Kenza&Tyra Show

Ikväll 21.00 börjar Kenza&Tyra Show! :D

Se det här!




Någon mer än jag som ska se det?;)

Nytt i Garderoben!

Mamma kom nyss hem från stan & hade köpt med sig lite kläder till moi. Naaw.

Nytt i Garderoben!

Svart baslinne
Vitt baslinne
Grå munktröja

Mamma hade även köpt ett par lackleggins men dom var försmå. Kanske
att dom byts imorgon;)


Havreflarn

Tjena Tjena Mellan Bena :D

Lite snabb update från köket nu då.
Väntar på att äggklockan ska ringa. Jag vill se resultatet av mina havreflarn.


Flarnen har kommit ur ugnen men blev helt misslyckade Alldeles för tjocka, kanske har att göra med att det skulle blivit ca. 15 stycken. Jag gjorde fyra;) Hmm..




Alldeles för tjocka men shit vad goda dom va, undrar vem bagaren är?;) Hehe.


Perfekt! Plugga kemi och käka kakor Blir det bättre? :)

Märker ni att jag är ovanligt glad idag?


Kyss'

Positiva Dagen

Tjena Bloggen :D

Är på grymt bra humör idag. Febern har släppt! Jag är piggare. Himlen är blå. Och idag är det positiva dagen, visste ni det?;)

Ikväll ska mamma medela rektorn att jag inte följer med på språkresan. Men jag har vant mig vid den tanken och jag SKA åka dit senare i livet då jag inte riskerar att blir sjuk. Och den resan kommer bli rolig >Hallå, det är ju positiva dagen, här drar vi in på allt negativt!<

Ska plugga kemi idag. Prov på lördag. Och jag har bestämt mig för att inte kugga på det provet -här ska pluggas!


Nåt mer positivt som händer idag? Inte något som jag kan komma på just nu.. Men ja, var positiva idag och imorgon kör vi på negativa dagen? Haha. Nej, det är för.. negativt..?

Ey, man blir glad av att vara positiv! Har ni märkt det? :D


Ja, vi kör på positivt idag oc´h nu ska jag gå och plugga kemi!! Wihooo!;)
Tummen upp för det!

 

Kyss'


Pluggardag,

Febern har släppt, men är inte tillräckligt frisk för att gå till skolan. Fortfarande väldigt matt i kroppen osv. osv..

Så idag blir det PLUGGARDAG hemma..!

Ska plugga lite Kemi (ska ha prov på det hemma den här veckan), Matten måste göras, Svenska svenska svenska, engelska och ja, alla sånna där ämnen som måste göras;)

Ikväll när jag sitter och kollar på Idol, så ska jag vara grymt stolt över mig själv att jag har pluggat så bra idag! Hehe.:D

Wihhoo!

ÄNDRAT!

Okej, jag hör introt av ett roligt program på tv.. Och det är ju grymt mycket roligare än matte.. Matten får helt enkelt vänta, jag kanske gör den imorgon istället;)


Ska plugga matte nu..

Kom igen, det är ganska imponerande ..? ;)

Jag är bäst på att hitta på bra rubriker..!

Inte bloggat på några dar..
Har blivit ännu sjukare nu än vad jag varit innan.. Bara legat i sängen och sovit hela dagarna.
Förra veckan skrev jag att jag knappt orkade gå upp för trappen, remember?
De två senaste dagarna har jag inte kommit upp ur sängen, inte orkat sätta mig upp.. Ingenting.

Är däremot lite piggare idag :) Så jag orkar sitta uppe iallafall.


På lördag dras det till Tyskland. Men jag hänger inte med. Det får helt enkelt bli så. Läkarna har sagt till mig att jag absolut inte får anstränga mig på minst en månad framöver. Anstränger jag mig kan det blir följdsjukdomar som hjärnhinneinflamation vilket iallafall låter farligt;) Och det är helt enkelt inte värt att åka och ha kul en vecka och sen kanske ligga med en inflamerad hjärna. Uh, scary stuff.

Men, eftersom att jag missar tysklandsresan har mamma lovat att hon o jag ska åka på kryssning över till Estland och gå och shoppa i Tallinn när jag blir frisk igen. Som plåster på såren liksom. Blir nog skitbra.


Så.. Tror att jag fick med allt;) För ni väntar duschen.



KYSS'


Behöver skriva av mig lite..

Okej. Hur kunde du sjunka så lågt? Jag litade på dig. Jag gillade dig. Mycket. Väldigt mycket.
Om du nu hade bestämt dig för att göra såhär så hade du ju inte behövt visa så mycket känslor. Du behövde inte vara så känslosam.
När jag fick veta sanningen. Självklart blev jag enormt ledsen. Men mest av allt blev jag besviken. Riktigt besviken. Besviken på dig. Bara på dig.
Usch sånna som du borde inte få finnas. Ni bara sårar folk. Och gör folk fruktansvärt besvikna. Och ledsna.
Jag trodde verkligen inte det här om dig. Men ändå fattar jag inte varför jag inte förstod. Du gjorde ju så mycket som egentligen visade att du inte ville. Men å andra sidan så visade du för mycket känslor för att jag skulle förstå hur det egentligen var.


Nåt av det värsta som finns är att gråta över en kille. Varje gång lovar man sig själv att aldrig mer igen ska jag gråta över en kille. Men det går någon vecka. Kanske en månad. Sen sitter man där igen. Gråtandes över en kille som varit ett riktigt svin.
ALLA killar har något problem. Det finns inte ett ända undantag. Alla killar har något som inte är bra. Vissa har riktigt dåliga grejer, andra lite mindre dåliga.
Killar kanske tycker att tjejer är likadana. Alla tjejer har något problem. Tjejer är svin. Kanske. Kanske inte. Men jag är tjej för tillfället;) så därför skriver jag också ur vårat perspektiv.
Som sagt så är nåt av det värsta som finns att gråta över en kille. Men det absolut värsta är att somna gråtande över en kille.
Det finns antagligen någon som just nu läser det här som tänker 'Amen fy vad töntigt. Det finns mycket värre saker. Som svälten och krigen ute i världen. Det är värre!'
Nej, det är inte värre. Det är likadant. När vi gråter över en kille. Det är ett krig. Ett krig inuti oss. Vi säger strängt till oss själva att vi ska sluta gråta. Men snyftningarna och tårarna kommer bara fler & fler. Vi tänker 'Han är inte värd att gråta över. ...Men jag tycker ju om honom så mycket' Och så kommer tårarna igen.


