Dagarna (;

Hallojsan (:

Sov hos Maria H. med Anne i onsdags.. Riktigt mysigt!
Va på EUK hela kvällen, började väl dra oss mot Maria vid ett nånting ;) Sjukt läskigt att gå till Salabacke ensam med Anne..! Turkarna var läskiga, och kärringen också!

Citat från när vi gick till salabacke, (Kommer nog bli en hel del citat i detta inlägg)
Anne snackar om rökning och jag fattar som vanligt inte ett piss..
Anne: Liksom, titta en farligt människa!
Jag: Va? Vart då?
Anne: Och sen bah; du är okristen!
Jag: JAG TROR PÅ GUD!!
Haha, jag fick panik när anne sa 'titta en farlig människa' och jag kände att jag skulle dö just å och behövde komma till himlen, 'jag tror på gud' HAHA!
Anne och jag sitter i sängen hemma hos Maria och diskuterar leverfläckar..
Anne: Vissa leverfläckar kan man ju få under sin levnadstid
Jag: Man får leverfläckar när man solar..
Anne: STRULAR ?!

Vi skulle käka nattmacka..
Anne: Julia, du har tomat på tanden..
Jag: Ja, jag vet, det är tomat.

I Torsdags vaknade vi vid 11 av att Maria's femåriga dotter Amanda ville komma in i sitt rum (där vi sov) och leka..
När Maria hrde av oss att det denna kvll skulle vara ungdomsöppet på området så fick vi sova hos henne en natt till :) TACK MARIA!
Sen satt vi bara vid datan heelaa dagen, eller till typ fem då vi gick och gjorde spaghetti.. Vi käkade säkert ett halvt kilo spaghetti var :o
Drog sen vid sju ungefär till Årstahallen för att inköpa lite godis och sen vidare till LO för att gå på festivalområdet när det var öppet för ungdomarna! (:
Vid typ tolv träffade vi Benjamin och Gurra satt och snacka med ett tag sen blev visst jag och anne fega? HAHA!

Efter ett tag började vi bege oss till Maria och boysen följde med. Sjukt bra eftersom att varken jag eller anne egentligen vågade gå själva till salabacke.. ;)
Och bara så att alla vet så lever Anne och inte uppäten av Gurra som jag och Benjamin trodde ett tag ;) HAHA!

Vid halv tre stod jag och Anne i dörren till trapphuset där Maria bor och försökte överväga om vi skulle gå upp till lägenheten, gå på toa och sen komma tillbaka till tha boys eller om vi skulle gå upp till lägenheten, gå på toa och sen lägga oss och sova.. Med tanke på hur trötta vi var just då så valde vi det sistnämnda och gick och la oss :) Eller egentligen kan mna väl knappast säga att vi gick och la oss eftersom att vi låg och snackade till typ halv fem - fem nånting ;)

Sen vaknade vi av Annes mamma som ringde och väkte oss klockan tolv, vi käkade frukost och sen tog jag bussen hem och det är här jag sitter nu :p Ska om ungefär en halvtimme ta bussen in till LO igen för att gå på nattmötet och träffa roliga personer ;) Höhö!, :D

Ni får några bildre idag, hinner inte ladda upp resten nu, så dom kommer imorgon :p






Kyss'

ANNE ! :D <3

Halloj! Man överbord! Hehe,

Snart blir det EUK, som vanligt, men sen blir det inte som vanligt, jag stannar heeelaaaa dagen, :o Och ikväll/inatt blir det väl antagligen att sova hos Maria Hidefjäll med Anne, HÄRLIGT! Exakt ett år sen vi gjorde det också så det är najs :D :D :D

Men innan allt roligt drar igång blir det frukost ! MUMS! :)




Ett år (: <33   

Älskar dej Anne ((; <3333333333333

Vårrullar, eeeoouuuww!

Igår fyllde mormor år, som jag skrev tidigare.. Blev mysigt med grymt god mat, förutom vårrularna, och goooooddaste glasstårta ! :D

Alla som va hos mormor igår tyckte om vårrullarna förutom typ jag, så mormor kom på ideén med att om jag åt en vårrulle så skulle jag få femtio spänn - and i did !!     Grymt äckligt var det, men jag åt upp och fick mina femtio spänn :DD Tur att det inte var, ät upp en vårrule på fem minuter eftersom att det tog typ en halvtimme :s HAHA!



