Just Friends

Hade jättemysigt med syster, åt och pratade <3 Var helt död när jag kom hem så har legat framför tvn hela kvällen. Nu har jag slagit på 'just friends' som går på tv. Älskar den filmen! Hihi, men ska snart lägga mig -t r ö t t ! Puss och godnatt!

Favoriten

Slutar strax och ska möta upp lillasyster. Perfekt innan mitt matteprov!

Hälften levande, hälften död.

Är halvt död. Har bosatt mig på golvet i klassrummet med min jacka som täcke & solglasögonen på för att försöka få mindre ljus. Har sjukligt ont i huvudet, är yr & mår allmänt piss. Har fått nån emo svacka typ, haha är heldeoo. Haha! Men men, thats life. Puss<3

Underbar dag med mi friendo

Hej! Mitt internet på mobilen dog idag så kunde inte blogga mer idag. Hade iaf en jättetrevlig & mysig dag med tjejerna! Vi drog till Hanna, käkade mat, chips & godis i mängder, kollade på film & snackade! Vi drog en titt genom Never Say Never också, blev fin allsång! Måste bara tillägga att; Justin Bieber! Vilken kille! Han verkar ju vara världens skönaste person & han är ju dööögullig. Haha beliber?!?!?! Oh no! Hehe, hur som.. Kajsa & jag har landat hemma hos mig och ska ta och sova nu. Ska upp tidigt imorgon. Puss!

I skolan

Hey ho! Är i skolan nu & har naturkunskap. Lyssnar på redovisningar om könssjukdomar & droger, kommer bli expert! ;) Slutar halv tre idag och då ska jag hem till Hanna med Kajsa för lite mys! Puss

P E A C E

Hej sötnosar!

Har kommit hem från skolan, pratat med Kajsa i tele & pluggat lite. Ska strax käka och sen slår jag på någon film & myser med mig själv. Haha!
puss ♥


Saknar 9A lite känner jag. Underbara människor det där ♥

Religion

Hola Babes!

Har precis haft min sista spanska lektion för i år -lycka!
Nu sitter jag på religionen och ska skriva klart en uppsats. Sommarlov om två veckor!! Haha sjukt vad snabbt det här skolåret har gått!
Puuuss
Right now med mi friendos!

I'm Back!

Hejsan svejsan! Tog en liten bloggpaus i lördags. Har verkligen inte haft ork till någonting så bloggen hamnade långt ner på priolistan. Men nu är jag tillbaka! Ska gå upp ur sängen strax, göra mig iordning och sen ge mig av mot skolan. Vad har ni för er idag älsklingar? Skola/jobb? Puuuuss!

Myser!

Åt en riktigt god lunch med Sophie + hennes släkt efter konfirmationen i kyrkan! Nu har alla gäster gått och jag & lillasyster myser i soffan. Blir kvar här någon timme till innan jag ska till stan & fixa lite ärenden och sen hem. Puss!

Away

Godmorgon sötisar! Sitter på bussen till stan. Ska på Sophies konfirmation! Vad ska ni göra idag? Puss

walking on sunshine

Godmorgon! Sovit gott? Jag ligger redan ute i solen & chillar galet. Det här med lediga fredagar var en riktigt bra idé! Ska bara ta det lungt idag, ska upp skapligt imorgon då lilsis kongimerar sig. Puss puss puss!

Historia

Hejsan svejsan tjing tjong hoy! Sitter på histotialektion & har genomgång for now. Såååå skönt att jag nu har börjat sista dagen innan helg! Har nada annat att skriva, så.hejdå, puss puss!

Evning

Godkväll! Slutade vid elva idag. Så skönt att komma hem tidigt, man hinner med så mycket då! Idag har jag till & med hunnit en sväng med gräsklipparen + några timmars solning & telesnack med Kajsa, men det är ju inget nytt! Ska sova nu iaf, är jättetrött & börjar tidigt imorgon. Puuuss!