Killar tänk er för! Tjejer har tendensen att aldrig glömma. Sårade du henne när ni var 13 så kommer hon ihåg det när hon är 78 och hon och hennes man firar deras 54:e bröllopsdag!


Utkast 24/9 -10 ,Ballar av Stål

Snackar md Anne i tele och hmm, jaa.. Vad ska man säga mer än HAHA!

Bara för att jag & anne är klart ballast. Helt enkelt ballar av stål;)

Anne: Jag har lock för min ena näsborre! Vänta jag ska försöka blåsa så kanske det släpper. Åhnej, det funkade inte, nu fick jag lock på den andra näsborren också!

Anne och jag snackade om att om man står högst upp på Eifeltornet och kastar ner ett mynt så kan det klyva huvudet i två delar om myntet träffar någon som står på marken.   
Anne: Jag ska ta med en hjälm till Frankrike!
Jag:
Varför?
Anne: Men jag vill väl inte ha mitt huvud kluvet i stvå delar av ett mynt!
Jag: Men om ett mynt kan luva ditt huvud i två delar. tror du inte att hjälmen också klyvs då? 
*Anne
sitter tyst en stund och tänker* sen säger hon
Anne: Men men myntet kanske stannar halvvägs..?


Anne: Jag behöver kissa, NEJ DET ÄR UPPTAGET!!
Jag: Men spring ut o kissa i en buske då!
Anne: MEN ULF EKMAN ÄR JU HEMMA!
*10 minuter senare*
Anne går in på toan och så hör man: "Åååh, det va skönt!"
Haha åh vad ja älskar den bruden som snackar i tele medans hon sitter  på toa! Åh, sköna människor det där;).

Anne: J
ag tycker om människor som är sig själva. Inte dom som försöker vara du. Då blir dom bara så töntiga. För ingen är som du.. Ingen kan vara en så stor idiot som du!
Julia: Öh, Tack?
Anne: Ta det som en komplimang!

Anne: Oh nej!
Jag: Vad?
Anne: Jag stod och vifta med mina string i fönstret och nu ser jag att Ulf Ekman står i sitt fönster och såg det!
Jag: Vad var det för färg på stringen?
Anne: Rosa.
Jag: Ojdå..!


HAHA! Älskar dig hjärtat !<3


Btw så ska jag o Anne starta en blogg tsm, ~Två Psykopatungars Liv~


Cry Cry, Just Cry

Gråta är ju det ända man kan göra..

Om en & en halv vecka är det språkresa. Jag ska skulle åka till Tyskland med tyskagruppen.

Den här resan är något som jag och många andra har längtat efter sen i sexan då vi började ha språk. I 8:an så var det liksom "Gaah! Det är bara 1 år kvar! Vi har väntat o längtat i 3 år och nu är det bara 1 kvar!!". 9:an, dom allra flesta har längtat efter våra språkresor. "JAAAA! Det är två veckor kvar!!" Efter så gott som varje språklektion har det hörts snack om resorna i korridoren. "Kan du fatta att vi snart åker? 4 år av väntan o nu snart så åker vi!"
Jag har längtat sjukt mycket efter resan till Tyskland och blivit grymt taggad över att få åka till Berlin och göra alla roliga saker..!
Men nu, vad händer nu? Jag har blivit sjuk, såpass sjuk att jag knappt orkar gå upp/ner för trappen. Jag kan ju inte neka till att jag aldrig skulle klara av att gå runt med min grupp i Tyskland. Jag skulle ju inte klara av att spring ute, gå till alla grejer vi ska gå och titta på hela dagarna.
När jag kom och tänka på det här. Att jag antagligen inte kommer kunna åka med till Tyskland började jag gråta.
I fyra år har jag sett fram emot den här resan. Och nu skiter det sig? :(
Herregud.


Cola, Passionsfrukt & Drop

Hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej och hej ;)


Sitter och väntar tålmodigt på att mamma ska komma hem. Hon skulle ta och hoppa in på affären och köpa Cola o Passionsfrukt åt mig. Naaw :) Är verkligen grymt sugen på det nu!

(Btw så har min hals svullnat upp eller vad man ska kalla det. Jag är liksom tjock i halsen, vet ni vad/hur jag menar?
Iallafall så pga av det kan jag nästan inte äta så mycket. Om det blir värre måste jag åka in till Sjukhuset så att dom måste sätta in dropp. Usch, har typ fobi för dropp. Eller inte fobi men nåt som jag verkligen hatar är att behöva ha dropp. När jag senast var på sjukhuset fick jag dropp och gud..! Jag var inne för att jag hade så grymt ont i magen. Och alltså på skala 1-10 så gjorde magen ont så mycket som 11. .Men när läkarna satte in droppet (fick inte äta ifall jag skulle behöva opereras, därav droppet). Herregud. Jag fick ju ondare i handen än vad jag hade i magen! Shit. Så nu halsen måste du ta o lägga ner svullnaden så att jag kan äta. JAG VILL INTE HA DROPP!) Liksom intresseklubben kan ju anteckna ;)

 ♥KÄRLEK♥


YIPPIIE! -.-

Hej sötnosar!

