20 minuter

Om 20 minuter möter jag upp min älskade vän vid bussen. Då ska vi shoppa loss på Konsum ;) Skämt åsido, men vi ska handla. Hihi!

Jag just nu, snott Sophie's data & ska börja sätta på mig lite kläder, sitter i bikini ja0. Sen hoppar jag iväg till bussen.


Gammal bild på mig & min ängel ♥




PUSS !

siis

Åh! Vet ni vem jag ska träffa idag? Och vem som sover med mig inatt? Jo min sis Sophie, så underbart! Har inte träffats på ungefär 2 månader..! Hemskt! Men idag ska vi äntligen träffas, feels goodie! Åker snart till Almunge C (;)) & hämtar hennes dator sen kommer hon till mig om någon timme. Blir bra det! Men tills dess ska jag sola.. PRESSA PRESSA PRESSA !

älskar att blogga men orkar inte ..?

Rubriken är så sann - jag orkar inte blogga ! Just därför jag sätter på en film nu och sen tänker jag sova. Godnatt.

30 / 7 -11

Helt total grym kväll igår! Jag & Anne drog till LO runt halv nio kanske ? Bara var där och gick runt och var dryga ett tag tills vi träffade Nadja & David. David är verkligen Sveriges skönaste göteborgare! Och vi är så lika - kan ALDRIG vara tyst ;)
Ja, vi var med dom största delen av kvällen dvs. till det att både jag & Anne gick runt som zoombies och somande stående.. Så idag är jag bara inne på euk till åtta kanske  ? Sen bär det av hemåt för att titta på film, äta popcorn & sova ;)

BILDBRIST !

No - Life

Goddagens folks! Sitter hemma hos Maria Hidefjäll nu med Anne. Hon käkar mikropizza & snackar med sin boyfriend medans jag sitter här & tar en hejdundrans massa egoobilder.


 Yes i am a nolifer ;)



Snart tar vi & drar in till euk & inatt så blir det nattmöte. Nu slår vi klackarna i taket !! .D


KYSSAR till mina undeerbara läsare ! :*

Godmorgon!

Somnade om tillslut vid halv sju men blev nyss väckt av min mor... Ska ta & käka lite frulle nu, sen duscha och fixa till mig lite och så blirdet självklart euk sen också. Men innan det måste jag till banken. Ska försöka hinna med att lägga in en dagens outfit innan jag åker. Nu skriker min mage efter mat, so see yah!

;@

Åh! Vaknade klockam fem och var skithungrig så gick upp & åt. Gjorde däremot misstaget att ta nutelka på mackan så fick världens sockerkick och kan nu inte somna om trots att jag bara sovit tre & en halv timme inatt. Jag vet en tjej som kommer vara trött & sur ikväll... Suck!

Slutkörd efter en underbar kväll..

En helt fantastisk kväll på alla sätt & vis! :D Mötte upp Anne runt sju, ganska direkt gick vi till Donken så att Anne fick sin burgare & jag köpte med mig lite kinamat så satte vi oss ute & käkade & snackade lite skit ;) När vi kom tillbaka till LO träffade vi på Klas (som vi tappade bort efter nån timme) & Jesper. Gick mest runt, satte oss på en gräsmatta & bara chillade och myste. Så underbart! Bland allt chill & mys hann även jag & Jesper köra lite hinderbana.. Skiten vann för att jag fastnade mellan några pinnar typ (nej men jag slog i huvudet i en gummigrej så att jag ramlade & inte kom upp HAHA smidig cheey!) Beror nog på all kinamat jag ätit de senaste dagarna, SUCK..! :( Skämt åsido ;) Nej hörrni nu ska jag nig ta & sova... Fast först måste jag ju bara berätta ... : Anne satt på en bänk & töntade sig hur mycket som helst, typ satt & såg ut som en chimpans och massa.. Jag: Folk tittar på dig.. Anne: Amen det gör inget för jag har pojkvän! Haha, bruden är då bra skön ibland!! Nej nu somnar jag.. *snark* PUSS !

I Don't Care If The Club Is Dead Cause' The Party Is In My Head

Jag ber om ursäkt för den fruktansvärt dåliga uppdateringen. Lovar er bättre update efter EUK som slutar på söndag!

