Tisdag :)

Hejsan allahopa ;)

Tisdag idag.. Sista augusti idag.. En grymt rolig dag idag.. Helt enkelt en bäst dag idag ;)

Typ riktigt chilla lektioner.. Och typ för första gången i mitt liv så satt jag tyst och lyssnade hela kristendomslektionen och tyckte den var bra! Det ska jag säga, att det händer INTE ofta :o

Sen typ var det massa lektioner och dagen flöt på ;) Tillslut blev det lunch och när jag och Anne är påväg till matsalen så säger anne och pekar på några killar som står på andra sidan gatan som låg typ 20 meter framför oss..

Anne: Julia, titta där är Benne..
Jag: Vart?
Anne: Eller nej, jag såg fel, eller nej det gjorde jag inte alls. Eller jo, det är han. Eller är det han, nej det är det inte.. Eller vänta, det är han, eller nej, jo men jo, jo titta nu ser jag, der är han!
Jag: Du gör min förvirrad! Ser du han eller ser du han inte?
Anne: Jag ser han.. Han står där.. På andra sidan vägen..
Jag: Men är du helt dum i huvudet eller? Det är ju inte han, det ser du väl?
*Vi kommer lite närmare*
Jag:
Ojdå..
Anne: Hah! Sa ju det!

Så jaa, det va Benne som stod där ;) Har inte träffat han på sjuukligt länge :o Så grymt kul att träffa han igen (y) -Även om det bara blev typ 5 minuter ;)


Sen bara flöt resten av dagen på och när den va slut så väntade jag o anne ett tag på Sara som slutade 20 minuter senare än oss.. Åkte buss med dom två snyggingarna och när vi kom till stan så drog vi till donken för att vara onyttiga o satte oss o tog varsin hamburgare..

Sen bussen hem med Sara :)
Träffa Michis o Jossan, o Lina på bussen också, Trevligt Trevligt ;) <3



Idag har anne lekt arab o muslim o allt sånt shit ;) O jaa.. x)






Jag o Sara :) <3

KYSS'

 


Brunette men väldigt mycket blondin.. ;)

Blev ingen skola för min del idag.. Vaknade och hade världens mensvärk.. -.-' HATE HATE HATE! Så blev hemma.. I vanliga fall hade jag tyckt att det hade varit skönt, men inte nu, inte idag..
Har ju blivit as taggad på att gå i skolan numera. Faktiskt. Nian är helt annorlunda. Faktiskt. Så nu tycker jag om skolan.. Inte alltid men mestadels! ;)
Fast lite skönt var det ju att ligga o sova hela dagen när alla andra satt i skolbänen och pluggade matte och kemi ;) Hehe! :P


Anne ringde nyss och kollade läget och lite sånt :)  Satt och snackade skit och lite sånna nödvändigheter, u know? :P

(Efter det att anne skaffade löshår gjorde hon misstaget att redigera en bild och skriva 'nu är jag lika fake som kissie'  (eller nåt i den stilen) på den.. Sen la hon ut bilden på sin blogg. Och eftersom att jag läser hennes blogg såg jag denna bild och efter det så bara måste jag ju kalla henne för KISSIE.. Det har alltså blivit hennes nya smeknamn ;) )
Men nu dårå så satt vi o snackade och kom in på ämnet kissie..
Jag: Men varför kallar jag dig Kissie för? Hon är ju ful!
Anne: För boobsen och löshåret..
Jag: Juste! Men, nej nu vet jag! Jag ska kalla dig angelchanelle!
Anne: Aa..
Jag: Nej vänta, jag kom på att det är ju du!
Anne: HAHAHAHHA!

Som sagt, brunette men väldigt mycket blondin ;) Ett kindeägg helt enkelt.. Brun på utsidan och vit/blond på insidan ;) Haha, den du Oliver och Anne höhö! x)



KYSS'

Moster är här,

Nu kommer moster och kusinerna, :D Saknar dom sjukt ? ;)





KYSS'

Jag släpper aldrig din hand!

Sophie, din text på din blogg, den fick mig till tårar..! Jag har aldrig insett att vi har glidit isär så mycket!

Jag saknar tiden då vi alltid va med varandra, träffades varje dag, även om det var hela dagen eller två minuter vid bussen.. :/, <3


Jag vill bara att du ska veta att jag aldrig släpper din hand, vad du än säger eller vad andra än säger.. JAG KOMMER ALLTID ÄLSKA DIG, LILLASYSTER!






Cooling Bruuudarna hänger i A to the Lmunge ;D

Hejsan Sötnosar ;)

Va ju som sagt AlmungeDagen igår och det va riktigt kul faktiskt..! Även vi i lilla Almunge kan ha kul ;)

Åkte ner med mamma till typ klockan sex och träffade bla. Michis, Emma Cedervall och några till :) Trevligt trevligt! Saknat Michis såhääär sjukt mycket.. Vi har faktiskt inte träffats sen i typ Maj?! :o  Så det var härligt att träffa henne igen :P

Efte ett tag ringde Fanny och jag drog till henne, Layla och Tilda :D Mina CoolingBruudar ;)  Och asså fett kul vi hade! Skrattade nästan oavbrutet hela kvällen :D

Vi funderade även på om vi skulle springa upp på scenen och börja dansa till musiken.. Eller om vi helt enkelt skulle gå upp och ställa oss bakom Tim som rappade och köra våran grymt snygga dans och rappa vi också! Men som tur var gjorde vi inget av detta ;) Hade ju blivit en aning pinsamt? x)

Träffade ju på en ganska så full ****** ********* som var väldigt sugen på måånga kramar..
Full, hemlig person: Nej men titta! Det är ju Julia Bergquist! Jag känner dig!
Jag: Haha! Ja, hej ******!