Min husläkare ringde mig för en stund sen och kom med beskedet att "ja, du har körtelfeber". Hon berättade även att om man översätter "sjukdomen" från engelska till direkt svenska blir namnet Puss&Kyss feber. Kan ju ha med det att göra som Sophie ringde och berättade för mig för nån dag sen;).

Sophie: Vet du vad man får körtelfeber av?
Jag: Nej, inte riktigt.
Sophie: Jag läste på internet. Och man
får det av kyssar!

Började bli bättre i onsdags, febern började avta och jag blev piggare. Men igår kväll började jag bara bli sämre, orkade knappt resa mig ur soffan när jag kollat på TV o skulle upp på toa..
Idag kom halsontet tillbaka, huvudvärken, förkylningen -ja allt kom tillbaka!
Men läkaren sa att det var helt normalt. Har man Körtelfeber får oftast väldigt ont i halsen. Man vill bara sova hela tiden. Man blir matt och orkar ingenting.
Och usch nej, jag orkar ju knappt gå i trappen längre!  Imorse när jag åt frukost orkade jag knappt lyfta skeden med fil till munnen.

Nej, usch, stackars er som bara så läsa mitt klagande hela tiden! Jag ska nog gå och lägga mig och sova istället.


Puss på er! :D


Familjen Jones,

Shit pommes frittes vad bra den filmen va! :D

Dom som inte sett den - SE DEN, med stora bokstäver;)










Nu blir det 17 Again (a)

→ Movienight by myself ←

Hehe, kollade nyss den enorma posthögen som har bildats på köksbänken;) Såg att en film blivit hemskickad! -Familjen Jones den här gången. Passade ju helt perfekt eftersom att jag nu är trött på alla Barbiefilmer.. Finns liksom inga bra filmer i mitt hus som inte handlar om Barbie eller nåt sånt;)
I förra veckan kom det också en del filmer hemskickade. Så kvällen är laddad med filmer jag antingen inte sett över huvud taget eller som jag inte sett på länge.

Börjar med Familjen Jones, sen blir det nog 17 Again och efter det kanske Göta Kanal 3. Får väl hoppas att den har lite humor, Götakanal filmerna blir ju faktiskt bara sämre o sämre för varje film som görs. Får väl se om det blir nån annan film efter det. Men skriver kanske mer sen.

Puss ♥


Filmtajjm ,

Apelsinjuice, Polly, Mobilen (redo för att svara om någon ringer liksom;)) och Fjorton Suger!
Eftermiddagen blir inte bättre! :D

Så nu alla som ser det här, RING MIG!
Mobilen ska ju inte behöva bli besviken för att ingen ringde när den för en gångs skulle är fulladdad;)




Back Home,


Hej, :)

Hemma igen nu, ingen halsflus, Wihoo!  Däremot kan det vara körtelfeber.. Aldrig hört talas om ´det tidigare. Men läkaren förklarade.. Och usch, jag vill inte ha körtelfeber! Får reda på svaren på blodproven på fredag.. Ska tydligen stanna hemma från skolan fram tills dess.. Är det körtelfeber kommer jag dö av tristes, är det inte körtelfeber blir jag G-L-A-D !

Körtelfeber är alltså ett slags virus som det inte finns någon medicin mot. Kroppen får helt enkelt ta hand om viruset helt självt. Har man körtelfeber är man oftast sjuk 1-2 MÅNADER!

Läkaren sa till mig att "det är mycket möjligt att du har körtelfeber."
Betyder det att jag ska vara hemma lite mer än en månad till?! Herregud.

Håller starkt tummarna för att det inte är det fruktade körtelfebern.;)

Pratade med min moster för en stund sen och hon berättade att en sommar så fick hon körtelfeber. Hon låg hela sommarlovet (2 månader) och orkade knappt gå upp för trappen ens.





Mot Duschen!

Lite snabb update nu då.

Ska ta och hoppa in i duschen så fort som möjligt och fräscha till mig lite grann.
Klockan 13.00 kommer mormor och hämtar upp mig för att vi sen ska åka iväg till Knutby Vårdcentral och kolla om det är halsflus jag har eller inte.
Hon skulle tydligen kolla någonting med hjärtat när vi ändå är där också. Håller tummarna för att det går bra!


Godmorgon älsklingar ;*

Vaknade för en stund sen o sitter nu o väntar på att mamma ska ringa till Knutby så att jag får en tid på vårdcentralen där.. Ska tydligen kolla om det som gör att jag är sjuk kan vara halsflus.?
Har varit sjuk i nästan tre veckor nu.. Eller på tre veckors tid så har jag varit frisk 5 dagar..:(


Ska äta frukost nu, puss på er älsklingar! ;* ♥


KONSUM, kom närmare tack!

Shit vad sugen jag blev på en stor fet chokladmuffins :D

Men dom godaste finns på konsum o konsum ligger långt bort o det regnar o jag pallar inte gå.


Allt om inget ;)

Hejsan alla söta därute ((:

Fortfarande sjuk, eller fortfarande kan man nog inte kalla det eftersom att jag blivit frisk två gånger men sen blivit sjuk under natten IGEN, Liksom febern har kommit tillbaka och huvudvärken också :(

Tror att mamma skulle ta o ringa Vårdcentralen från jobbet och försöka få en tid så att man blir av med det här nån gång!
Kanske är halsflus eller nåt liknande har mamma kommit på. Men får väl vänta o se helt enkelt.