Fick min nya phone igår. Feels goodie ! Har försökt blogga från den flera gånger men ser nu att inläggen inte kommit upp. Hmm..? 
Och mms - bloggar får ni klara er utan fram tills 1 Augusti då jag får pengar på mobilen igen. 

Here he is - my new darling ! ♥

Annars då? Har inte hänt någonting känns det som. Har ju varit på euk hela veckan och allt vad det innebär - träffa kompisar, dricka mängder med kaffe , äta kycklingwook till man storknar och sen vara vaken halva nätterna. 
Ikväll blir det något alldeles x-tra! För ikväll / natt är det öppet för ungdomar på barnens festivalområde på LO. Kommer bli så kul verkligen! Hoppa i hoppborgar, köra hinderbana & äta sockervadd i mängder. Rena rama himlen eller hur ? ;)

Ska börja fixa iordning mig nu så åker jag in mot euk sen igen. Wünderbar !

KYSSAR !


Handlar med mammsen. Vuxenpoäng!

dsc00291 (MMS)

Handlar med mammsen. Vuxenpoäng!


Mys med min Syster

Hellu! Sitter och checkar film med min syster. Mysigt! Går nog och lägger mig tidigt ikväll, ska upp skapligt imorgon. Först åker jag o mamma in till stan, lämnar av min bror vid tåget och sen åker vi och fixar ID-kort till moi :) Senare blir det EUK också. Helt sjukt att det gått ett helt år sen sist!! Jaja, bananer & gurkor, skriver mer imorgon antar jag. PUSS!

bajs

Blev inget med min fiie idag. Hon är sjuk jaa00, krya på dej stumpis ! Iaf, ska ner till centrum av den byhålan jag bor i, köpa godis och cola !! Wihoo ! Sen kanske jag & mamma drar in till LO ikv. Öppning av EUK, typ bästa veckan på hela året ! :D Ciao ! :*

FlugÄckel

Det surrar TVÅ vidriga flugäckel runt mitt huvud, sätter sig på mig & går runt på mina ben & tror att dom är nåt. Förresten, flugor.. Vad är dom bra för? Vad har dom för "funktion"? Bara jag som tänkt på det? Flugäcklena bara går runt, sätter sig i maten, käkar hästbajs och skiter ut det i form av flugskit denna gång. I hate you, din vidriga fluga! SLUTA GÅ PÅ MIN KROPP!

Träffar min fina på Söndag !

Varit hos mormor & firat hennes 64-årsdag today. Trevlans! Goodaste efterrätten ;) Godis & glass, me like!

Hur som , ska ta mig igenom ytterligare en film ikväll & på söndag sover jag antagligen hos min älskade vän!


Sommarvärmen är tillbaka! 32 grader, vad s...

dsc00279 (MMS)

Sommarvärmen är tillbaka! 32 grader, vad ska jag säga mer än att jag NJUTER!


&(#(")&#"£@[£}{#/(#'*

Mensvärk så det ryker om det!
Dagen tillbringas i sängen med värmekudde, O'boy, ice cream & film.
Ja , så får det bli. Feels goodiie !


Sagt godnatt till min PRiNS

Sagt godnatt till den lille prinsen som sover på mitt golv inatt - Benjamin (även detta min kusin ;))

Jag & Prinsen när vi seglade för några veckor sen :)

Denne krabat är ett sånt stort undantag från alla andra sjuåringar i världen så det finns inte. När jag sa godnatt så kramade jag om han och sen reste jag mig upp.
B: Men hallå! Jag vill ha en gosnattpuss på munnen också!!
Liksom i den åldern tyckte jag att killar & pussar överhuvudtaget var det äckligaste som fanns - KiLLBASiLLER ! ;)
Aja, man får väl vara tacksam så länge det varar, när han blir typ 12 lär han ju inte vilja pussas (om ens kramas) mer!


Nej hörrni, nu sätter jag mig och fortsätter mitt BECK-maraton !

Kyssar till er underbara !

Min Jonathan & jag

..eller nåt i den stilen . Jonathan (min kusin) är här och massa blablabla. Aa, bloggtorka, ni förstår ..?