När han stod och snacka med Layla, Tilda och mig, asså mina ögon tårades för att jag skrattade så mycket! Väldigt vad sjuka saker man säger och göra när man är packad ;)
Sen skulle han gå nånstans och skulle typ ge oss en hejdå kram.. Så när han kramar mig så slickade han mig på halsen? HAHA! Asså jag kunde helt seriöst inte gå efter det för att jag skrattade så mycket..!  Jag typ tog tag i antingen så var det Tildas eller Laylas axel/arm för att jag inte skulle ramla för att jag skrattade så mycket!
Ja hörrni.. Ett gott skratt förlänger livet.. Jag tror att jag, Tilda, Layla och Fanny kommer leva tills vi är typ 200 år! ;)

Lite senare på kvällen kommer en okänd snubbe som såg ut att va typ 17-18 nånting fram till mig och Layla när vi satt på en sten..
Okänd Snubbe: Hej, förlåt.. Men jag är full
Layla börjar skratta och jag säger mellan alla skrattattacker: Jo, ja, jag förstår dina känslor om det..
Okänd snubbe: *kollar konstigt på mig & Layla* Ja, Men ni kanske är lite för unga för mig..!
Layla, Jag, Fanny & Tilda: HAHAHAHAHHAHAHHAHA!


Helt Klart en grym kväll som bara MÅSTE göras om!! :DD


Tilda & Fanny (a)

(Blev bara en bild från kvällen :o)




KYSS'

Almunges Dag Idag ;)

Tjolahopp! ;D

Idag är almungedagen ;) Hoho! x)

Och vet ni vad jag ska göra om en timme?
Jag ska träffa tre av dom snyggaste brudarna i landet! :DD Fanny, Tilda och Layla, lalalalalah ;) Nu blir ni avundsjuka va? Att jag får träffa tre coolingbrudar medan ni sitter här och slösar bort ert liv på att läsa en av sveriges sämsta bloggar - MIN x)
Nej har verkligen inget liv nu, men ska gå o fixa färdigt mig det sista nu ;)


PUSS'


Dagen Outfit:


Jag vet att byxorna ser ut som mjukisar, men jag lovar att de inte är det ;)


Som sagt: INGA MJUKISAR ;)


JAG ÄLSKAR MIN LILLASYSTER!



Sophie Eriksson, du betyder så sjukt mycket!
Vi har gått igenom allt tillsammans - bråk, lycka, gräl, idiotiska pojkvänner och jaa, allt annat som man någonsin kan gå igenom..!  Och vi har så sjukt många minnen tillsammans !<3




du är min lillasyster och bästavän och det är jag sjukt glad över..!




Det har funnits stunder jag inte vetat vad jag ska göra, då har jag ringt till dig och du har kommit med lösningen..

26 november 2009.. Det var en torsdagskväll.. Om jag bara hade lyssnat på dig den kvällen så hade kvällen inte slutat med att vi båda två satt och grät i en trapp bakom konsum..
Det var helt seriöst värsta kvällen i mitt liv.. Men du fanns där och stöttade mig, trots det jag gjorde.. Jag svek dig nåt så sjukt den kvällen.. När du sprang bakom mig och skrek på mig att vänta så sket jag i det.. När du gick efter mig och grät.. Men jag bara vände snabbt på huvudet och skrek tillbaka "Jag har inte tid" och sen fortsatte jag att gå..
Men trots det satt du och kramade om mig medans jag grät mot din axel en halvtimme senare.. Och du sa att allt skulle bli bra och att det skulle lösa sig ;)
Och det är jag så sjukt tacksam för.. Att du förlät mig!



TACK! ♥

Sophie Eriksson ~ jag älskar dig ♥

 


Promenix

Var nyss ute på en långpromenad med mamma! Riktigt skönt att komma ut och röra på sig och även få ha lite serious talk med mamma :) (Däremot blev inget sagt om benne.. Men det kommer en dag då jag även berättar det för henne.. Och den dagen känner jag måste komma snart..) 
Eftersom att jag inte pratar så jättemycket med mina föräldrar längre´, så blev det en trevlig promenad..! ;)



Så ska ta o hoppa in i duschen nu och fräscha till mig lite, skriver mer sen om dagens outfit och lite sånt när jag fixat klart mig :D



HAHA, x), Nej, jag har inget liv ;D






KYSS' ((L))



Äntligen Fredag! :D

Åh! Efterlängtade fredagen är ÄNTLIGEN här! :D

Jag är hur trött som helst och har ändå bara gått i skolan två dagar.. Därav bara en dag med riktiga lektioner.. SUCK..! Hur kommer resten av läsåret gå om jag blir såhär trött efter bara två dar? Jaja, får leva på energidrycker och kaffe ett år.. Beroendet kommer komma, vänta bara så ska ni få se ;)

Idag var som sagt första skoldagen med riktigt lektioner. Dagen var riktigt chill :D Först matte och det var typ bara genomgång av vad vi höll på med förra året :P Sen hemkunskap teori vilket jag trodde skulle bli skittråkigt och jobbigt.. Men icke sa nicke :P Det var riktigt roligt faktiskt! Vi fick ju en schysst lärare också så det är ett plus :) Efter hk:n blev det SO också ganska chillégrill, efter det lunch och sen sista lektionen deutch ;P

Ganska skön uppstart på skolan måste jag medge.. ;D
Jag har även kommit på att jag är grymt taggad för det här läsåret och har lovat mig själv att inte alls vara sjuk så mycket som jag varit tidigare år.. Har ju även lovat mig själv att få toppbetyg, hmm.. Får se hur det går.. Men att hoppas är ju alltid en början, right?
Eftersom att jag är så grymt taggad för både skolan (och mina betyg som jag inte har än) så har jag faktiskt suttit tyst under alla lektioner idag..!! JAG ÄR BÄST!

