra klasser.
Men efter bara två övningar själva kom massor av andra tjejer från våra klasser och ville vara med och självklart fick de det. Tillslut var vi ungefär tio tjejer, bortsett från Emelie och mig, som varje rast tog på sig ytterkläderna så fort vi kunde och sprang ut till en del av skogen där vi alltid hade våra övningar.
Emelie spelade skönheten Belle och jag spelade Odjuret och Belles pappa. Tre av dem tjejerna som var med i pjäsen spelade de tre tjejerna som är superkära i Gaston, killen som vill gifta sig med Belle. En av de tre tjejerna var Isabell. Hon satt varje rast på en omkullvält stock och sjöng en kärlekslåt till hennes älskade Gaston.
Den här pjäsen övade vi på varje rast i ungefär ett halvår. Så när vintern kom och vi skådespelare hade på oss täckbyxor så kom jag på att i början av filmen går något fel i en av Belles pappas uppfinningar och han tappar byxorna. Det här var ju chansen att få vårt drama extra likt filmen utan att behöva tappa sina vanliga byxor. Så när vi kommer till scenen då Belle springer till sin pappa och han ska tappa byxorna i filmen, så drar jag ner mina täckbyxor och säger min replik ”Nej, det funkar inte! Nu ger jag upp den här uppfinningen!”
Alla tjejer runt omkring mig kommer av sig i sina repliker börjar skratta och Emelie som stod bredvid frågar förvånat ”Julia, varför drog du ner täckbyxorna, det är ju kallt ute” ”Ja, men Belles pappa tappar ju byxorna i filmen”. Då förstod Emelie och vi började skratta minst lika mycket som de andra tjejerna, om inte ännu mer.
När vi övat såpass mycket att vi kunde hela dramat utantill så var det den kommande rasten dags för genrep. Men då kom de duktiga regissörerna Julia och Emelie på det stora problemet i hela pjäsen. Vi hade glömt något. Belle och Odjuret pussar varandra! Hur skulle det gå? Det var ju viktigaste scenen i hela filmen, tyckte vi, den kunde vi ju bara inte skippa i vår pjäs. Jag och Emelie tog oss varsin tankeställare och nästa rast, vid genrepet, visste vi hur det skulle bli.
Hela pjäsen spelades en sista gång som repetition, när ”pusscenen” ska äga rum tar jag och Emelie våra händer och sätter framför munnen sen sätter vi händerna mot varandra och vi fick till pusscenen utan att behöva pussa varandra på riktigt!
Tiden kom då vi skulle spela upp dramat, men ALLA fegade ur, inklusive jag och Emelie, så Emelie och jag gick hem efter skolan och spelade upp dramat för våra mammor istället. Det blev inte riktigt som vi tänkt med bara två skådespelare, men vi fick många applåder och mycket skratt under själva dramat. Hemma blev det i alla fall en succé.


Haha, detta kommer jag verkligen ihåg. Allt, det känns som om det var igår. Ta mig tillbaka till tiden (a)

Stress stress stress ..!

Hjälp vad jag är stressad!
Blev hemma från skolan idag, mådde piss men känner mig lite piggare nu iallafall.
Imorgon har jag biologi prov (och kanske tyska provet som skulle varit till idag?), mina nio skolår ska vara inlämmnat och en bokreccension..! Varför är jag så dålig på att planera?!
Så nu känner jag mig skitstressad över att jag måste hinna skriva färdigt svenska grejerna och plugga på biologin (tror jag skiter i tyskan och kör det efter lovet istället) OCH det ska hinna kalasas för Felicia också. Omg! Ska ta och lugna ner mig med en latte och sen börja någonstans..

Hittade en sjukt gammal bild fårn förra julen tror jag ? Gosh! Jag vill färga håret mörkare!




PUSS!

GRATTIS SYSTER!




JAG MÅ HON LEVA JAG MÅ HON LEVA JAG MÅ HON LEVA UT I HUNDRADE ÅR JAVISST SKA HON LEVA JAVISST SKA HON LEVA JAVISST SKA HON LEVA UT I HUNDRADE ÅR!

HURRA HURRA HURRA HURRA!!!!!!




Grattis till dina 9 år! :D

27 oktober 2010

Schha Schha (y)

Gick bara på tre lektioner i skolan idag, sen åkte jag med mamma hem när hon hämtade min syster. (Var även då vi köpte skorna i inlägget nedanför) Mådde riktigt pissigt och orkade bara inte vara kvar. Ont i huvudet, magen och känns som om jag har feber också.. Jag vill verkligen inte vara sjuk nu!
Jag gick till skolan idag av två anledningar: 1. Jag ville se när Anne debatterade på debattävlingen. 2. Jag skulle köpa en present till min syster som fyller år imorgon!! OCH JAG MISSADE BÅDA DOM GREJERNA!!!!! (Men Felicias present tror jag vet hur jag ska lösa det:) -Något som hon tycker om och som jag kan fixa nu ikväll.)

Jaja, måste plugga på Tyskaprovet som jag har till imorgon. Men jag orkar inte plugga. Skulle helst av allt bara vilja krypa ner i sängen och sova och värma mig. Fryser som en gris nu förtiden. Inatt sov jag med dubbla tjocka täcken och frös ändå. Skumt det där..?
Men ska tvinga upp mig själv imorgon bitti, dels för att jag ska gratta min syster, dels för att jag inte får missa tyskaprovet eller när Anne debatterar en andra gång..!

Nej, nu ska jag ta mig en kopp te och försöka bli lite varm i kroppen och sen måste jag ta itu med tyskan. SUCK..!


HAHA!




PUSS!


Julia Shoppar!

