Barnprogram

Sitter och kollar på barnprogram med min syster och nu hör jag att grannarna kommer inklampande så nu blir det födelsedagsfika för min käre bror :) tihi!

Pojkväns Snack


Chatting with Anne och vi klagar över våra pojkvänner. Eller.. jag klagar och hon håller med;)
Fast okej, jag klagar inte på dom utan jag klagar på att Erik är i Åre och jag inte kan träffa honom, och att jag saknar han enormt! Och sen så måste jag ju klaga lite över Annes lille pöjk också, och han har smittat ner henne med en sketans förkylning och den har jag börjat få också eftersom att jag är med henne 24/7. Härligt? Njaa..
Så här sitter jag och klagar och hon inflikar med "Eller hur" och "Precis" Hehe.

På tal om pojkvänner så ska jag nog ta och ringa Erik, innan jag dör av saknad;)


G R A T T I S L U K A S !

Scheenis!

Kände för lite uppdatering så.. Here it comes!

Klockan ringde halv sex imorse och då var det bara att gå upp för att gratta min lillebror som fyller år idag. Grattis Lukas!
Men gick och la mig runt sju igen och sov till halv tolv. Usch, jag vill bli frisk! However, the family kommer hem om nån timme och då ska det kalasas för Lukas:) Så ska gå och ta mig en dusch och fräscha till mig lite innan dess.


P U S S


old pic (nej, jag vet inte vad vi pekar på)


^^

my darling baby
this is a warning
said that i'm leaving
on monday morning
you'll get no answer
no use in calling
because i'm leaving on monday morning

 


N E W !

Titta vad som kommit till mig på posten:D



Känns skönt att ha något som inte är som mina vanliga svarta & vita plagg;) + att jag är helt förälskad i marinblått, så sjukt fräsch färg!


Fick hem två par skor, några linnen, en maxiklänning (som jag däremot ska skicka tillbaka för att den var förstor) & en skit söt blus också (visar nog bild senare) Nu blir garderoben ännu lite större. Lovely!


Kyssar till er, underbara läsare!


Happy B-day !

Hallojjsan !

Visste ni att bloggen fyller ett år idag?;) Tihi.

Ett år sen juliabbergquist.blogg.se startades, så happy b-day bloggen! :D


OC

Hello sweeties!

Sorry för den kassa uppdateringen, men det blir ju så med tanke på att jag bara ligger och sover hela dagarna..:)

Hur som, sitter i soffan med mjukisdress, filt & te och tittar på OC, älskar't!


Trött Cheey

Är jättetrött och vill helst av allt bara sova men det finns en fluga som inte tänker sluta surra i mitt öra. Så irriterande..!

Monday Morning

Godmorgon folks! Har gått och blivit sjuk. Ska ta mig nåt att äta och sen tänker jag sova lite till, får se om det blir fler inlägg idag eller inte..? Men ni får ha det så bra och så hörs vi när vi hörs ;) pussar!

Jag hittade tussilago igår :'D


juste! träffade på annes pojkvän i skogen igår.. oopsii ! hahaha, jesper BJÖRK !


what are words if you really don't mean them when you say them

http://www.youtube.com/watch?v=nQY4dIxY1H4
Spelas om&om igen, iloveit!

På en sten i en skog..

Sitter på en sten i skogen med min syster och vi smaskar på muffins, hur gott..? ;) Bilder kommer upp när jag kommer hem igen! Puss

släpp fångarna loss det är VÅR


solen skiner och det är vååår ! :D

Goooooodmorgon !

Igår var jag typ såhäär glad, sprang runt i korridoren och sjöng "i'm inlove, oh baby i'm inlove" ni vet, sanna nielsen's ? Hehe. Sen att jag inte hade en utan två håltimmar gjorde ju inte dagen sämre! En av dom hålorna var sista lektionen så jag slutade en och en halv timme tidigare ungefär.
Gled runt på stan med Anne, njöt i solen och checkade massor av snygga kläder osv osv.. Sen mötte jag upp Erik runt halv fyra och vi tog bussen hem till mig & hade det mys! :)

Erik drog runt åtta så då blev det Let's Dance med min syster. Tihi!