Så fort jag är frisk så ska jag försöka mig på en ny design också, men nu ska jag sovaa.
Det är verkligen det bästa som finns (a) ;)




KYSSAR PÅ ER'  






(satt o kollade igenom gammla bilder igår o hittade denna, xd)

Lukas, Felicia & Jag ;)


Rally med Bilar, u know ;))

Hej Hallå Hej ;)

Visste ni att det varit Rally i Almunge today? Däremot låg jag o sov när de värsta smällarna o vägavåkningar var.. -.-' Liksom det är ju det som är roligt med allt? Hehe, skadeglädje u know? ;)
Så när jag kommer ut så står mina små älsklingar Benjamin o Jonathan där o säger: Hörde du smällen julia? den va jätte hög!
Haha, gullungar det där ;)



Ska snart traska till mormor också.. Blir middag för att fira morbror som fyller år. Och moster o Leo har kommit tillbaka från Turkiet, bruna o fina, så kommer sitta där resten av kvällen och va avundsjuk på att do är bruna;)

Puus, <3

Rubrik`?

Hallojsan!


Sjuk idag igen.. Men drar ner till Sophie iallafall, bruden är i Almunge idag och det händer itne ofta sen hon flyttade.. ;) Så då måste man ju passa på att träffa henne  nu när hon äntligen är här, right? :D


Juste imorse så ring´de Sophie mig och bah:

Sophie: Vet du nån familj som heter Backman och som går i Livets Ord?
Jag: Aa,
Sophie: Dom ska flytta in i vårt hus! 
Jag: Robert Backman? 
Sophie: Mamma! Heter han Robert Backman?
Sophies Mamma: Jaa, så var det han hette!
Jag: SOPHIE, DET ÄR MIN MATTE- & FYSIKLÄRARE!!  
Sophie: HAHA! Ni kommer säkert träffa på varandra på konsum och så har du åkt hem tidigare från skolan för du varit "sjuk" och så kommer han till konsum när du är där och han bah: "Är inte du sjuk?"
Jag: Ånej..!

Haha, så ja, min fysik- & matte lärare ska alltså flytta dit.. Till det Gula huset med brandstegar i Almunge.. Hoho.. JAG ÄR DÖD!, ;)


Aja, drar till syster nu :)




Sis, i love you ♥

 

 

KYSS'


Sjuk..

Jaha, då har jag lyckats.. IGEN!

Hade precis blivit frisk och imorse gick det verkligen inte gå upp ur sängen utan att huvudet exploderade och magen vändes ut&in och var nära på att kasta upp allt vad mat hette.. SUCK..!

Eftersom att  jag smittat ner mormor lite grann också så har vi båda varit hemma idag. Däremot är hon aningen piggare än vad jag är. Så mormor har varit så gullig och passat upp på mig idag ;)
Serverat glass medan jag satt och hängde framför TV:n och kollade på Pelle Svanslös.. Hehe.

Har haft sån huvudvärk så jag fattar inte att jag fortfarande lever.. Nej, inte riktigt men nära på..

Efter en lätt lunch (egentligen bara bestående av lite yoghurt) började jag må ännu mer illa.. Huvudvärken blev värre och ja, kanske ska ta o försöka undvika mat resten av dagen?


Sen ville Benne att jag skulle komma till han ikväll, och hade jag inte mått såhär dåligt så hade jag lätt slängt mig på nästa buss och dragit in till han.. Saknar han sjuk mycket asså! ♥



Ska ta o börja dra mig hemåt nu snart också. Mamma har kommit hem så ska hem o smitta ner henne också, mohaha;)  
Och förresten, varför blev jag sjuk nu?! Mina små älsklingar, Benjamin och Jonathan kommer ju ikväll och stannar här i tre dar..
Himla magsjuka-eller-vad-du-nu är-för-nåt-? Ta och stick till nån annan som behöver dig mer :D



Kyss'



Dagen ((:

Hejsan på er! :)

Idag kom den saknade lilla sjuklingen tillbaka till skolan ;)

Dagen har egentligen varit en ren plåga. Eller mitt huvud har gjort dagen till en ren plåga. Varje steg jag tagit idag så har det kommit stötar i huvudet.. Känns som om man står och dunkar huvudet i väggen.
Har ni känt så nån gång?

Hade skolval idag också. LO är ju ganska så engagerad i valet måste jag säga;) Vi skulle alltså rösta på det partiet vi tyckte om osv osv.. Var ungefär som ett riktigt val med valbås och sånt. För fyra år sen när jag gick i sexan tyckte jag att det var jättespännande att stå bakom dessa valbås och rösta. Men idag kände jag hur töntig jag måste varit i sexan.. Det var ju inget märkvärdigt med att stå bakom ett bås, stoppa i en papperslapp i ett kuvert och sen ge det till två personer som satt vid ett bord.. Ja, tur att man förändras på fyra år! ;)

Idag var det ju även torsdag, vilket betyder håltimme. Wihoo! Jag, Anne och Issa drog till XL grillen och käka pizza UNDERBART! Och sen drog vi vidare till Årstahallen för anne skulle ha tuggumi;)
Mycket skratt och mycket skrik och ja, mycket av allting egentligen!

När hålan var slut och lektionerna började igen gjorde mitt huvud sig påminnt genom att göra ännu ondare.. SUCK..!

Dagen blev  ju inte direkt bättre av att jag sen fick reda på att jag hade arbetstimme och alltså behövde stanna kvar exktra länge i skolan..


Jag o Issa :)


Vet att den bilden redan laddats upp men så får det bli.. Kommer nog upp en sumering av veckan i  bilder imorgon när jag kommer hem och får tag i mobilsladden ;)




KYSS'

I got so much love for you, darling

Scha Scha Bloggen :D

Skolan idag, precis som vanligt..

Men imorse fick jag skjuts in till skolan.. Fast det visste man ju inte i förväg så sjuk upp halv sex trots att jag kunde sovit en halvtimme till! Hade ju varit skönt. Men men, but stuff happens ;)

Blev en lugn och skön dag idag också, även det precis som vanligt..

Men idrotten var en ren plåga.. Är det nån som har en aning om hur kallt det är att spela baseball i shorts ute nu?


