Jag borde sova ...

...för imorgon ska jag upp klockan sex!
Klockan tio äver åtta går tågen iväg mot jag vet inte vart för jag och min klass ska till Gotland! Kommer bli grymt!
Kommer hem på onsdag igen och det är nog då det blir mer uppdatering igen , om inte imorgon:)

PUSS på er! ;*


Åh! Träffade min ängel i fredags i typ två minuter och jag hade glömt hur mycket jag sakat den cheeyen!

FannyMarieLeo♥

Mat Paus

Sitter och skriver uppsatser för fullt! Men det känns som om jag kommer behöva dygna inatt.. Har så mycket att göra! Jag har lovat mig själv att aldrig mer spara allt till sista stund. Sånt här sista-minuten-plugg är så stressigt!

Men nu blir det iaf en liten paus. En tillräckligt lång paus för att jag ska hinna springa till köket, hämta en macka och ett glas mjölk och sen sätta mig och skriva mina uppsatser igen så att jag åtminstone kan få någon timmas sömn inatt..

PUSS på er!


det här skulle inte sitta helt fel. Är så trött att jag döör! Skulle vara helt underbart att få lägga sig & sova nu (!)

jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor

Ska skriva två tyska uppsatser och en book report på engelska sen är jag HELT klart med allt! Sen blir det inte mer läxor försen gymnasiet!! Hur underbart är inte det?!


"jag är inte fjortis" "jo.." "nej jag röker inte"

Idag har jag insett vilken liten fjortis jag var för inte alls så länge sen..
Jag satt helt fredligt och checkade Annes bilder på hennes mobil och helt plötsligt kommer det upp en video där från åttan där jag har riktig fjortiströja och väärldens urringning, leggins, uggs, så mycket vitt skit i ögongroparna att det ser ut som om jag kletat dit en burk GRÄDDFIL, så mycket mascara så att jag bara har TRE ögonfransar och sen 7 ton foundashion på läpparna.. Och under den perioden tyckte jag själv inte att jag var fjortis eftersom att jag inte rökte.. HAHA! Stört.
Hur kunde jag gå så som jag gjorde ?!


haha! STÖRD ANKA ! kan inte sluta skratta åt denna bild, ANKMUN! HAHAHAHAH ..



Däremot så ångrar jag inte min lilla period där jag såg ut som en hora och var en riktig liten vidrig bitch som alla störde sig på all the time. Okej, jag ångrar väl att jag gick runt på stan och visade upp allt man kunde visa, och att jag just såg ut som en billig hora, men jag hade grymt kul också! Och därför ångrar jag inte min fjortistid.
Jag kommer ihåg en gång, jag tror att det var 2009, så var jag och Sophie på stan. Vi såg två snygga killar som kanske var 17 elr 18? Så vi följde efter dom (dom visste däremot inte om det) tills vi stod utanför deras lägenhet / trapphus. Som TUR var så fegade vi ur i sista stund för att gå in i trapphuset där vi sett snyggingarna gått in. Pinsamt. MEN jag hade grymt kul, så mycket som jag fnittrade och skrattade som när vi sprang tillbaka till stan från trapphuset har jag nog aldrig skrattat i hela mitt liv.

I D I O T

Är så sjukt irriterad. På min lärare, på alla idioter denna värld är full av, på skolan. Stackars dessa människor som råkar stå ivägen där jag går. PMS & damp är ju bara förnamnet..


Heej!
Vilken dag! Försov mig imorse (som vanligt?) Min kropp och mitt sinne har redan tagit sommarlov..! Iaf, skit dryga lektioner idag. Och på den ända chill lektionen idag så dampade min lärare sönder för hon tyckte att jag inte gjorde något fast jag egentligen gjorde massa..? Störd.
Lunchen var helt duunderbar! Jag och Maria käkade äppelmos och mjölk, tihii, busiga flickor! Sen slickade vi tallrikarna med äppelmos. Haha!

