Släktmiddag.

Nej men tjenare på er igen !

Snart ska jag käka middag med min familj, moster, hennes man & barn och så mormor & morfar såklart! ;)

Sen drar vi till majbrasan i Almunge och chillar där.

Och jag och Felicia har gjort världens coolaste grej som vi ska göra lite senare.. Men det är hemligt tills vidare ;) Det kommer nog upp på bloggen senare!

Nej hörrni, nu ska jag leka med bilar med min underbara kusin, haha gulligt.

PUSS !


Världens sötaste Leo, jag & Felicia :p


BÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖP



Hallojsan !

Ska snart dra iväg till Thun's med mammi och kolla klänning och så till skolavslutningen:) Det är helt sjukt att det är typ fem veckor kvar i skolan! Sen blir det gymnasium och grejjer, ojoj! Jag gillar't!
J
aa, ikväll blir det en lugn valborg hemma.. Utan någon. Tanken var ju att vara i storvreta ikväll och ha det kul med Anne och alla andra där borta sen skulle jag & Anne ha lite mys med film, godis, chips & snacka skit ;) Men inte då..

Jaja, nu ska jag dra iväg och hoppas på att bli på bättre humör om jag får shoppa lite ;)


PUSS !


Min mormor har varit här och vi har suttit och pratat om lite saker. Och jag har gråtit som jag vet inte vad. Först blev jag hur rörd som helst av en sak hon berättade så att tårarna bara ramlade nerför kinderna och sen så kunde jag inte hålla tillbaka av detta ögonvatten .. Jag älskar att prata med min mormor och det har jag alltid gjort. Liksom min trygghet när jag var liten var mormor och inte mina föräldrar som hos dom flesta andra.
Den dagen min mormor går bort kommer jag gråta floder & helst av allt så skulle jag vilja att hon levde till det att hon blev minst 150, så att vi kunde dö samtidigt liksom. Vem ska jag gå till när hon är borta liksom? Nej usch, bara tanken gör mig gråtfärdig.
Jag älskar dig mormor ! ♥

abcdefghijklmnopqrstuvwxyzåäö

Schäänixen !

Kom hem från skolan nu och ska ta och göra mig lite mat sen plugga häcken av mig. Och efter det tänkte jag sätta mig framför en dator och blogga lite mer -utan häck! ;)


Btw, jag har blivit en gammal kärring ..! Yes, eller.. jag går som en kärring. Igår på idrotten hade jag ICAA-test och det kändes som om jag inte gjorde någonting men ändå har jag fruktansvärt ont i hela kroppen idag. Kan inte ens gå ner för en trapp utan att det tar fem minuter och gör fruktansvärt ont.. SÅ jag tycker väldigt synd om anne som har gått och lyssnat på mitt gnäll om att jag har ont i låren hela dagen, hah!


PUSS!

omgaaash !

Jag och min syster sitter och letar efter hundar på blocket, hihi!
Både jag och mina syskon har alltid velat ha hund och nu har jag och Felicia hittat världen sötaste dvärgpinscher som blir leveransklar imorgon!

Så kom pappa upp och jag & Felicia började tjata om att vi ville ha den men nej nej & åter igen nej är nog det ända han kan säga ... SUCK..! Vi får ta och försöka med mamma istället, förhoppningsvis går det bättre där och vem vet.. Kanske att vi snart har en skällande sak i huset ;)


Hur söt ..?


K I S S !

Feel Like I'm Blue


Dagens Outfit, känns lite blå, men det funkar! ;) (bildkvaliten suger, i know, men snart får jag ny dator och bilderna lär bli bättre då!)