Nu väntar EUK ! :D:D:D:D:D:D:DD:DD:D:DD::D:D:D



Kyss' <3

Grattis Mormor !♥

Efter 45 minuters val av kläder så bär det nu av till mormor för grattning, :)


Grattis Mormor 63 år ! :D <3

EUK ! :D <3

Ikväll börjar euk ! :DD Ska verkligen bli skit kul :D

Ikväll tror jag att det blir att träffa Anne och kanske några andra?`:p

Men det ska bli skit kul, euk är typ det man ser framemot hela sommaren.. :D Och när veckan är slut så tänker man (eller iaf jag) okej bara ett år kvar till nästa! HAHA! :DD


 Så åker om en timme nånting, ska väl böraj fixa mig snart också ;p

Kyssen' <3



Vadå att jag ALLTID fastnar vid datorn..?

Det händer ju bara ibland, att jag fastnar vid datorn allså.. Nån enstaka gång i månaden eller så.. Men tydligen inte.. Jag har just kommit på mig själv med att fastna framför datorn när jag har så mycket viktigare saker att göra än att sitta här i mitt rum och hänga framför en skärm och en massa bloggar.. :)

Jag egentligen ta en dusch nu medans mamma är på bröllop och sen efter duschen skulle jag hjälpa till med att ta ett ryck och plogga i och ur diskmaskinen så att jag och mamma ska kunna åka in till euk som börjar ikväll :)
Men så är det ju det där med att jag fastnar framför datorn.. Mamma säger det till mig jämt, och pappa också.. Men jag brukar alltid neka till det och säga att jag typ suttit vid datorn i en halvtimme eller nåt, och det är ju sant. För en minut mer än en halvtimme kan jag ju inte ha suttit..

Jag hade gått in på toaletten men så fort jag låst dörren kom jag på att min rakhyvel låg på en hylla i mitt rum.. Och eftersom att jag behövde raka benen idag så var det bara att gå in på rummet och hämta den..
"MEN TITTA! Datorn är på.. Ääh, jag ska bara kolla en snabb grej på facebook.. Det tar  bara två  minuter.."

Men kolla på klockan nu 13.47. Nej det kan inte stämma, jag har inte suttit här i en och en halv timme väl? Det är nog nåt fel på klockan. Men nej, det var det inte!
Datorn har en magisk dragningskraft som suger åt sig varenda själv som inte är försiktig, den tar all din lediga tid.. Och vipps! Så är den lediga tiden slut..!

Så nu, dator, nu ska du inte lura mig igen..! Mohahaahha, nu stänger jag av dig! Mohahaahaahaahah! ;)


Jag har blivit en senilkärring :o

Japp, jag är femton år och har blivit senil :o
Åkte med the family till Thun's för att köpa hårfärgningsmedel och sedan till Konsum för att köpa med mig nässpray.. Två saker som jag verkligen inte kan klara mig utan just nu.. Hårfärgningsmedel för att mitt hår har blivit solblekt så att det nu är mörkblondt så måste färga mörkare :) Och nässpray för att få min förkylning att ge sig.. :)

Men självklart så glömde jag ju att köpa båda grejerna..!
På Thun's blev det ett par örhängen, men hårfärgen kollade jag inte ens efter.. GLÖMSK GLÖMSK GLÖMSK..
På Konsum blev det en Coca Cola, och frågade inte efter nässpray.. GLÖMSK GLÖMSK GLÖMSK..

Får nog försöka få mamma att skjutsa ner mig till Konsum och köpa hårfärgsmedel och nässpray där.. Måste egentligen färga håret idag och nässpray behöver jag NU NU NU! Jag kan inte andas!! (bara så att alla vet liksom..)

Men nu blir det visst ännu mer problem.. Moster och hennes man kommer antagligen hit snart så att det blir lite fredagsmys med dom och en film, men då hinner jag ju inte färga håret!
Får väl försöka ta och lösa det här på nåt sätt.. Hmm.. *tänker så det knakar* HAHA! 



Örhängena som blev inköpta idag, De är egentligen ljusrosa men kameran
är bad ;)


Dumma förkylning.. Dra åt skogen!

Godmorgon sötnosar! :)

Euk veckan kommer bara närmare och närmare och förkylningen blir bara värre och värre för varje dag som går.. SUCK! Hur ska det här gå? Det ju inte liksom att vara småsjuk och brålförkyld på euk..!!