Att jag suttit tyst och lyssnat på läraren har nog aldrig hänt förut.. Så ett stort grattis till mig ;D


Slutade vid halv två så tog bussen ner till stan med anne och sen drog jag vidare till min äckliga lantisbuss ;) Klockan fyra drog man till tandläkaren..
Min tandläkare sa strängt åt mig att inte börja röka? Haha!
Sen skulle jag typ hem men tr'ffade en gammal barndomsv'n som jag inte tr'ffat p' evigheter s' stod och snackade med henne ett tag, roligt roligt! :)




  FEL P' BLOGG.SE G'R INTE LADDA UPP BILDER..! och nu g'r det helt enkelt inte skriva det som kommer efter z i alfabetet ;) Haha,



gammal bild :P

KYSS' ((L))


HATA REKTORN!

Jag HATAR rektorn,!
HAN ÄR JU HELT CP I HUVVE :o

Kan inte ens fatta en elevs vilja? Kom igen, en rektor ska väl ändå kunna sätta sig in i en elevs situation? Men nej nej, det går inte.. "Du måste fylla i lapp, och vi gör INGA snabba byten!"  och "Men jag tror inte att du kommer få byta för nu har vi dom här grupperna!!"

Jag förklarade till och med varför! Och till råga på allt så överdrev jag lite grann också för att allt skulle låta mycket mer allvarligt än vad det egentligen var.. Men inte då heller..  SUCK! 

Men jag gjorde som rektorn sa och gick till kansliet och hämtade en lapp om att byta grupper.. Och nu har mamma fyllt i och skrivit under också! NAJJS!

Vems vilja av gruppbyte:        Förälder        Elev        Lärare
Jag: Snälla mamma, kan inte du stryka under både elev och förälder så låter det lite allvarligatre än det är och då kommer jag säkert att få byta grupp!
Mamma: Jaa, okej då..


Haha, min mamma är bäst.. Men eftersom att rektorn suger så kommer han säkert inte godkänna mitt gruppbyte men då kommer jag och ska skälla ut honom! Så det så.. HAHA, fett kul att vara lite bitchig mot rektorn! :D

Hejdå alla fina klasskompisar och alla andra..       JULIA BERGQUIST GONNA BLI RELIGERAD!






Sorry för sjukt rörigt och dampigt inlägg.. Men har man damp så har man, HAHA ;) Den du anne nu behöver du inte övertyga mig längre ;) HAHA!

Första Skoldagen - CHECK!

Första Skoldagen är numera avklarad.. Eller skoldag och skoldag kan man väl inte säga.. Va ju bara upprop o träffa klassen i klassrummet en liten stund :)
Men imorgon börjar 9:an PÅ RIKTIGT!!

Kan inte fatta att det faktiskt är sista året i grundskolan som ju nu påbörjats.. Jag sa det till mina kompisar typ 1000 miljoner gånger idag att "Det är ju helt sjukt! Fattar ni att vi börjar nian?"
Shit!
Nu börjar allvaret!

Iaf när 'skoldagen' va slut åkte jag med mamma och käkade och sen blev det en väldigt snabb snabbis in på accent och köpte ny väska :P

 
Bild tagen med cp dålig webcam, ;P





KYSS' ((:


Sista Dagen i Det Fria

Idag är absolut sista dagen på sommarlovet.. Sista dagen innan man ska börja gå upp tidigt.. Sitta i skolan och lyssna på en lärare som snackar historia eller matte.. Och även sista dagen när lunchen serveras när jag vill och att jag får den lunchen jag vill.. - det vill säga INGA broskbullar eller nötförsbiffar med broskbitar!!    EEuuooww!

Men känner mig ändå ganska taggad för skolan :D Blir ju sista året i grundskolan så det blir nice ;) Sen blir det gymnasiet och då blir man ännu lite friare.. :D
Blir ju att träffa alla kompisar igen också HÄRLIGT! ;D


Vet inte vad jag ska säga mer så hejdå, Haha


Och bara så att alla vet så saknar jag Benne mer än määääst :o <3



KYSS' ;) 


Kålmården

Kom hem från kålmården igår :)
Va riktigt mysigt där faktiskt. Däremot red jag inte på en elefant.. Liksom elefanter är stora!! Asså jag visste att dom va stora.. Men SÅ stora? Haha, och dom bajsar ju typ kokosnötter! HAHA!

Gick runt på kålmården hela dan men jag blev sjuk.. Som vanligt när jag är på djurparker. Vet inte varför men jag fick feber, frossa, ont i halsen o allt sånt shit.,.. Men nu är jag frisk igen ;) Hoho,!

Åkte Safari-nånting (kommer inte ihåg vad det hette :P) och när vi kom till lejonen så stod ett lejon o pissa.. HA-HA-HA! Tänk om vi människor liksom kunde kissa så.. ;) Haha, liksom lyfta på svansen och skjuta iväg pisset,
känner att det  blev ett kiss&bajs inlägg nu ;) Men men, thats me, haha ;P


The Famiy :P

Det fulaste djuret på jorden -strutsen Haha!



Lukas






Bamse & Felicia

Jag & Lukas, höhö

Pappa, Felicia, Lukas & Jag



Den jättestora syskonskaran Bergquist



dom BÄSTA barnvakterna i världen! :D

Japp, dom bästa barnvakterna är Angelica Hammarström Wåhlin och Julia Bergquist :DD

Igår kom jag och anne skyndade till Liljehallen och mötte upp Maria där (: Hyrde film och filmmys :P Blev Peter Pan  Tillbaka till Ingenstan till barnen och Alice i Underlandet till mig och Anne ;)

Så fort Maria & Rickard gått så sattes Peter Pan på och fram med popcorn, chips o ostbågar!! Men nej! Läsken glömde vi köpa, så medans anne satt med barnen och kollade på film sprang jag ner till Liljehallen och köpte en storv fet flaska Coca Cola :D

