Ny Blogg → www.juliabergquist.devote.se

Hej gullisar! 
 
Har nu bytt bloggplattform till Devote.se. 
Kände för något nytt + att nu kommer jag kunna blogga med bilder från mobilen.
 
Är helt ny på devote så just nu har den nada design, ingen presentation, ingen visningsbild, you named it. Men det kommer allt eftersom jag lär mig mer på den plattformen. 
 
 
 
Gråter en skvätt och säger hejdå till blogg.se . 
 
Men häng kvar på nya bloggen! 
 
→ http://juliabergquist.devote.se/ http://juliabergquist.devote.se/ http://juliabergquist.devote.se/ ←
 
 
 
puuuuuuuus och hejdå blogg.se!

Payphone

Tjenooos! 
 
Är helt död idag med, pratar i tele med Kajsa nu. Känns som att vi inte träffats på år & dar fast det var mindre an en vecka sen.. Haha! 
 
Nej örrni, ska slå på ett avsnitt Gossip Girl och ligga i min säng och låtsas att det inte regnar ute. PUSS

Nattinatti

Ska krypa ner i sängen och sova nu, är så sjukt trött..
Har fått tillbaka ALL blogglust nu dessutom, så det kliar i fingrarna varje gång jag sitter vid datorn hehe ;).
Nu ska jag sova, puuuuss

bild från i vintras på moi & sis !

BLACK & WHITE

 
Skulle absolut inte tacka nej till att ha dessa fyra snyggingar i min garderob. Speciellt Heineken Jack Daniels linnena fick mig att bli lite mer än kär. 
Så snyggt till ett par slitna jeansshorts, ballerina skor & slarvig knut i håret! Smack!
To die for. 

JAG HAR INTERNET!!!

ÅH LYCKAN ÄR STOR! Slog på datorn idag och mitt trådlösa internet fungerade! Nu hörrni ska ni få grym uppdatering! (förhoppningsvis... ;))

Är helt död idag så har bara legat i sängen fram tills nu. Ska slå på en film med min bror och sen bara chillerilla hela dagen lång! PUUUSS!

Movie Time

Heeeey! Åkte från syster och mötte upp min familj, handlade lite och fick med mig en bikini överdel hem. Rea <3 Nu sitter jag hemma i soffan och har slagit på en rulle, megabra! Puuussi


Monday

Godmorgon! Vaknade nyss men skulle inte ha något emot att sova någon timme till. Skulle dock hem hyfsat idag så ska pallra mig ur sängen, käka frulle och sen dra mig mot bussen.
Vad ha ni för er? Puss

Myskväll

Go'kväll på er nuttisar! Har haft en helmysig kväll med min sis. Vi köpte med oss Donken burgare och möös framför tvn. Kom precis upp ur ett varmt bad och sitter nu med en kvällsmacka ute på balkongen. Helt perfekt temperatur ute så att man kan sitta i linne utan att frysa. Myspys! Jag & S ska måla naglarna och kanske se lite på tv innan vi går vi och lägger oss för att få sova ut imorgon. Skööööönt! Pussiluuuuuuss<3

Dagens Planer

Godmorgon! Jag & Sophie gick upp 7 imorse och tog bussen till Uppsala. Nu är vi hos Sophie och jag blir kvar här inatt. Ikväll kör vi på en home spa night, gos gos. Feting trött så pallar inte skriva mer. Puss!

Sunny Day

Det började regna när vi var ute på havet så åkte hem till stugan. Sen kom solen fram igen och vi har legat ute och solat.
Maten förbereds nu och ikväll tar vi det lugnt framför Sommarkrysset. Myspys!
Puuuuussis

Just Nu

Hejsan svejsan! Vi har åkt ut med båten & väntar & hoppas på att molnen ska försvinna lika snabbt som dom dök upp så att vi kan sola och bli bruna. Hehe! Pussis

Perfekt Kväll!

Go'kväll mina fina!
Solen tittade fram & det blev hyfsat varmt på kvällskvisten så tog båten med Sophies föräldrar till Grisslan och satte oss på en supermysig uteservering i kvällssolen och åt & pratade. Trevligt värre!
När vi kom hem har vi bara suttit vid tvn och tagit det lugnt och nu ska jag & S ut till vår stuga. Pussiluss<3

Blixtar & Dunder

Toodeloo!
Har kommit ut till stugan nu, tagit en powernap & solat. Har dock börjat regna & åska nu och strömmen försvann ett tag så nu sitter vi inne & myser bara.
Om vädret blir bättre ikväll ska vi in till Grisslan och käka. Mys! Puuuuss

Away

Hejsan sötisar!
Åkte in till Uppsala vid 11, har spenderat lite pengar men blivit ett par brallor rikare.
Om en halvtimme ungefär ska jag & lilsis ut till stugan, åh så bra! Mer än ett år sen vi var där bara vi så det blir en massa gos<3
Vad ska ni göra i helgen? Pussis

Torsdag

Hej älsklingar! 
 