@ the schooool

Hej!

Sitter i skolan på religionslektion med anne bredvid mig:) Vi sitter och skriver om Islam.

Om en halvtimme är det lunch och vi får vofflor idag!:D Härligt det!
Sen är det bara språk och biologi kvar till jag slutar runt tre. Då drar jag antagligen ner till stan med Anne, ska hänga med henne när hon ska köpa nåt till sin pojkvän. Och runt halv fyra möter jag upp älsklingen och vi drar hem till mig. Mys mys!


Nej nu ska jag ta och vara lite social med min lilla pingla;) Puss!


old piic.

.

Dunkar härlig musik, saknar pojkvännen och dammsuger. Livet leker.

When I See Your Face ..

Hej!

Ska försöka ta mig ifrån alla filmer och istället bege mig mot duschen. Raka benen och fräsha till mig osv osv..


Efter en lååång dusch ska jag försöka plugga lite också för imorgon bär det av till skolan. Och efter det hänger Erik med hem. Och imorgon har vi också varit tillsammans i en månad! ;)

Blir ett tråkigt bildlöst inlägg, känns som om dom bara blir fler och fler nuförtiden.. ;)

sick b-rud

Godmorgon, eller nåt?

Somnade runt sju igår (!) och runt halv sju imorse kom mamma in och väckte mig. Men ingen skola today. Känns som om jag har feber och så.. Inte okej!

Ska sätta på en film, eller kanske lägga mig och sova igen? Får se :p

ska försöka skriva nåt mer sen :)
PUSS!


Kommit hem från skolan n..

Kommit hem från skolan nu och jag bloggar senare helt enkelt. Orkar inte nu, har dragit på mig en fruktansvärd huvudvärk och feber, jippie.. Ska sova lite nu och så bloggar jag mer sen :) puss!

"Känner du dom" "Nej" "Okej då går vi"

Hääjsään!

Idag har varit en sån där dag med huvudvärk och magont och en dag som man bara vill stanna kvar under täcket och bara göra ingenting, har ni haft sånna dagar? Meen.. Även om kropp&sinne ville stanna kvar i sängen imorse lyckades jag ta mig till skolan iaf. 
Trots huvudvärk och allt vad det är så har dagen haft sina ljusglimtar! Anne och jag har skrattat oss igenom så gott som hela dagen och när jag skulle hem från skolan så träffade jag på Erik. Trevligt trevligt!
Skolan idag var rätt chill, från 8-10 satt vi och kollade på en sjukt bra film och sen var det bara kemi och matte tills jag slutade för jag slutade tidigare idag så runt två tiden klev jag ut genom skolans dörrar och kände att det var varmt ute. Hur skönt..?


Rubriken är från idag. Jag & Anne gick på stan ett tag och ett gäng killar började vissla efter oss, anne vänder sig till mig och frågar;
Anne; "Känner du dom?"
Jag; "Nej.."
Anne; "Okej, då fortsätter vi gå"
Hahahaha!


På en toalett i skolan

Tjena mitt mellan bena! Sitter på en bänk på en toalett i skolan och anne sitter bredvid mig och skiter :d intresseklubben kan ju anteckna, men nu ska vi in så svenska och sen blir det håltimme för oss! Lovely! Pussar (y'

Chilla med Livet

Hejsan sötnosar! Ligger i min säng, dricker smoothie, lyssnar på Justin Bieber (!) snackar med härligt folk och bara njuter av livet! ;) Tänkte kika in och kolla vad ni gör en söndagskväll som denna? (Sjukt inlägg det här blev..) PUSSAR!

Mobilblogg

Hej alla underbara! Första mobilbloggen nu då:p Nyss kommit hem, varit inne på LO, varit och handlat med mamma och lämnat in min trasiga mobil till butiken så den lär väl bli lagad snart förhoppningsvis, men tills dess är det lånemobil som gäller:) Har ju varit utan min mobil i 2 månader nu så ni förstår inte hur sjukt skönt det är att ha en igen;) Vad har ni gjort idag? PUSS!

you're like a dream


19 / 3 -11

Godmorgon till alla söta !