Han i kassen bah:
-Ey, tjejen sommarlovet är slut nu va? Då får man ju inte dricka Cola.. Aja Baja, Ey erkänn!
-Va?
Lite senare visade det sig att han bara skämtade men så blåst som jag är så fattade jag inte det ;)
Efter filmen började hela lägenheten att flyga och jag, anne och barnen hoppade runt och flaxade med armarna ;)
Sen blev det ju läggdags också, ja, vad ska man säga.. Det tog lite längre tid än väntat kanske? :P
Efter 2 timmar och en saga (som jag o anne hittade på, faktiskt) om drakar prinsar, prinessor, älvor o skatter o pirater så låg barnen tryggt i Maria o Rickards säng o sov ;) Jag o Anne hade lyckats! ;D

Maria o Rickard kom hem inte så långt efter att Amanda o Adam hade somnat. Och det var då som jag o anne precis började titta på Alice i underlandet. Men efter knappt tre minuter så fick vi två till besökare i soffan - M & R ;)
Alice i underlandet -om jag ska va ärlig så förstår jag inte varför så gott som alla sa att den filmen va så grymt bra? Tyckte själv att den blev ganska seg.. Men HAREN IN MY HEART ((L))

Drog hem med bussen till anne, o båda va ju väldigt sociala med varandra, vi snackade i tele båda två ;) Höhö!
Låg o snackade o tog en massa flumbilder (som nog kommer upp här ) till klockan sex då vi nästan somnade stående ;)

Slänger kanske in lite bilderfrån gårdagen :)
Puss (a)



Adam (:


Busunge Amanda som inte kunde sitta still ;)




Adam som dammsuger upp alla popcorn som hamnat på golvet :P


Anne & Amanda (y)


Bye Bye, ;)

Hejdå, nu drar jag till bussen in mot stan,
Möter upp Anne o ska gå till fonus o hämta ett busskort ;) Haha,
Sen drar vi till salabacke och är barnvakt :)
Ikväll drar vi hem till anne, slaggar där
o imorrn drar jag hem o sen vidare till kålmården med familjen ((:

Kommer hem på söndag igen, skriver då om jag inte hinner blogga imorgon :P

Dagen Outfit:


Kyss'

.

Scha Scha Bloggen :D

Sitter fortfarande i sovtröja o hotpants trots att jag vaknade för 4 timmar sen.. :P Ska väl snart börja fixa, min buss går in till stan om typ tre timmar o den bussen måste hinnas med!

Måste ringa Anne också, men jag vet inte om jag vågar ringa? Tänk om hon sover fortfarande.. Det är nåt som hon verkligen skulle kunna göra och sover hon o jag ringer o väcker henne när hon så fridfullt drömmer om han så är jag ganska så mycket död! ;) Hehe.
Nej men, får väl ta o ringa iallafall.. Så blir det inga mer inlägg idag så vet ni att Anne har dödat mig, höhö! :D




Update: Anne sov inte och jag lever fortfarande ;) Höhö, :D

Änglabarn ((:

Imorgon vid 16.30-tiden ska jag och Anne byta av Maria & Rickard H. som ska ut på bio och ha en mysig kväll! Medans jag o Anne ska sitta barnvakt åt deras små änglabarn, (a)
Blir nog jättemysigt att vara barnvakt åt Amanda & Adam (; Två söta barn, två barnvakter som (när dom är ensammna) är precis som barnen själva - 5 år!
Haha, nej men det kommer nog gå bra.. det finns ju grannar om lägenheten av någon oförklarlig anledning skulle brinna upp eller rentutav sprängas i luften.. ;)

Nej men guh, nu låter det som om jag o Anne verkligen är helt oansvarsfulla o allt sånt shit.., Men riktigt så är det inte.. Faktist! ;P




Jaa, vad tror ni? Tror ni att jag o Anne kommer klara av att ta hand om två barn en hel kväll? :P


Färdigmålat!

Dåså, då var väggarna färdigmålade! Riktigt skönt!
Sitter o väntar på att färgen ska torka så att jag kan flytta tillbaka alla grejjer som står mitt på golvet till sina vanliga platser..  Orkar inte ha en säng stående mitt på golvet så att så fort man ska gå nånstans så krckar man med den ;) Kanske är det jag som är klumig? Eller så är det inte det, x))


Rotade igenom garderoben lite snabbt för att hitta en tröja som jag kunde måla i (eftersom att färgen på något mystigt sätt alltid hamnar  på mig istället för på väggen? xd) och hittade en tröja som jag fått av Sophie.. En tröjja som jag skulle ha på mig när texten passade, och jaa, texten passar inte än, men jaa man vet ju aldrig?, X)

SNYGGASTE TRÖJAN, x)



En välförtjänt lunch :D

Sådär, nu sitter jag o lillasyster bänkade framför datan ;)
Nu blir det en mysteriet på greveholm, pasta&bacon sallad och julmust ;) Vi ska riktigt få fram julkänslan med adventskalender o must, Haha.. Längtar faktiskt till julen, haha,!

 

 


fullt igång med att skåla in julen ;) Haha..! x))


Pasta&Bacon Sallad


(y)


Gästblogg by Lillasyster Felicia :)

hej julias blogg
i dag ska julia och jag ha mys med popcorn och film -mysteriet på greveholm, (en gammal adventskalender)
vi skulle haft en läsk också men vi hade inte pengar till en läsk så vi får ta nåt annat istället, vi kanske kan göra en hemagjord läsk i vår soda stream. maten blir pasta och bacon sallad mums!
nu måste jag gå ner och hjälpa julia med maten! :D



Puss'


jag och julia för en liten stund sen


Kaffe Latte (y)

Sitter nu med min underbara Latte igen (;
Börjar undra om jag inte är beroende av denna underbara dryck? ;) Höhö,!