Är hemma nu, själv, efter en veckas Kajsa hängande. Har varit en riktigt rolig vecka men nu är jag lite småtrött så idag ska jag bara ta det lugnt, läsa en grym bok jag börjat på och sen ikväll ha lite family mys. Har saknat dom lite<3
 
Imorgon ska jag och min fina syster ut till hennes sommarstuga och där blir vi kvar över helgen. Bäst! 
 
Känns helt sjukt att halva sommarlovet har gått! Mycket sol & värme vi har fått här i Uppsala... Eller inte. SUCK..!
 

Ögongodis ♥
 

I Tierp

Helloooo älsklingar! 
 
Som rubriken lyder så är jag i Tierp som ni säkert vet. Sover kvar här i natt också. Trevlans! Tanken var att jag & Kajsa skulle dra in till Gävle nu på kvällskvisten för lite sommarkvälls häng men med en mulen himmel och två trötta tjejer så hoppade vi över det och drar en filmkväll istället. Mycket bättre ikväll. 
 
Har tjänat in lite cash idag, känns ruggigt bra! Var hos Kajsas mormor och målade i fem timmar *klirr i kassan* Hehe! 
 
Vad har ni för er i sommarvärmen? ♥
 
Ni får en bild från igår. Hanna & jag! 
 
puuss

Allsång på Skansen

Hejsan! Dagen blev inte riktigt som planerad men ändå väldigt bra! När Hanna, Kajsa & jag kom till Skansen vid 13 var alla bänkar redan fulla vilket vi inte räknat med. Efter mycket letande hittade vi i alla fall en bänk som vi fick plats på. Sen har dagen bestått av mycket snack, skratt & matätande på bänken eftersom att vi inte ville bli av med platserna. Efter fyra timmar började genrepet (som var exakt likadant som den riktiga Allsång på Skansen bara att det inte var i sändning, alla sjöng med osv.) & efter genrepet var vi så trötta på att sitta & vänta i småskurar så vi åkte faktiskt hem. Var rätt skönt att komma hem hyfsat tidigt och vi hade ju redan sett allt en gång. Men dagen har varit riktigt riktigt riktigt bra och rolig! Nu är jag hemma hos Kajsa och vi ska snart sova, död åt trötthet. Pussiluss

Godmorgon!

Godmorgon finisar!
Sitter på bussen in till Uppsala med Kajsa. Vi ska möta upp Hanna & sen ta tåget till Stockholm som sagt. Blir ju Allsång för oss ikväll så titta efter oss på tvn tonight! ;)
Har ni varit på Allsång på Skansen?
BigKiss!

Fun Times

Har haft en riktig toppendag med min familj + Kajsa! Dagen av bjudit på massa karusellåkande, strålande sol, sockervadd, glass, pizza, musik, fågelbajs på min arm & mängder av skratt! Så.bortsett från fågelskiten har det varit perfekt!!
Nu ligger jag & Kajsis i sängen hos mig och ska snart sova. Ska upp tidigt imorgon med för att möta upp Hanna i Uppsala och så rullar vi vidare mot Stockholm och Skansen för Allsångs-tittande imorgon kväll. Fina firren!
Godnatt sötnosar!

TIVOLI KUL

Är på Grönan och har det awesome med familj och vän<3 Har hunnit med Insane, Extrem bland annat + blivit lite halvdränkt med fågelbajs.. Hatar fåglar.
Står nu och taggar till Radiobilarna nu hoho! Puuuussis!

GRÖNA LUND

Hola! Nu är vi ska vi strax åka iväg till Grönan! Blir jag, Kajsa + min familj. Mys! Får se ifall jag bloggar något under dagen annars uppdaterar jag ikväll. PUSS!