Ni kanske får bilder sen, för nu måste jag plugga .. SUCK !



PÖSS ! ;*


All The Crazy Shit I Did Tonight ..

Kemi uppsats. Svenska uppsats. Tyska uppsats. Musik prov. Sen är jag helt klar med allt vad skolarbete heter. Snart tar jag sommarlov! :D

 
All the crazy shit i did tonight
Those will be the best memories
 I just wanna let it go for the night
That would be the best therapy for me
 
diggar låten starkt !


23 / 5 -11

Schha !

Totalgrym dag idag. Först skolan och hade min sista fysiklektion någonsin (förhoppningsvis) ! Hur underbart låter inte det?
Sen rullade dagen på och så fick jag sluta tidigare så runt halv två drog jag, Jesper & Anne till stan. Var där och chillade ett tag innan vi mötte upp Klas och Josua. Riktigt sköna pojkar det där!

Bild (tagen från Anne) från idag;

Klas, Josua, Jesper & Jag. Haha nördar ;)

KYSS!


To dah Pool

Hej igen! Så underbart skönt att det är varmt ute! Drar till mormor nu, liksom hon har pool tihi ;) Nej nu ger jag mig av mot årets första dop! Lovely! PUSS

Godmorgon

Godmorgon på er! Filmen igår var riktigt bra, döremot hade jag föreställt mig något helt annat så jag blev lite besviken men annars var den bra:) Sitter och checkar film med lillebrorii nu, skriver mer efter filmen. PUSS!

Planer för Dagen

Om typ en timme tar jag bussen in till stan. Tänkte sola lite, känns ju så mycket fräschare att vara brun!
Sen möter jag upp min far och lillebror och så går vi på bio. Blir Pirates 4 för oss. Lovely! Har någon av er läsare sett den? Är den bra?

Får se om jag hinner slänga upp ett inlägg innan jag åker, annars så blir det nog mer uppdatering imorgon.

Kyssar!


Bild från igår


B i L D B O M D

Hej på er! Här kommer bilderna från igår:)

Barnvakterna:

Amanda i lekparken


Änglarna tittar på film

Amanda & Adam

Megamind, wihoo ! ;)

Påväg till LO:

Anne på ICA



Vuxenpoäng! *blink*

Bussen hem:


Haha!



S
ådär, har nog tuusen bilder till men det känns som om det här får räcka för den här gången.

 

stooor PUSS till er söta läsare!


Kvällen..

Hej söta läsare :) Liten snabb mobilblogg nu.. Efter skolan idag drog jag till Maria (som förövrigt är Annes gudmor) Vi gick och köpte pizza och lite så och när vi kom tillbaka till hennes lägenhet så var Anne där och väntade på oss. Efter en stund åkte Maria och hennes man iväg för att käka ute medans jag och Anne var barnvakter åt deras två underbara änglar. (bilder kommer imorgon) När det gifta paret kom hem igen så drog dom grymma barnvakterna till ICA och köpte 6 stycken burkcola, nougatkräm, två chokladkakor och slutligen ett tuggumipaket, med detta gick vi till LO och var där till typ halv elva :p Nu orkar jag verkligen inte skriva mer, är helt slutkörd. Puss på er älsklingar!

19 / 5 -11

Hej!

Skit chillerill skola idag. Nästan inga där, för dom flesta var på skol DM :)
Har gjort lite prov och så idag så nu har jag bara några uppsatser kvar sen är jag helt klar med ALLT skolarbete det här läsåret.. Så skönt!

Vad ska jag skriva mer? Jag är fruktansvärt sugen på Tom & Jerry kex och Fruktsoda som smakar banan alá Sophie&Julia. Men istället kommer jag få kassler till mat, inte okej! Jag vill ha mina Tom&Jerry kex!