Pissigt arg för att jag inte har fått min phööne än .. Gick till brevlådan sjuttioelva gånger typ.
Allmänt dampig idag bara . Vill sova, äta apelsiner, drica coca cola och kolla på film . Men istället sitter jag på mammas kontor , dampar på datorn och försöker förklara för en fem åring att jag inte orkar leka eller spela x-box.  Lyckat ..!


here we are ! Min jonathan & jag ♥

Go'morron!

Vaknade halvnio idag.. Sick! Förstår inte detta med att jag vaknar så tidigt numera ..?

Iaf, sitter och tittar på samma gamla vanliga Beck-filmer, haha däremot har jag fått ett sånt där typiskt julia-ryck så att jag nu ska se ALLA filmer, från 1 till 26 (elr om det var 25) i ordning.. Än sålänge är jag bara på nr4, det kommer ta ett tag det här!!

Hur som, för att ta ett litet break mellan alla filmer så springer jag ner till postlådan ungefär 1 gång i halvtimmen för att se om min nya phone har kommit... Men icke då.. Jag får nog vänat några timmar till...! Hujeda mig!

PUSS!

ISSA !

Hej underbara läsare!

Ska börja fixa mig nu, sitter fortfarande i sovtröja & hotpants..
Ska iaf in till stan och träffa Issa. Ska bli jättekul verkligen inte träffats på något som känns som åår !


Anne, jag & Issa i maj 2010.

Sweeties ..

..nu tar jag & hoppar in i duschen och sen tänker jag promt sätta mig i min säng och kolla på Beck-filmer. Lovely! Någon som förstår vilken kärlek jag har till dom filmerna ? Den är iaf stoor ;)


Blir nog ingen uppdatering mer idag. Kyssar!


* I'm the one you wanna' be *

Hej sötnosar!

Uppdateringen suuger, i know!

Men iaf, drog ut till Väddö idag med min mor, syskon och grannarna. Åkte dit endast med hoppet om att jag skulle komma hem brun & snygg. Men inte då, molnen infann sig minsann och skymde solen och det blåste riktigt kallt faktiskt..! Och sand i hela trosorna kom jag hem med också. Trevligt! :@

Jag , Stoffe, Felicia, Wille & Lukas försökte bygga vindskydd av vass. Robinson nästa ;)



Resultatet ... Faktiskt, tro det eller ej, men detta underbart vackra och täta vindskydd av vass
fungerade ..!



KYSSAR !


Söndagsmys

Hej !

Ganska nyss hemkommen från stan. Jag & Anne drog in vid tre, mötte upp Jesper och bara chillade & lite så. Härligt! Vi gjorde egentligen ingenting, bara gick runt och hade det hyfsat.

Ikväll blir de komedimaraton med migsjälv. I fredags satt jag verkligen och checkade alla gråtarfilmer man kan kolla på på en dag. Typ. Så ikväll blir det en hejdundrandes massa komedier, grillat, godis och Coca Cola! Den som vill komma och joina - FRITT FRAM ! ;)

However, vet inte vad jag ska skriva... Bloggtorka till tusen, och just därför får ni ingen bild heller, sry :(



KYSSAR !

Mama I'm Inlove With A Criminal

Hej sweeties!

Ska ta bussen in till stan om en halvtimme ungefär. Möter upp Anne & kanske även Jesper? Who know..? ;)

Ikväll drar jag & Anne hem till moi och har tjejmys / filmkväll. Lovely!

Får se vad vi gör på stan, allt kan hända u know. Hehe, skämt åsido , men det blir nog suuperduper att komma in till Uppsala igen och träffa underbara människor som INTE snackar norrlänska ;) Hihi!

Kyssar till u !




Dagens outfit:

Tröja: Gina Tricot
Jeans: Cubus

..

Okej det är så att jag är skitseg efter imorse.. Och usch så jag saknar busungarna.
Innan Ronyah skulle gå igenom säkerhetskontrollen på arlanda så kramade hon om mig och viskade i mitt öra : "Julia, jag kommer sakna dig..." Japps tårarna infann sig snabbt i ögonen när jag hörde det. Och Rasmus, när jag vinkade hejdå till han när han gick upp till säkerhetskontrollen så strålade hans ögon och han stod och kastade slängkyssar, varannan med vänster hand, varannan med höger ni förstår? Åh, så jag saknar dessa barn!