Åkte med mamma och köpte nya skor. Fett skönt att slippa gå i tygskor när det är minusgrader ute..!
Blev ju däremot likadana som Anne eftersom att dom andra inte fanns i min storlek;)


Skriver mer om dagen snart:)


PUSS!

jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks, för dig ska jag göra det tusen gånger om

*älskar låten*

Godmorgon sötisar!

Jag vill verkligen inte till skolan, jag vill egentligen bara vara hemma och ligga i min säng och sova! Nånsom förstår hur skönt det skulle vara?
Men nu är det ju så att Anne ska debattera idag och det får jag ju inte missa, och sen fyller min lillasyster år imorgon och jag måste fixa present..! Vad köper man till en 9-åring?! Nån som har förslag så skriv en kommentar:)

Nej, min mage skriker efter mat nu, tror att jag känner för mannagrynsgröt (a) Men jag orkar inte koka det.. JAG ÄR  LAT!

Dagens mysoutfit:

Leggins, Linne & Tjocktröja (a)



PUSS!

"TiMMERFALL iGE N!"

Jag dör snart av trötthet!
Skolan idag var ganska chill ändå. Fysiken, elektriska stötar och grejer, sånt får en att skratta!;)
Berättade jag om att jag och min skjuts halkade med cykeln igår? Iaf, så ramlade vi ju av cykeln när den välte och jag slog i huvudet och svanskotan/röven. Det kändes av en aning idag. Hela min rygg/svanskota göra pissigt ont och  huvudet ska jag inte ens nämna.. AJ!
Jag & Anne satt på en bänk och så ramlar Anne av bänken och drar med mig ner på golvet..? Där blev man liggande de närmsta 10 minutrarna garvandes;)
Men slutade tidigare idag, halv tre istället för halv fyra.  Så drog på stan med Anne ett tag. Sen bussen hem med saknade Carlsson och Lina.
Vanligtvis så tar bussresan från stan till mig ungefär en halvtimme. Men denna buss som jag åkte med idag hade värsta felet få dörren typ? Så efter 40 minuter var vi inte ens halvvägs..! Men det kom en annan buss så att det gick lite snabbare att komma hem:)

Nu är mjukisarna  påsatta, kladdkakssmeten ska snart göras, kan det bli bättre? Skulle inte tro det. Bara det att lärarna inte borde lägga på oss så mycket läxor så skulle allt varit perfekt. Känner mig egentligen skitstressad för alla läxor som jag har den här veckan..! Skönt med lov snart, det är mer än behövligt..


Nej nu säger min mage att den vill ha kladdkakssmet;)

PUSS!

Måste rusa..

Sitter och äter sista tuggan av min macka. Om tio minuter går bussen och jag hinner verkligen inte blogga nu..


Skriver när jag kommer hem vid typ fem sen (:

PUSS!

I'm lovin' it

Sitter med en stor kopp te och målar naglarna (samtidigt som jag bloggar, ja) ska snart sätta mig och läsa boken som jag fick med mig hem från lilla rundturen tidigare idag;) MYS!


P L U M B U M !

Plumbum betyder bly på latin. Väldigt vad jag är duktig och lyssnar på kemilektionerna!

Glömde ju berätta förut att idag på lunchen.. Så mycket har jag nog inte garvat i hela mitt liv. Jag tror inte heller att jag varit så nära att bli nerspottad/nerspydd av mjölk;)
Anne drack mjölk och Karina sa nåt sjukt så vi började asgarva. Då hade Anne mjölk i munnen och jag som satt mitt emot höll på att bli offret för vart den mjölken skulle hamna..! Haha, det började till och med rinna lite mjölk ur mungipan på henne. Men hon lyckades svälja, tack & lov!
Fem minuter senare ska Anne dricka sin mjölk igen men ´när hon tagit upp mjölkglaset börjar hon garva och ställer ner glaset med mjölk såpass hårt i bordet så att mjölken flyger ur glaset och hamnar i hennes hår och på hennes kläder! Jag dööör! Jag garvade sönder och det värsta var ju att hon inte märkte någonting först utan när jag och Karina började garva sönder och pekade på henne så kollar hon ner och ser mjölken!:D HAHA!

"Hej! Kan jag få ett kemépapper?"


"Jag tror han är spritförgiftad.." "VA?! Har han spritfetma?!"
 

(Förresten, funderar på om jag ska göra en ny kategori "Anne & Julia klantar sig" ?)Det här skulle ju lugnt hamna i den kategorin;)


PUSS!




Vädret starkt ogillas!

Kommit hem från skolan nu:P
Mötte varken upp Sophie eller följde med Anne hem. Sophie får man inte tag på om man inte har pengar på mobilen, och Anne stack hem tidigare från skolan av helt förståeliga skäl;) Men vi tar't en annan gång!
Får ta och ringa Sophie ikväll också.. Måste ha tillbaks min handsfree känner jag nu efter en dag utan den. HAHA!

Fick skjuts av en klasskompis till Hemkunskapen, men det var is på vägen och cykeln välte med oss på. Aj min röv! Jag fick värsta chocken, jag satt där helt lugnt på pakethållaren i mina egna tankar och helt plötsligt sitter jag på marken på en isfläck och har fruktansvärt ont i bakdelen;) Aja.. På HK:n idag hade vi uppdelat. Killarna skulle göra mat och tjejerna skulle göra efterrätt. VAD GOTT DET BLEV! Grillspett & nån potatis och sen typ morotskaka. I'm lovin' it!

Men ska tydligen åka till biblioteket nu? Det har kommit en period just nu då jag tycker om att läsa. Något som aldrig skulle hända i sommras..


Vädret dissas starkt. Minusgrader, fuktigt, halt &med is på vägarna (min röv har redan tagit för mycket smällar av det..), och dessutom lerigt! Usch..