TUMMEN UPP FÖR LATTE ;D






Ey..,

Va inne i stan idag med mammsi, köpte lite grejjer, typ saker till skolan o sånt, (SOMMARLOVET SLUTAR OM 1 VECKA!! HEMSKT!) och skulle köpt en ny väska också men den va slut? Hoppas det kommer in nya snart annars tänker jag göra så att accent går i konkurs ;)

Gick förbi Fanny o Tilda, o det blev ett litet kramkalas ;p Saknat Tilda grymt mycket, inte träffat bruden på typ 3 månader :o

Sakerna ((:

Skor, accent




Tröja, Indiska

Köpte också, kalender, penfack, paraply, strumpor, nån slags korg som man ska ha i garderoben,?   aa, o väskan ska jag väl försöka få tag i nästa vecka då, innan skolan begins again :p




Förresten så har "ey" blivit mitt nya ord som jag numera andvänder konstant ! :D

i'm telling you one thing, you're number 1






ÄÄÄÄÄLLLLSSSKKAAAAAA ! :D

Fikatajjm

Godmorgon! :)
Det är väl vad jag skulle ha sagt vid den här tiden i vanliga fall, men inte idag.. :P Nu är det god förmiddag!
Vaknade 09.08 som vanligt.., Vaknade exakt samma tid igår o i förrigår.. Skumt,? ;s
Men iaf, gick upp, käka frukost, kollade på gammla serier, -me like! :D

Och nu blev det dags för fika! Frukost o fika är det bästa målen på heelaaa dagen :DD Gott Gott!
Så idag blev det kakor, muffins o Latte.. Jag är helt enkelt ett frukost o. fika freak ;)

Latte, muffins o kakor (y)


Sitter nu o laddar upp för att bli sjukt laddad för att börja måla mina väggar igen ;) Och det bästa sättet för att bli taggad för nåt är att äta, (HAHA) och dunkande musik! :D

(LUKAS BERGQUIST: Tack för att du köpte ny mobil så att du inte kan andvända dina högtalare längre (; )
Dom högtalarna stå SÅHÄR bra i mitt rum o dunkar SÅHÄR bra musik just nu - Lady Gaga, Monster Helt klart bästa låten som gjorts ! :o KÄRLEK TE' DEN (a)





Kyss'

det här behöver bara ANNE läsa egentligen

Anne, när du ser det här är jag förmodligen redan död Kanske inte riktigt, men vem har liksom sagt att man inte ska ha dramatik i bloggen.. Men jag är ju aldrig med om nåt dramatiskt så dt är väl lika bra att hitta på va? xP

Eftersom att jag aldrig har pengar på min mobilnär anne messar så svarar jag här istället, HAHA! X)

'Självklart! :)<3 Torsdag? Kan inte imorrn, Bara träffas o chilla, dt blir najjs dt ;) Höhö,  Puss älskar dig hun' <333333'


När du ser det här Anne.., Ge dig själv väääärstaaaa kramen från mig, för jag saknar dig sjuukt ;) Höhö, (y)



Kyss'

JAG SKA BLI MÅLARE!

När jag målat över texten o det som skulle övermålas märkte jag att det va grymt roligt att måla! :o 
Så jag började måla min randiga vägg också.. :) Ville ha även den helt rosa.. Men icke, mamma kom in o det blev inget med att hela väggen skulle bli rosa.. "Jag tycker det är fint sådär!" va va hon sa till mig när jag sa att jag ville måla väggen rosa. "Men jag tycker inte det är fint med en randig vägg!!" Men jaa, hon tror ju seriöst att hon bor i mitt rum för det väligt fina svaret mn fick blev "Nej, men jag tycker det är snyggt, o det är jag som bestämmer! Du målar inte väggen rosa!"
Så min vägg är fortfarande randig men än aning mer rosa än förut iaf, me like! :D


Målarfärg luktar gott,
Det är roligt att måla
JAG SKA BLI MÅLARE!

Hmm, får väl se hur det blir med det.. Men jag ska inte hyra in några målare när mitt hus ska målas, för det ska jag göra själv :D Haha, eller utvändigt får målarna ta över.. (För sån färg luktar inte lika gott som vanlig väggfärg :D) Höhöh, invändigt tar jag helt klart själv! Haha,!


Mamma, jag ska ha min vägg helt ROSA vad du än säger.. Men kom ihåg, jag vinner alltid! :D HAHA!




Kysss'<3

måla måla måla

Hejsan :p

Blev grymt trött på texten som står på min vägg, nåt på italienska.. Grymt fult va det också.. Hittade lite färg i förrådet o nu blir det att måla :D
Väggen blir helt rosa igen ;) härligt Härgligt ;*


texten ska bort :D



Puss'

Planer inför Veckan (y'

Sitter o väntar otåligt på att telefonen ska ringa :P
Och när telefonen ringer kanske det är Odebäck's som ringer för att berätta att dom kommer hit på en fika :))
Har saknat Emelie sjukt mycket, så nu gäller det att hålla tummarna på att dom ska komma hit :P




Idag: Odebäck's kommer förhoppningsvis hit. Blir ju att träffa en grymt saknad Emelie Pemelie Puh då

Onsdag: Händer inget särskilt..          (Kanske träffa Anne o gå på bio?)

Torsdag: Händer inget särskilt vad jag vet..             (Kanske träffa Anne o gå på bio?)