Ska försöka hinna med att göra en ny design idag, har tröttat på den jag har nu..


Men nej, nu ropar mamma på att jag ska komma.. Klipptid you know! ;) Mina slitna toppar ska böört ! ;) Och juste..! Ska försöka hinna färga håret innan euk också.. Mycket som ska hinnas med, klippa mig, färga håret.. BLi FRiSK !




Pussen,

Again, again, again and again

Min lillasyster gjorde misstaget att låna Mamma Mia av mormor.. Hon har blivit helt galen i filmen.. SUCK..! Idag har hon kollat på den typ tre gånger!
Så här hemma rullar en maassaaa ABBA-låtar om och om och om och om igen.. Och när filmen inte är på så går den lilla skitungen till lillasyster och sjunger - mycket falskt och högt -  Honey honey, how you thrill me, aha, honey honey! Honey honey, nearly kill me, aha, honey honey!

Lite tröttsamt måste jag säga.. ;)


Men men, min lillasyster kanske startar en grupp när hon blir äldre, Babba kanske de kommer heta, Eller varför inte Sabba, sabba det tysta lugnet med sin falsksjungande stämma för sin storasyster..!

HAHA!,

Alla som har småsyskon.. LÅT DOM INTE SE MAMMA MIA DEN ÄR BEROENDEFRAMKALLANDE!!!!! :O



¨ bara så att alla vet liksom ;)

Shortsen är mina :P

Bild på ballaste shortsen som blev inköpta idag :D <3









Kyssen' ;* <3

Bilder från i lördags :P

Tjabba! :D

Tänkte att jag skulle slänga in bilderna från lördagskväll som spenderades med Frida, Sophie och Theres :)
Var första gången jag träffade Frida och Theres faktiskt.. Frida hade jag lärt känna via internet och Theres visste jag knappt existerade, men det var riktigt sköna brudar :) Vilket gjorde kvllen ännu bättre än vad den skulle varit ;)

Jag, Sophie, Frida, Theres påväg hem från Gränby C.., Vi lyckade faktiskt
att cykla FYRA personer på EN cykel..! Eftersom att ingen ville gå
så kom nån av oss fyra (kommer ej ihåg vem) på att vi skulle cykla
allihopa på Theres cykel.. ;)
Theres stod upp och trampade och styrde..
Frida satt på sadeln och hade hand om handbromsen ;)
Sophie satt så långt in på pakethållaren hon kunde..
Och jag satt längst bak och för att inte ramla höll jag i Sophie och Frida så hårt
jag kunde.. HAHA!

Om ni nu orkade läsa hela beskrivningen på vad vi gör på bilden, kan jag ju säga att det fick ni helt på köpet.. ;)


Frida, Sophie och Theres.. :)

Två videos från kvällen :) När vi var påväg hem från Gränby C så började två små skitungar jaga oss och ta kort och allt.. (Frida och Sophie cyklade o jag och Theres sprang) Jag blev seriöst sjukt rädd.. :S Jaa, det hör ni på videon när jag springer och skriker på Frida..! HAHA! WAKA WAKA ! :D <3



Tack tjejer för en helt underbar kväll..! MINNEN :D Älskar er !<3

Stada

Tar antagligen bussen in till stan om en halvtimme, trots att jag egentligen vill ligga hemma i min sköna säng ;p Men vill man ha ett par shorts tillräckligt mycket så drar man in till stada trots att man är sjuk.. Eller det kanske bara är jag som gör så ? Humm...?

Är i alla fall ett par svarta shorts med hög midja och guldiga knappar, Taha! x) Typ snyggaste shortsen jag har sett, seriöst..!

Hoppas på att shortsen finns kvar bara.. Om de är slut så har jag åkt in till stan i onödan och det pallas inte.. ;)


Skriver kanske mer sen när jag kommer hem ;p



Kyssen'

Godnatt Alla Söta ((:

Tar och taggar nu, för att bli frisk så fort som möjligt.. (:

Imorgon säger 'vädret' att det ska bli riktigt soligt och varmt och då ska man ju inte ligga inne och vara sjuk när man kan vara ute och bli brun ;)


Kyssen'

På sommarlovet får man inte vara sjuk.. men jag är olaglig..