Dagens Planer

Godmorgon sötnosar!
Sitter och pluggar kemi.. Glömde göra läxan igår men kom och fattar inte att jag gick upp en halvtimme tidigare bara för att göra en kemi läxa?

Efter skolan drar jag till stan och möter upp Sophie en snabbis, ska lämna hennes mössa och jag får tillbaka min handsfree, JAG HAR SAKNAT DEN !
Sen drar jag antagligen till Anne, pluggar och chillar lite. Myys!:)

Kör på en dagens outfit också

Leggins: GT
Tröja: H&M
Halsband: mammas garderob;)


Skriver mer när jag kommer hem.


PUSS!

Oops!

Skulle ju lägga in bilderna från helgen efter att jag käkat, MEN jag somnade? Och sov i några timmar. Men nu kommer bilderna iallafall:)

Paketöppnande på vägen! HAHA, i det rosa kuvertet, jag döör ! (fick en sjukt snygg ring också, lägger upp bild på den imorgon)


På vår 2 timmars långa promenad





Väl hemma hos mig igen kom vi på att vi skulle köra Twister & då kom lillebror & var med ett tag:)



Sen låg vi och tog en maaassa bilder, och ja.. Dom blev ju självklart snyggast;)


Och efter det blev det ännu värre. En tejprulle blev upphittad och vet ni hur kul man kan ha med tejp eller? Aldrig garvat så mycket..! (vi tog typ 500 bilder till, men oj oj oj, jag blir ju rädd när jag ser mig själv på dom bilderna?)

Tandbortsning;)




PUSS!

bästa helgen evaah!

Sophie har åkt hem. Jag är trött. Jag vill sova. Jag är hungrig och vill äta. Men jag är för lat och för trött för det..

vi har harft helt sjukt kul! Käkat godis, snackat i massor och ja, slagsmål? Haha, både jag och sophie har värsta bulan och är helt svullna över ena käken..;)
Inatt sov jag i min säng i sophie på en värsta tjock luftmadrass. Och inatt vid fyra väcker hon mig och ba: "Julia, jag kan inte sova på den här madrassen den är sjukt oskön! Vi måste byta säng." Så hon rullar upp så hon ligger bredvid mig och jag rullar över henne och ner på madrassen och somnar om. (sophie är helt omöglig att dela säng med. Hon vrider och vänder på sig helaaa tiden! därför vi sov i varsin)

Igår tog vi värsta långa promenaden också. Hela två timmar lång!
Lägger ut en massa bilder sen också, men först ska jag käka!


PUSS!

Sophie är här (a)

Sådär, sophie har varit här ett tag nu och står nu i mitt kök och håller på och exprimenterar ihop en dipp;) Haha, typ en massa kebab- och pizza krydda  ?

Skriver mer sen antar jag, PUSS !


Godmorgon !


Nyss käkat frukost och ska väl snart gå och dra på min lite kläder. Sen blir det massa födelsedagsfirande för mig, Felicia och farfar:)
Vi typ tre eller fyra kommer Sophie. JIPPIE! Det blir första gången (förutom en gång vi träffades i fyra minuter och en annan gång då vi träffades i två minuter)på tre månader! Helt sjukt verkligen, innan hon flyttade träffades vi varfje dag. Det här måste det bli ändring på!
Nej, nu ska jag ta o vara social med schläkten (y)

Läggerv upp en dagens outfit sen också.

PUSS!

"Vänta! Vi pluggar!?"

Ja, rubriken säger exakt vad jag och Anne har gjort på våra raster idag. Vi har gjort en massa grejer med partiet som skulle vara klart till igår men det blev lite problem med gruppen. Så jag och Anne skulle alltså redovisat om vårat egna parti idag. Och på våra raster idag har vi alltså suttit i allrummet i skolan på en bänk och pluggat häcken av oss. Vi vet nu också vad vårt parti heter -Livsdemokraterna. Vi står för livet;) Men sen, självklart, så redovisade vi inte idag utan ska göra det på torsdag.. Allt arbete på rasten i onödan.. Nu är det gjort iallafall! Skönt!

Skulle dragit till stan med Karina & Anne och köpt skor idag. Men sen behövde min syster nödvändigtvis komma hem med min hjälp, så det blev inget med det..:(
Inget ungdomsmöte ikväll heller.

Snart kommer farmor & farfar, därför jag inte får åka in ikväll. De stannar till söndag & dom har inte varit här på 2 år! Gosh!:O
Imorgon kommer Sophie och sover kvar till söndag. Vi ska fira vår 2-årsdag som var i söndags men då var ju jag i Dalarna så det firar nu i helgen :')


I'm back ;)

Efter nästa nen vecka utan bloggande är jag nu tillbaka igen! Skönt! Har varit svårt att inte blogga.. Och nu riktigt kliar det i fingrarna och jag kan lova att jag längtat efter att få blogga varje dage senaste veckan. Men så har det inte blivit..
Har haft en hel del läxor och två stora prov denna vecka och har därför inte kunnat blogga för att jag behövt plugga. SUCK..!
Men nu är jag tillbaka! :D

Har nu suttit och snackat skit med Anne i tele och pluggat lite (det har som sagt varit väldigt mycket plugg den här veckan..) men snart börjar Kenza&Tyra Show som inte får missas;) Så ska sätta mig och kolla på det med en massa kladdkakssmet. MUMS! :D

Bild från helgen i dalarna hos moster (a)

Jag & Leo ♥


Igen:)


Skriver mer imorgon, och då kommer planer inför helgen också!

PUSS !


Det har SNÖAT!

Dom första snöflingorna kom idag. Det var verkligen inte mycket, men ändå. Shit vad glad jag blev när jag och Anne var påväg till bussen och det började snöa. Anne däremot var väldigt deprimerad för att hennes hår skulle bli lockit;) HAHA!


GRATTIS !