Fredag: Jag o Anne sitter barnvakt åt Maria Hidefjäll's änglar :)
Dom sötaste barnen i hela uppsala ska få dom bästa barnvakterna i hela Uppsala ! :D  Höhö, ;)

---> Jaadu Anne, undrar vem som kommer ha roligast? Vi eller Amanda o Adam? x)<3



Lördag:
Kålmården with tha family :p

Söndag: Kålmården with tha family :p



Sen är det bara måndag o tisdag, o sen börjar skolan på onsdag, -.-'     Sjukt glad att jag inte börjar imorrn tahaha, (a)





Kyss' (a<3




En Gång Till

Precis när jag skulle stänga av datorn o hoppa in i duschen tidigare idag, så kom mamma in o undrade om jag hade lust att hänga med henne ut på en promenad/springtur så jag drog ut o sprang en gång till.. Men den här gången en aning längre :P
Ritkigt Skönt!
Så dagens motion är avklarad! :D


Ska nu ta o slänga bort alla grejer från golvet o lägga dom i gareroben.. Då syns dom inte o mamma ror att jag har städat,!  Haha, är man snart så är man ;)

Ska ut o hjälpa Felicia att flytta studsmattan också.. Och försöka övertala mamma till att vi måste åka in till stan idag o köpa ya  skor till moi, :) Får väl se hur det går.. ;P



Jag har nu kommit på att det är hur skönt som helst att ha träjan instoppad i byxorna! Fattar inte varför jag inte kommit på det tidigare, :D



Kyss',

Tha Shower

Vaknade för typ en timme sen, drog ut o sprang direkt.. Va grymt skönt! :)

Ska hoppa in i duschen nu, skriver mer sn :p



Kyss'

R.I.P

Jag hatar rävar!! Seriöst, små skamlösa djur!, Usch, dom borde inte få finnas seriöst!

Jag hade ställt mina skor på altanen, nästa morgon när jag ska ta på mig skorna är dom borta,? En låg på gräsmattan o den andra hittar jag inte,?
Den ligger inte på tomten, den ligger inte under några granar, den ligger inte i skogen, den ligger inte jättelångt in i skogen, nån som fattar exakt hur mycket jag har letat efter min sko eller?
Värsta skogspromenader har jag gått på nu i typ två dagar?

Igår när jag skulle dra in till stan så fick jag ta min lillebrors skor? Och han har fortfarande mindre fötter än mig, lille plött,;) Så nu har jag sååhhääääär ont i mina fötter, -intresseklubben kan ju anteckna ;), <3




Min sko är borta o antagligen helt död nu.., av saknaden av mig såklart ;) Haha!

Men det får helt enkelt bli att köpa nya skor så fort mamma kommer hem från jobbet,! För jag tänker INTE med stora bokstäver ;) gå med lukas skor en dag till!
Och sen hoppas vi ju på att jag hittar den andra skon också så att jag har ett par till :D Här är man smart vettni ;))<3

 x))

Kyss' 

Daaahh Staaadddaaa, (y)

Drar in mot staden snart (: Eller aa, bussen går om exakt en timme,! :D Blir ruuhligt (a),
Blir att träffa Saknad, (L'

Tydligen ringa, Sophie, Anne och Fanny ikväll?, Får väl se hur det blir med det,? Mohaha, ;)) Haha, nejdå brudar.., ;D


Jaja, nu måste hänga upp tvätt? För annars får jag inte åka, haha hårda grejer här, ;)

Outfit o lite sånt kommer senare, :P


Kyss' *

Mamma Har Tagit Min Mobil & Jag Får Daaaaaaammmmpppp :o

.. så bilder från natten i lekstugan får la tydligen komma när jag får tillbaka den, SUCK!


Så inga messar nue, :p

Snacka i tele med en idiot är roligt, xd

anne: Aj en bläckfisk!
jag: Va vart är du där det finns bläckfiskar?
anne: nej det va en bh..
jag: HAHA,!



jag: vet du, jag kan låta som en gris,!


anne: men asså du vet gurgla?
julia: gurgla? HAHA!


julia: men asså gurkla liksom..nej,jag sa fel!
anne: Haha! gurra till gurgla till gurkla, e höhö,!




Anne, du är helt sjuk i huvvet, o det är jag glad över -jag behöver liksom inte va ensam med det längre!! :D:D:D:D xd <3










haha, älskar dig, hjärtat !<3

Böööwla ;)

Drar snart in mot (m)uppsala, ska bara sminka mig lite o sånt först..
Ska väl typ in o handla md mamma, sen drar vi nog o bowlar md lillasyster o lillebror :)

Men ja, vet inte, vad jag ska skriva mer, men aa

puss, *

Var ju sjukt längesesn jag körde på dagen outfit, så kör på dt idag :)


Tröja: Stadium
Shorts: H&M


Kyssen*

Blev ändrade planer,

Igår skulle sophie sova hos mig, men det blev MYCKET roligare, vi ringde fanny och drog md henne till mormors lekstuga ;) Haha, BBBÄÄÄSSSTTTT!! :D Sjukt kul, kommer bilder  och mer om dagen  antingen ikväll eller imorgon när jag hinner lägga upp dom,.. :)



Nu: Duschen,                            Sen: Bio md Anne! (a) <3

Lillasyster gästbloggar

Hej bloggen

lillasyster Sophie sitter och bloggar häär roligt. Julia står oh sminkar sig jag är redan klar, thihihi :D
vi ska göra llite lunch och sen ta bussen in till daaah stada, fixa lite smik och sen kanske träffa Benne ?
tro mig, ja bryyr mig inte (a) bara julia som måste träffa han ? ;* ja får väl bli fotograf ! HAHAHAH :D
Julia fck nyss ett sms av bennee, elr aah ja fick dt, för det är jaa som messar me han cooling, :'))
men nu ska vi draaa, kkyyyyssen, :DDDD <3 julia goes osminkad and ugly, i goes naajjj and sexy <33333

Lennakatten!




Hejdå! ((:

Godnatt till världens sötaste!

Har nyss sagt godnatt till världens sötaste pojkar (a)  Benjamin och Jonathan sover över här inatt..! Mysigt Mysigt, :)    Så just nu har jag en sovande fyraåring på en madrass i mitt rum -Jonathan :) Innan jag lägger mig när det nu kan bli så ska jag bara ligga och titta på den söta sovande ungen, ((;    

 Han är minsann kille och får sova hos mig! Och till & med i mitt rum!! Hmm, varför får inte andra killar (som inte är fyra år och min kusin) också göra't? ;) Höhö,!