Första skoldagen efter lovet idag då! Har varit ganska chill lektioner och det har varit ganska lugnt.. På kemin däremot var både jag och Anne totalt övertrötta så vi gjorde ingenting rätt och dessutom så skulle vi labba tsm (!) Tar det i korta drag, men först och främst så spilldes vårt papper med någon riktigt giftig metall ut (däremot inte vårt fel..) och våra labb slutade i att vi stod och skrattade och var skiträdda för att ta i den giftiga metallen (risken att våra fingrar skulle frätas bort fanns ju, enligt oss..) Som ni säkert förstår blev det ingen lyckad labb!;)

Jag och Anne träffade på Carro och Emelie på stan, satt och pratade med dom ett tag och hade det allmänt trevligt! Sen blev det bussen hem runt halv sex och nu sitter jag hemma och ska plugga! Geografi- och religionsboken åker fram!


P U S S


B I O K V Ä L L

Hej!

Lökig brud som sitter här framför datorn och skriver;)

Ska ta och hoppa in i duschen och sen fixa till mig lite. För ikväll drar jag in på bio med mina fina vänner Anne & Esther! Vi ska se Water for Elephants. Mys!

Skriver när jag kommer hem, för jag hinner nog inte slänga in ett till inlägg innan jag åker..

P U S S på er!


En Mening Utan Ord

Ahmen Tjena Gott Folk !

Jag är bara på bäst humör just nu. Föör.. Jag har blivit brun ! Taha! Och imorgon träffar jag älskling.
 U-N-D-E-R-B-A-R-T ! (då har vi varit tsm i 2 månader också. Ooooh! ;))
 
Nej underbara ni, solen väntar på mig.. Och jag ska fortsätta framkalla mitt solningsberoende;) Skämt åsido.


P U S S


23 / 4 -11

Schäänis !

Ojojoj! Min mage håller på att sprängas! Först väärsta lunchen hos mormor och fem timmar efter det massor med mat igen, trots att jag fortfarande var mätt, och på det ett stoort påskägg som jag lyckades smälla i mig på en kvart. Duktig cheey! Njaae..
Känns som att träningen måste börja imorgon..!


jag älskar vädret!

P U S S

Glad Påsk ! ((;


Häääällu !

Vaknade för ett tag sen och har både hunnit äta frukost, klätt på mig & städat mitt rum! *stolt cheey*

Ska nu ut i solen och försöka bli lite brun.. Sophie som är i Thailand är la' just nu en riktigt pepparkaka så någon måtta får det väl va.. Här ska solas så att jag inte ser ut som ett spöke när hon kommer hem;) Pressa! Pressa! Pressa!

Runt två-tiden drar jag iväg till min kära mormor&morfar för påsklunch och ikväll kommer dom till mig på påskmiddag. Haha.
Usch! Det känns inte som påsk.. För min underbara släkt är inte här! Varje påsk så länge jag kan minnas så har hela släkten firat påsk tillsammans och nu är det bara jag, min familj och mormor&morfar så.. Vet inte vart jag ville komma med det, men det känns tomt att inte ha alla mina underbara änglar till kusiner springande runt i huset:p



Bild från i onsdags. Jag & Natalia




KYSSAR till er underbara läsare !

Click'

Schääniis!

Sitter och checkar namnsmycken och ska nog klicka hem några. Är ju så himla fint!



BIG love !

T H A I L A N D


JAJAMENSAN!
Jag ska till Thailand! -om två år visserligen.. Men ändå!

För en vecka sen så pratade jag & Anne om hur grymt kul det skulle vara att åka utomlands tillsammans. Och då bestämmde vi att när vi fyller arton så drar vi till Thailand! Det är iof två år kvar.. MEN jag är taggad till tusen. Haha. Har inte den blekaste aning om hur jag ska kunna klara mig från detta i två år..? 

Jag kan se det framför mig;

" Vi ligger på stranden och schteker. Två lökiga brudar;) Dansar hela nätterna långa och bara lever livet! "

Hur bra låter inte det ?!


DunderDag

Heej!

Mötte upp Nattiz runt tre på stan. Vi gick och kollade på massa klänningar till henne som hon skulle ha på sin brors student.
 Efter ett tag mötte vi upp Nattiz mamma och fortsatte jakten på klänning.. Utan framgång däremot;)

Runt fem kom Anne in till stan, vi gick och köpte godis och satte oss sen i stadsparken, snackade, skrattade och gungade. Aaaww!