Idag fyller min älskade lilla Benjamin 6 bast! Värsta stor han är nu då;)

Har blivit lite ja-må-han-leva sjungande i telefon. För grabben bor ända borta i Göteborg..! Det är ju typ på andra sidan jordklotet för någon som vill fira någon annan med en massa paket och kramar och grejer..?


Jag och Benjamin julen -08         FÄÄTT gammal bild..!


GRATTIS GULLUNGE !

 


Dagen i massa text.. ;)

Hellu :)

Min updatering suger. Jag vet.

Anyway..
Kom till skolan idag, precis som vanligt. Men vad ser jag när jag tar av mig jackan? Jo, Anne står mitt emot mig med nästan likadana kläder..!
Liknande jeansleggins, svart linne, grå tjocktröja OCH vita strumpor (som visserligen inte syns men ändå), likadana örhängen.. Och idag hade jag inte mitt hår uppsatt (för ovanlighetens skull)(& vilket anne inte heller hade), jag & Anne har ju numera nästan likadan hårfärg.
När Simen gick förbi oss i korridoren sa han något om tvillingar, hmm.. Undrar varför..?;) Men liksom det var oplanerat.. Ingenting vi bestämt eller så. Scary stuff!

Dagen flöt på och jag hade min första biologilektion. Och ja, vilken röv! Den var ju stor som ett HUS..!

Skoldagen slutade med att jag stod och dampade på min syster för att.. Okej, vi glömmer detaljerna! Hehe. 

Dagen har varit helsjuk.. När klockan var 11.11 så hoppade Anne upp på en stol i klassrummet för om man har fötterna i marken när klockan är 11.11 så får man otur i kärlek. Detta brydde jag mig inte om men när vi kom ut i korridoren kom jag på att jag inte ville ha otur i kärlek så jag kollar skitsnabbt på klockan.. Den är fortfarande 11.11. Min enda tanke var JAG HINNER! Så jag hoppar och landar på golvet med röven först och med benen uppe i luften.
2 saker:
1. Gör det inte! Det gör fruktansvärt ont i röven !
2. Gör det inte! Det blir bara pinsamt (jag vet, eftersom att jag gjorde det..!) 
Slutsats: GÖR DET INTE !

 

Ni får en bild på mina underbara fruar (y)

PUSS!


.

Godmorgon!

Nu måste jag snart springa iväg till bussen..

Skriver mer när jag kommer hem:)


PUSS !

jag älskar rubriker

Sådär kära vänner;)

Ska nog börja röra mig mot sängen. Helt sjukt att man kan vara såhär trött.. Men imorgon är det fredag och sista skoldagen för  den här veckan ! Wihoo! :D

Får se om jag hinner blogga imorgon innan jag åker till skolan, ska försöka med det, om inte så bloggar jag när jag kommer hem.

Så puss på er! 




 
btw så har jag och sophie varit bästavänner i 2 år på söndag! :D


JAG VILL HA JUL !

Åh..! Jag längtar så fruktansvärt till julen!

Sitter och sjunger massa julsånger och kom med förslaget att jag och mamma skulle ställa oss och baka julgodis imorgon. Men det förslaget blev visst inte så värst populärt..?
Så mysigt med vinter och kallt och jul.. Julgran, pepparkakor, lussebullar och bara myys! VILL HA JUL NU !

Ska ju fira julen i sälen med min underbart härligt sköna släkt! Blir nog grymt. Är taggad som sjutton..! En hel vecka med mina små älsklingar.. I SJU DAGAR! Hur nice är inte det liksom?! :D
Märks det att jag älskar mina småkusiner mer än mest? Hehe.;)



PUSS !

Godnatt !

Jag vet att klockan bara är lite över sju.. Men ska ta och duscha lite snabbt  sen tar jag och sooooveeer!
Börjat få lite feber? Så ska väl försöka sova bort det.. Känner att jag inte kan vara sjuk mer.. Vill ju inte gå om nian liksom. Så nu är det skolan som gäller även om jag håller på att dö i 45 graders feber!!

Så ja, godnatt! :)

Mina nio skolår

..En grymt stor uppsats i svenska.
Usch, uppsatser är inte sådär.. hmm.. trevliga?

Sitter nu och försöker komma ihåg vad som hände från förskolan till nian (nu) men vad hände i sexan mer än 50-talsfesten?
Och förskolan? Liksom vad hände där, förutom ett studiebesök på stadsbiblioteket är det helt svart..
2:an? I tvåan gjorde vi väl inget? Eller..? Har inget minne alls av 2:an.
Men det värsta är att.. VAD SKA JAG SKRIVA OM 8:AN?! 8:an -vi hade väl en klassfest eller så? Annars bestod allt mest av läxor, pluggande och ytterligare litefler läxor.. Jag kommer inte ihåg särskilt mycket om 8:an och det var bara förra året! Hjälp! Senilkärring här..! Men jag kommer ju ihåg femman hur bra som helt.. Nja, inte helt senil än så länge *puh*

S
ka i vilket fall sätta mig och börja skriva ett utkast av uppsatsen right now. Önska mig lycka till!;)


Gratisbio.se

Har nog nämnt något om gratisbio tidigare. 
Men nu har dom kommit med en ny grej! Numera kan man få in poäng genom att blogga om gratisbio! Hur bra är inte det? 
Du kan få 100-50000 poäng genom ett blogginlägg! (max 1 i månaden)
Samtidigt är du också med och tävlar om ett presentkort hos nelly.com, värde 1000 kr. 

Gör som jag, och gå med i gratisbio här!


  

Detta måste hinnas med idag..!




DöDA MiG!

Asså, min updatering har blivit helt sämst. Ska bättra på't. Så nu blir det updatering som vanligt igen!:D Om inte lite bättre..