Dagens

  Godmorgon finisar! Dagens outfit. Kavaj & röda byxor, bara skjortan som saknas för att jag ska bli en riktig Peter08! ;) Hur som, solen skiner, det är varmt, himlen är klarblå & helt och hållet utan moln! Varför går man i skolan såna här dagar?! Dock slutar jag redan vid elva/halv tolv idag. Skönt! Vad har ni för er idag? Puss

INSPIRATION -SUMMER


22 Maj 2012

Godmorgon darlings! Sitter på bussen mot skolan. Har matte nationella hela dagen -där rök min sovmorgon.. Haha, ska möta upp Kajsa innan vi börjar, precis som vanligt ;). Pusspusspuss

Livet Leker

Solen skiner & det är 24 grader ute. Sommaren är här! Ligger ute och solar, nu ska vinterblekheten bort! Hehe ;) Vad gör ni idag? Är ni.också lediga? Big Kiss!

Morning

Godmorgon! Är ledig idag, så skönt! Ska försöka ta mig från sängen till köket & sen mot tvn. Är så trött att jag knappt orkar lyfta en arm men tror ni det går att sova?? Nej självklart inte... Haha puss!

Godnatt!

Har slagit på en rulle men är jättetrött så somnar nog snart! Godnatt darlings <3

Sunday

Hej sötisar! Igår låg jag ute i solen mestadels av dagen så idag ser jag ut som den rödaste kräftan i världen. Typ. Kajsa kom och gjorde mig sällskap igår också, trevligt värre. Vi spelade kubb, åt pizza, tog en riktigt lång kvällspromenad och snackade galet mycket! Vi har nu vaknat & lillebror försöker lära oss spela BF3, går som det går.. Haha! Puuuuuss

Iron Man

Har slagit på Iron Man med min bror & dragit fram allt jag hittade i köket som innehåller choklad. Hehe ;) Skönt att bara ta det lungt, är jättetrött så kommer nog lägga mig efter filmen så att jag orkar med det som kommer hända imorgon. Puss!

Tired

Hello! 

Ä
r hemma igen, dock helt död. Känns att jag gick upp sju imorse! Ska ta mig lite kladdkaka och krypa ner i soffan framför en film. Ha de gött! puss

Nästa stopp: Uppsala

Bild på Leo! Har precis käkat donken i bilen & vi har ungefär två / tre timmars bilresa kvar. Jag & Leo sysselsätter oss med Barnen i Bullerbyn. Ååh! Hehe ;)

@ the train

Sitter på tåget och är strax framme i Borlänge! Hoppas på att jag hittar när jag är där. Var evigheter sen. Önska mig lycka till!

Dagen Planer

Godmorgon världen! Är påväg till Uppsala nu, väl där ska jag ta ett tåg till Borlänge, möta upp min moster & kusiner för att sen sätta mig i bilen och åka tillbaka till Uppsala med dom. Haha! Vad ska ni göra idag?? Puss

Put Your Hands Up

Tjenixen!

Har haft en dödlig bloggtorka de senaste dagarna men har nu fått tillräckligt många "uppdatera bloggen då" kommentarer (populärcheey.se ;)) så just nu kändes det värt att lyfta på arshlet och röra sig mot datorn. 
Så är det ju bara den pyttelilla detaljen om att bloggtorkan fortfarande existerar och att jag inte har en aning om vad jag ska skriva... Bra Jullan, bra!
Idag var jag iväg på loppis med min mor & syster. Hittade rätt snabbt till kakbuffén och OJ åt kakor till jag storknade! Made my day ♥
Får mig just nu den dagliga dosen av telesnack med Kajsan. Trevligt värre! 
Ska väl snart gå och länsa kylskåpet innan jag går och lägger mig. Ska upp tidigt imorgon, varför får ni veta då.
Bjuder på lite gamla bilder från pappsens dator.


puss!


Religion


Kajsa, Hanna & moi

Tjenos!

Första inlägget skrivet på dator på jag vet inte hur länge! Sitter och har religion nu iaf, slutar om en kvart. Skönt! Då bär det av hemåt för en riktig pluggkväll med migsjälv. Hoho! puss ♥

Todays Outfit

Kände för något annat än jeans idag så klänning + ballerinaskor åkte fram. Får hoppas att solen fortsätter skina och att regnet håller sig borta, höhö!

Lejonkungen

Har slagit på Lejonkungen 3, måste vara den skönaste barnfilmen som någonsin gjorts! Haha! Har fått lite klagomål på den dåliga uppdateringen, men har bloggtorka så det bara ryker om det! Pöss!