Jätte tråkigt inlägg. Men ni får en bild från Beckmans modevisning som jag var på i måndags, 'member?

moii and my wiifeey for liifeey (y' (nej, jag är INTE seriöst på bilden (: )


summer feeling

Lyssnar på musik och har riktig sommarkänsla.


Älskar gammal musik, och Gärdestad är verkligen bara så sommar! Hehe.


Jag Lever & Du Lever Inom Mig

Usch, jag har jätte mycket plugg, men orkar inte göra något.
Jag är trött, men orkar inte sova.

Jag vill bara ha sommarlov och ha det bäst med mina underbara vänner !




Sophie, krya på dig hjärtat. Storasyster är orolig, Snart kommer jag och ger dig glass i mängder så du blir frisk ♥


Jag är kär ..

... i Charlie Gustafsson. Haha så sjuukt sööt att jag dör lite här ! Och Anne som försöker få mig att inse att jag inte alls kommer gifta mig med han lyckas inte så bra. Whatever you say - jag ska gifta mig med honom! Haha.


18 / 5 -11

Hej!

Ingen skola för mig idag. Typ. Åkte in och hämtade lite böcker imorse bara och sen drog jag hem igen på direkten för hade världens vidrigaste mensverk.. Usch på det!

Ska ta och sätta mig och plugga lite religion och engelska snart.. Så skönt att det snart är slut på allt vad läxor och prov heter!
Nästa vecka drar jag till Gotland med min klass och sen är det ju nästan slut på skolan. Helt sjukt att  det gått så fort (!) Och jag har såå mycket jag måste fixa innan Gotland, typ köpa ny keps och nya shorts OCH nya solbrills.. Mina är liksom, ja där slutar vi...;)


Jag och finaste Sara , bild från förra sommaren :')

PUSS !


Friidrottsdagen Avklarad!

Sådär. Då var även denna friidrottsdag avklarad, inte utan skador däremot.
Sträckte nämligen min lårmuskel när jag sprang 60 meter första gången. Men det gjorde ju liksom inte så ont, så jag sprang en gång till direkt efter för att förbättra tiden och när jag kom i mål andra gången gjorde det nåt så fruktansvärt ont.
Sen var det ju det att jag blev uttagen till finalen i samma gren så jag sprang den också och när jag kom i mål för tredje gången kunde jag inte gå. Så haltande och med bandage på ena låret är hur jag har gått runt resten av dagen. Lagom trevligt!


finalen - hanna, rebecka, judith, esther, judit, carro & jag


mitt underbart snygga ben ..?



KYSSEN!

Hemma från Stckhlm

Hallojsan!

Hemma från tha huvudstad nu :p Det var trevligt på denna modevisning må jag säga. Däremot så var ju modellerna något så fruktansvärt smala och kläderna kan jag ju inte säga att jag tyckte om direkt. Höjdpunkten på hela eftermiddagen / kvällen måste väl ändå varit när den enda snygga modellen (som inte var pinnsmal utan var lite lagom vältränad sådär och hade snyggaste kroppen jag sett på länge ;)) satte sig mittemot mig, Anne och Hanna på Donken när vi käkade.
Ögongodis för mig och Anne som satt vända åt rätt håll! Stackars Hanna som satt med ryggen mot honom, däremot tyckte hon inte han var snygg (!) och jag & Anne sitter där som dreglande hundar med ögon stora som dasslock. Ungefär. Ja, man kan ju ha olika smaker kan man väl säga..? Hihi.

Bilder lär komma upp på face, och när dom gör det så ska jag minsann lägga upp dom här (tog inga bilder, nivet, både mobilkameran & vanliga kameran har gått sönder, lite lagon skillat sådär..)

N
i får nöja er med (ännu ett) bildlöst inlägg.

 

P U S S !