Vaknat nu men är så trött att jag skulle kunna somna stående. Men, det är det att jag kan inte sova. ? DöDA MiG! Försöker käka frukost med mycket socker i. Så att jag blir pigg liksom. Går inte särskilt bra, än så länge har det bara blivit lite fil. Ska ta och rota runt i frysen och se om vi har kakor.. Eller varför inte  glass? OCH självklart blir det en latte också!
MUMS!


visst har jag sjukt gulliga pyjamasbyxor? ROSA liksom, hehe;).

UTKAST 12/10 -10: Vilken underbar dag !


Hejsan Sötaste Läsare !

Kom hem för en liten stund sen. Aldrig har jag trivts så mycket i skolan som jag gjort idag. Jag blev så himla glad över att träffa alla härliga människor igen så idag har jag varit helt speedad hela dagen och bara gått och skrattat!:D UNDERBART!
Blev en liten sväng in på donken efter skolan med mina kära vänner. Grymt trevligt!
Men efter en helspeedad dag är jag fruktansvärt trött..

Imorgon är det orienteringsdag. Men inte för mig blir 'ledig'. Eller ledig och ledig är det väl inte precis. Ska göra lite skolarbete hemma. Men sovmorgon blir det ju iallafall!:) NICE !


Anne på donken ;)


 

PUSS!


Dagens Outfit




Kofta: H&M
Jeansleggins: Kommer inte ihåg?
Linne under: Gina Tricot
Halsduk: Gina Tricot

Frukostätande Bloggare ;)

Godmorgon Sötnosar!

Sitter och käkar frukost nu, tummen upp! Har ju kommit så långt, så tänkte mig att komma ända fram till skolan också;) Slutar halv fyra idag.. Får se om jag orkar hela dagen, annars drar jag hem vid lunch. Jaja, nervositeten har försvunnit och nu är jag bara irriterad på bruden jag var nervös för att träffa..!

Slänger snart in en dagens outfit också!

PUSS !

Nervös ?

Precis pluggat färdigt engelskan, inväntar nu mamma som ska stå vakt och se till så att jag inte fuskar.
 Engelskan :P


Imorgon bär det av till skolan! Gud vad jag längtar. Faktiskt. Ska bli skönt att träffa alla härligt sköna människor igen!
Men nu när jag tänker på att jag ska tillbaka till skolan igen så blir jag nervös? Det liksom pirrar i min mage.. Men på ett negativt sätt. Jag har blivit nervös för att komma tillbaka? Hmm.. Det måste ju bero på något annat.. Jo, nu vet jag! Jag kommer att se den personen, kanske till och med behöva se henne i ögonen. Om det är sant att hon sa det som jag har hört.. Då ligger bruden inte särskilt bra till. Men, ja, antagligen därför att jag blivit nervös, för att jag antagligen kommer behöva träffa en brud som jag verkligen inte vill träffa nu. En brud som har gjort tillräckligt.

Jaja, blir nog skitbra att komma tillbaka, trots att jag är lite nervös. (Gud. Känns som om jag ska börja i ny skola eller nåt..pga mina nervösa nerver. Men det är ju samma gamla vanliga skola som jag gått på sen första dagen i förskolan.) Men okej, det är inte skolan det beror på, nervositeten alltså, utan den ligger i tanken på att träffa Bruden.

Ska nog ta och hitta tillbaka till min underbara säng snart. Så att jag kommer upp ordentligt imorgon. 



PUSS !


Är det någon annan än jag som snart dör av trötthet ?

Tjenare Sötaste Ni!

Är det bara jag som dör av trötthet snart? Eller känner ni också av det?
Gud. Såhär trött har jag nog aldrig varit.. Jag vet ju visserligen att det bland annat beror på kyssfebern. Kommer ju vara trött ett x antal månader efter detta. Medan jag återhämtar mig och så.

Ska ta och svara på kommentarer och plugga och lite sånt till 18.15 Vad händer 18.15? Jo, det börjar barnprogram! HAHA! En ny säsong av ett barnprogram som liksom bara måste ses! Jag har blivit så himla engagerad i detta program så herregud..! Hehe.

Men först ska som sagt alla kommentarer bli besvarade och även lite läxor påbörjade.



PUSS !


Mys!

Usch, känner mig så frusen..
Men nu är det underbara citrus teét fixat, den tjockaste filten framlagd och Biggles är påsatt! Bara ett varmt bad som fattas..! Om jag bara hade ett badkar!!
Men det blir en grymt mysig eftermiddag, med eller utan badkar, helt by myself. Men sånt kan ju vara mysigt också. Bara sitta och ta det lungt framför nån mysig film! Ska ju ta och vila upp mig riktigt ordentligt. Och egentligen också skriva på Mina nio skolår.. Får se hur det blir med det, men ska försöka hinna med även det! Kom på nu i skrivande stund att även engelska glosor behövs göras innan imorgon. SUCK..!

Jaja, blir nån timmes slappande framför tv:n innan skolarbetet och allvaret börjar ta form igen..


Post från Berlin

Titta vad som hoppat i min brevlåda idag!


Från mina tyskavänner;) när dom var på språkresa..! Gulligt!
Dom kom ju hem i torsdagsnatt.. Ser verkligen fram emot att träffa dom alla igen! Blir ju på onsdag då nästa språklektion är!

Lunch alá Julia

Ni måste ju bara hålla med om att godare lunch än det här finns inte!



Eller vad tycker ni? :D

Älskade gamla serier !

Sitter och checkar gammla serier. Lovely!

Har ju min sista lediga (sjuka) dag idag. Blir skolan imorgon. Gud vad jag längtar efter alla underbara människor! Blir väl inte så mycket ledighet idag egentligen.. Måste sitta och hålla på och skriva 'Mina nio Skolår' Ibland tycker jag verkligen inte om uppsatser..!
Jaja, mina nio skolår får jag fortsätta med efter att jag suttit framför datorn ett tag till och kollat färdigt på alla gamla härliga serier!:D




PUSS !