Dagen har helt klart varit duunder!

Tog inga bilder från idag.. Så det blir ännu ett bildlöst inlägg. Tråkigt, I know.


P U S S

To Tha Staada

Hej!

Om tio minuter hämtar mamma upp mig och vi ska in till stan och luncha. Träävligt!
Sen möter jag upp Natalia runt två. Får se vad vi hittar på:)

Skriver när jag kommer hem.

P U S S

*bilder kommer upp då också:)*

-

Sätter på Beck - Levande Begravd. Helt otroligt eftersom att jag lovade mig själv att jag aldrig mer skulle se den när jag sett den på bio i sommras. Haha! Då var jag rädd för att gå och lägga mig i säkert en vecka. Haha! Nej, men det var under tiden jag sov på garagevinden och vem som helst bara kunde kliva in och döda mig hej vilt medans jag sov. Haha. Hur som så ska jag och min lilla broder sätta på filmen nu.

P U S S


Planer ..

Godkväll människor, hästar, aliens, mamma & alla andra!

Dagen har bestått av att ligga och sola på min studsmatta iklädd bh och tights och sen märka att grannarna har gäster som går runt i deras trädgård, fem meter därifrån ligger jag.. Ööh.. trevligt? Njaae.. Dom skrattade åt mig, haha!

Men iaf, hela dagen har jag varit så sjukt sugen på att dra in till stan nu ikväll, sitta i stadsparken med en massa fina vänner och äta godis & vindruvor, haha! Men.. jag sitter hemma ändå.

Däremot blir morgondagen så mycket roligare och mer händelserik! Ska möta upp mina fina vänner Natalia och Anne runt 1 imorgon och vi lär glida runt på stan och ha det trevligt som vanligt;)
Var grymt längesen jag träffade Nattiz, vi bråkade ju för typ ett år sen. Men vi glömde bort vad vi bråkat om och kom på att det var ganska töntigt så.. Vi blev vänner igen! Haha, sjukt!


Helsjuk från min & Annes hel freakade fredag !

P U S S


((((:

Godmorgon! ..eller nåt.

Åkte in till stan igår kväll. Träffade Anne och hennes kille. Vi satt mest i stadsparken och hade det trevligt. Tihii! Satt på en bänk på centralen med Anne och snackade när Jepser åkt hem. Sen fick jag en biig stöt när jag skulle resa mig så att jag tappade mitt tuggumi. Hahaha!

                
                     gårdagens outfit ^^


P U S S

I'm walking on sunshiine, woooh

Solen skiner och det är 17 grader ute!
Med en stoor smoothie i ena handen & mobilen laddad med en massa skön musik i den andra så kan man ju inte göra annat än att dra ut och sola! Första solningen i år som inte är i ett solarium ;)


i sommras *kräfta*


Skriver när jag kommer in igen ..

P U S S


Partysugen Cheey

Jag är så fruktansvärt partysugen just nu! Vill ut och röja!

Meen mina extremt underbara partycheeyer är ju inte partytillgängliga.. Sophie är i Thailand, Anne är med sin pöjjk och dom vill jag inte störa med att komma och röja (aldrig! Jag gjorde misstaget att ringa och störa dom! DET GÖR JAG INTE IGEN! Haha!;)) Och alla andra partymänniskor orkas inte få tag i för dom lär redan vara ute och festa häcken av sig!

Så istället tänker jag nu sätta på en film och gråta över alla dessa lyckliga slut.. Eller njaae.. Men film blir kvällens lösning !

P U S S

Bilder från en underbar röjar kväll i sommras!

Fanny, jag & Sophie

Coola Brudar (y'     , Fanny & jag

O-M-G !

Ojojoj! Sicken dålig uppdatering det har varit! Sry för't..




HAHA! Vilka snyggingar, huh ?