Alltså, vet ni när jag vaknade imorse eller? Halv åtta och då var jag pigg som en mört (eller vad man nu säger..?) Sjukt, så har typ suttit vid datan sen dess;)

Kanske ska in till stan med mamma lite senare, sola och försöka fixa en mobil till mig. Har ju varit utan en mobil i två månader nu (!) It's Sick!

However, har inte så mycket mer att skriva så, ja. Hejdå! :)


Kiss n' Hug


Jag ser det snöar (!)

Hej alla fina läsare !

Var helt underbart att få träffa min älskling igår. Var ju hemma hos han, och vi låg mest och snackade och myste och så.
Drog därifrån runt halv nio och när jag kom hem somnade jag, haha!

Drog till skolan idag, men var bara med på första mattelektionen för sen drog jag med tyska- och spanskagruppen till katte och där var det språkolympiad som gällde:)
Slutade runt två där så tog bussen hem och vet ni hur sjukt mycket det snöar eller? Det har blivit vinter igen..:(


just nu; mjukisar, tjocktröja & lockigt hår ^^

Kiss n' Hug !




GRATTIS FANNY MARIE LEO

JAG MÅ HON LEVA JAG MÅ HON LEVA JAG MÅ HON LEVA UT I HUNDRADE ÅR JAVISST SKA HON LEVA JAVISST SKA HON LEVA JAVISST SKA HON LEVA UT I HUNDRADE ÅR


Idag fyller min älskade vän, Fanny, år.  ETT STORT GRATTIS TILL HENNE !



♥♥♥

In School

Hej!

Sitter i skolan just nu på tyskan och ska egentligen skriva ett "föredrag" om en tysk stad, men ja..

Vår lärare är inte här så alla sitter och lyssnar på musik, är inne på facebook och, ja ni förstår;)


Hur som, slutar tyskan om typ 40 minuter och kanske ska ta och börja göra uppgiften nu..?




PUSS  på er my darlings' (y'


old pic på mig och min underbara!

Ta och krya på dig och bli frisk så jag får träffa dig snart mitt hjärta !

det handlar inte om att aldrig falla utan att resa sig efter varje fall

Jag har lust att blogga, men vet inte alls vad jag ska skriva..

Var nyss nere på almunges lilla lantiskonsum;) Jag och pappa var hungriga och orkade inte laga mat, kom hem med tre billys pizzor och dom var till mig, HAHA! Pappa åt ärtsoppa så nu stinker hela huset bajs. Usch!

Ja, imorgon blir det skola och sen arbetstimme för att jag & anne skolkade för nån månad sen, taha. Efter skolan drar jag till min älskling! Härligt, härligt!



gammal bild från när jag & anne låste in oss på en skoltoalett och somnade (!)
(ja, jag sover på bilden..;))

bolakalele'

Hej sötnosar!

Hade ju nationellt prov i fysik idag, och det kändes som om det gick rätt hyfsat! Var ju så mycket enklare än jag tänkt mig!
Provet var uppdelat i två delar och första delen hade man 120 minuter på sig att göra, efter undefär 40 minuter var jag klar, så det blev en och en halv timmes rast. Lite småskönt sådär:) Sen blev det andra delen som bara tog en kvart eller nåt sånt.
Huvudvärken började röra sig inom mitt huvud redan när jag vaknade imorse och under min gryymt långa rast så blev den inte bättre, blev fruktansvärt yr under dagen också så när nationella var klart runt 11 så satte jag mig på bussen hem. Så jag har varit hemma ett tag, kollat film och lite så.

Vet inte vad jag ska skriva mer..? Men ni får ha det gött och så lär det väl komma nåt mer inlägg senare idag, eller nåt ?

PUSS !

Hittade en bild på denna sjukligt fina dikt jag & Anne skrev till Erik när vi hittade hans kemihäfte i korridoren. Riktigt duktiga diktskrivare om jag får säga det själv;)

haha ^^

u take me to heaven

Hej!

Varit in till skolan och haft utvecklingssamtal för en liten stund sen, och det gick faktiskt bra..! Förvånadsvärt nog, förra terminen gick jag därifrån med en mor som var allt annat än glad;) Men idag gick jag och mamma därifrån och hon log! Otroligt! Haha.

