@ the train

Åh vädret är ju helt underbart! Med det goa gänget satte vi oss i gräset och lunchade -i linne! Solen i mitt <3 Hur som.. Sitter på tåget med Kajsa & Hanna påväg till Tierp for now. Jag & Kajsa ska hjälpa till med flytten som just nu pågar i hennes lägenhet och sen får vi se vart kvällen tar oss. Planerna är att vara duktiga döttrar och ta det lungt hemma men det kan ändras om jag känner mig själv rätt! ;) Ta't lung med drickan ikväll örrni! ♥ puuuss

Där allt händer!

Efter några timmars letande och många om & men har jag & Kajsa nu hittat de perfekta sittplatserna för forsränningen. Lite lagom synd att vi snart måste lämna dom bara, men det blir värt det, vi ska ju möta upp våra kåmpisar!

Rullar mot Uppsala

Godmorgon! Uppe med tuppen idag & ska börja röra mig mot Uppsala strax där frukost med Kajsa + forsränning väntar som sagt! Hoppas på att träffa på lite roligt folk också! Taggade för valborg älsklingar? ;) puss

Beastly

Godkväll! Har slagit på beastly som jag tänkte somna till. Min valborg börjar tidigt imorgon med frukost i stan med Kajsa & fortsätter sen med forsränning och sen får vi se hur kvällen blir :) Godnatt sötnosar!

High Heels

Var inne i Uppsala en stund idag & körde på höga klackar och tshirt, värme!



S
ka hoppa in i duschen nu för lite girl time & allt vad det innebär, ansiktsmask, hårinpackning, raka benen osv osv.. pussisar!

puss

Hej. Har bloggtorka och inget att skriva om. Imorgon är det valborg - TAGGA! Hejdå.

'

Tjeeeena!

Solen skiner ute & det är riktigt varmt! Ska ut och sätta mig med kaffet! Peeeerf! Vad ska ni göra tooday? puss

Night

Godkväll snuttisar ♥

Kom hem från stan för någon timme sen med ett par skor rikare, satt fint! Åt supergod familjemiddag och nu har jag landat i sängen för det vanliga kvällspratet med Kajsa hehe. (Har ingen aning om hur vi kommer klara oss när vi tagit studenten, nu träffas vi varje dag + pratar i telefon så gott som varje dag också. Samtalen efter studenten kommer ju vara timlånga, fler timmar än de tre vi brukar prata nu eftersom att båda har så stort behov av att dela varenda detalj om vad som hänt under dagen, inkluderat vad vi hade på mackan till frukost ;))
Blir nog några timmars snack, har hunnit hända en hel del sen vi pratade sist, som var runt fem-tiden idag haha, och efter det en god natts sömn! 
puss!


Jag & min fina, efterblivna vän ♥

Kaffepaus med mammi <3


Rullar

Hej sötisar! Har rensat mitt rum + pratat med kajsa all day long! Nu sitter jag i bilen påväg in till stan med mamma, vi ska handla lite mat & jag ska få med mig ett par nya skor hem tänkte jag, mina andra faller väl snart sönder skulle jag tro ;) Big Kiss!

Sommar påväg!

Godmorgon! Sommaren är verkligen påväg nu! Var såpass varmt nu på morgonen att jag tog frukosten ute i solen -barbent, hur skönt?! Skiner solen hos er också?? Puss!

Ice Age 3

Myst ner mig med en kopp te och Ice Age 3. Sid är ju bara för underbar ♥ Vad gör ni ikväll babes? puss!

26 April

Hej sötisar! Har inte hunnit blogga något fören nu, sorry! Hur som, dagen började med att jag vaknade en kvart innan jag skulle till bussen -smart.. men jag hann! Var på ett museeum med klassen & sen väntade sista delen i svenska nationella. Fick sluta två timmar tidigare, hur skönt?! Blir en långhelg, börjar inte skolan igen fören på onsdag & innan dess ska jag fira valborg ordentligt! (förhoppningsvis hehe) Hur ska ni fira valborg?? Tell me! Puss

25 April 2012

Hej!