Håller på att  fixa en ny design så får se när den nu kommer upp :P ~När jag är klar antar jag ;) Höhö, julia-humor på hög nivå! :DD


Vet inte riktigt säkert om jag kommer hinna blogga imorgonbitti nu när pojkarna är här och så, så tänkte skriva lite om planerna för imorgon.. :))

~Förresten så har min fot 'somnat' ,så att det liksom 'kittlas' i benet, u know?~

Planer inför morgondagen"
~Blir antagligen väckt av Jonathan vid sju imorgonbitti! Tidigt tidigt..
~Göra iordning matsäck (?)
~Klockan 10.33 går Lännakatten av stapeln och den ska hinnas med :)
~Hoppa av lännakatten i Marielund.. Fika där och ha det busigt och mysigt :p~
~Åka hem med lännakatten igen! :D


Lär bli en grym dag.. och även sista heldagen som Benjamin och Jonathan är här.. De åker på måndag förmiddag skulle jag tro :/ <3

 

 

 

 

Skriver mer imorgonkväll om jag inte hinner imorgonbitti ;)

Kyssen' <3


Julia goes Fönsterputsare!

Yupps, nu börjar jag putsa fönster..! Haha, visserligen blir det bara ett fönster -mitt..
Alla andras fönster får väl dom andra i familjen putsa själva eler - om dom nu inte orkar det - sluta kladda på sina fönster!  HAHA!  xd

Myskläder med Mr Muscle i högsta hugg ;) Och eftersom att jag upptäckte kepsen igår så kör jag på den idag också! :D




Skriver mer senare när fönster och spegel är putsat! :D


Nu är det sommar på riktigt! (y)

Nu är det verkligen sommar på riktigt! :D

För nu drar jag ut och kör dunken med grannarna!! Sjukt mysigt,
det börjar bli mörkt och man måste anstränga sig till det sista för att kunna dunka eller frudunka, det stavas H-Ä-R-L-I-G-T-!

Haha!,
Jag blir verkligen som ett barn o springer för mitt liv när denna lek är igång ;) Haha,





Kyss'! <3


Keps, Osminkad & Uppknuten T-Shirt

Att jag numera går osminkad är standard.. Men att jag däremot går i keps och en förstor T-Shirt uppknuten i midjan är inte standard (: Men grymt skönt! :)

Sommarvädret har tittat fram igen så idag har jag varit och solat och badat och läst hela dagen hoss mormor!, Riktigt skönt och nu är man brun igen!! :D
Kepsen hittade jag i nån låda hemma hos mormor, och fattar inte varför jag inte använt keps på fyra år, det är ju fett skönt! (:





Nu drar jag och käkar hos mormor med den delen av släkten som för tillfället spenderar sin semester i Almunge ((: <3



Kyss'!<3

Drar snart till kussarna..

.. men först SSOOOOLLLAAAA (y)

älskade anne-&-julia humor (y)

Sitter och snackar med en saknad brud som är i norrköping i tele just nu..      :)<3
ANNE DU ÄR SAKNAD,!!!!


Anne:
Och så kommer den där sorgliga sången som jag inte vet hur den går..


Anne: Jag har inte sett Madagaskar 2 än..
Jag: Den är faktiskt bättre än ettan..


Anne:..och den är typ såhär lurvig!!


Haha, härliga anne-&-julia-humor



Bus, Tagare & Frisbee

Hellu alla söta läsare (:

Är nu hemkommen från mormor och en kväll fullspäckad med bus, tagare, frisbeekastning, bad och mat (:
Riktigt mysigt!

Så mycket som jag har sprungit efter pojkarna och lekt tagare idag så har jag nog fått motion för en hel vecka!

Blir väl antagligen ungefär en likadan dag imorgon.. En riktigt busdag :D




=   GÖTT  ;) <3

Nu väntar en kopp te och läsa ut min bok! Mysigt Mysigt :)


Mina Favoritpojkar (y)

 Hemma igen! :D

Gick skitbra med bilen och allt fix och trix långt där nere i Sverige.. :)
 Igår kom vi hem med en ny bil!! ~ Chrysler Pacifica ~      Skit fin faktiskt :)

  



Imorse blev man väckt halv elva av en skrikande fader och lillebror :) Dom spelade tydligen nåt spel på Lukas nya mobil, och pappa höll på att förlora ;) Höhö!     -En vanlig morgon hemma hos familjen Bergquist ;)

Blev iallafall bara att äta frukost och på med kläder för att sen åka ner till mammas jobb och åka med henne in till stan för att hämta mina favoritpojkar :D Felicia hängde också med! :)


Halv två kom pojkarna med tåget och allt bus började :) Skulle in på en mataffär innan vi skulle hem.. Och så mycket har jag aldrig sprungit runt på Coop Forum förut :P
Benjamin & Jonathan blev som galna! Dom sprang runt hur mycket som helst och busade och hade det väl antagligen jätte kul när både jag och Felicia springer efter helt andfådda men hinner inte med dom ;)

Mina favoritpojkar är alltså mina kusiner för dom som inte vet vilka Benjamin och Jonathan är :) (Inte denna Benjamin jag och Anne var med under EUK!!)

Just nu sitter pojkarna hemma hos mormor och är otåliga och bara väntar och väntar på att deras älskade kusin Julia ska komma och busa med dom ;) Höhö, nejdå.. Men jag börjar bli lite otålig.. Vill ju träffa dom nu efteresom att jag bara träffar dom typ tre gånger per år! :o


Så nu blir det att cykla så fort som möjligt till mormor och pojkarna med Lukas för mera bus! :D

 

 

 

 

 

Skriver mer när jag kommer hem igen :D

 

Kyss' <3


Skåne

Blev skåne idag :)

Åker väl snart antar jag.. Hann färga håret också :D Så nu är det mörkt!! :D:D:D


Men hinner inte skriva mer, för nu drar jag och gör skåne osäkert ;) <3



Haha, puss!