Men Anne vart har du tagit vägen, hun? ♥ Borta från skolan i två dagar.. Helt oacceptabelt..! (inte för att jag inte brukar vara det men..;))


Nej,´
nu kom morfar och lillasyster hit.. Ska väl gå o ta lite mat och äta med dom.


KYSS' (a)


Dressing Room

Kom på att jag skrev att jag skulle ladda upp bilder på mitt dressing room när det blev klart.. Men det var ett tag sen jag skrev det, men bilderna får helt enkelt komma nu ;)



Före


Efter


Efter


När vi höll på ;)



Skillnad på före & efterbilderna? ;)





Hemma från skolan

Hej på er underbara läsare!

Vad skulle jag gjort utan er? ;)

Varit i skolan idag som vanligt och även denna dag var riktigt chillegrill. Är det bara jag eller är 9:an mycket mer chill än dom andra årskurserna..? Hmm.. Vad tycker ni?


Slutade halv fyra idag, men stannade kvar i skolan en liten stund och väntade på Sara som slutade runt fyra. Riktigt bra faktiskt, hann gör iordning lite grann i mitt skåp under väntetiden så nu är det snyggt och prydligt därinne! Nu kanske jag för en gångs skull kan hitta mina böcker innan lektionerna ;)

Fysiken idag snackade vi om sköldpaddsungar som blev krossade av stenar. En illustration på att det gick snabbare och snabbare (tror jag det var) om man släpper en sten ifrån ett höghus.. Fysiken blir grymt roligt med en sån fysiklärare som min! :D

Hemma hos mormor nu då, ska ju bo här i en vecka, remember?
Så ska lär nog bli mjukisbyxor och plugg nu och resten av kvälla. ;)


Sara sötnosen ,gammal bild :P


(Glömde mobilsladden hemma, så kan inte ladda upp några bilder.. Och idag som jag varit såå flitig med kameran/mobilen SUCK..!)

Ändrade Planer..!

Ändade planer, sover hos mormor inatt iallafall..

Bara så att ni vet liksom ;)


Jag tycker om min mormor.. Hon är så himla lätt att snacka med.
Säger en kompis nånting om min mormor så säger dom inte 'Julia's mormor' eller 'din mormor' utan de blir oftast så att dom bara säger 'mormor'. Jag och Anne pratade om det idag.. 
Anne sa det att min mormor är ju som en mormor till alla liksom.
När det blir problem med killar så är det (förutom kompisarna) min mormor jag snackar med!
Jag & Mormor satt och käkade på IKEA för nån vecka sen, vi satt i ungefär en timme och snacka killar! Asså, jag och min mormor..!
Hon har liksom blivit som min andra mamma..
Med mormor snackar jag om allt som jag inte snackar med min mamma om. Mormor var min hjälte när jag var liten, det var henne jag såg upp till och det gör jag nu också, faktiskt.
Hon är den där personen som aldrig lämnar någon utanför  utan tar liksom med alla, antar att det är därav dom flesta utav mina kompisar kalla henne 'mormor'. Hon blir som allas mormor.
För mig är hon inte bara mormor, hon är en vän. En vän som alltid finns där för mig.
Den dagen hon inte finns mer kommer vara den sorgligaste dagen i mitt liv..

Så mormor, se till och lev tills du är åtminstone 100, då har vi iallafall nästan 40 år kvar!  ;)

Vet inte vad det var  jag ville komma med att skriva det här;) men
Jag älskar min Mormor!



Enda bilden jag hade som både jag o mormor var med på ;)
Vet btw inte varför jag se så himla borta ut? xd




KYSS'


Fysik, SO, Engelska, Tyska, Svenska..

Måste säga att det är lite för mycket läxor just nu..

Men med goaste bullarna i högsta hugg ska väl allt gå att klara av ;)


Just nu :)

Jag Och Judith Bakar Världens Godaste Bullar Och Fabbe Är Inte Bäst!

Rubriken beskriver väldigt kortfattat om dagen ;) Eller snarare dagens höjdpunkt. -Bullabaket på Hemkunskapen! Man kan ju inget annat än att älska bullar!!

Hej förresten!

Dagen har varit riktigt chillegrill. Började med matte -och jag jobbade och pratade inte med nån under hela lektionen! Förvånade? Hmm.. Det borde ni vara! ;)
Dagen fortsatte med Kemi.. Ja, vad ska man säga om den. Annes och min labb blev väl inte den mest lyckade kan man nog säga.
Vi andvände nog 5 eller 6 st pappersformar när man (om man gjort rätt) bara behövde andvända EN! Men tillslut lyckades vi iallafall få fram rätt slutsats. Och det är ju den som räknas!

Dagens näst sista lektion (-er) var svenska. Och precis som med bullar så kan man ju inget annat än att älska svenska! Roligaste lektionerna ju!
Men vikarie.. Inte lika bra, men  Johannes Karlsson har alltid varit, är, och kommer alltid vara den skönaste vikarie man nånsin kan ha!! Så tur var det att vi fick han och inte Ankan..
Sista svenskan var däremot läslektion.. Fattar inte att jag lyckades låta mig övertalas av Anne till att läsa den mest äckligt vidriga boken i världshistorien! -Monster.

Jaja, hemkunskapen sen då.. Jag och Anne kom i tid, Wihoo!
Bakade som sagt bullar, mina och Judith's blev klart godast! Men förutom bullar skulle vi göra rotfruktsgratäng och faulukorv ?! Inte direkt det godaste jag ätit.. Uök!
Fabbe är inte bäst, för den titeln tillhör moi, haha!

På hemkunskapen:
Jag: Men Fabbe, det är bara att inse att jag är så himla mycket mer bäst i världen än du är!
Fabbe: Anne, vem är bäst?
Jag: Jag eller Fabbe?
Anne: Men Fabbe såklart!
Jag: VA?!


Ja, ibland räcker visst inte självförtroendet till riktigt så mycket som man önskar att det gjorde;) Hehe.