Ska ta och sätta mig med fysikboken innan jag lägger mig fruktansvärt tidigt. Mitt huvud har inte haft sin bästa dag idag om jag säger så. Varit yr och vinglat lite hur som helst.. Så det kanske går över md sömn..? Who know?

Och.. om jag sover så blir det torsdag fortare vilket är väldigt positivt! För då träffar jag min sjukt saknade pojkvän! ♥


PUSS på er! Fysikbok -här kommer jag!

Bild snodd från anne ^^

ω

Åh! Vet ni vad jag fick höra imorse?

Mormor har varit nere hos mina kusiner i Göteborg och när hon skulle åka därifrån så sa Jonathan (4-årig kusin);

"Jag vill följa med dig så att jag kan vara med min bästaste kusin och sova i min bästaste kusins rum och min bästaste kusin är Julia!"

Hur gulligt..? Min lilla ängel sov ju på en madrass på mitt golv en natt i somras och det har han då inte glömt, varje gång jag träffar honom säger han att han vill 'sova över' hos mig igen. Och det är inte mig emot!
 Vi hade det så mysigt, såg på film, läste en bok och innan jag somnade den kvällen låg jag bara och tittade på det underbara barn som låg på mitt golv och sov.

min älskade lilla ängel ♥


Jag Älskar Mina Vänner ♥

Måste bara börja med att säga
 att vänner verkligen är det dyrbaraste som finns!
 Och jag har världens finaste vänner!
Har hänt en del knaas saker under dagen men mina älskade
vänner har funnits där och stöttat mig genom det.
 Det går inte förklara med ord hur mycket jag älskar dessa människor!



Extra mycket kärlek till Anne, Sara & Becca ! ♥


saknar min gölleplött !


Saknar Leopold den söta Bergkvist otroligt !

 


Också var det söndagkväll.. Igen. Det betyder skola imorgon, härligt, eller..?

Har precis kollat färdigt på Pearl Harbor och jag gråter ju alltid lika mycket. Och.. det är nog den absolut bästa film jag sett i hela mitt liv!


Men ska bege mig mot duschen nu, sen hoppar jag i säng riktigt tidigt för att jag ska komma upp i tid imorgon. Får väl se om jag lyckas?


PUSS !


ξ

Heello !

Hemma nu, handlat mat och skor. Wiihoo ! :D Visar bild på skorna senare, nu ska jag titta på Barbie film med min syster. Asså, dessa filmer kan man ju bara inte sluta att älska;)




KYSSAR till er ! :*

To tha Staada

Drar in till stan med mammi och handlar strax. Och förhoppningsvis kommer jag hem med nya skor också! :)


Skriver när jag kommer hem.

P U S S !


Hej jag är SHREK !


just nu (y'


Schääääna Poolaarn !

Jaa00, har suttit och tittat på melodifestivalfinalen med mamma och pappa. Och.. Eric Saade in my ♥ ;)


Såg ni också finalen? Pussar! :*


:*

Hej!

Vaknade upp brevid min snygging till syster imorse. Mys!
Vi vaknade, käkade frukost och sen gick vi och la oss och somnade igen.
När vi vaknade igen satte vi på en film och lite så. Sen kom Erik till oss, häärliigt! Käkade med hela min familj och så, trevligt trevligt! :)

Iaf, dom drog runt fem och jag har städat mitt rum sen dess. Fullt med chips och äckliga saker på mitt golv :O Usch! Men nu är det cleaniish (y'

Bilder kommer när sophie skickat :D




KYSSAR ! ;*

awowow, min lillasyster kysste en idag . awowowow

Hej!

Sitter hemma bhos min älskade bästavän och vi har det mysiigt! :)
Blev lite ändrade planer för dagen. Mötte upp Sophie vid halv fyra och nu sitter vi som sagt hos henne, ska dra till Solariumet om en stund och bli bruuna ! Lovely! Sen drar vi nog till LO, träffar min saknade pojkvän och lite annat trevligt folk;)
Sen blir det ut på landet och hem till mig, där vi sover inatt.
Skriver nog mer imorgon,
STOR PUSS !