Stressad x1000

Usch vad stressad jag är nu ..! Klockan är halv ett och om två timmar måste jag iväg för att fixa busskort, och köpa lite saker.. Sen drar jag in till stan och möter upp min textilgrupp och så åker vi vidare till Stockholm där vi ska gå på Beckmans modevisning. Kommer nog bli skitkul!
 Däremot så har jag ju studiedag idag, ännu en helt ledig dag som går åt till skolan.. Förra fredagen och så nu..? Detta får det verkligen bli ändring på.

Hur som haver så kommer dom närmsta två timmarna bestå av att jag varvar en engelsk bok (som måste vara utläst på onsdag (!) ) och en massa tyska och svenska uppsatser som ska bli färdigskrivna.

Hej förresten!


T-shirt från H&M, Halsduk från Indiska och sen ett par jeans på det. Smäck!




P U S S !


Kvällens planer

Nu väntas det chips, dipp, popcorn, godis och en film som verkar grym! Och lite senare kanske det hinns med att titta lite på eurovision song contest, vi får väl se. Och hela kvällen spenderas med min familj och moster + hennes man. Mys!

PUSS på er!


håller tummarna för saade ikväll då!


Aagoodiiis

Bloggen suger just nu, i know, men jag orkar inte blogga...? Och jag har världens bloggtorka ..

Får se om jag slänger in ett litet inlägg senare eller så. För min moster är här (igen ;)) och tänkte att jag skulle vara lite social liksom;) Tihii


Ajja, puuss på er mina fina ! :*


@ HOME

Hej, hemma nu, men ska dra till bussen om typ två minuter. Ska in till stan och där möter jag upp Anne och sen drar vi till LO och träffar massa fint folk där:) MYS!

Stressar iväg till bussen nu, så blir ett bildlöst inlägg.. PUSS !

Blää

Blä på skolan!
Blä på läxor!
Blä på plugg överhuvudtaget!
Blä på allt!

Usch! Jag har nog aldrig varit såhär trött i hela mitt liv! Kroppen hänger inte alls med vad hjärnan säger till den, eller så är det kanske tvärtom? Att hjärnan inte hänger med vad kroppen gör..? Äh! Jag vet inte, jag är helt totalt sjukt virrig och det jag helst av allt skulle vilja göra just nu är att krypa ner i min varma säng och sova. Sova och att ingen väckarklocka ringer och väcker mig kvart i sex imorgon bitti. Det hade varit underbart! Men nu ska jag inte få ligga i min sköna säng och sova, och jag kommer att bli väckt kvart i sex imorgon bitti av ett fruktansvärt drygt pipande ljud från en väckarklocka.
Blä på väckarklockor!


Lips That Felt Just Like The Inside of a Rose


Kärlek till låten!


Bloggen har legat nere i några dagar, i know. Har haft så sjukt mycket plugg och uppsatsskrivande att jag inte har haft tid för bloggen:( Men det lär det nog snart bli ändring på, nu när det är precis på slutspurten av skolan så är det alltid så mycket som ska hinnas med, men nästa vecka så är det mesta av det avklarat! SÅ SKÖNT ! Och det är bara fyra veckor kvar tills skolavslutningen, tror jag..? Verkligen inte långt kvar nu!!

Sitter och pluggar på mitt tyskaprov nu, för den som råkade bry sig. Och sen har jag religionsprov & biologiprov (& tyskaprov) & en bokrecension (men jag glömde boken i skolan och har hundra sidor (och jag menar verkligen hundra, eller hundratvå till och med kanske, förresten kan man ha parentes i en parentes?) kvar att läsa i den, men scch! Det får bli en liten hemlighet, liksom;)) ja och en massa annat skit också, och allt detta ska vara klart till imorgon !! Hur ska jag hinna..? Känns som om det blir att dygna inatt för att jag ska hinna med allt !

 

 

PUSS!


8 / 5 -11

Åh! Min dator har sagt godnatt, den är verkligen så seeeeg! Så bilderna från helgen lovar jag att jag ska ladda upp imorgon!! (om nu dator orkar vakna..? Hoppas på det!)