Iaf, ska gå ner till sängen och titta på Titanic och käka blåbär, härligt!


Ni får en bild på saknade cheeyer och en saknad tid .. <3

Påväg hem från staden och titta vad jag få...

2011-07-15 16_27 (MMS)

Påväg hem från staden och titta vad jag fått med mig hem -en stor fet hamster (den på bilden) visst är den söt, eller? ;)


Nyvaken & morgonsvullen wihoo. Snart tar j...

dsc00244 (MMS)

Nyvaken & morgonsvullen wihoo. Snart tar jag och Linda upp barnen och om 20 minuter bär det av till arlanda, trots att klockan bara är 04.42.. Vadå att jag är trött? Eller..?


Första inlägget skrivet på dator på jag vet inte hur länge !

Sitter hemma nu! Bor ju egentligen hos mormor nu och fram tills på fredag. Mycket enklare med jobbet och så då. Eftersom att jag slipper ställa klockan då, har ju två små levande väckarklockor som kommer in till mig på morgon och ska ligga i min säng och mysa. Hur underbart låter inte det? Mööösigt värre! ;)
Hemma nu som sagt ska äta lite med min familj, något jag inte gjort på en månad..
Tacos väntar och jag slutar ju jobba på fredag. Känns ganska skönt faktiskt, man blir ganska trött av att leka med barnen all the time ..!
Ajja puss på er!

På promenad med skruttan i solen. Inatt so...

dsc00226 (MMS)

På promenad med skruttan i solen. Inatt sover vi i lekstugan, kusinmys!


Godmorgon på er! Nu drar jag ut och spring...

dsc00221 (MMS)

Godmorgon på er! Nu drar jag ut och springer lite innan jag drar till jobbet. Stolt över mig själv för att jag gick upp en hel timme tidigare för att träna! ;)


Hos farmor & farfar. Vilken kusintripp jag...

dsc00219 (MMS)

Hos farmor & farfar. Vilken kusintripp jag gjort nu, först Ronyah & Rasmus, sen träffade jag Leo på 120årsfesten. Seglade med Benjamin & Jonathan, träffade Sara här hos farmor och är nyss hemkommen från fika hos Hampus, Anton & Jenny. När vi åker hem mot uppsala kanske vi även tittar in hos Emma. Och där fick ni namnen på kusinerna också, elr aa dom flesta;) Haha. Aja äter mat nu sen beger vi oss nog hem mot uppsala. PUSS! :*


På båten nu. Åh! Jag vill också ha båt! Äl...

dsc00204 (MMS)

På båten nu. Åh! Jag vill också ha båt! Älskar båtlivet !


Har blivit småsjuk, SUCK! Ligger nerbäddad...

dsc00175 (MMS)

Har blivit småsjuk, SUCK! Ligger nerbäddad i en soffa, med täcke och varmt te och försöker bli frisk. Måste ju vara det imorgon för då ska jag ju ut och segla i två dagar med mina kusiner:) Dagen spenderas här i soffan med en hejdundrans massa filmer. PUSS!


Precis nerkommen från AtmosFear. Så sjukt ...

dsc00160 (MMS)

Precis nerkommen från AtmosFear. Så sjukt härlig! Har du inte åkt den? ÅK DEN FÖR 17!


På Liseberg nu. Nu blir det åka av! Får vä...

dsc00159 (MMS)

På Liseberg nu. Nu blir det åka av! Får väl se om jag vågar mig upp i AtmosFear..? Puss!


Är nu med min familj & släkt i en stuga i ...

Är nu med min familj & släkt i en stuga i Skillingaryd. Håller på att packa ut i bilen nu så drar vi in till Jönköping sen, går nog runt på A6 lite och så. Sen bär det av mot Göteborg med min familj. Liseberg och sen ut och segla lite med mina kusiner. Trevlans! Puss! :*


RSS 2.0