*Ronyah sitter med rutan nervevad och Rasm...

dsc00144 (MMS)

*Ronyah sitter med rutan nervevad och Rasmus sitter och låter som ett flygplan med munnen så att salivet sprutar* Ronyah: "Oj mamma det regnar!" Linda: "Va? Men solen skiner ju..." Jag: "Ahmen det är Rasmus!" Hahah! Det låter verkligen inte kul när man återberättar det men irl så var det skitkul*


Jag, Ronyah & Rasmus sitter/ligger halvt ö...

Jag, Ronyah & Rasmus sitter/ligger halvt över varandra i baksätet, med korsade ben & armar och självklart så sover vi allihop också. Mysigt! ;)


SEMESTER! Nu far vi iväg på semester. Förs...

dsc00125 (MMS)

SEMESTER! Nu far vi iväg på semester. Första stoppet blir sundsvall (6 h dit i en fruktansvärt trång bil..) Och imorgon åker vi vidare neråt i landet (med stopp på olika platser på vägen...) tills det att vi kommer till Göteborg ungefär. Pussar och kramar till mina fantastiska läsare och önska mig lycka till här där jag sitter inklämd i baksätet ;)


Ensam hemma med skruttungarna, stavas BUS,...

dsc00116 (MMS)

Ensam hemma med skruttungarna, stavas BUS, hihi dansar galet mycket i köket, sjunger & Rasmus vill ha pusskalas.. Haha salivpussar på högnivå ;) haha men det gör inget för jag älskar pojken ändå!


I staden och busar! Sitter på MAX just nu ...

dsc00113 (MMS)

I staden och busar! Sitter på MAX just nu och usch denna dialekt! Någon som förstår hur mycket jag stör mig på denna norrlänska ? Haha men nu ska det käkas hamburgare och sen ska vi hinna med några affärer till innan vi åker hem - i regnet... PUSS!


Snackat med frugan i tele, verkligen skitk...

Snackat med frugan i tele, verkligen skitkul eftersom vi inte snackat sen skolavslutningen... Hur som, ska sova nu Helt slut efter idag.. I samband med rixfm festivalen så var det även air show i luleå idag, flygplan och grejer. Jag älskar ju sånt.. Eller aa, inte flygplan och sånt i sig men jag har verkligen en dröm, att få åka med i ett plan och göra loopingar och sånt, och sen även hoppa fallskärm! Jag tror inte att jag berättat den drömmen för någon? Men det är något jag verkligen skulle vilja göra. Nej nu dör jag snart av trötthet, och imorgon blir det ingen lugn dag heller, då bär det av in till stan för att handla och åka i rulltrappor (något barnen ÄLSKAR;)) P U S S !


Haha, oldiie pic.. Ligger iaf i min sång n...

dsc00625 (1) (MMS)

Haha, oldiie pic.. Ligger iaf i min sång nu, käkar godis och läser bok, tänkte att jag skulle försöka sova snart, lång dag väntar.. Först så blir det ju hyfsat tidiga mornar (iaf för en som inte är van att gå upp 7.30/8.00) sen ska vi iväg på rix fm festivalen i Luleå. Trevligt värre ! Massor av pussar och kramar till er :*


Fredagsmys med Ronyah i trädgården. Fika o...

dsc00096 (MMS)

Fredagsmys med Ronyah i trädgården. Fika och läsning, lilla sjöjungfrun väntar ..!


I Nordlandia ...

Hej på er!

Kom ju till Norrland & till min moster igår. Och flyget gick jättebra faktiskt! Så fort jag klev igenom säkerhetssaken på Arlanda så försvann all nervositet, så det var jätte skönt verkligen!

När min mosters man hämtade mig på Kallax (flygplatsen i Luleå) så var bensinen nästan slut och när vi var 500 meter ifrån en mack där vi skulle tanka så blev det bensinstopp, & efter att bensin från reservdunken hade hällts i startade inte bilen... Bara att gå ut & knuffa, haha! Första upplevelsen är uppe ;)

Idag har det varit en ganska lugn dag, ändå är jag totalt slut... Jag & Linda gick med barnen till en lekpark så att dom fick leka lite, sen var jag ute med barnen på gården ett tag medans Linda gick & vilade lite. Har även förstått idag att vara mamma verkligen är ett heltidsjobb!!
Och vet ni vad jag gjort idag också ? Tro det eller ej, men jag har klippt gräset!! Något jag aldrig gör annars... Men nån gång måste väl vara den första ? :P


Iaf, ska gå och duscha nu och sen blir det en lugn kväll och jag lär gå & lägga mig ganska skapligt. Det är tidiga mornar när det handlar om små änglabarn ;)

PUSS på er! I love you guys !