I Fredags så drog jag hem till Anne efter skolan och vi hade om något en riktigt sjuk stund tillsammans! (bilderna..) Vi skrattade tills tårarna bara ramlade ner för kinderna! ♥ Och runt åtta så tog vi bussen in till LO och var där ett tag. Fick en liten pratstund med Simen där, det var verkligen sjukt längesen vi pratade om något och liksom inte "Men hej Julia din get" "Simen, du ÄR en get!" i korridoren i skolan. Haha! Men det var ju lite trevligt att få snacka med honom!:)

Igår så drog jag iväg till mormor runt elva och jobbade häcken av mig;) Tihi, nej. Men jobbade där och när jag var klar där runt fem åkte jag hem och duschade, lyssnade på musik, drog till Konsum och köpte massa godis och sen sov jag. Haha! Trött b-rud !


P U S S


14/4 -11

Schäääniiis!

Vet ni? Just nu är jag på världens bästa humör!
För.. Solen har varit framme hela dagen och det har varit en riktig sommarvärme! Under en rast idag gick jag och Anne ut och la oss på fotbollsplanen och solade. Så mysigt! 

När jag för ungefär en halvtimme sen cyklade hem från bussen så var det fortfarande varmt och det luktade sommar! Och att det gick att vara ute i bara tjocktröja gjorde ju inte saken värre! I love it!

Träffade ju min underbara pojkvän idag också. Var hos han, kollade lite film och bara hade det mys helt enkelt. Lovely !


bild från idag :') - anne & jag


P U S S

jag har sophie's wesc tröjja & den är mysig (((((((;

Stängde av nyss av datorn och tänkte "vad skönt, nu är jag klar"
Men inte då.. Jag har låtanalys tills imorgon så nu sitter jag och analyserar för fullt;)


Sonja Aldén - Till En Ängel

Ävne den låten jag gör låtanalys på för den som råkade bry sig:p


P U S S


just nu (y'


Godis, Cola & Cheeseballs, jag diggar't !

Hallå i stugan!

Efter skolan idag så drog jag ner på stan och möttte upp Sophie. Vi drog hem till henne, käka godis, cheeseballs och drack cola samtidigt som vi såg på film och snackade. Så härliigt med lite tjejmys!:)

Runt sex tog vi en promenad till stan med en skön braaiize också;) Mysigt, sen satt vi på stan och snackade ett tag tills jag drog hem runt sju.

Sitter hemma nu och ska plugga, har proov imorgon.. Suck..!



Imorgon efter skolan drar jag till älskling och myser! Har inte träffat han på skitlänge så det blir härligt! ♥


Nu tänkte jag fortsätta plugga, annars får jag nog sitta uppe hela natten med min religions bok och geografi häftet framför ögonen;)


P U S S


12 April 2011

Hallojsan!

Har varit världens näst virrigaste person idag för virrigaste personen idag har varit Anne - min egen lilla virrhöna ;)

Hur som, har varit en chill dag. Fast sista lektionen så höll jag på att dö. Sockret i min kropp tog slut så på textilen bara satt jag och var yr i huvudet och sa massa knas saker. Aa, yrade helt enkelt;) Sen satt jag och skakade och fick humörsvängningar som in i himlen. Först satt jag och asgarvade och 15 sekunder senare höll jag på att börja gråta för att jag inte orkade gå till min symaskin. Ojoj!
Som den sockerberoende jag är så är det inte så populärt när allt socker och all energi helt plötsligt försvinner ur min kropp. Men när jag slutade så träffade jag min lillasyster och hon hade en halstablett som smakade hallon. Den blev dagnes räddning!

Jaja..! Pappa fyller år idag (GRATTIS!) så mormor & morfar har precis kommit över på middag. Så ska väl gå ner till köket och äta med dom:)


P U S S




Jag Har Världens Finaste Pojkvän !


25 grader ute, snart är sommaren här!

Hej alla fina!

Har varit en helt underbart glad dag idag! Jag har varit på helt fantastiskt bra humör, haft chill lektioner och solen har skinit, skint? nej hur säger man? Aa, solen har lyst hela dagen iaf;) Och.. det har varit 25 grader ute! Rena rama sommarvärmen, hur underbart ?
Dagen har spenderats med Anne mestadels och ni kan ju ana hur mycket skratt det blir då. En hel del kan jag då tala om för er som inte redan listat ut det:)

Efter skolan drog jag ner på stan med Anne, vi gick runt och kollade efter skor till henne och sen satte vi oss på en bänk och pratade lite. Så mysigt!