Change

Igår kände jag för en förändring så jag kapade bort 7 cm av mitt hår! Såhär dagen efter känns det rätt bra faktiskt. Ska strax dra till skolan, har bara en lektion idag. Skööönt! Puss

On my way home

Hej grisar, apor, bananer & ufon! Är påväg hem från Kajsa efter ett dunder trevligt dygn! Borde råna sjukhuset på ett par kryckor också medan jag ändå är i Uppsala, har ont så in i hela i min häl sen en säng överföll min fossing. Ser ni en extremt haltande brud i Uppsala runt två tiden så kom fram och hälsa på mig! Haha! Pussisar<3

Smurf

Har gått runt i Månkarbo som en förvuxen smurf. Nu sitter jag & Kajsa & degar framför gossip girl. Wonderful!

Rainy Day

Provet är gjort och jag tror och hoppas att det gick vägen! Är nu påväg mot regniga Månkarbo, bra tur att Kajsa kommer och möter mig med paraply! Hoho! Pussisar :*

Alive

Godmorgon älsklingar! Sitter på bussen till skolan där ett prov väntar & efter det drar jag vidare till.... *trumvirvel* ..... Kajsa! (ovanligt va? ;)) Vad ska ni göra idag? Fredag och allt! Puss

Bulletproof

Detta är vad jag gör just nu, pluggar naturkunskap för fulla muggar! Vad gör ni?? :) puss!

10 Maj 2012

En äkta jag, haha! Har historiagenomgång om Palestina. Sover mig igenom den känns det som, är jättetrött! Hade varit skönt att säga att jag tar helg idag men icke.. Problem för en thorenare ;)

Pluggar!

Bild från min & Kajsas kvällspromenad igår ;) Borde verkligen råplugga just nu, men naturkunskap måste ju vara det tråkigaste som finns! Usch! Har dock prov på fredag så ska återgå till tolvfingertarmen och födans resa genom kroppen. Någon idiotsmart människa som kan hjälpa mig?!

Instagram

Godmorgon sötisar! Uppdateringen suger häst nu när mitt internet inte funkar. Meeeeen, nu ska jag göra som alla andra bloggare.. Följ mig på instagram; juliabergquist, uppdaterar där när jag inte uppdaterar bloggen! Hur som helst... Sitter på bussen in till skolan, skönt att jag slutar tidigt idag iaf! Vad har ni för er idag? Pussiluss!

Sunshine

Tjenixen! Vädret idag är ju helt sjukt underbart! Sitter på bussen till skolan, måste älska mina veckostarter! Börjar ju runt tolv måndag & tisdag, hur skönt är inte det?! #positividag ;) Efter skolan joinar Kajsa med mig hem. Fun! Vad ska ni göra idag? Puuuuss!

Girly girly

Hej mongos <3 Mitt internet till datorn funkar inte så bloggen får lida. Men ska försöka jämna upp med mobilbloggar nu och då. Ska hoppa in i duschen nu iaf för lite girl time, you girl know what i mean. Rakning, inpackning osv osv..! Puuuuuuuuuuss darlings!

Swedish

Tjing tjong hong! Har precis börjat min första (& idag även sista) lektion, svenska, vankas uppsatsskrivande. Jippi! Eller..? Big Kiss!

död

Hej mina fina! Har legat död i soffan framför tvn hela dagen med rinnande ögon & näsa. Märks att pollensäsongen är igång nu! Här ligger jag i alla fall med choklad & cola som har fått bli mina bästa vänner idag. Känns helt okej! Vad har ni förber? Puss!

5 Maj

Hej bananer! Har haft det grymt hos Kajsa de senaste dagarna (eller den senaste veckan) Tack! Är påväg till Uppsala nu för att träffa lilsis + några till. Fun! Och imorgon har jag en dejt med min säng + gossip girl inbokat! Puss!

Grym kväll!