Vilken dag! Först vaknade jag och Sophie upp i vår stuga klockan tolv av att hennes brorsa ringde. Vi gick upp och så fort vi kommer ut så säger Sophie's föräldrar att brunnen är full så det går inte gå på toa..! Så att gå ut i skogen och kissa var det första vi fick göra efter att vi vaknat (!) Haha.
Efter typ en kvart sitter jag och Sophie i soffan och tittar på tv samtidigt som vi halvsover. Så hör vi Sophie's mamam skrika utifrån: "SOPHIE KOM UUUUT, SKYNDAA!!!" Sophie segar sig ut och när hon står i dörren ser jag att hon börjar springa, så jag reser mig upp ur soffan och springer ut jag med. Och vet ni vad det är som hänt? Gräsmattan brinner! Och vattenslangen som precis gått sönder gick det ju inte spruta med. Så springa och fylla hinkar med vatten var vad den närmsta halvtimmen bestod av.. *puuh* Vilken morgon!

Men efter den händelsen blev det en lugn dag. Kom hem runt halv fyra och har snackat i tele och sovit sen dess. Tihi!

Hihi, igår så skrev jag ju att Sophie somnade när vi tittade på film, remember? En halvtimme efter att hon vaknat låg jag på hennes axel och slummrade. Tihi, gulliga flickor som sover hela dagarna;) Men trots att vi sov på dagen så la vi oss runt elva och sov till tolv. Slitna bruudar!

Jaa, bilder kommer som sagt imorgon!



PUSS !


Aww, Sophie sover, gulligt!

Ja, som rubriken säger så ligger Sophie i soffan och sover. Hon somnade när vi kollade på film, gulligt!
Ja, vi låg ju och pressade ute i solen förut, sen fixade vi oss och så var vi med Alex ett tag. Gjorde typ inte så mycket, satt mest och snackade och så.
Vet inte riktigt vad vi hittar på ikväll, kanske att vi drar ner till havet och myser som vi gjorde igår. Eller så stannar vi bara hemma, checkar lite film och så:)
*Har massor med bilder som kommer upp imorgon när jag är hemma!*

En bild från idag,

Ofixade* Tihi :*


Skriver kanske mer senare idag..!

(Checka Sohhie's Blogg där vi körde ett litet videoinlägg tidigare idag. Haha, söta cheyer alltså! *blink* )


P U S S !

Schteeek Bruudar !

Hallojsan!
Vaknade runt halv tio och käkade frukost då, självklart den gamla vanliga Julia & Sophie fruksoten -O'boy och ostmacka! Tihih!;)
Ligger och solar, lyssnar på härlig musik och dricker Sophie&Julia special drink *blink*

Snart drar vi nog in, duschar lite och fixar oss lite smått, sen bär det nog av till stranden och kanske Grissaln också.. Vi får se cart dagen leder helt enkelt!
Jaja, vi hörs senare,

P U S S



sweetiie girls, huh ? ;)

hahah ! ♥

@ Udden

Hej!

Sitter i min & Sophie's stuga nu. Lyssnar på härlig musik och chillar.
Snart ska vi ut till en strand eller nåt, sätta oss och bara mysa, käka lite godis och snacka skit. Härliigt!
Ikväll blir det film och en massa mys igen.
Lilla sophie här nu hihihi, tvingade julia klä på sig för jag vill in och bajsa så aa :) Imorgon blir det film mys med david och alex tror jag ! treeevligt :D som sagt drar vi snart ner till stenen med braiz godis och lite chips och myser ! heeeelt dunder ♥ så vi hörs imorgon ikväll eller något ? puuusss
gammal på mig och och min bästän julia !

Let's Drive

Nu känns det som om jag har glömt allt och lite till att packa ner, ändå är min väska överfull. Hmm..?