Tandläkar'n

Godmorgon!

Precis hemkommen från tandläkaren nu.  

Var ju där för drygt en månad sen, remember?
Var i vilket fall ditkallad för en extraundersökning idag. Gick skit bra! Hade ju tolv hål när jag var där sist.. Alldeles för mycket godis och småätande, men jag gjorde som min tandläkare sa och har inte småätit nu på en månad. Så nu är både jag, mina tänder och min tandläkare glada! 

Min tandläkare la även på flour så nu känner jag mig extra fräsh! Men pga flouren får jag inte äta försen vid tolv. Jag som är SÅ hungrig!!

N
är jag var klar hos tandläkaren var det tänk att jag skulle ta bussen hem. Men den skulle inte gå först om 30 minuter. Men vem orkar sitta på en bänk i 30 minuter när det är 2 grader ute? Inte jag iallafall. Så istället tog jag den 40 minuter långa promenaden hem. Dumt jag vet. Men det var skönt att bara gå. Visserligen var det svinkallt ute men det var skönt i varje fall.


Ser ni att det fortfarande var frost ute ? ((;

PUSS !



Imorgon Smäller Det ,PANG !

Imrogon är det det mest otroligt efterlängtade datumet på hela året! Den 10 oktober!

→ Jag blir straffmyndig. Jag blir byxmyndig. Kort & gott jag blir 15 ←





Men nu ska jag ta och sätta mig med Mammi♥ Mys!


(y)

Kenza&Tyra Show kan gå o skita ner sig här kommer det som är värt att titta på !


BÄSTA KVÄLLA EVVAH !

Hann inte blogga igår innan jag stack iväg och mötte upp Anne. Och när hon åkt hem funkade inte internet ?
Jaja, vi hade det helt sjukt roligt! Hela dagen/kvällen bestod i grund och botten av skratt:D.
Hon kom med bussen och vi gick och köpte lite godis, chips och läsk sen drog vi hem till moi på direkten. Väl hemma började allt sjuk. Och där går vi inte in på deteljerna..!

Jag och Anne har förresten en show numera. Första inspelningarna hade vi igår. Också första ideérna om att vi skulle göra en show ägde rum i går;)
Så håll utkik på våra bloggar! Återkommer mer om detta närmare premiären också. Men det kommer bli en grym show som kommer få Kenza och Tyra att stoppa upp sina kameramän och sen skita ut dom igen!

Vi hade iallafall en helt underbar kväll tillsammans och bilderna får helt enkelt tala för sig själva:) Tänkte slänga upp en videohälsning till Barack Obama men varken videofy eller youtube vill samarbeta med mig idag..




PUSS !


Fiixar mig'

Anne kommer först om en timme, om jag fattade rätt ?

Ska dra och fixa mig nu. Sminka mig, platta håret och ja, allt sånt som tar tid;)


Sen då blir det FREDAGSMYS med bästavän ♥

Godmorgon !

Godmorgon sötnosar !

Vaknat och ätit frukost nu. Ska snart börja fixa mig lite.
Väntar otåligt på att Anne ska messa och berätta att hon är vaken. Igår messade hon mig och ba: "Jag ska försöka vakna tidigt imorgon så drar jag till dig på direkten."
Och här har jag väntat sen 9.00!
Fast.. Jag och Anne har ju inte samma tidigt. Tidigt för mig är typ 7 eller 8. Tidigt för Anne är nog typ 10-11 nånting ;)

Jag världens lust att bomba anne med sms så hon vaknar MEN då kommer hon bli skitsur för att jag väckte henne och då kommer hon inte till mig överhuvudtaget och jag vill att hon ska komma. jag får helt enkelt vänta..

                           ANGELICA HAMMARSTRÖM WÅHLIN VAKNA VAKNA VAKNA !

                   


Godnatt !

Sådär. Nu säger jag ett tidigt godnatt.

Är skittaggad inför morgondagen med Anne. Kommer nog bli kanon!:D







Så puss och godnatt sålänge så skriver jag mer imorgon när jag vaknar.

Nytt i Garderoben !

Fick hem lite grejer från H&M idag;) Love it!



T-shirt


Armband



+ lackleggins (typ?), strumpbyxor och lite annat smått och gott! (:




Nu blir det Kenza&Tyra Show och sen blir det nattinatti.. Anne kommer ju imorgon så då måste jag vara pigg;)



PUSS !


Julkänsla x10000

Tjenixen på er sötnosar !

Käkade första clementinen idag. Vilken julkänsla alltså! Ute var det mörkt och jag satt och åt risgrynsgröt och clementiner. Julkänsla x10000
Åh vad jag längtar till julen. Julen 2010 kommer äga sönder!
Sälen med alla underbara älskade kussar;) Och alla störtsköna mostrar på det, det kan inte bli annat än UNDERBART!:D





Sleep like a princess ,

Är så fruktansvärt trött.. Kanske skulle ta och lägga mig och sova en stund? För tonight måste jag vara vaken och vänta på ett telefonsamtal från Anne. Ett telefonsamtal som kommer handla om kyssar -förhoppningsvis, om nu inte Anne fegar ur..!;)
Sitter faktiskt just nu och försöker tvinga henne att stanna i stan trots att det är kallt. Ska ta och ringa och hota lite.. *HOTELSER ÄR VERKLIGEN DET BÄSTA SOM FINNS!* Så hoppas vi att hon stannar kvar. Håll tummarna ! :D



Ändrat !