..för jag är sjuk, och det borde finnas en lag som säger att man inte får vara sjuk på sommarlovet.. ´

Vaknade hos Sophie igår och kände mig helt piss.. ;// Åkte hem ganska tidigt, eller ja, om fyra kan sägas som tidigt ;) - Tidigare än vad jag skulle åkt hem i alla fall ;P

Träffade Frida och Theres en snabbis igår också, men bilder och sånt kommer senare idag när jag hittat sladden till mobilen :)


Så idag får helt enkelt bli en ligga-i-sängen-och-tycka-synd-om-mig-själv-dag ;)


Men nejj, hörrni, nu ska jag inte sitta här och tjata om kiss och bajs utan gå och se på  Kung fu Panda   som nyss blev lånad av grannarna :) HAHA!

 



             You know.. sjuk = barnfilm (y)


Hejdå :)

Hejsan :D
, Sophie och hennes föräldrar kommer om ungefär en timme och hämtar mig. :) Tror att vi ska fixa lite saker i deras hus här i Almunge, men sen bär det av till lägenheten.. Ska bli riktigt kul att äntligen få se den ;)
Och idag ska jag få säga hejdå till det Gula Huset :DD  TACK FÖR DET! :D:D:D

Vet inte riktigt vad vi ska göra, blir nog dra in till tha stada senare och aa, träffa roligt folk kanske? :P
Slaggar där så bättre kan väl dagen inte bli?, :))

 

Ni får ha det bäst för det kommer jag ha :D



sjukt gammal bild på mig och Sophie.. <3

 

 

Pussen ;*


Ficklampa ?

Snackar i tele med Sophie nu :) Hon sitter ute i sin sommarstuga och saknar mig, naaw ! ;)
Varken hon eller jag hara nåt liv just nu, hon sitter och håller på med ett andningsrör som hör till ett cyklop, vet ni vad jag menar?
(Ett sånt här)
Och tog just sönder det, då hon utbrister;
Sophie: "Nej! Jag måste laga ficklampan!!"
Jag: "Ficklampa?"
Sophie: "Nej jag sa fel, jag menade röret..!"

HAHA! ;) Galet, :)

 

 

 

 

Men imorrn, ringer klockan på nio antar jag.. SUCK..! Då blir det att gå upp för imorrn kommer Sophie hem från stugan och hämtar mig, vi ska fixa lite i deras hus i Almunge - JAG FÅR SÄGA HEJDÅ TILL DET ;)  WIIIIIHOOOO! :D Sen bär det av till lägenheten, sen kanske träffa lite roligt folks, :D:D:D 
Slaggar där, så det kommer bli en helt underbar dag och natt :D (y)




Puuusssseeeen ! :D <3


Ändrade Planer

Godmorgon! , :)

Nyss vaknat känns det som, men har varit vaken ett tag.. Tiden går fort när man sitter vid datan :p HAHA!

Skulle egentligen åkt med Sophie till hennes sommarstuga idag, men det skulle tydligen blir dåligt väder så det blev ändrade planer och jag hänger med dom nån gång i veckan istället, då blir det SSOOOOLL ! :D Mysigt mysigt, har ju inte varit där på nästan ett år, och jag saknar udden sjukt ! ;/  Så just nu ör det mycket längtan att komma dit ;)

Idag blir nog bara en lata-sig-dag Ganska skönt faktiskt.. Jaa, vet inte vad jag ska skriva, som vanligt ;) Men om typ två veckor eller nåt är det euk och det ser jag fram emot, brukar ju var lite kul :P 



                        Right now ;)


  Kiss n' Hugh ! ;*  <3


Utkast 15 juli: Hejdå Gula Huset Med Brandstegar.. ;//

Idag är det Torsdag den 15 juli 2010..