Får se hur uppdateringen blir under helgen, har Sophie med sig datorn kanske det kommer upp åtminstone ett ynka litet inlägg. Annars bloggar jag på söndag då jag kommer hem!:)

Kameran är med också och jag ska försöka att vara flitig med den så att ni få en bildbomb när jag kommer tillbaka!

Ha en grym helg nu, för det tänker jag ha!;)


KYSSAR till er mina underbara ! :* ♥



taggad cheey! *stor tummen upp*

Frukost #2

Hej, kom hem halv tio och håller nu på att avsluta frukost nummer 2 ! Frukost måste verkligen vara det godaste målet på hela dagen..? Yammi!;)

Hur som, har inget planerat för förmidagen förutom att jag måste skriva klart en uppsats om Hjalmar Söderberg. Annars ska jag bara packa och ta det lugnt och njuta av min lediga dag och runt ett så tar jag bussen in till stan, möter upp Sophie och lite senare så vet ni ju vad som händer.. -VI DRAR TILL STUGAN! Wihoo!:D
Solen tittar fram idag också och det är betydligt varmare än vad det varit resten av veckan. Så hoppas på att graderna stiger lite ytterligare så att det blir mycket solning i helgen!

P U S S E N !


Underbart!

Friday Morning

Gooodmorgon jordbor!

Har ni haft en trevlig morgon? Eller ni kanske ligger och sover..

Klockan är halv sju och jag är helt klar, min buss går om en kvart så drar snart.

Med myskläder, leggins & tjocktröja, på morgonen så borde jag ändå klara av att vara i skolan klockan åtta, även fast jag är ledig (!) Usch & Fy säger jag bara ..!



Skriver när jag kommer hem runt 10 / halv 11 :)

PUSSEN !

Godnatt Folks !

Funderar på att gå och lägga mig, är grymt trött och ska trots allt gå upp klockan sex imorgon (!) Och sen blir helgen fullspäckad med massa härligheter och då går det ju inte vara trött, nej jag säger godnatt!;)

5/5 -11

Nej men hallojjsan igen !

Har varit en såndär dag då jag kännt mig så sjukt äcklig och så. Verkligen en perfekt dag för att bara krypa ner under täcket och ligga i sängen hela dagen med dunder musik i lurarna. Men inte då. Skolan väntade på mig och jag var i skolan redan halvåtta imorse!! Sjukt..!

Har pratat med två underbara vänner idag som har fått mig att må så sjukt mycket bättre än vad jag gjorde imorse när jag vaknade. Anne & Emelie, TACK!


Imorgon är jag egentligen ledig, men ska ändå in till skolan klockan åtta imorgon och göra ett prov..:( Stor fet SUCK !

Ni får två bilder från idag:D


Dålig bild* Sara & Jag, ja, vi har hörselkåpor på oss ;)

Mina & Annes ben;)  -Världens fulaste, coolaste & skönaste byxor, dom lär infinna sig i min garderob snart!:D



P U S S E N !

Hakuna Matata !

Schääniis !

Nu är det stämplat och bestämmt. I helgen åker jag med min älskade lillasyster till hennes sommarstuga. Lovely!
Har nästan pluggat färdigt nu, ska bara ta och checka historian en gång till, sen är jag helt klar och då väntar nog en bok och sen sängen. Trött Cheey!

Så godnatt på er sweetiies, för det här blir sista inlägget för idag :)


P U S S !

Pluggar tyska glosor, kan man ha roligare..? -.-



R U B R I K

Hej!

Sjuk & hemma idag också, men känner mig bättre så ska snart ta och plugga lite, för imorgon bär det av till skolan igen och så är jag ledig på fredag. Så skönt!
Och på fredag ska jag antagligen med Sophie ut till hennes sommarstuga. Nästan två år sen jag var där (!) så det ska bli så underbart härligt att komma ut dit igen!