Under musiken då jag & anne satte oss ute i solen och försökte lära oss
spela Jason Mraz's I'm Yours på gitarr. Gick ju lite sådär .. ;)


Anne när vi tog en glass utanför Donken.


Vad har ni gjort idag?




P U S S


N Ö R D

Jag orkar bara inte blogga. Sry för det.

Ska sätta på en film nu och försöka bli helt frisk. För jag orkar inte en dag till av denna förkylning!

P U S S


böööp

Heej !

Blir ett litet inlägg nu *stressad*
Ska alldeles strax springa iväg till mormor och träffa moster en stund innan hon åker hem, vet inte hur det blir senare idag med Sophie och så. Den flickan är svår att få tag i ;) Hehe.

P U S S

även sånt som inte syns finns om man längtar

Choklad, nässpray & Rosa Pantern.

D
et blir en lugn lördagskväll för min del. Ingen utgång, ingenting. Bara film och sen sova tidigt. Känner att jag behöver det nu efter att ha legat sjuk i veckan:)

Vad gör ni ikväll ?


P U S S !

§

Nu har det varit sån där dålig-uppdatering-på-bloggen-dagar igen!

M
en hur som så är jag nästintill frisk nu, bara denna hemska förkylning som verkar trivas fruktansvärt bra i min kropp är kvar!  
Min moster & kusin har varit här ett tag och jag drar nog iväg till mormor lite senare och har det trevligt med den lilla del av min underbara släkt som är här för tillfället ;) Hehe.

Jag har inte mycket att skriva, men imorgon träffar jag förhoppningsvis min fina ängel Sophie och på måndag kanske det blir att träffa älskling. Who know?

Ha'de gött!

P U S S


7 April 2011


Hahahah! Titta vad jag hittade! Sjuukt gammal bild.. xd


Uppdateringen har sugit de senaste dagarna, I know. Men kör lite snabbt nu :p

Tisdag: Drog till Erik efter skolan och vi hade det mys ;) Drog därifrån runt åtta & när jag kom hem snackade jag lite med Anne för det hade hänt massa knas ..

Onsdag: Blev hemma från skolan och sov så gott som hela dagen. Så orkade inte blogga..

Idag: Fortfarande hemma från skolan, har fått sjukt ont i halsen och världens huvudvärk + att jag går som en gammal kärring! Jag har fått så sjukt ont i en muskel i min rygg (HAHA!) så att jag inte kan gå utan att stappla fram och jag måste hålla mig i något hela tiden när jag går. Nejdå, jag är inte 90 och håller inte på att dö.. Absolut inte! Jag tror jag ska skaffa rullator så blir nog allt bra (!)

Nu ska jag dricka kaffe, sakna min älskling och sätta på Kogänget för den har sköna låtar! Puss!


Mobilblogg

Usch! Dessa mobilbloggar är ju så tråkiga.. Men är man en lat bloggare så är nån ju det ;) Hur som, sitter i min säng just nu med en temugg och 'Doktor Glas' i händerna. Måste läsa ut den till grupparbetet jag och Anne gör om Hjalmar Söderberg, så ikväll kände jag mig manad, eller? Svar: NEJ! Jaja, ska dricka upp mitt te och läsa några sidor ur boken innan jag tänkte sova. Är så trött nuförtiden, är det bara jag eller är ni också det? *stor puss*

Hjalmar Söderberg

Hellu Sweeties !

Skolan kan då vara mys! Sitter i en soffa i skolans allrum med Anne.Hon läser högt för mig ur Doktor Glas av Hjalmar Söderberg som vi förövrigt ska göra ett grupparbete om. Blir ju inte så värst mycket gjort nu när vi har både dator och soffa för oss själva. Men lite läsning kommer inpräntande i hjärnan i alla fall :)


 

 

Nu ska vi på lunch och sen blir det håltimme för oss. Wihooo! ;)

 

 

 

 

Kiss n' Hug !