Nu bär det av ....

..mot nya äventyr!

Allt är packat och klart och om tio minuter åker jag iväg till Arlanda. Första flygresan som jag flyger själv, och ja, jag är nervös till tuusen !

Får som sagt se hur det blir med uppdateringen .. Men om inte annat så blir det iaf lite mms -bloggar nu och då.


Ses igen om en månad då jag kommer hem!

KYSSAR TILL ER UNDERBARA LÄSARE !



Sista minuten packning ..

Oförberedd bild, haha ;)






Bye !

Käk , ja0

Blev ändrade planer så jag stannade hemma istället. Lite tråkigt, men när jag kommer hem i mitten av juli då ska jag träffa människor, det kan ni ge er på !!! :D


Iaf, ska käka lite nu, kycklingkebab & pitabröd, yammi!


KYSSEN ! '



*skriver innan jag sticker från muppsala*

13 juni 2011

Hej på eder!

Ska förmodligen in till stan runt tre, möta upp Anne & hennes kille och bara chilla. Få se om det blir någon mer också? Det brukar ju bli så :)

Iaf, ska lägga mig och sola lite nu, packa klart det allra sista till tonight och lite så innan jag drar till stan.

Lägger in dagens outfit lite senare, 

KYSS :*


Haha, vilken bild ...


Sista kvällen hemma ... Blandade känslor ja0 !

Åkte till stan runt ett med mammi. Lämnade av min lillebror på ett läger och känner att jag kommer sakna grabben.. Vi kommer ju inte träffas på en månad nu eftersom att jag åker iväg och jobbar imorgon!

Sen blev det lite saker inhandlat, linne, bikini och lite så :)

Men nu ska jag sätta mig och mysa med min familj, den delen som faktiskt är kvar hemma, the last night liksom.

Och imorgon ska jag försöka få tag på någon och träffa lite folk innan jag drar. Skulle ju egentligen gått på Annes fest ikväll och träffat massa härligt folk där, men det blev ändrade planer, tyvärr :(


Ajja, ni får lite bilder från tidigare idag.
Jag & Felicia försökte grilla marshmallows (stavning?) på ett ljus & tändare ;)

GRATTIS BACONBALLE !


Min alldeles egna baconballe fyller hela 16 år idag!
Så säg grattis till den stooora flickan !

iloveyou ballie ♥


.

Mormor & Morfar har precis kommit så jag ska sätta på mig lite kläder (sitter i bikini ja0) och sen blir det middag med dom och min family :)


PUSS !

Pic's

Grillning hos Hannah på avslutningskvällen


Becka & Carro

Judith

Arne & Issa ;)
 
cheey-som-tittar-med-hungriig-blick-på-chipsen & Sara ;)

Carro, Barckis & Simen

Älskar denna bilden, så skön ! Simen & Maria

Carro, Hannah & Simen

Judith, Judit, Amanda & Samuel

Drägg & Emelie

Igen .

Simen, Sara & Jag

Igen, hahah bara för att jag & Sara behövde uppleva gamla tider ;)

Simens hand, mitt ögonbryn & Sara

GRILLNING I FJÄLLNORA MED NIORNA



Nervösa Sara som ska åka vattenring för första gången.

Charlie



Det var bara några få av bilderna har säkert flera tuusen! Men det är dessa som får ta & komma upp på bloggen ;)



KYSSAR !


Lagar Mat...

I köket & lagar till förrätten som ska serveras ikväl. Det blir trerätters med mormor & morfar, fira att jag slutat nian :) Nej hörrni, nu ska jag ta & återvända till räkcoktailen..

bilder från BANKETTEN & AVSLUTNINGEN

BANKETTEN


9:an

9A ♥

Hanna, jag, Anne & Emelie

jag & David

Lollo & Judith

Sofia & Jemima

Carro snyggingen!

Esther, Carro, Sara, Sisela & Rebecka

AVSLUTNINGEN

Moi

Anne & jag

Anne, jag & Eleonora

(var ju egentligen tänkt att vi skulle ut & äta efter avslutningen men det blev mys & grillning hemma hos Hannah istället. Bilder på det kommer upp imorgon för nu ska jag ut till fjällnora och grilla med hela nian. Bra start på lovet? Absolut!!)


P U S S !