Sen blev det precis som vanligt, buss hem med Anne..
Träffa sötungen Lina på andra bussen (jag och anne åker ju bara första tillsammans ;)) Trevligt Trevligt..


*Blir inte att åka till mormor idag heller :( Jag älskar verkligen att vara hos min mormor.. Det är liksom som mitt andra hem.. Men men, åker nog dit imorgon istället, hoppas jag*



Karina & Anne


Jag & Issa


Issa & Anne    Sötnosar (a)


Judiths & mina bullar. Eftersom att vi är bäst på att baka så blev det
6 st stora bullar var! MUMS är det ända man kan säga :D


KYSSAR'


Snabb updt.

Scha Scha :)

Ska egentligen packa lite grejer.. Men bloggen kommer ju i första hand? ;)
Kommer bo hos mormor kommande veckan, så får se hur det kommer bli med uppdateringen. På nåt sätt blir man alltid lite mer social utan tekniska prylar när man kommer till mormor. Hmm.. ;)

Jaja, blir nog bra (:




Men ska som sagt dra o packa färdigt nu.. Sen blir det soovaa, fattar inte att jag kan vara såhär trött, har ju liksom legat o sovit i en vecka för att jag varit sjuk.

Vad ska ni göra ikväll? :)

LITTLA SISTÄR

Snackar med sötaste Sophie i tele.. UNDERBART!
Har inte träffat eller snackat med henne på typ hundra år? Så grymt härligt att höra hennes röst igen;) 

 
Vet ni vad det är för datum om 1 månad och 5 dagar? Det är 17 oktober. Och vet ni vad som händer den 17 oktober?

JAG OCH SOPHIE FIRAR TVÅ ÅR!

~två år som BästaVänner ;)





Sophie & jag ;)  (ja, jag har en telefon från stenåldern xd)


SÖTUNGE!


jag älskar dig hjärtat! ((L))


Onögigt inlägg.

Godmorgon Jordbor ;)

Har verkligen ingenting att skriva så jaa.. Godmorgon! ;)




,



Justin Bieber har blivit bra :o

När Justin Bieber var "ny" var jag en av de få tjejer som inte gillade han..

Liksom, han ser ju ut som 10 när han är 16? Inte världens snyggaste.. Och jag gjorde misstaget att jag trodde det var en tjej som sjöng när min kompis satte på en låt av han.. Hon ba: "Visst sjunger han den här låten bra?" Mitt svar: "Han? Det är väl en tjej?" "Öh, nej det är Justin Bieber"

Usch, jag starkt ogillade honom. Men efter det att min lillebror började knarka hans låtar och det var det ända av musik som hördes i vårat hus under en tid (och fortfarande också, däremot inte lika mycket) så gjorde jag upptäckten att Justin Bieber faktiskt är bra och sjunger riktigt sköna låtar ;)


Justin Bieber - Love Me



SÅ ALLA SOM INTE TYCKER ATT HAN ÄR BRA KAN TA SIG I RÖVEN, :O ;)





KYSS'


Fruktsoda is daah Shit!

Hello Världen! :D

Har haft en riktig gå-i-mys-kläder-och-bara-slappa-dag idag, Grymt Skönt måste jag säga!

Drog ner till konsum för en stund sen o det blev lite godis o läsk inhandlat.. som vanligt ;)
- men idag har jag en grymt bra anledning till varför jag käkar godis o dricker en 1.5 liters fruksodaflaska helt lonley.. DET ÄR TRÖSTÄTNING PÅ HÖGNIVÅ HEMMA HOS JULIA BERGQUIST IKVÄLL..! För kulturnatten.. buhuhu.. den kan man inte vara med på om man mår så mycket skit som mig.. BUHUHUHU!!
Ja
ja, nu är det fördigklagat för min del ;)

Mysig hemmakväll kan ju också vara helt okej.. Däremot så skulle det ju bli ännu mer okej om man hade nån bredvid sig hela kvällen.. Frivilliga sökes ;)


;)


FRISKUS


Ja, Scha Bloggen :D

Moster kom hit en stund och så sötaste Leo också förstås ;)

Drog till konsum en snabbis o köpte godis, nåt gott måste man ju ha när man är sjuk ;) Hehe,
Men börjar faktiskt bli lite bättre nu, varit ute ett tag o ja, man säger ju att man blir frisk av frisk luft.. Och jag kan faktiskt inget annat än att hålla med, efter att ha varit ute i typ en timme så känner jag mig nu skitfrisk! Aa, förutom förkylningen och ryggontet.. Men det ska väl snart släppa det också..

Däremot så blir det inget med kulturnatten imorgon för min del, buhuhu :( Men drar jag ut imorgon så kommer det sluta med att jag ligger hemma hela nästa vecka också.. Och det har jag verkligen inte lust med.. SUCK SUCK och återigen SUCK!
Har sett fram emot morgonnatten såhääär länge.. :( Men men, jag får helt enkelt ta o roa mig på annat sätt, typ sitta o dega framför tv:n, hehe ;)

Men nej, ska gå ner o ta nåt gött att äta nu, sen kanske det blir att dra ut igen och kolla lite på när grannarna o farsgubben bygger pumphus ;) Haha!




KYSS'


Ice Cream, Helado, Jäätelö, Glass

Sitter med Felicia och väntar på att våran glass ska bli färdig.. Vad har man inte en glassmaskin till liksom? ;)

~Bananglass is tha Shit! :D



Sen blir det att kolla på nån mysig film tillsammans med sötnosen som är hemma, ;)







Måste ju btw bli frisk till imorgon också! Kulturnatten får ju inte missas!