Gårdagen

Godmorgon! Vaknade för en stund sen men Kajsa ligger fortfarande och sover, tänker låta henne fortsätta sova då jag väckte henne tidigt igår. Hehe! I alla fall, igår drog vi en sväng till Tippan som sagt, dock i siden pyjamas.. Haha alla som gick förbi oss gav oss weirdo blickar men jag förstår dom ;). När vi kom hem igen påbörjade vi vårt transformers maraton som slutade med att vi inte orkade se den sista filmen så får göra det idag, hoho! Today är planerna att vi tar det lugnt i Månkarbo och sen drar hem till mig & imorgon dunstar vi till GRÖNA LUND!!!!! Lycka! Puuussiii

Dance

Godmorgon! Jag & Kajsa sitter framför 'So you think you can dance', ska snart få i oss lite frulle. Sen är planerna att dra till Tierp en sväng för godisshopping till dagens Transformers-maraton! Woop woop! Pallar inte skriva mer så puuuuuuusspuuuuusspuuuuss

Man kan ju alltid hoppas & drömma...

Tjenaaaa! Hänger i Månkarbo i helgen, soooft! Sitter dock brevid en Kajsa som köpte biljetter till Justin Biebers konsert imorse, inte lite avis..? Men hon får komma hem med tonvis av bilder att visa mig istället eller så får jag hoppas att jag av någonn anledning lyckas rädda livet på Biebs så att han ger mig en gratis biljett (& förhoppningsvis en puss på kinden åtminstone, som tack liksom..) och så får jag gå på konserten trots pengabrist. Man kan ju alltid hoppas och drömma! Nej hörrni, ska snart ut & bajsa Kajsas hund och sen blir det en lugn kväll med massa gott och nog lite film också. Ha det! Pööööss!

Morning

Godmorgon!
Ligger i sängen och är lite små seg men ska strax upp och fixa mig lite frulle.
Solen.skiner idag så tänkte hinna med lite solning innan jag ska dra till Kajsa vid fyra. Beest!
Vad ska ni göra idag? Puuuuss

Hawaii

Helloooo! Har glömt bort bloggen idag faktiskt.
La mig tidigt igår & sov länge imorse, men är ändå supertrött och helt slut i kroppen så har bara tagit det lugnt och så idag.
Har slagit på Hawaii five-0 som jag sitter och tittar på nu. Pussis<3

Slitna brudar...

Är DÖD. Helt slut i varenda liten muskel i min kropp! Ska måla lister idag och sen är rummet klart! På med målartröjor, fram med maskeringstejp och så hörs vi senare! Puss

Min Dag

Hali hallå! Jag kom till Kajsa vid tolv & vi la oss och solade någon timme, känns bra att färgen börjar komma tillbaka! Påbörjade takmålandet efter middagen och höll på i lite mer än tre timmar utan paus. Både jag & Kajsa var helt slut efteråt och aningen yra. Men nu är det fint och bara listerna kvar som ska målas men det tr vi imorgon. Sitter nu och kollar på Morden i Midsumer och äter glass och jordgubbar, välförtjänt efter vårt slit hehe ;) Ska titta klart här innan vi nog dunstar i säng. Puss!

3 Juli 2012

Godmorgon friendos! Lyckades ta mig upp ur sängen klockan åtta (!) åker strax till Kajsa som sagt där vi ska målimåla. Hehe. Sover kvar där sen och imorgon vankas det förmodligen sommarkväll i Gävle för oss. Trevligt! Nu måste jag rusa till bussen, puuuuss

Wallander

Godkväll mina fina! Hur har ni det? Själv har jag det finfint, lite trött dock men det funkar :) Sitter framför Wallander nu och ska nog sova efter det. Imorgon ska jag till Kajsa och hjälpa henne måla om i hennes rum. Får väl se hur det går, hehe ;) Pussiluss :*

Fotbolls Nerds

Hejsan!
Vaknade sent, pratade med Kajsa i tele & nu har två av mina kusiner kommit på besök. Så mysigt! Spelar fotboll med Benjamin, känns lite sådär att en 8åring är waaaay så mycket bättre än mig. Haha! puuuussis

Trötter...

Känns som att jag aldrig har varit såhär trött i hela mitt liv och sängen har nog aldrig varit såhär skön.
Jag & Kajsa vaknade vid tio imorse och kunde inte somna om. Med 5 timmars sömn i bagaget är jag så gott som död (jag som egentligen behöver nio/tio timmars sömn för att inte somna vart jag än sätter mig.. Haha!) Ska vara lite social med Kajsis, ha det göööött :*

Godnatt <3

Tänkte kika in och säga godnatt bara. Känns som att det börjar bli dags nu när klockan närmar sig fyra (hoppas inte mamma ser det här, hehe).
Efter filmen snackade vi ett bra tag och senare drog jag & Kajsa ut på den vanliga nattprommisen.
Nej hörrni nu dör jag väl snart om jag inte får sova. Natti natti!

RSS 2.0