9 juni 2011

Har inte haft några vanliga lektioner idag, utan mest städat, plockat ur skåpet och gjort Camilla Frohm (lärare) irriterad ;)

Är hemma nu och ska in till skolan igen om två timmar för då är det nämligen avslutning! Hela nian har övat på hur vi ska gå på scenen och hur vi ska ta emot betygen och sånt idag och jag ljuger ifall jag säger att jag inte är nervös...

Det har fortfarande inte sjunkt in att jag faktiskt slutar nian ikväll. Och att jag kommer splittras från min underbara klass. Och jag har sagt det flera gånger i bloggen, men jag kommer verkligen sakna skolan. Livets Ords Kristna Skola som jag hela tiden säger att jag hatar, men egentligen.. Jag älskar skolan .. Så underbara lärare, människor och gemenskapen är toppen toppen. Jag har gått på denna skola sen förskolan och nu ska jag helt plötsligt inte komma tillbaka mer.
Det kom några små tårar i skolan idag och jag har faktiskt kysst en vägg (en vägg som på något oförklarligt sätt alltid lyckas gå in i mig..) och jag har kysst mitt skåp. Det där skåpet jag haft i två år som är placerat längst ner i ett hörn så att man blir knäad i huvudet varje gång nån kommer förbi, men ändå.. Det är mitt skåp och jag har suttit vid det säkert 10 timmar om man lägger ihop det.
Och klassen, ojojoj... Ikväll kommer det bli sprutande tårar och en hejdundrandes massa kramkalas.
Och skolan... Jag har nu lovat mina två klassföreståndare att jag ska komma och hälsa på dom nån dag. Ta ledigt från min skola och gå till LOKS och vara med på någons lektioner, fast jag drar nog med mig någon annan också;)
LOKS och människorna i den omgivningen har verkligen format mig till den jag är idag. Utan Sara Rye tex (min svenska lärare) hade jag varit en riktig skolkare nu som skitit totalt i skolan och hade flera IG:n. Men hon brydde sig och snackade med mig så att jag nu inte är det som jag annars skulle varit.
Klasskompisarna och ja, allt på hela skolam har verkligen fått mig till den jag är idag. Och jag är så sjukt tacksam för det.
Puss på alla som gått på LOKS, lärare som elever. Jag älskar ER ! ♥


Iaf, har en och en halv timme på mig innan jag ska åka in till skolan igen så måste skynda ner i duschen och raka benen och så.
Efter avslutningen drar jag & några tjejer i klassen ut och äter för att fira att vi gått ut grundskolan.


PUSS till alla! hhahaah bilden ...


Juste, hinner inte ladda upp bilderna från banketten nu, men dom kommer imorgon! :) KYSS!


Mot Banketten!

Nu drar jag! Bilder kommer imorgon! :D

Förlåt för virrigt inlägg, -sjukt stressad..!

Hej!

Hemma från skolan nu. Slutade 11.10 idag för att alla 9or ska hinna fixa sig till banketten som är ikväll. Är lite smått nervös för ikväll, tänk om jag ramlar och spräcker upp hela klänningen? Eller typ snubblar på min klänning för att den egentligen är på tok för lång för mig..? Allt kan bli fel och allt kan bli bra ...


Har bara haft två lektioner idag också, helt underbart! Och imorgon slutar jag. Sick!

Nej nu känner jag att jag måste gå och duscha, ska hinna med så mycket innan 17, inklusive ett besök hos mormor...

Skriver innan jag åker, looovar ! :)

PUSS !

Bild från idag

Jag & Sara

Ta-På-Någons-Rumpa-Dagen


Hörrni! Det är ta-på-någons-rumpa-dagen idag. Såå.. Har ni tagit på nåns rumpa?;) Tycker personligen att jag praktiserade grymt bra idag med tanke på att mina händer praktiskt taget bott på Jespers röv idag. HAHAHAHAH!

Bilder från dagen:

Anne & Jag. Tjejen kan då se störd ut!

Igen :p

Hej!

Sov ju hos mormor inatt, hur skönt som helst! Sov i världens mjukaste säng, kunde gå upp senare för att jag hade närmare till bussen och mormor gjorde frukost åt mig så att jag´kunde sova ytterligare lite längre. Bra start på morgonen? Yes!

Dagen började iaf i Alnäs där det var vårfest med 8-9an. Vi badade solade och dog lite av värmen och så sola lite igen. Slutade runt halv ett så då drog jag och Anne in till stan och mötte upp Elia & Jesper. Sköna grabbar det där! Gick mest runt och klagade på värmen innan vi satte oss på BK och drygade.
Elia blev tråkig och åkte hem så jag, Jesper och Anne satt på en sten och hade det mysigt ;)
Och efter ett tag tröttnade även Jesper på mig & Anne så han drog hem. Då blev det fruktansvärt tråkigt så jag & Anne satte oss i stadsparken (as usual) och låg där på en filt och snackade i typ tre timmar. Sen var det tänkt att vi skulle gå på Den Sista Konserten som musikprofilerna i min klass hade, men Anne fick damp och åkte hem så jag mötte upp min fader, såg till att han bjöd min på mat och sen drog jag hem. Haha!
Jag väntade på stan i sex timmar för denna konsert helt i onödan. Onödigt på hög nivå alltså!