Så många minnen därifrån, sommaren för två år sen började vi cykla efter två killar, som hette Kevin & Petter, vi sa till dom att vi var 94: or för vi trodde att dom var 93: or (& då kunde ju inte jag vara 95:a & Sophie 97:a) men sen fick vi reda på att dom var 95: or och då började vi mobba sönder dom för att dom var så små & haha, Sophie är 2 år yngre ?
Vi gick ner till stranden och ser Petter sitta på en sten, vi går förbi och då börjar han skrika och svära och säger; "Det där var mycket blod!!" 
Jag och Sophie tittar ner och ser att hennes ben är helt rött av blod, och vi hade inte märkt nåt..? Haha!


Kort sagt så blir det DUNDER att komma ut till Stugan igen! Saknat placet sjukt!

Bild från udden, hahaha! Så fuula..!

Men ja, back to reality, ska som sagt plugga lite nu.


P U S S


You're the Only Reason That I'm Not Afraid to Fly


Du är luften som jag andas & jag älskar dig! ♥

Du är verkligen den mest crazy brud jag känner.
Men dina galenskaper förgyller min vardag.
Vi har gått igenom så mycket tillsammans,
blod, svett, tårar, skratt och alla dessa killproblem ska jag väl inte ens ta upp?

29 Maj 2009 var en av dom mest underbara dagarna i mitt liv.
Vi satt på en sten, du & jag, och kom på att vi skulle bli blodsystrar,
men vi vågade inte skära oss så vi kliade upp varsitt myggbett på benen och
när det började blöda tryckte vi våra ben mot varanda så att blodet skulle blandas.
När vi tyckte att blodet blandats klart
skulle vi se till att få rejäla ärr så att vi alltid skulle
ha ett märke för vår vänskap & sanden i sandlådan fick bli lösningen.
I en kvart satt vi i en sandlåda och gnuggade sanden mot våra uppkliade myggbett.
Och min mamma kom och sa åt oss att vi kunde få blodförgiftning och allt vad det var och vi svarade;
"Vi skiter i om vi får blodförgiftning och dör! Var tyst vi försöker bli blodsystrar här!"
Unga & dumma egentligen, men jag ångrar det absolut inte!!

Vi träffas & pratar inte alls lika mycket som vi gjorde förut, men jag ser dig fortfarande som min lillasyster
och ingenting kommer att ändra på det. Sanden och vår blodblandning gav resultat trots allt;)
Så nära som vi kom varanda tror jag inte att jag kommer komma någon annan
någonsin.




♥♥♥
Sophie Eriksson, min bästavän och blodsyster, jag älskar dig!
♥♥♥

3 / 2 - 11

Hej!

Förlåt för den kassa uppdateringen igår, mitt humör var inte på topp direkt för vissa av gårdagens händelser. Och skulle jag bloggat igår så skulle det varit sånna där fruktansvärt dryga inlägg som bara handlade om kiss och bajs och blablabla..!
Men iaf, igår så åkte jag till skolan, gjorde ett fysikprov och sen drog jag hem igen för att jag var sjuk. Jag som inte har varit sjuk på länge (& tro mig dt har varit asskönt att inte vara efter med allt i skolan..) åkte nu på feber, förkylning och halsont..
Eftersom halsen värker så äter jag gröt helatiden för att det ''lenar upp'' så när jag blir frisk måste träningen verkligen börja, kommer komma till skolan som världens fetaste kossa!

Haha..? Nej, ska sätta på en film och sen äta något.

P U S S
på er darlings !

Jag orkar inte blogga ..

Att allt kan förändras så snabbt ..


Scha, jag har en böla i huvudet !

Sitter och väntar på att en riktig gråtarfilm ska laddas klart sen blir det att varva den filmen med fysikboken för jag har prov imorgon.. SUCK..!

Håller på att bli lite småsjuk också.. Usch & Fy! Men med halstabletter, te och nässpray i mängder borde det nog vända, får hoppas på't iaf!

Ja, skriver nog mer sen, P U S S

RSS 2.0