10 / 3 - 11

Hej!

Dagen har varit helt händelselös i princip. Men imorgon blir det skolan och förhoppningsvis kommer Anne också:) Efter skolan möter jag upp Sophie på stan, vi drar hem till henne, packar lite, drar och solar och sen drar vi antagligen till Erik, härligt! Har inte träffat han på jättelänge verkligen!
Sen sover min älskade lillasyster hos mig. Lovely!


puss på denna fina brutta (a)


iloveu

Gud, är så himla lycklig just nu! Snackat med dom två brudarna som betyder mest för mig, Anne & Sophie, och nu snackas det med min underbara pojkvän! Hur härligt är inte det liksom? :)

Jag älskar er! ♥



9 / 2 -11

Hallojsan !

Dagen har bara varit så himla fucked up!
Började med att jag var skitglad, menn efter halva dagen står jag inne på toaletten och gråter med annes armar runt mig..?

Har egentligen varken tid eller lust att blogga just nu, efter en hel del saker som hänt idag. Som sagt så blev hela dagen totalfuckad.



bild från i sommras .





btw, så saknar jag erik sjuukligt mycket..!

you're my one and only

utan dig är jag inte hel


Lärarnas Favorit Cheeyer !

Hej!


Innan jag börjar det här inlägget måste jag bara säga att jag & Anne måste vara lärarnas absoluta favoriter!
Igår gick jag & Anne i korridoren i skolan och jag knuffar till Anne med höften så att hon for in i väggen. Då kommer skolchefen och säger "Hej bråkstakar!" och sen går hon igen, haha..?
Idag kom vår svenska lärare fram till oss och säger; "Hade ni mysigt på McDonald's igår?"
Vi; "Va? Vi har inte varit på Donken.."
Läraren: "Jo, jag såg er gå iväg vid lunch igår"
Jag: "Men vi gick till XL-grillen"
Läraren: "Okej, men ni får inte lämna skolans område, för om man som lärare ser er två gå iväg tänker man; nu ska dom dricka, röka eller träffa killar.."
Jag: "Eller inte"
Läraren: "Nej det får vi verkligen hoppas! Och gör inte om det!"
Vi: "Men vi var ju hungriga.."
Och alltså.. vem dricker på skoltid och sen kommer tillbaka till nästa lektion? Och killar träffar man ju ändå, och röka.. jo vi har dragit ut från skolan för att röka förut.. Men igår var vi bara fruktansvärt hungriga och ville ha riktig mat! So.. what's the problem ? Taha!



Den här dagen har varit en sån där typisk Anne&Julia - dag och sådana dagar gillas väldigt mycket! Blir ju alltid lite extra skratt och så då.
Efter skolan drog jag & Anne ner på stan, satt vid ån och åt choklad och snackade. Härligt!

Nu väntar plugg. Yippie! Jag har verkligen blivit en riktig pluggis (!) Men slutbetyg är slutbetyg och kräver lite x-tra;)

Så puss på er sötnosar, för nu ska en duuktig cheey plugga tyska ! :D



HAHA! Titta vilken gammal bild jag hittade på mig&anne *döör*

*

*innebandymatch inte ishockey, puuh!*


* stress inlägg *

Hej älsklingar!

Blir ett litet stressinlägg. Ska plugga fördigt det allra sista på kemin snart och om fem minuter börjar någon ishockey match som jag & min syster ska sitta bänkade för. Jag är verkligen den som hatar hockey och tycker att det verkligen är skittråkigt, men ikväll ska det vara med en riktig snygging och spela har jag hört från min lillasyster så.. Det här blir första & sista gången jag tittar på en ishockeymatch!





PUSS på er mina fina! :*


Gomörron !


Idag har jag på mig jeans från Gina Tricot & Tröja från VeroModa :)


Gormorgon sweeties!

Ska snart börja dra mig till skolan. Usch vad jag ogillar måndagar, dom är alltid lika sega liksom och man själv är ju inte världens piggaste människa efter helgen direkt..

Lär komma hem direkt efter skolan idag, har en hel del plugg den här veckan som måste göras och så.