Har skrattat så sjukt mycket att jag har träningsvärk i magen, att jag spenderade kvällen med vänner gör den inte direkt sämre! <3

Filip & Fredrik

NÅGOT HELT ALLDELES GALET HAR HÄNT! Kajsa har lyckats fått en personlig inbjudan till Filip & Fredriks show i Uppsala ikväll & vem tror ni är hennes friend som ska få följa med? JAAAAAAAG! Åh lycka! Om en halvtimne ungefär så ska vi möta upp Klara & Filip som även dom lyckats komma med på gästlistan. Kvällen blir gryyyyyyym!

Pain

Sitter på tåget mot skolan med Kajsa. Lagom trötta! Två timmars mattepluggande väntar.. Fattar inte hur jag orkade igenom skolveckorna i 9an när jag inte var ledig på fredagarna..? Hehe! Puss

Goodnight!

Tjing tjong! Jag & Kajsa ska strax sova, blir skola för oss imorgon där vi ska plugga matte! Duktiga tjejor! ;) Funderar starkt på ifall jag ska skita i LMFAO imorgon för att spara pengar..? Hmm aja får se, pöööööss!

Tierp hela veckan

Är i Tierp hos Kajsa -igen. Börjar bli mitt andra hem här borta, hehe ;) Vi har suttit ute i solen, försökt vara tillräckligt tekniska för att få på en high tech spis & snackat! Imorgon drar vi till LMFAO!!! Wihooooo! Pöööööss!

Samhällskunskap

Tjaaa Baaaabes!

Har samhällskunskap nu, sen idrotts teori. Snart tar jag helg! Underbart! Vad gör ni ni sötisar? :)

Torsdag

Godmorgon godmorgon! Aaaa vilken seg morgon! Bussresan har tagit äckligt lång tid och jag har nationellt prov i engelska om 45 minuter... Dessutom har min phone fått flipp så den vibrerar lite när som utan anledning så att jag tror att jag är jättepopulär & får 737843929 sms haha! Kände för att klaga lite. Puss

Planer för helgen

Mitt internet har bestämmt sig för att dö, bara sådär. Så ni får leva på mobilbloggar tills vidare. Imorgon börjar min helg, skönt med bara två dagars skola! Helgen kommer bli helgrym, sover hos Kajsa imorgon. På fredag åker vi med ett gäng vänner till Gröna Lund & LMFAO! Sen sover jag hos Kajsa igen (bor hos henne den här veckan känns det som ;)) På lördag träffar jag lilsis, får hoppas på bra väder och lite chill i stadsparken med lite folk! Underbart<3 Vad ska ni hitta på i helgen? :D puss!

Varmt så in i hela

30 grader i solen, steeek! Solar, dunkar musik & har det gött! Det enda som saknas är lite cider & trevligt sällskap hehe ;) Har ni det varmt i resten av Sverige? Puss!

2 Maj 2012

Godmorgon finisar! Sitter på bussen till skolan nu. Två prov såhär direkt efter valborg.. Finfint! Men det får gå som det går & så förväntar jag mig inget annat än F- så blir jag inte besviken ifall jag om möjligt skulle bli godkänd eller bara få ett stort F. Känns som en äckligt bra plan från en äckligt smart Julia! Haha puss på er!

Goodnight

Imorgon är det skola efter en riktigt underbar långhelg.. Tänkte lägga mig nu så att jag orkar upp imorgon bitti. Natti natti <3

You light up my world like nobody else


Blå byxor, rena strumpor, kebab & ett smile är vad dagen har bestått av!

Ska hoppa i duschen nu & sen slå på Alcatraz-avsnitten jag missade igår! BIG KISS

Fel på blogg.se

Bild på ett soligt Tierp. Heeej! Var fel på blogg.se igår så att mina mobilbloggar inte kom upp, hmm.. Men ska försöka fixa det! Iaf.. Hur var eran valborg? Jag hade det jättebra! På förmiddagen mötte jag & Kajsa upp ett gäng vänner och chillade galet med lunch i parken & hade det trevligt! Runt halv två drog vi vidare till Tierp där vi hjälpte Kajsas familj att flytta. Kvällen bjöd på trevligheter & en tidig hemgång. Redan vid tolv låg jag & Kajsa döda i sängen, hehe ;) Just nu sitter jag på ågetill Uppsala, ska hem & plugga som en gris, det står två prov på schemat imorgon! Pusd

RSS 2.0