Jag vaknade imorse och det första jag tänkte var, 'Skit, idag går första flyttlasset'  Och ja, det är exakt vad det var som hände idag.. Första flyttlasset från det gula huset i Almunge C gick, in till en lägenhet i Gränby (tror jag).
När frukosten sen var halv uppäten ringer Sophie och säger, "Vill du komma och säga hejdå?"
 Det kändes som om jag aldrig skulle få se henne mer.. Som om hon skulle flytta till typ Japan och bo där resten av sitt liv. Men så är det ju inte, TUR DET!
Men huset.. Det kommer ju nästan vara i Japan, trots att det står på samma plats som förut. Men jag kommer inte kunda gå in i det något mer.. Aldrig mer få gå i de branta trapporna som verkligen är till för att man ska ramla i dom. Aldrig mer städa just det rummet som var Sophie's, (för det var exakt det vi alltid gjorde när jag kom till det Gula Huset. Sophie ringde och frågade "Vill du hitta på något? Kom till mig.." Jag kom, och där står hon med världens stökigaste rum och säger med ett flin "Jag måste bara städa först, kom och hjälp mig" Haha, riktig liten skitunge det där ;) )
Aldrig mer springa upp och ner i dom trapporna.. Aldrig mer ramla i dom trapporna.. Ganska skönt med tanke på att jag alltid gör illa mig, men ändå sorglit.. ;//

Men det är inte bara Huset jag kommer sakna.. Jag kommer ju självklart att sakna
lillskiten Sophie också.. :) Visst har vi lovat varandra att trots att vi från och med imorgon kommer bo 2,5 mil ifrån varandra istället för 2 km som vi gjort fram tills nu så ska vi träffas jätte mycket och sova hos varanda mer än någonsin.. Men jag kommer sakna tex.

Sophie's mamma har bett henne gå ner till Konsum och köpa en läsk som de ska ha till middagen. Då ringer Sophie till mig, "Kom och möt mig vid konsum nu, jag ska köpa en läsk till middagen, ta cykeln och kör så snabbt du kan" Vi lägger på och jag cyklar för mitt liv, och Sophie segar sig lite extra för att vi ska komma fram samtidigt.
(Jag bor ca 2 km från konsum, Sophie typ 200 m eller nåt sånt) Jag kommer dit helt andfådd och Sophie garvar åt mig, som vanligt ;). Vi går in, hon köper sin läsk, betalar och sen går hon hem till sig och jag till mig.

Det är nog det jag kommer sakna mest..
Eller när nån av oss ringer och säger; "jag har tråkigt" och den andre svarar; "jag med, kan jag komma om fem minuter?"
Den närheten kommer jag verkligen sakna eftersom att jag och Sophie har kommit varandra riktigt nära..

Så nu vill jag bara säga:





 HEJDÅ GULA HUSET MED BRANDSTEGAR OCH HEJDÅ SOPHIE ! I'M GONNA MISS YAH!! ;//



(Onödigt inlägg, jag vet ;p)


Badat i Märsta :)

Hallå ! :D

 Skulle egentligen åkt o köpt ny bil with the family idag, men så blev det inte, så vi åkte o badade någonstans i Märsta istället, kommer inte ihåg vad placet hette.. Men det  var väl inte det roligaste man kunde gjort denna dag.. Men funkade gjorde det ju :)

När vi skulle hem drog vi en snabbis till Arlandastad och käka pizza, och det blev även en ny bh för min del :P
 ;)

Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, så aa, hejdå ;) <3

 

 

 

 


www.juliaochfanny.blogg.se

Har ju glömt att berätta om min och fannys blogg :)


www.juliaochfanny.blogg.se          ALLA CHECKAR !             - om ni vågar, Lalalalah ;) 



 Design och sånt kommer upp snart skulle jag tro, jag o fanny ´måste bara ta o träffas och göra en ;) Haha!




jag o fanny (:






Så ALLA checkar bloggen :DD


Årets första getingstick.. SUCK!

Fick årets första getingstick för en dryg timme sen.. SUCK!  Måste vara allergisk eller nåt sånt, har fortfarande ont i foten, där idioten stack mig, och den har svullnat upp. Har aldrig hänt förut, har typ fått ont i tio sekunder och sen har sticket gått över.. Men det var förr i tiden det, nu har tiderna ändrats och så också mitt emunförsvar mot getingar.. HAHA! Vart fick jag det där ifrån? HAHA!


din hemska lilla varelse.. INGEN VILL HA DIG! DÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!!