Slutade tidigt idag, superskönt! Har varit hemma några timmar och har hunnit med en power nap, wonderful!
Ska sätta mig med nässprayen och titta på Gossip Girl, är helt sjukt förkyld! Ciao!



@ Naturlektion

Tjeeeeeena! Har naturlektion for now, kollar på film om lungor. Fresh..? Hoppas av hela mitt hjärta att lektionen går snabbt så att jag får lunch snart, är farligt hungrig! Haha. Vad gör ni idag my lovers? Puuuuss!

LYCKLIG

Åh ni förstår inte hur lycklig jag känner mig just nu! 

Fick dessutom precis veta att mina & Sophies planer om midsommar blir av, så taggad!! + att valborg & sophies konfirmation snart går av stapeln. Känns som att fortsättningen på 2012 kommer blir riktigt grym! ♥ 

Love

One Day With You

HejsanSvejsan!

Solen skiner & jag kan inte vara gladare! Hoppas det håller i sig fram till Valborg som är om 6 DAGAR !? Tiden går fort.. Nyss var det nyår liksom! 
Hur som.. Ska springa iväg och borsta gaddarna och sen dra till skolan. Har en del av mitt svenska nationella prov idag... Så önska mig lycka till! 
puuuuss

Hoho, hej jag leker!

Swag!

Det här är verkligen ren humor! Jag skrattar så mycket att tårarna rinner vissa stunder. Han är så klockren och bjuder verkligen på sig själv. Dö skön ♥ ♥ ♥

Engelska Nationella

Tjeeeena! Ska ha mitt muntliga engelska nationella prov om en timme ungefär så sitter & väntar på det. Får sluta liiiite tidigare idag med, underbart! Ville bara titta in och säga att jag lever så har inget mer att skriva. Puss!

.

Godmorgon älsklingar!

Sovit gott inatt? Jag sov som en kung och det behövdes verkligen! Känner mig bättre nu, till skillnad från helgen då jag var lite krasslig, det mesta av febern har släppt men ska proppa lite alvedon & sen drar jag till skolan. puss

Road 34

Dagens: stelt leende! Tjenixen! Släkten på farsgubbens sid var över på middag för att fira gamle mannen. Nu sitter vi i bilen påväg hem & ska väl snart stanna och käka innan jag svälter ihjäl, hehe! Puss

:*

Snygga..

Toodeloo!

Tonight ska my parents bort så jag & sviskonen har myskväll med farmor, farfar & tvn. Gööör bra!
Nej hörrni muppar, ska slå på en film & sova lite. Såååå trött!
puss

Hos farmor och farfar!

Hej! Kom fram till farmor & farfar runt tio igår kväll. Några utav mina kusiner på den här sidan av släkten har kommit förbi så vi sitter och pratar och fikar.
Vad gör ni i helgen? Puss


Sick

Har legat i sängen sen jag kom hem, håller på att bli sjuk.. :( 
Borde dock röra på arshlet och börja packa, ska åka till farmor + farfar med familyn om tio minuter där vi ska stanna över helgen. 

haha!



20 April 2012

Tjenixen! Det första jag hörde när jag vaknade imorse var Kajsa som sa; titta ut genon fönstret.. Och tror ni inte att det snöar då eller?! För ett år sen låg jag ute i bikini och solade och nu är det snöstorm!? Vad är der för fel på Sveriges väder?? Jaja hur som helst så sitter jag på tåget till Uppsala nu. Ska fixa lite saker åt mamma i stan innan jag åker hem till mig. Big kiss!

Lever Livet

Är hos Kajsa nu, sover här inatt. Mysigt! Vi har skjutit ihop två sängar så nu har vi en fet säng mitt på golvet! Döskönt! Vad gör ni ikväll sötisar?? :* puss

Utställning

Tjenamors! Har varit skolan sen 9 & hållt på med arbetet jag & några till gör om stress. Vi springer runt i skolan för att leta papper, pennor och saxar ;) Om en timme har vi utställnin med alla arbeten. Ni får sneak peak på vår monter och dagens fika! Puss

Stress

Grupparbete om stress & Kajsa chillar galet med hennes partner -godispåsen! Ovanligt... Haha! puss

Pigg

Gooodmorgon!

