Utkast 15 juli: Hejdå Gula Huset Med Brandstegar.. ;//

Idag är det Torsdag den 15 juli 2010..

Jag vaknade imorse och det första jag tänkte var, 'Skit, idag går första flyttlasset'  Och ja, det är exakt vad det var som hände idag.. Första flyttlasset från det gula huset i Almunge C gick, in till en lägenhet i Gränby (tror jag).
När frukosten sen var halv uppäten ringer Sophie och säger, "Vill du komma och säga hejdå?"
 Det kändes som om jag aldrig skulle få se henne mer.. Som om hon skulle flytta till typ Japan och bo där resten av sitt liv. Men så är det ju inte, TUR DET!
Men huset.. Det kommer ju nästan vara i Japan, trots att det står på samma plats som förut. Men jag kommer inte kunda gå in i det något mer.. Aldrig mer få gå i de branta trapporna som verkligen är till för att man ska ramla i dom. Aldrig mer städa just det rummet som var Sophie's, (för det var exakt det vi alltid gjorde när jag kom till det Gula Huset. Sophie ringde och frågade "Vill du hitta på något? Kom till mig.." Jag kom, och där står hon med världens stökigaste rum och säger med ett flin "Jag måste bara städa först, kom och hjälp mig" Haha, riktig liten skitunge det där ;) )
Aldrig mer springa upp och ner i dom trapporna.. Aldrig mer ramla i dom trapporna.. Ganska skönt med tanke på att jag alltid gör illa mig, men ändå sorglit.. ;//

Men det är inte bara Huset jag kommer sakna.. Jag kommer ju självklart att sakna
lillskiten Sophie också.. :) Visst har vi lovat varandra att trots att vi från och med imorgon kommer bo 2,5 mil ifrån varandra istället för 2 km som vi gjort fram tills nu så ska vi träffas jätte mycket och sova hos varanda mer än någonsin.. Men jag kommer sakna tex.

Sophie's mamma har bett henne gå ner till Konsum och köpa en läsk som de ska ha till middagen. Då ringer Sophie till mig, "Kom och möt mig vid konsum nu, jag ska köpa en läsk till middagen, ta cykeln och kör så snabbt du kan" Vi lägger på och jag cyklar för mitt liv, och Sophie segar sig lite extra för att vi ska komma fram samtidigt.
(Jag bor ca 2 km från konsum, Sophie typ 200 m eller nåt sånt) Jag kommer dit helt andfådd och Sophie garvar åt mig, som vanligt ;). Vi går in, hon köper sin läsk, betalar och sen går hon hem till sig och jag till mig.

Det är nog det jag kommer sakna mest..
Eller när nån av oss ringer och säger; "jag har tråkigt" och den andre svarar; "jag med, kan jag komma om fem minuter?"
Den närheten kommer jag verkligen sakna eftersom att jag och Sophie har kommit varandra riktigt nära..

Så nu vill jag bara säga:





 HEJDÅ GULA HUSET MED BRANDSTEGAR OCH HEJDÅ SOPHIE ! I'M GONNA MISS YAH!! ;//



(Onödigt inlägg, jag vet ;p)


Kommentarer
Postat av: lillasyster,

tack bästavän, <3

2010-07-17 @ 20:31:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0