Dagen har mest bestått av att läsa, (jag som inte brukar läsa har hittat en sjukt bra bok, som jag knappt kan lägga ifrån mig, men konstigt nog sitter jag här istället för ute, med näsan i boken.. :P) sola, bada, o käka..
Hade lite vattenkrig tidigare idag också, men det var grymt tråkigt.. Lukas, min lillebror, sprutade på mig, och sen sprang han in i huset där mamma inte blev särskilt glad om man sprutade.. Så det var helt enkelt bara jag som blev blöt och han kom ut, efter att jag inte pallade springa med en vattenhink som inte tjänade någonting till, helt torr :O, Och ni som känner mig kan nog lista ut att irriterad var bara förnamnet på vad jag var :P 


Ikväll, eller om en och en halv timme egentligen.., är det middag hos mormor o morfar (: Hamburgare eller nåt sånt, tror jag, MUMS! :P




Sosososososososophie, ;)

Sitter vid datan och no life'ar ;) Sophie sprang just in till toan för att försöka tvätta bort det hon skrev på sin arm med en röd, grymt synlig penna.. - Sophie Julia David Robin - var texten, HAHA, det kommer hon väl ha intauterat hela livet.. ooh ;) Haha,!

Sov i lekstugan inatt, skriver mer om det senare när sophie åkt, ((:

VI ska va me i ***** *** ********, nyfikna? , Taha, men ni får inte veta försen i slutet av augusti :D 

_____________________________________

Sophie gäästbloggar nu,!

HAHAHAHA x))

 

ja skrev nyss på julias handled,

Julia Älskar Robins & Philips K"""Kar , ((:

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

älskar den bruuden, ((:

 

Kyss från lilllasyster, ;*



Det (so)fisen skrev på min hand, gick inte bort ;o Gaaaaaaah,!


Men nu ska vi jalla gå o hitta på nåt,;)


Kiss n' Hugh " :D<3



gammal bild på oss (y)


Hemma IGEN,

Känns som om jag har varit borta en hel del av det här sommarlovet.. Har nog blivit ett och annat "Hemma igen" inlägg ;)

Åkte tåget hem igår vid två tiden och kom väl hem runt 19.00 nånting ;) Intresseklubben kan ju anteckna.. :p
Satt o snacka lite me farsan igårkväll också, han är i Bryssel ;o och i Bryssel finns choklad och jag gillar choklar, höhö!

Har varit as kul hos ´Moster, och min kusin är seriöst gulligast i världen?

En kväll när vi satt o käka midda;
Jag; Jag lovar, han kommer bli stekare när han blir äldre..
Jeanette; Japp, om jag får min vilja igenom så blir han det!
Jag; Ska du bli stekare när du blir stor Leo? Och kanske flytta till Stockholm?
Leo;
(som alltså är två år) ´NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!
Jag; Häpp, ska du bo kvar i dalarna då? Och bli dalarnas största stekare?
Leo;
NEEEEEEEEJ!
Lukas; Ska du flytta till Uppsala?
Leo; Jaaaa!

Höhö!

Tyvär har det ju varit pissväder kanska mycket, och Anne, jag kommer snart komma ikapp dej med att läsa böcker ;) HAHA!
När jag inte har sprungit runt efter Leo har jag faktiskt suttit och läst en bok..? Jag som hatar att läsa böcker, Haha!

Tack för veckan alla ! :D Kärlek!


Måndag,

Hejsan Hoppsan Alla Söta ! :)

Sov inte inne hos min moster inatt, utan ute i en husvagn med de andra familjemedlemmarna.. Men usch och fy vad kallt det var,! Så sov lite lite inatt, men de är väl bara att ta igen när man kommer hem, right?

Var lite bättre väder idag, lite mulet men ändå ganska skönt när solen kom fram :) Jag och Lukas målade mosters lada i några timmar på förmidda'n  och sen åt vi lite mat här och efter det blev det att åka och bada.. Eller bada och bada kan man väl knappast kalla det. Jag tog ett jätte snabbt dopp, var väl i vattnet i typ 30 sekunder sammanlagt,? Men men.. Blev ju alltså hemgång väldigt snabbt, mamma körde vilse och jaa,.. Så var det med det,


Känner att ´jag ska ta och vara lite social med alla dom andra nu,.. Kolla TV antar jag ;)
Kanske att det blir att se färdigt En Galen Dag i New York lite senare ikväll, började kolla på den igår, men hann inte se färdigt den innan det blev dags för sängen.. (:

Men nu blir det Rorri Racerbil (y)




Pussen,! (aa' <333

Hos Moster (y)

Tjoolahopp ! :D

Sitter i dalarna hos moster och tycker att solen ska ta och titta fram istället för regnet.. ;)

Kom hit igår vid fyratiden eller någonting sånt.. Moster, hennes man och sötnosen till kusin, jag och syskonen drog till en strand en liten bit ifrån där dom bor och badade.. Såå skönt! Och igår var det nog rekordvarmt hittills i sommar - 31 grader! Tack Gud för AC ! :D
Hade jag levt för typ 30 år sen (eller då fanns inte AC va?) hade jag nog dött i bilen.. Taha! ;p
Riktigt mysig kväll igår också.. med film och glass, mmm...