Vaknade och var pigg idag, det är inte ofta det händer! + Solen skiner = är på riktigt bra humör! Hehe.
Anyway... Ska snart sätta mig på cykeln & trampa iväg till bussen. Slutar vid fyra idag men kommer nog upp lite mobilbloggar under dagen! puss

Dynamite

Tjeeena!

Orkar inte röra benen efter spinningen imorse + att jag har vääärsta träningsvärken från igår så här ligger jag i min säng.. halvt invalid! 
Blir gossip girl och O'boy hela kvällen! Peeeerf!

haha ♥

Summer Feeling

Chillar galet med Kajsa & Hanna! Har ett arbete som vi ska arbeta med fram till fyra. Pussiluss

Tisdag

Godmorgon gullisar! Gah vilken träningvärk jag har idag..! Kunde knappt röra mig när jag vaknade :( Men sånt är livet, hehe. Hur som, sitter på bussen till stan där jag ka möta upp ett par ovanligy bra tierpare som jag gör sällskap med till dagens spinningpass! Puss

Har kollat på Alcatraz, dö bra, och ska käka lite nu innan jag somnar. Godnatt mina fina ♥♥♥

Helt slut.

Hejsan kära ni ♥

Är helt slut i kroppen efter gympapasset imorse! Men det var SÅ kul!!
Ska slänga mig i soffan och glo på tv och ladda upp för morgondagen spinning. DÅ lär jag väl vara ännu tröttare än vad jag är nu..! Snacka om att jag borde komma igång med regelbunden träning, blir pinsamt när jag orkar minsta av alla i skolan (vilket dock inte har hänt än som tur är...) Hehe ;)

Kärringgympa!

Första passet den här veckan är slut och vi hade kärringgympa. Snart ska vi på någon föreläsning om välbefinnande. Hö dä gött!

Temavecka

Godmorgon sötisar! Den här veckan har jag temavecka med temat hälsa i skolan. Så idag fram till på onsdag börjar jag dagen med ett pass på friskis och svettis. Får väl se hur det går för en lat & morgontrött cheey..? Men är rätt tagad så det blir nog fin fint ändå ;) Ska strax möta upp Kajsa så ska vi dra till passet! Puss

I Need You To Hold On To Me

När jag kom hem tog jag en PW med mi madre, asså ni förstår inte hur många promenader jag gått idag! Hehe. 

Ska dra mig mot duschen nu och sen slå på ett avsnitt gossip girl innan jag lägger mig. Har inte min vanliga sovmorgon utan börjar nio.. :( Blir nog bra ändå, puuuss!

Sol & Värme

Fattar inte att det snöade igår..? Nu skiner solen, 18 grader, klarblå himmel & bara några moln. Underbart! Trotsade mitt rykte som latare än latast och gick från Sophie till stan istället för att ta bussen! Duktig cheey! Puuuuss!

Planes...

Jag & frugan har legat i sängen fram till nu och pratat och myst, planerat lite för midsommar och hennes konfirmation. Blir det som vi vill kommer det bli SÅ kul, så nu håller vi tummarna! Puss

Godmorgon

Vi har vaknat och ligger och myser i sängen framför en film <3

Natti <3

Filmen var riktigt bra men det var bara jag & Sophies madre som lyckades hålla oss vakna hela filmen, hihi! Sophie är jättetrött så mitt hjärta ska få sova medan jag äter godis och kollar film. Puss!

Filmmys

Sitter med Sophie + hennes family och tittar på film. Mys!

@ bussen

Hej sötisar! Sitter på bussen till stan nu, ska mysa med min lillasyster! :) Vad har ni för planer idag? :*

DONE!