Blev ändrade planer då jag och Anne inte skulle hinna träffas särskilt länge pga av lite grejer.
Så hon kommer imorgon istället !
Blir nog skitbra! Helt ärligt hade jag ingen lust att gå och möta henne vid bussen i det tråkiga och regninga höstvädret som tittat fram idag..

utanför mig just nu, inte bästa vädret precis..

Nu ska jag plugga ännu lite mer..! (asså jag har blivit en riktig plugghäst.. HEMSKT !)



PUSS !

Snackar i Tele..

Snackar i tele med Sophie och väntar tålmodigt på att Anne ska messa så att jag snart kan gå ner till bussen och möta upp henne ! :D









Updt: Anne kommer inte försen om nån timme.. Gaah! Jaja, ska vara så himla positiv och säga att: Då hinner jag ju plugga mer.. SUCK !

Varm oboy är bra, Kall oboy är bättre men bäst av allt är om man tar bort O:et

Okej, lite planer för dagen nu då;)

Ska ta och göra mig en latte och sätta mig och plugga igen.. (har ni märkt vad mycket jag pluggar nuförtiden förresten?) Ska skriva lite saker i svenska, plugga på några ord och så har jsg även 2 glosförhör till att göra, så ska ta och öva lite på dom också.
Känns så skönt att ha något att göra och att jag inte kommer ligga efter i svenska, engelska, matte och kemi när jag kommer tillbaka till skolan (vilket förhoppningsvis blir på måndag eller tisdag:D)

Nån gång idag kommer Anne och sällskapar mig! (tid vet jag inte, det beror på ifall hon ska träffa sin pöjk eller inte)
Blir att mysa med henne och allt vad det innebär, typ snacka skit, kanske blir film o sånt, bara en typisk tjejdag liksom ! Och en sån dag har jag saknat sjukt, men nu kommer det en ! ;)




*suck*

Pluggat klart en liten del av engelskan nu, men gör resten imorgon och på fredag. Orkar helt enkelt inte nu..
Nu blir det att krypa ner i sängen med varm oboý och göra ett försök att läsa ett par kapitel ur Raol Wallenberg boken. Och sen tydligen skriva en reccension (stavning?) på den också? Åhh..
Nej, ska sluta klaga nu..



Imorgon kanske Anne kommer till mig också. Hoppas på det! :D


Åh, vad jag starkt ogillar plugg..!



Sitter och pluggar engelska och måste börja plugga på svenskan snart också.. SUCK..!


Skriver mer senare när jag pluggat färdigt ((:

KYSS !

Färgade Linser

                                        Vinn färglinser och få lika snygga ögon som Bea!



Var med och tävla här!


Nedräkningen har börjat !

Nedräkningen har börjat! -JAG FYLLER ÅR OM FEM DAGAR!!
Känner mig verkligen som en 5-åring. Varje dag sen 1 oktober har min familj fått höra "Om tio dagar fyller jag år!" "Nu är det bara sju dar kvar!!!!!" Haha, som sagt.. -5-ÅRING!  Hehe.;)


Är nu hemkommen från staden. Usch vad trött man kan bli av att bara åka buss? Fy fy fy.. Hädanefter får min syster ta sig hem själv! Punkt slut.
Ska ta mig något att äta (som vanligt;)) och sen ska jag lägga mig och bara soooovaaa!

Juste tog upp posten påväg hem. Och första brev/papper/reklam om öppet hur för gymnasium har kommit. Nu börjar allvaret på riktigt. Herregud, jag kommer inte klara av att välja vart jag ska gå :S Haha!


Haha, failad bild x)'

Mot Bussen

Hejsan Sholahopp!

Om 1 minut ska jag gå till bussen och jag har bara börjat på min enorma skål med snabbmakaroner (den godaste och snabbaste lunchen i världen ;))
Ska sluka resten av makaronerna.. Och sen gå ner till bussen. Ska hämta min lillasyster från skolan så det blir att åka in till stan, hämta syster, åka hem igen.. onödigt? Oh ja! Men igår var jag tillräckligt pigg för att komma på förslaget att jag kunde hämta hem min syster.. Nu däremot längtar jag efter sängen..!


Dagens Outfit:
Jenasleggins - ??
Linne -Gina Tricot
Kofta - H&M

Jackfickan är laddad med 10 halstabletter och handsfree så bussresan kommer nog gå bra trots allt.. Däremot får nog busschauffören väcka mig när jag ska av..;)



KYSSAR'


Jag saknar mina vänner..,

Helt ärligt.. Jag saknar snart ihjäl mig efter mina älskade vänner..!

Fanny har jag inte träffat på 100 år. Och jag saknar den störtsköna bruden nåt så enormt !
Anne har jag inte träffat på en månad och jag saknar cheyen sjukt ! Men tror att jag ska ta och dra hit henne när hon kommer hem från Frankrike..;)
Sophie har jag inte träffat på 1000 år.. Men ska antagligen träffa henne om 2 veckor då vi firar vår 2-årsdag..! :) Jippie!
Gänget från skolan,! Asså det finns ingen här hemma som gör sjuka grejer.. Jag saknar er och allt sjukt vi gör tsm! Och dessutom. Karina har flyttat tillbaka till Tyskland under den här perioden då jag varit hemma och sjuk:( Karina. Jag kommer sakna dig enormt mycket !
Emma har jag inte träffat sen istiden:( EMMA CARLSSON! Om du ser det här ska du veta att om vi inte träffas snart kommer jag dö av saknaden!


Baka Baka Liten Kaka

Nu ropar mamma att bulldegen är klar!
Lat som jag är så fick mamma göra degen och jag ska göra dom godaste bullarna i världen! Till och med godare än dom jag och Judith gjorde på hemkunskapen -och dom var grymma! :D

Men ja, mamma och lillasyster ska tydligen också baka. Men jag lovar att jag ska göra dom största och goooodaste!! :D:D:D:D:D:D:D:D Hehe.