P U S S !


I'm Leaving

Åker till mormor nu, sover där inatt. Skönt med lite avbrott från allt ...

Världens Bästa Vecka Evvah !

Känns som om veckan kommer bli bääst!

Imorgon är det vårfest i skolan så dagen tillbringas ute i Alnäs med underbart sköna människor.
Onsdag slutar jag klockan tolv och sen på kvällen är det bankett, kommer bli grymt!
Torsdag slutar jag tidigare och på kvällen är det avslutning och efter det drar jag & några tjejer ut och käkar och firar att vi slutat nian.
Fredag; FÖRSTA DAGEN PÅ SOMMARLOVET! -och den blir grym. Först middag med mormor & morfar sen antagligen Fett Med Kärlek med Sophie, sen drar vi hem till mig och sover här.
Lördag spenderas helt med min underbara syster Sophie!
Söndag; Anne har sin fest och det blir att partaya till vi sommnar stående. Hennes 16-årsdag ska firas in ordentligt!
Måndag; Flyget går 21.15 från Arlanda och då drar jag till Piteå till min moster där jag ska jobba till mitten av juli. (Uppdateringen då kommer nog inte bli den bästa, men jag ska försöka updatera er varje dag med mms bloggar.. Och det får ni nöja er med helt enkelt..)


Veckan blir ju totalt sjukt grym! Lovely!

 

PUSS !


5 / 6 -11

Godkväll!

Imorse drog jag in med mamma till LO, var där ett tag sen åkte vi vidare för att köpa lite saker till banketten på onsdag kväll och avslutningen på torsdag.. Känner mig sjukt nervös inför avslutningen, liksom jag slutar nian, känn sjukt!
Och jag har känslan av att jag kommer ramla i trappan när jag ska upp på scenen, snubbla på mina egna fötter, ramla & det blir världens troschock eller nåt liknande i den stilen. Vad som helst kan ju gå fel ! Men jag hoppas på att det går bra! :)

Okej, ska sätta mig och checka film nu med mammi, myys! Bara ta't lugnt liksom :)


PUUSS !

slumpad bild från Gotlandia (y)

Baby I like it, the way you move on the floor

Scheenis !


Varit en lugn dag, men sånna kan vara sköna också :) Mest solat och så.

Sen blev det även vattenkrig, wihoo! Haha, sålänge jag själv inte blir blöt älskar jag vattenkrig däremot blev jag cp blöt denna gång .. ;)

coolingar !


Ajja, ska käka lite snabbt nu sen blir det Sommarkrysset med mamma. Gamla traditioner :) Jag vet inte hur många år jag och mamma suttit bänkade (iaf på säsongsstarten) framför tv:n md chips, popcorn och egengjorda kryss. Haha, men det är mysigt och våran tradition ska vi fortsätta med! :D



Hur som, nu blir det mat.. GÖTT !



Vad gör ni ikväll ? Tell me! :p

P U S S


Steekbruud

Heejsan! Mobilblogg nu då :p Sitter hemma hos mormor&morfar nu, dom har ju pool :D Så underbart med sommar nu!! 27 grader i skuggan och säkert 73 i solen, lökig brud är ju bara förnamnet.. Ajja, poolen ser ganska lockande ut så der här inlägget får sluta här och så drar jag och badar och ska försöka bli ytterligare lite brun, PRESSA PRESSA PRESSA! P U S S

Chillerill

Underbar kväll verkligen!

Mötte ju som sagt upp Anne på stan och vi gick mest och checka lite affärer och så innan vi satte och i stadsparken med vindruvor och musik och hade det chill.
Efter nån timme mötte vi även upp Carro och med henne drog vi till stadparken igen och satt och snackade och hade det trevligt! Vi gjorde egentligen inget särskilt bara chilllade, men det var en dunderbar kväll, verkligen!



snygga brudar! Anne & Carro



P U S S

*bild från tidigare idag* Solbrillsen är p...

dsc00006 (MMS)

*bild från tidigare idag* Solbrillsen är på, shortsen är på och jag sitter på bussen och dör lite av värmeslag, usch för dessa bussar utan AC! Ska iaf in till stan och möta upp Anne nu, sen kanske vi träffar några till, who know? Skriver nog när jag kommer hem om vad vi gjorde och så:p P U S S


Påväg in till stan ..