Planer för veckan då? 
Stannar nog här i dalarna till på fredag skulle jag tro, får hoppas på lite bättre väder också.
Men nån kväll blir det girl night och boy free ! :D Kuligt Kuligt, tjejfilm och myspys (y)

Men nu blev maten klar, så ska käka, 



Kiss n' Hugh (y) 

Så sjukt lyckad dag !

Fanny kom hem till mig vid ungefär halv ett idag, vi va här ett tag, satt och snackade
efter ett tag drog vi till konsum, köpte glass o kladdkaka ! MUMS!! :D:D

VId typ sex eller sju så hängde jag md fanny hem, skulle egentligen bara cykla med henne en bit o sen dra hem igen, men det hela slutade med att jag stannade o bada hos Fanny och käka mat där också :D As gott, och sjukt mycket garv ! <3

Pussen ! <3

bilder kommer sen, :)

Snart: Duschen Lite Senare: Fanny Marie Leo

Hola amigos ! ;)

Ska ta och skynda mig in i duschen nu, och sen fixa mig lite snabbt, för efter det så drar jag och träffar världens bästa och mest saknade Fanny! :D
Måste vara ungefär två månader eller nåt sen vi träffades sist! Och det är ju allt för länge..

Just nu har vi inga speciella planer för vad som händer idag, men när vi två är tillsammans så kan ALLT hända, och jag menar verkligen allt! :D

Skriver antagligen mer sen om vad som hände på min och Fanny's galna dag, eller dagen kanske inte blir så galen? Den kanske blir helt normal? Who Knows ?


jag o fanny för ett halvår sen,








Skriver mer när jag kommer back, ;)      Pussen , <3


det är REDAN första juli.. :))

Ny design :)) Och den här gången listade jag själv ut hur man gjorde allt :DD  *STOLT*    
Tihiii, :)
Kände att den andra designen var lite för mörk, ville ha något mer ljust o sommrigt ;)

För någon timme sen ringde en barndomsvän till mig :) Har inte haft någon kontakt med henne på ungefär två år förutom några korta snack på msn..
Hon har bott i USA i tre eller fyra år nu, så antagligen därför vi tappat kontakten, men som sagt så ringde hon mig för en stund sen, kul att höra av henne igen! :))´

Är inte så jätte fint väder ute nu heller, bara ung. 15 grader och solen är bakom alla molnen.. ;// Har grymt tråkigt också, så någon som vill hitta på något, ring eller smsa!!


Ciao ! (((; <3

 


Igår o Inatt ;))

Heej!

Filmen igår var helt awesome och sjukt läskig, HAHA! Typ mitt i filmen höll jag på att hoppa upp i mammas knä, usch vad rädd jag var vissa stunder, (typ hela tiden..) Satt och spände mig så gott som hela filmen och det känns otroligt mycket idag, mina axlar värker..!
Sen att jag inte kunde sova heller, undrara om det hörde till filmen eller nåt ?
Ungefär 04:00 inatt behövde jag gå på toa, men självklart vågade jag inte gå ner från garagevinden och in i huset helt själv så jag tände alla lampor som jag nådde från min säng, och ropade på min lillebror, haha! när han svarade och jag fattade att det var han och inte snubben från beckfilmen gick jag upp ur sängen och berättade för Lukas att jag behövde gå på toa, och underbar (*HOST*) som han är så följde han med mig in i huset så att jag kunde gå på toa..
Däremot när vi kom ut i garaget igen så skyndade Lukas sig före upp för stegen till vinden och jag blev så sjukt rädd eftersom att jag var ensam på 'nedervåningen' i garaget så jag tog upp närmsta vassa saken som fanns, vilket i det här fallet var en yxa! Den gick jag runt med tills jag gick och la mig igen. Haha!


RSS 2.0