Skriver när jag kommer hem. Puss!

Inception

Nu sätts Inception på och den kollas med Lukas.

Var ju ett tag sen jag och bror gjorde något så kände att det var dags nu:p


fett ball bild jaa00


miss that trio



5/3 -11

Hej !

Solen skiner och det är runt fem plus ute.

Var ute och tog en promenad i vårsolen med mammsen förut också. Härligt!


i mars förra året -jag & sophie :p


zZzZzZzZ...

En sovande cheey är påväg till duschen.. Hållplatsen därefter blir definitivt sängen!


bild från idag :)

DÖD åt plugg !

Jag har suttit i TRE TIMMAR med hemkunskapsläxan. Asså TRE TIMMAR !! Och nu är jag hur trött som helst för att jag inte sov något inatt, men ojj tyska glosorna måste ju påpluggas också. Trevligt.. Verkligen skit trevligt..!

Vårkänslor

HEJ VÄRLDENS SÖTASTE LÄSARE !

Vet ni hur sjukt glad jag är idag? Det är vår ute och vårkänslorna är igång;)

Var iväg till Stockholm med klassen idag. Vi var på demokrativerkstaden och lekte politiker. Blev som ett rollspel, ungefär. Skit kul!

På tåget hem drack både jag och Anne druckit Monster och speedade var bara förnamnet på vad vi blev då!:D Aldrig att jag skrattat så mycket som jag gjorde denna tågresa! :D

När vi kom till Uppsala mötte vi upp Erik i stan & det var förresten en vecka sen vi kysstes första gången;) Hehe!

 
Jag & Anne


*inga seriösa bilder*


PUSS på er sötnosar, nu ska en duktig julia plugga historia !


2/3 -11

Heej på er!

Idag är det onsdag och bara två dagar kvar till helg! Hur skönt..?
Jag tycker om onsdagar, ganska chillade lektioner och så:P

Slutade tre idag och tog bussen till stan med Sara, Becca & Bea. Trevliga människor det där! Träffade även min fina pojkvän en väldigt snabb snabbis;)
Och sen blev det den hatade lantisbussen med Sara.

Ska snart ta mig lite mat och sen kommer mormor hit. Var ett tag sen jag träffade henne trots att vi bor 800 meter ifrån varann. Hehe.


(& juste! "C:arna" var borta idag så vi var fem stycken på tyskan, riktigt skönt!)



mormor & jag. Snyggast.se ;)



PUSSI !

Ge mig sommar, tack!


Jossan & Jag i sommras :)



Idag är det första mars!! Helt sjukt! Och det är bara
FJORTON VECKOR kvar i skolan !! Härligt!

Hade ingen bloggork igår men tog iaf en pizza med min kära Anne på stan efter skolan. Liten tjejmiddag, var längesen vi hade en sådan! Vi satt iaf på Riffifi och åt och pratade och myste och allt vad som hör därtill:) Och efter att ha blivit uppringda ett antal gånger av Erik & Matte så gick vi till "Varma Gubben" (visst låter det som en korvkiosk?) och satt där ett tag. Sen bar det av hemåt runt sju-tiden.


Idag var det skola som vanligt och jag har dragit på mig en rejäl förkylning. Usch, hatar att var förkyld:(
Gjorde ett matteprov, som gick hyfsat och annars har dagen bara rullat på.
Tog bussen ner på stan med Erik & Oliwer. Och sen hem och plugga arshlet av mig!


Förresten. Vaknade inatt och trodde att jag skulle dö. (Helt allvarligt. Jag trodde att jag skulle kvävas till döds!)Taket snurrade och jag kunde inte andas. När jag reste mig upp för att gå ut från mitt rum för att om möjligt kunna andas bättre utanför kunde jag inte stå eller gå. Benen bara vek sig under mig och jag hade ingen kraft att ställa mig upp igen. 
När jag en liten stund senare kommit ut i köket för att ta något att dricka så började hela världen att snurra och jag fick svårt att andas igen. Sjukt läskigt och jag trodde att jag skulle dö på mitt köksgolv femton år gammal. Hur frestande..? 


PUSS!


RSS 2.0