Sällskap ;)

Godmorgon ! :)

Vaknade för ett tag sen, o jag är inte i skolan idag heller..
Men idag ska jag inte behöva sitta o prata med mig själv för att ha nån att prata med :P Min lillasyster Felicia är också sjuk :)

Så ska väl snart ner o göra lite god frukost åt oss ;)

PUSS'



Gammal Bild ;)

ÄÄÄÄLLLSSSKKKKAAAAA ♥






Every day
Every night
I wanna see you baby,
stayin' by my side

I'm going down on my,
on my knees for you.
For your love I'd do it,
for your sake, believe I do.

If you don't love me,
why do you raise my hopes?
no matter what happens,
I can't let you go.

You got it wrong,
I didn't wanna hurt you.
I wanna be all the world to you.


I've not the faintest idea,
why you're not talkin' to me?
I'm trying to be the perfect man,
you always want me to be.

I'm accustomed to you,
you're a part of my life.
Everything I told you honey,
I've nothing to hide.

You're my little angel,
you're my little star.
I'm still waitin' every hour,
you're so close to my heart.

All my life I've been waitin',
for one monent in time.
We're together I adore you,
I so adore your sweet smile girl.

I don't give a damn about what somebody told you.
I will ever be your man 'cause baby I love you.
If the worse comes to the worst,
I'm gonna hold you.
I feel you're far from believin' it.

We walk through a world where nobody has been before.
Turn back the hands of time open every door.
I swear I will allay your doubts and sure I love you more,
to retrieve your affinity.

Every day,
Every night
I wanna see you baby,
stayin' by my side.

I'm going down on my,
on my knees for you.
For your love I'd do it,
for your sake, believe I do

If you don't love me,
why do you raise my hopes?
no matter what happens,
I can't let you go.

You got it wrong,
I didn't wanna hurt you.
I wanna be all the world to you.

You look into my eyes,
Put me out of my misery.
I have never told lies,
I hope that you come back to me.

I want to spend my time of lovin' you forever
No matter what happens,
we must stick together.
Come on trust in my words,
give me your heart back again.

Kiss my lips, touch my hand,
give me a second chance.
My heart is pumpin',
have a feeling that I've never felt,
If I'm allowed to be with you,
the luck is coming to my world.

So far as I remember,you was perfectly happy to find someone like me,
in a world full of traffic.
I fulfill your dreams,
its not only a taffy...
You're the only one for me.

We walk through the world where nobody has been before.
Turn back the hands of time open every door.
I swear will allay your doubts and sure I love you more,
to retrieve your affinity.


Every day ,
Every night
I wanna see you baby,
stayin' by my side.
I'm going down on my,
on my knees for you. 
For your love I'd do it,
for your sake, believe I do.

If you don't love me,
why do you raise my hopes?
no matter what happens,
I can't let you go.

You got it wrong,
I didn't wanna hurt you.
I wanna be all the world to you.

If you don't love me,
why do you raise my hopes?
no matter what happens,
I can't let you go.

You got it wrong,
I didn't wanna hurt you.
I wanna be all the world to you.

Every day (day),
Every night (night)
I wanna see you baby,
stayin' by my side. 

I'm going down on my,
on my knees for you.
For your love I'd do it,
for your sake, believe I do.

If you don't love me,
why do you raise my hopes?
no matter what happens,
I can't let you go.

You got it wrong,
I didn't wanna hurt you.
I wanna be all the world to you.

Everyday 
Every night

Everyday
Every night

I wanna see you baby,
stayin' by my side.

Every day,
Every night
Every night
I'm accustomed to you.


bara för att jag hatar förkylningar...

Scha Scha, jag lovade anne att komma till skuulan idag, men löften är till för at brytas, eller hur?

Jag hatar förkylningen som aldrig vill släppa, och halsontet och ryggvärken är nog i maskopi med förkylningen för det vill inte heller släppa.. SUCK! Jag hatar verkligen att vara sjuk..


~Bara så att alla vet liksom ;)



Knäppis ;)

Snackar i  tele med Anne knäppis, som vanligt när jag varit borta mer än två dagar från skolan ;)

 

Höhö, ;)


*HOST*

Hej på er sötnosar! :)

Var ju så himla bestämd att jag skulle till skolan idag, orkar inte vara hemma eller komma efter mer.. Men jaa, klockan fem vaknade jag o mådde piss.. Somnade om tills mamma kom in vid halv sju och undrade varför hon inte hittade mig sittande vid spegeln och klaga över att jag inte får till håret ;) sanningen var ju det att jag inte kom ur sängen! To sick..!

Har bara legat framför tv:n och kollat på film.. Liksom, tv:n funkar inte (går bara kolla på film), min mobil är paj efter att lillebror kastade den i golvet tre gånger för att han blev arg?, och datorn är segare än nånsin och stängs dessutom av HELA TIDEN!
Så.. Precis varenda film i det här huset har jag sett typ tuusen gånger :o
Jag kan nästan lova att den här dan kommer sluta med att jag antingen sitter och pluggar arshlet av mig, eller att jag springer runt i hela huset och får panik för att jag inte har något att göra ;) That's me ;) Höhö, kanske inte riktigt men nära på ändå :)






KYSS'

..

Nu är det färdigpluggat!
Måste ju säga att jag är grymt stolt över att jag knappt andvände ordbok när jag skulle skriva ett brev på engelska ;) Men nu är det klart, blev väl kanske inte det bästa men är ändå nöjd :)


Angående hemligheten som jag, mormor & morfar gjorde i helgen, u know? ,Har ju helt glömt bort att berätta vad det var för nåt ;) Men nu kommer det.. Det blev ett dressing room! Nånting som jag velat ha sen jag var liten och såg på nån amerikansk film där dom hade en garderob som man kunde gå in i ! Men nu har jag ett likadant, visserligen en aning mindre men ändå ett dressingroom..!

 TACK MORMOR & MORFAR!! :D ♥

^^
Bilder kommer sen när min mobil börjar fungera igen..