*bild från tidigare idag*
Solbrillsen är på, shortsen är på och jag sitter på bussen och dör lite av värmeslag, usch för dessa bussar utan AC !
Ska iaf möta upp Anne på stan nu, sen kanske vi träffar fler, who know?

Skriver när jag kommer hem om vad vi gjorde och så :)


PUSS!

2 / 6 -11

Hej på er!

Vaknade för tre timmar sen, och har bara segat nu, kollat tv och så.

Skulle egentligen behöva åka in till stan, byta lite grejer inför skolavslutningen som förövrig är om 1 VECKA!! Sjukt! Sen skulle jag egentligen träffa Anne, Jesper och kanske Sisela också men tror inte det blir något av det tyvärr:(

Ska käka glass i stora lass nu och så blir det How To Lose A Guy In 10 Days Så skön film!:D

Lite bilder från Gotland -snodda från alla möjliga från klassen- (har kollat igenom vännernas bilder från Gotland på fb och jag har inte hittat en enda som jag är seriös på..haha!) :

en del av dom bästa !


P U S S


Fix

Hallojsan !

Håller på att fixa lite i mitt rum. Det är ju så dags att det ska börja bli färdigt nu.. Flyttade in i huset jag bor i nu öfr sex år sen och mitt rum är fortfarande bara halvfärdigt. Typ. Haha! Men nu ska tomma tavelramar fyllas med bilder (japp, jag har haft tomma tavelramar hängande på väggarna i sex år..) det ska målas lite osv osv..

Ni får en bild på mig & min syster från idag:)

K L A S S 9 A

 JAG ORKAR INTE SKRIVA VEM SOM ÄR PÅ BILDERNA OSV OSV.. MEN DET ÄR IAF BILDER PÅ UNDERBARA KLASS 9A !

Söndag: Vår resa till Gotland började klockan åtta i Uppsala. Framme på Gotland var vi i kyrkan där vi sov och senare gick vi även ut och åt och tittade runt lite i alltför underbart vackra Visby!




Måndag: Jag, Anne & Simen dygnade natten mellan söndag & måndag men lyckades faktiskt somna på golvet i en halvtimme runt sju på morgonen.
Dagen var lugn & full med solning (& eftersom att jag & Anne var så himla trötta då så somnade vi i solen och låg ute och snarkade)och på kvällen blev det guidad tur i Visby och senare pizza!

lite väl desperat leénde ..  Nyvakna & fina .

Bilden togs under ett av mina inte så glada stunder under kvällen, Anne hade precis kastat ner en gaffel i min Cola så kolsyran hade gått ur (& DET VAR EN HISKLANS DYR COLA!!!) sen satt Hanna & Anne och mobbade sönder mig för att dom hade kolsyra i sin cola + att Anne satt och peta på mig hela tiden, haha = irriterad cheey ! ahah xd 
Så alltså; anne sitter och tycker att hon är skitrolig på bilden & jag försöker vara skitsur, vilket jag inte lyckades så sjukt bra med.. Liksom Anne ser ju ut som världens gris sak ! AHAHAHAH!

Tisdag: Vi drog in till Visby & hängde lite där. Runt två bar det av till Lummelundagrottorna och där var vi till halv sju? Sen blev det grillning vid havet och sen även dygning för alla. Den ni! Onsdag morgon skulle vi nämligen upp 4.30 (!) Vilket vi kände att vi inte skulle klara av, men att vara ute hela natten gjorde inte någon skada!


Onsdag (idag) : Skulle som sagt upp 4.30 idag så det blev en till dygning. Natten spenderades med Anne & Sara i Visby. Vi gick bara runt och pratade och hade det trevligt i två timmar.
På båten som tog oss från Gotland så var jag bara vaken i tio minuter och båtturen tog tre timmar. När jag tänker efter så är det ganska pinsamt att jag och Anne låg på en bänk på båten och sov i tre timmar.. Tihii!




har sjuttioelva miljoner bilder till, men det här får räcka för idag:)


PUSSAR på er mina underbara ! :*

I'm Back

Yes! Jag är tillbaka från Gotland och det har varit helt dunderbart! Och jag älskar min klass så underbara människor..!

Bilder håller på att laddas upp så ni får snart en rejäl bildbomb och lite mer om vad vi gjorde på Gotlandia :P


PUSS så länge :*

RSS 2.0