Naturkunskapsuppsatsen är INSKICKAD! Väldigt sen men bättre sent än aldrig, right? ;) Så skönt iaf! 
Ska ta mig en snabbdusch och städa av lite här hemma innan jag åker till Sophie där jag sover inatt också. Underbart! puuuuss

Lediga Fredagar <3

Kärleken till mina lediga fredagar går inte att beskriva! Fick sova ut idag och det behövdes verkligen! De närmaste timmarna ska jag dock fortsätta pluggandet som jag inte lyckades göra klart igår.. 
Vad gör ni idag?



Wild Heart

Hej på er korvar!

Har varit dö seg hela dagen, men det blev bättre när solen och värmen kom framåt eftermiddagen! Sen fick jag även pussas lite med min lillasyster. Peeeerf!
Ska fira min pappi som fyller år idag och sen plugga ikväll.
ni får en bild på något som jag är så in i norden sugen på just nu!
puss

Sitter på föreläsning

Lektionsföreläsning om Israel, kul...

12 April

Godmorgon! Usch vad trött jag är idag! Sitter inne på uppsala centralstation nu iaf & väntar på sällskap till skolan, hoho! Har inget att skriva... Hah puss

Happy

Är verkligen på ett sjukt bra humör! Kvällen kommer jag spendera med naturkunskapsboken, pluggis hoho! pussis

SEGER

Dagen har varit grym på alla sätt och vis även fast jag fick sluta nästan tre timmar senare än beräknat, hehe. VINST i både fotboll & innebandy för THORÉN ! Love. Är alldeles hes och har ont i händerna efter hejarramsor, klappande och skrikande på läktaren. Men SÅ värt det!! Är på världens bästa humör & sitter nu på bussen hem. Någon liten Jensare som ser det här? Inte så kaxiga nu va? :') Haha puuuuuss!

Det stavas FINAL

VI ÄR I FINAL! 1-1 än sålänge, KÖTTA NU TBS!

THORÉN

Första matchen VINST ! THOOOOORÉN!

All Black

Hejsan svejsan hallå hej! Mår ni bra idag ? Själv är det fina fisken, sitter på bussen in mot stan nu för friskolekampen. Kan nog bli rätt kul! Slutar vid tre kommer nog mobilblogga lite. xoxo

Night

Ska göra mig en kopp te och sen sitta och titta på min man ♥ Gossip Girl here I come!
Jag.Tror.Jag.Dör ♥

Dom finns överallt


Såna här bilder finns överallt, men mest i Kajsas iPhone.. Den grymt släta hakan & ansiktsutrycket som inte säger annat än typ "Hej jag är efterbliven!". Ville bara säga det och lägga ut en ruskigt oseriös bild. Hejdå.


B
orde dessutom börja plugga snart.. Åh jag orkar verkligen inte egentligen, såååååå skoltrött just nu.. Tur att morgondagen bjuder på friskolekampen och inte en vanlig skoldag!

Snusk väder

Usch vilket väder! Set regnar, blåser och är kallt. Grymt att jag ska cykla hem från bussen... Jaja, är påväg hem nu iaf & väl hemma ska jag plugga järnet höhö! Vad ska ni göra resten av dagen? Love

Kyckling

Sneak peak på dagens outfit, känner mig som en påsk kyckling! Jag & Kajsa missade bussen & fick sitta & vänta en halvtimme, kul..! Nu sitter vi & har spanska, känns faktiskt bra att vara tillbaka i skolan. Haha! Pussiluss

Train

Sitter med Kajsa på tåget till Tierp, hon ska hämta lite greje och sen blir det bussresa i nästan två timmar innan vi landar hemma hos mig där vi sover inatt. Känns som att det behövs, vi har inte träffatspå en vecka nu och vi som i vanliga fall träffas varje dag, hehe! Men det blir nog dunder :) puuuuuuuuss

9 April 2012

Hola Mi Bebos!