Sitter och pustar ut på bussen påväg till ...

35288_1364876081 (MMS)

Sitter och pustar ut på bussen påväg till skolan nu. Sprang som en dåre genom hela resecentrum, måste ju sett.. roligt ut? Haha. Efter skolan blir det hem direkt, har sjukt mycket plugg som måste göras idag. Godmorgon förresten! :)


OnePiece

Yes, jag har gjort det! Beställt en OnePiece. Snart är den min :D




3 April 2011

Hej!

Var hos mormor&morfar så gott som hela dagen igår. Hjälpte dom med att 'riva' en stuga/hus invändigt.
I gammla hus så är det oftast isolerat med sågspån, u know..? Hur som så var detta ett sånt hus, aldrig har jag skottat sågspån förut och jag lär nog inte skotta så mycket sågspån igen. Någonsin. Vi fick tillslut ihop ca 60 sopsäckar fullproppade med en massa sågspån, och i min mun/näsa/hals var det nog 73 ton. Usch! Men men, det var med på köpet liksom;)
När jag kom hem var jag iaf så trött så att jag gick och la mig och somnade.

Nu idag har det bara blivit en lugn söndag och så fortsätter den nog också.
Ska ta en stoor latte och krypa ner i fotäljen framför en bra film. Och ni får ha det så länge:)




KISS n' HUG !



oldiie piic.

ELIASS

Hahahahahahahahahahahaha *internskämt*

1 April

Dom har gjort det igen! Sara & Issa är välrdens bästa aprilskämtare!!

I tre år har dom två mupparna lurat hela (elr så gott som hela) klassen på sina aprilskämt. I sjuan var det att alla skulle betala in 100 kronor för att datorer och sånt hade blivit stulet.. I åttan skrev dom med rektorn ett nytt schema som var så värdelöst så det finns inte.. Och iår.. Så skulle vi tydligen till en moské. Hahahah! Liksom, livets ord till en moské ..? Njaa.. Skulle inte tro det, va? Ändå gick alla på det !

Även fast jag visste om att moské -grejjen bara var ett skämt så lyckades S & R lura mig rejält. I klassrummet innan vi skulle till moskén så samlades hela klassen och S & R berättade att det var ett skämt, men att dom hade bakat muffins som hela klassen skulle få. "Åh! Vad snällt!" var första tanken, men när jag stoppade in en STOR tugga muffins i munnen och började tugga höll jag på att spy.. ÄCKLIGASTE MUFFINSEN JAG NÅGONSIN ÄTIT! Efteråt fick jag veta att dom haft i chili, ketchup, senap, brunsås och massa annat äckel, där rök dom muffinsen i papperskorgen;)

På våra bänkar hade vi även fått ett kuvert och i låg det två papper -ett papper med massa text och ett schema - dom två tidigare skämten.

GRATTIS Sara och Issa som för tredje året i rad lyckats lura 20 pers!! :D

Men det roligaste under hela dagen var ändå att både jag och Judith visste om att vi inte skulle till en moské på riktigt men vi visste inte att den andre visste så hela dagen har vi gått och snackat om det för att få den andre att verkligen bli grundlurad! Haha!
"Tycker du att det ska bli kul att åka till en moské?" "Jaduu, Judith, snart bär det av till moskén" Osv. osv.

Så när vi senare fick reda på att båda två vetat om det från början var vi ju tvungna att gratulera varandra till ett grymt skådespeleri;)
Oj, vad jag trodde Judith trodde att vi skulle till denna moské. Hihihi!


 


Sara, Issa and tha Julia gang ;D

Hallojsan !

Sitter i skolan med Sara & Issa. Sköna brudar det där ;)

Vi ska snart till lunchen och sen är det tyska och biologi som gäller.
old piic på min sötnos Sara:)




Kiss n' Hug !


RSS 2.0