Skåne Idag? :o

Kanske drar iväg till Skåne lite senare idag.. Jag, mamma och pappa..  Kommer hem imorgonkväll om det blir så att vi åker idag :p Lite smått onödigt sådär..  Vi ska ut på biljakt, hoho! Eller jaa, vi ska leta rätt på en ny bil till våran family :P
Och eftersom att mina småsyskon inte kan sitta still i bilen i sju timmar bara för att kolla på en bil och sen nästa dag åka hem sju timmar igen.. Så ska dom få vara hos kompisar och ha det roligt medans jag ska sitta i en varm bil med mina föräldrar som håller koll på varenda skitgrej jag gör?
Orättvist? Nej inte det minsta!! :o Puh!
Jaja, slipper syskonen iaf :)

Men ja, inte helt bestämt om vi åker idag.. Kanske blir på Fredag istället.. Men då, då ska jag minsann sova hos mormor för i helgen SKA jag vara hemma.. Så är det bara!! ;)


Ska försöka få mamma att färga mitt hår idag innan (om) vi åker :p

¨

Kyss' <3

Tummen upp för syster :D

Nu har jag och lillasyster Felicia spenderat hitills av dagen tillsammans :)

Helt sjukt att en 9-åring  kan vara så rolig ;D Kan ju inte sluta garva åt hennes konstiga upptåg.. Haha!

Just Nu: '
Felicia: ..inte sluta garva åt hennes konstiga upptåg.. Hehe, upptå xd

Felicia: Gaah! Jag skiter på mig!! Haha, det känns som om de är blött! Haha det håller på att komma ut en korv..!

Hon är helt konstig och jag har dålig humor så jaa, jag garvar åt henne all the time (y)
Vi har typ inte haft nåt liv så vi har ritat, haha! Riktigt mysigt faktiskt (y)


Men snart blir det movie time (a)  ~Brudens bästa Man Mys mys (a)



Och andra lillasyster, är riktigt busig idag.. Gör inget dumt nu Sophie lilla ;) Haha! Jaja, det blir nog bra (: <3 Höhö!



Jag och lillasyster nu.. Osminkade och fina ;p






Kyssen ' <3

Kära 90tal (y)

När jag var fem år hade jag en favoritlåt som jag inte visste vart den kom ifrån, jag bara hade den på ett kasettband som jag fått av någon nån gång.. (:
Ocgh just den låten har jag haft på hjärnan den senaste månaden.. Och just den låten hittade jag på youtube igår! :D Glad? Japps,
Älskade 90tals låt asså.. Så sjukt skön (y) Älskar'n.. !

Varför har vi inte sånna här låtar fortfarande? Dom är ju helt och hållet underbara (a)

Visst är den skön? :D


Julia ♥ 20 år gammal musik (y)

Tänka.. Fundera.. Undra..

I Fredags lovade jag både Benjamin och Anne att jag nån gång i mitt liv skulle sova 20 timmar och leva 4 timmar..

Det höll jag nästan igår..

Jag låg 18 timmar i min säng, med undantag för att gå på toa och äta..

Och arton timmar är ju nästan tjugo.. Right? Haha, snacka om att slösa bort sitt liv, x)

Visseligen så sov jag inte dom arton timmarna jag låg i min säng.. Jag bara låg och tänkte.. En hel dag låg jag på samma ställe och bara tänkte.. Från klockan 11.15 - 19.30.. Och under dom tio timmarna som ´jag sov vaknade jag hur mycke som helst och låg en halvtimme och bara tänkte och sen somnade jag om.. Mitt dygn bestod i storts sett av att tänka..

På en hel dag av bara tänkande borde jag ju tänk på en massa.. Men jag tänkte bara på en grej hela dan.. Och det var fredags kvällen.. Jag gick igenom hela fredagskvällen i mina tankar säkert tjugo gånger.. Jag tänkte, funderade, undrade, tänkte lite till, funderade ännu mer och undrade mer än jag aldrig undrat förut men fattade ändå inte varför allt blev så fel..
Varför allt blev som det blev? Varför alla blev som dom blev..



Men ju mer jag tänkte, funderade och undrade blev jag mer säker på att det var rätt..! Jag förstod att det är det här jag har väntat på i hela mitt liv.. Nu är jag helt 100% säker och det känns grymt bra !! :D



(Jag har nu förstått hur Sophie känner)  Inte riktigt just det som var poängen,men Sophie när du läser det här, så vill jag säga förlåt.. För jag trodde att jag visste hur du kände.. Men det gjorde jag verkligen inte.. Men nu vet jag.. Och jag säger förlåt för allt jag sa som inte gjorde något bättre.., Jag älskar dig hjärtat!





                                   Behövde bara skriva av mig lite.. :p


Fredags kvällen :p

Tack alla underbara människor för fredagskvällen! Bästa kvällen på länge,! :D


~En kväll som var grymt mysig ~En kväll med underbara personer ~En kväll som jag aldrig glömmer

Jag och Anne träffades vid halv åtta nånting och drog ganska snabbt till Donken' för att vi va sjukligt hungriga.. Benjamin hänkade också.. HAHA!
Under den halvtimmen på Donken fick han typ veta mer om anne's och mitt liv än vi egentligen vet själva, typ.. HAHA! x)  Men så går det när man glömmer att det sitter någon mittemot och lyssnar på vad man säger :p

Sen drog vi oss tillbaka mot LO.. Typ satt och snacka i nästan två timmar med Benjamin.. Mysigt Mysigt ;) Höhö,!


Förlåt alla människor för att jag gjorde er typ as arga..
Tack Anne för hejdåkramen, den betydde nåt så sjukt mke just då :)










        


Bilder, ;*

Bilder från dagarna/kvällarna/nätterna/dygnen med Anne ;) <3





















RSS 2.0