Ska rulla in mot stan om tio minuter. Där möter jag upp Kajsa, det blir nog shopping för hennes del och jag följer med som sällskap, hehe ;)

Dagens:
Svart tshirt, trashjeans & big smile. puss

Trötter

Trötta, mätta & glada!
Var över lite folk här på middagen, trevligt. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på nu, alla ligger i soffan med mobilerna och typ sover hihi! Pussiluss


Glad Påsk

Hejsan hallå hej! Ligger i min säng nu och halvsover. Sov skitdåligt inatt, var piss yr, somnad vid 2 och vaknade 8. Trött cheey här nu! Ska sova lite till innan jag ska gå in till dom andra för påskmiddag. Mums! Godnatt sålänge & glad påsk! Puss

Hos Moster

Hej älsklingar! Sitter hos moster nu & mormor & morfar har kommit också! Mys mys! Vi ska tjocka godis och prata ny ikväll och ha det gött. Puss!


Happy without you

Tjena mors! Kände för ett till inlägg. Måste ju ta igen det jag missat nu under veckan som jag knappt bloggat alls, hehe!
Här i bilen går det ingen nöd, musik i öronen, pappas iPhone i handen och godis i käften - U n d e r b a r t ! Framme om en timme ungefär, blir pusskalas med Leo & Noah! ;)


On our way

Vi har åkt en timme nu ungefär. Så mysigt, älskar att åka bil långt haha ;) Nu blir det godis & gossip girl för min del. Vad ska ni göra under påsk? Puss

Långfredag

Godmorgon sötisar!

Sovit gott inatt? Själv har jag sovit som en kung! Kom hem trött och lycklig från bion igår och somnade på tre röda. 
Nu är jag uppe iaf, ska sätta mig i bilen om två timmar och där kommer jag tillbringa dagen. Jag & min familj ska som sagt till moster i Dalarna där vi firar påsk också! Ska bli så kul! :)
Ska packa väskan och få i mig något att äta, kommer blogga mer från bilen. Puss!
hey, kolla mina tänder, haha

<3

Vad mer kan jag säga än TITANIC <3 Åh jag älskar filmen, jag älskar Dicaprio, kvällen kunde inte blivit bättre! Slutade med att jag satt och snyftade och fällde några tårar precis som alla andra i salongen haha! Ska sova nu iaf, imorgon åker jag & familyn till moster i dalarna. Puss!

Bio

Hej darlings! Sitter i bilen mot stan nu med mamma. Vi ska gå på bio, blir Tiatanic för vår del. Mys! Vad ska ni göra ikväll? :)

Let's Clean The House

Hej! Bloggen suger, jag vet. Orkar bara inte. Det ända jag gör om dagarna är sova & äta. Vet inte vad det är med mig men jag kan knappt hålla ögonen öppna. Uppdateringen kommer bli bättre sen, nån gång, när jag får ordning på mitt liv och mina rutiner igen.

Iaf, tänkte att jag skulle börja få lite rutin på vardagen idag, så har satt på en maskin med tvätt och ska fixa disken osv. Tänkte städa lite också så att jag kan sova i ett rent rum, hehe. Dammråttor och använda glas, tallrikar + matrester ligger överallt! Under sängen, på bord, i fönstret & idag hittade jag en tallrik med en halväten macka i min walk-in-closet. Fräscht va? Usch, blir äcklad av mig själv!

Städhjälp? JA TACK!



Mornin'

Hej sötisar!

Har legat i sängen & kollat Gossip Girl sen klockan nio, skönt att ta det lugnt! Men ska hoppa i duschen nu och fixa mig lite innan mamma kommer hem från jobbet då jag antagligen åker med henne in till stan så att jag gör något annat än att ligga hemma hela lovet.
Vad ska ni göra idag? :)

...

Godmorgon.

Dagens planer blir att ligga i sängen, sova, kolla GG, äta och ja.. kolla GG igen. Det är väl det jag kommer orka med idag. Är sååå trött, fattar dock inte varför eftersom att jag har legat och sovit hela helgen men orkar knappt hålla ögonen öppna..!


Åh, saknar Gotland med 9A ♥

#Handlar

Tog en promenix med mammsen och handlade lite. Vuxenpoäng ;) Skönt att komma ut och röra lite på sig. Känns som att jag kommer ligga i min säng och sova hela lovet. Tackar dock inte nej till det, hehe. Puss

RSS 2.0