Trots allt är det ju kanelbullens dag idag.;)






'Btw, så har jag börjat lyssna grymt mycket på gammla låtar. Sånna låtar med sjukt många och fina minnen.

                       
                                                        Heartbreaker - will.i.am

Guuh vilka minnen! Första gången jag hörde låten satt jag hos Fanny och kollade när hennes bror låg i Fanny's säng och grovstrula med en av deras hundar.. HAHA!  Lätt en Fanny&Julia låt :) På tal om Fanny så saknar jag henne överdrivet mycket :( Ska ta och ringa bruden någon dag så fort jag blir friskus!




KYSS'

ELLOS

Det plingade till i mobilen och ett sms från Ellos hade kommit!

Ringde till mamma och hon hämtade påsen påväg hem från stan.
Däremot var det bara ett par chinos och en halsduk i påsen. Resten av grejerna kommer väl senare antar jag.
Chinosen hade inte varit något problem om dom varit lite kortare och halsduken var på tok förstor.. Vad har dom för storlekar egentligen..?
Jaja, halsduken blir att skicka tillbaka men chinosen var ändå helt okej och med snoddar runt fotlederna så kan jag gå i dom..!





PUSS !


Nytt i Bloggen,

Sådär, nu är Bloglovinikonen insatt i bloggen.




Varför ta långpromenader när det är så mycket enklare med korta?

Shoolahopp!

Kände för att ta mig en promenad. Och eftersom att det är strängt förbjudet att antränga sig under och efter kyssfeber så får jag ju inte ta en lång promenad precis. Men det är ju mycket enklare med en kort. Då blir man ju inte lika trött :D

Så nu tar jag och går dom 100 metrarna det är till postlådan;) Hehe.

PUSS !

Jag är hungrig.

Gjorde färdigt mitt prov för nån timme sen. Gick hyfsat faktiskt!:)


Men usch, man blir hungrig av att göra prov..! Nu blir det maaat! Tacos, skulle jag tro. MÖMS!;)

Ge mig ..!

Asså hur snygg är inte den här jackan från Bik Bok? Älskar'n!
Ge mig! Ge mig! Ge mig!

Får hoppas på att den snart sitter på mig;) Haha.


~Ey, miss fatty fatty yu a murdah

Godmorgon älskade läsare!

Ska snart ta och göra mig lite frukost och mitt morgonkaffe!

Ensam hemma, så musiken dunkar högre högst just nu;)
Resten av familjen är inne i stan och på LO. Hoppas på att mamma kommer ihåg att byta mina lackleggins till en annan storlek också.

Annars, förutom att dricka kaffe occh dunka musik;), ska jag fortsätta plugga på kemin. Har ju provet idag. Har ju bestämt mig för att inte kugga på det! Och jag vet inte hur mycket jag har pluggat på kemi, eller hur många gånger jag har läst det kapitlet som jag har prov på i kemiboken, men jag fattar noll? Så ska sätta mig nu igen tills det att mamma kommer hem om 2-3 timmar och då ska provet göras. Orkar inte skjuta på det..
Någon kemiexpert som läser just nu? RING! Och förklara förbränning bättre än vad boken förklarar.. Kanske att jag fattar då? Hehe.

Nu helt plötsligt blev jag väldigt sugen på frukost;).



Puss'

KeMi . . .

Åh! Äntligen är den nya designen färdig och insatt;)


Ska förövrigt sätta mig och plugga lite Kemi igen. Har ju prov imorgon.. (Nej jag sa inte fel, o ja, jag är medveten om att det är söndag imorgon. Men jag ska göra prov iallafall.)




Vad ska ni göra idag?:)


Måste säga det att hösten är ju helt underbar! Grymt mysigt med mörka kvällar och alla färger!
Love it!




Snart kommer ny design!

Tjena sötnuusar!

Högt dunkande musik!























Det kan bara betyda en sak..    Julia Bergquist har börjat med den nya designen  Wihoo! ;)




Man blir glad av att shoppa!

Tjenare ! :'D

Sitter nu och beställer hem kläder från  H&M och Ellos.

Tycker det är så grymt najs att beställa över nätet.
Eftersom att jag är av den typen att jag älskar att få paket osv. osv. så är självklart det bästa att hämta ut 'paketet' på posten. Det blir ju paketöppning i det hela när kartongen ska öppnas och kläderna etc. ska öppnas från sina plastförpackningar och provas. Julafton fast inte julafton helt enkelt!;)

Tydligen så var några av kläderna slut just nu men dom levereras senare. Under oktober och november kommer det massa 'paket' på posten till mig :D

2010 -flest julaftnar någonsin hos Julia Bergquist! Hehe.;)


YIIIIIIPIIIIIIIIE !

Min syster (som varit ute i skogen med en kompis) kom nyss upp och skrek:

Felicia: JULIA! JAG HAR EN SAK ÅT DIG!
Jag: Om det är en orm eller mask vill jag inte se!
Felicia: Nej! Det är mycket bättre än en orm!!
Jag: Vad är det då?
Felicia: TITTA JULIA! *hon räcker fram min svarta sko som försvann i sommras* Jag har hittat din sko!!
Jag: Men vart hittade du den?!
Felicia: På grannens skogstomt.

Hon och hennes kompis hade varit och snokat hos grannen och hittat skon!
Min favoritsko som jag älskade mest av allt försvann för drygt 2 månader sen. Den är tillbaka!
Nu blir det välkommen-tillbaka-fest för min sko ;)

Här är inlägget jag skrev precis när skon försvunnit.


JAG ÄR GLAD, GLADARE, GLADAST!


MAAAAAT!

Jag är hungrig -som vanligt. Jag vill ha mat -som vanligt.

Så varför äter jag inte? :o


RSS 2.0