Förresten, förlåt för grymt dålig uppdatering..
Min dator har ju gått sönder, (kanske inte skrev ut det här i bloggen, men så är läget) så nu andvänder jag mammas o pappas stenåldersdator som är olagligt seg och som stängs av hela tiden :o Fruktansvärt irriterande måste jag säga. Därför det inte blir så mycket uppdaterat..
Men jag lider med er ;) Jag måste ju ha nånstan att skriva alla konstiga saker som händer every day ;p







KYSSAR' ;)


PLUGG PLUGG O PLUGG

Sjuk idag.. Men sitter ändå o pluggar, måste dra till skolan imorgon trots att jag inte är frisk..
Kom på idag att det är sjukt tråkigt att vara hemma..! Och det är farligt också, iaf för min del.. När jag har tråkigt äter jag, och jag har haft tråkigt HELA dagen idag.. Så fort jag är riktigt frisk måste det ut o springas för att få bort all mat o bullar jag ätit medans jag varit sjuk!!

Nu är det engelska glosorna som är färdigpluggade och nu är det bara ett 'brev' till vår lärare på engelska som ska göras :D Sen är man klar för idag :)



Nya favoritlåtarna som har knarkats sönder idag ;)


Lil Rain - Adore You


B.o.B ft. Eminem, Hayley Williams - Airplanes




  KYSS'

'SKOLFOTO

Igår var det skolfoto.. Får väl hoppas att det blev bra också ;)


Sara, Rebecka & Jag


Karina & Anne :)


Anne, Bea, Judith, Rebecka, Sara & Maria :)


Jag, Karina & Anne.. Coolaste brudarna i LOKS, lungt ;D





KYSS'


KLLAAARRT :D

Nu är det klart! Hemligheten asså ;)  BLEV RIKTIGT BRA! :DD

Och vet ni vad? Ni får inte veta försen imorgon ;) Så att inte mamma kollar in här o ser vad det nu är som har hänt medans hon varit borta, höhö! :d
Hon får ju se 'grejjen' ikväll när hon kommer hem :D '
Blir najjs (a)


Sitter hos mormor & morfar i mjukiskläder och kan inte andas? Är sjuukt förkyld o typ ont i halsen.. Suck!

Men ja, får väl gå iaf.. (:

Imorgon är det skolfotografering.. Vet inte vad jag ska ha på mig? Anne, hjälp!


Jaa, vet inte vad jag ska säga mer..


Så jag säger hejdå för den här gången ;p


¨
Bild från i Sommras :) Haha, :d



KYSS'

Hemligheter :D

Har varit en fett seg dag idag. Drog ju till mormor och bara låg där o degade.. Kollade på massa gamla barnfilmer som jag alltid kollade på när jag var liten och var hos mormor.. :) Mys mys!

Drog sen hem till mig med mormor o morfar för att fixa ******* **** ! Och nu är det bara lite småfix kvar! :D


Ni får veta sen vad det är för nåt! ;) Faktiskt så är det så att det bara är jag, mina syskon o mormor&morfar som vet.. Inte ens morsan o farsan vet om grejjen :)

(Och till Sophie kan jag ju säga att det inte är att jag 'berättat' aa du fattar.. Tyvär :/ )

Men jaa, nu ska jag ner till mormor o fixa lite med det sista ;) Höhö! Nu blir ni nyfikna va? :P




KYSS'


To tha Mormor

Drar till mormor nu.. Blir nog att bo där över helgen, underbart :P

Jag  o mormor drog till IKEA igår skulle handla grejjer till HEMLIS :) Ni får veta't sen, hehe :*

Men jalla fall, vi satt o  käka där också o snackade om boys ;) Haha, och jag måste säga att jag blev skit förvånad över vad hon berättade.. Men jaja, nu drar jag till mormor :)



Mys! :D <3

Gemenskapsdag! :D

Igår va det gemenskapsdag med 8-9an :)
Var riktigt roligt faktiskt! Förutom att man frös häcken av sig, typ. Men förutom det så va dagen ute i Pilsbo jätte lyckad.. Och att man hamnade i bästa laget (& att Sara va med där) gjorde ju ingenting sämre! :D

Däremot blev jag ännu sjukare än vad jag redan var.. SUCK! :(






Drog till fredagscafeét igår också, träffa Sophie, Lina, Sosso o några till, trvligt trevligt ;) <3





Bilder får komma sen
Haha, Puss'


Rubrik?

Bilder från gårdagen :)

jag o anne påväg till donken, ÄCKLIG SKOLMAT! :o


anne på donken.. vrf har vi alltid DEPRIMERANDE SAMTAL när vi käkar?!


påväg hem, blev donken en gång till md sara :) Sara's burgare o min goodaste paj (y)


Sara :P


Tjena Tjena Mitt Mellan Bena ;D

Typ idag började med engelska, fett chill! Vi skulle typ svara på 'brev' o jag o Sara Ä-G-E-R!
Ge råd till ungdomar som har ett komplicerat förhållande o sånt.. That's gonna be our future job! :DD

Sarah, (som jag antar är påhittad?) var en av dem som skulle ha svar på sitt brev ;)
Sarah, 16, har varit tillsammans med sin kille i två år och ska nu åka till Frankrike på semester. Hon är glad över resan men inte hennes pojkvän. Han vill att Sarah ska lova att inte gå ut med någon kille medans hon är i Frankrike. Sarah vill inte detta.. Hon vill känna sig fri och ha kul på sin semester!

Omogen brud? Shit, asså shit! :o


Sen typ fortsatte dagen med SO, Svenska, Håltimme, Tyska o sen SO igen? Slutade vid tre o mamma kom o hämtade mig, pallade verkligen inte åka buss idag så ganska chill :D


Rebecka o Sara


Sötaste Sara (a)


Sara


Anne (:


DRIVBILD x) jag o Sara


DRIVBILD x) jag o Sara, Tror att det ska föreställa att sara stryper mig? ;)







KYSS'

 


RSS 2.0