Sweet Dreams

Säger godnatt nu! Det är ju trots allt en dag imorgon också & den är fullspäckad med saker att göra. Ska in till stan & fixa lite småsaker + att jag har min jobbintervju imorgon..!

~Sweet Dreams


PUSS! :*


Händelselös kväll

Varit på Thuns och letade efter ett par pumps, men det fanns bara massa tjocka vinterkängor! Landet säger jag bara.. Ett nagellack & lite godis fick följa med hem iaf! Mitt godisförbud är ju slut idag!! Hur underbart?! 
Slår på OC, äter godis & målar naglarna. Kvällsfördriv!


Hej, jag leker att jag är stencool med mina dösnygga miner & min nya bff ♥  

PUSS! :*

Letar klänning...

Tittar runt lite på nelly & försöker hitta en klänning & skor till Thorengalan (vår julavslutning)


Hittade denna, visst var den snygg? :)

PUSS! :*


Monday Morning

Godmorgon!

Vaknade för två timmar sen och var glad! Slog på OC & har hängt framför det sen jag vaknade. Ska ta mig en kopp kaffe, kolla bloggar & bara göra ingenting -det är så jag inviger lovet. Underbart!!




PUSS! :*


Klagar & återigen Klagar

Bloggen suger häst just nu, jag vet. Men ni får stå ut. Börjar nog bli lite småsjuk + att jag helt och hållet tappat humöret. Går bara och skriker & slår alla som rör mig eller kommer i närheten. Stackars min familj säger jag bara! Vet inte varför, men alla har sina duster & just nu har jag min.
Dessutom har jag kommit in i en period då jag är hungrig HELA tiden. Jag brukar alltid ha ett matsug, men nu går jag & är vrålhungrig hela dagarna. Vaknar till & med på nätterna och måste äta = dålig sömn som ger mig dåligt humör.
Tar mig ut i köket & slänger ihop något gott att äta, något mataktigt & något med socker i! Känns som om det behövs!! Låser in mig på mitt rum sen, slår på OC & bloggar inte mer fören imorgon. Hoppas på att jag är på bättre humör då också!

Sålänge får ni en bild som gör mig glad ♥


PUSS! :*


Storstädning på G, det är så det känns iaf...

2011-10-30_12_33 (MMS)

Storstädning på G, det är så det känns iaf. Skrubbar garderober, hyllor & skurar golvet. Vuxenpoäng! ;)


Trötting

Är det rubriken säger & med det säger jag godnatt

Sweet Dream :*


29/10 -11

Uppdatering från en ruskigt trött cheey.. Håller på med det allra sista i rummet nu, måste få klart det innan mammsingen kommer hem om ca 20 minuter. Flytta runt sängen, dammsuga, lägga in nya mattan, ja ni fattar.
Har även satt faderskapet i arbete, han står nu och målar om mitt köksbord (ja jag har ett köksbord i mitt rum) + att han skruvar på ett par högre ben på det.
Ska måla mina väggar mörkbruna så småningom också. Ååh! Det kommer bli så snyggt när allt är klart! :D


Trött men glad!


PUSS! :*

Förändring på G

Godmorgon sunshine! 

J
ustin Biebers låtar dunkar förfullt och jag möblerar om i mitt rum. Är så trött på hur det ser ut i rummet nu, känner att jag behöver lite förändring! Måste säga det att JB & ommöblering hänger ihop, hör man JB i mitt rum vet min familj att jag gör om rummet. *blink*
Får se om jag lyckas ta mig till IKEA snart också, behöver lite nya tavlor, krokar & definitivt en bredare säng (synd bara att bredare säng inte får plats i mitt rum), ny matta och annat smått & gott. Inredning är den stora kärleken, något många inte vet om men jag älskar det!

Nu ska jag fortsätta.. Baby baby ooh! ;)


Vet ni någonstans där man kan köpa väggord billigt?


PUSS! :*

Jag klarar mig fint utan dig.

Gooodkväll!

H
umöret bara ökar & ökar, så nu är jag glad igen. Snackade med Kajsa & hon gav mig tillåtelse att bryta godisförbudet ikväll då min syster hade godisbord & det luktade godis i hela huset! TACK KAJSA! Efter att fått i mig lite godis, chips, popcorn & tårta känner jag mig som världens kung! I'm Happy.

OC väntar på mig, förvånar det er? Skulle inte tro det va? ;)


PUSSAR & KRAMAR! :*


Bing Bong Tjing Tjong


Gammal bild på mig and the birthday kid

K
onstig dag idag. Känner att jag bara vill krypa ner under täcket och ligga där hela dagen, inte lust att vara social över huvudtaget.
Ska städa lite (städade igår kväll men nu är det lika stökigt igen ..?) sen ska jag äta lite med min familj, kolla på film med min syster. Har en väldig lust att bara bryta min godisfasta idag. Sockersuget tar kol på mig!!

Bloggar mer när jag är på bättre humör!

PUSS! :*

28/10 -11

Godmorgon!

Gick upp för en timme sen för att gratta min syster med frukost på sängen och lite paket. GRATTIS FELICIA! ♥
Sitter nu nerkrupen i sängen med frukost och OC inom räckhåll! (Kommer ni ihåg när jag tog mig igenom säsong 1, OC var nog med i varje inlägg.. Likaså nu, vänta bara... jag har snart tagit mig igenom andra säsongen och då slutar jag prata om OC ett tag framöver ;))

Bloggtorka! = inlägg utan bilder .

PUSS! :*

Han satt på en pall Sket så det small Aporna trodde det var bombanfall

Tycker bra synd om alla stackare som har en dag kvar i skolan innan lovet. Tralala!

Haft en helchill dag idag, började halv tio med matte, gick och fixade en present till min syster på min lunch + köpte lite godis till henne, stackarn har fått lunginflamation så hon ligger och hostar sig igenom dagarna :(
Avslutade dagen med ett riktigt jobbigt fyspass på idrotten så nu känns det bra i kroppen!

Sätter på OC nu och nördar med popcorn framför det, firar höstens första lov!! :)

Juste, bokade nyss in mitt livs första anställningsintervju. Nervöst! På tisdag klockan 15.00 går det av stapeln!




PUSS! :*

Kvalitetstid


Sara idag

Haft en sån underbar eftermiddag och kväll med Sara! Vi satte oss på ett café direkt och pratade om allt i livet i någon timme, kvalitetstid! Det är så viktigt att inte glömma bort sina vänner från gamla skolan & klassen nu när man inte träffar dom lika mycket som förut pga att man går på olika skolor osv osv..

Tänkte att jag skulle ta & hoppa in i duschen för lite girltime with myself! Också viktigt! Ni tjejer som inte brukar ta er någon regelbunden typ ta-hand-om-sigsjälv-kväll borde verkligen börja med det! En hel kväll med någon riktig tjejfilm, lung musik, hårinpackning, ansiktsmask, raka benen osv! Man känner sig som en ny människa efteråt verkligen! Testa!

Så, ska skutta in i duschen och städa mitt rum lite nu
PUSS! :*


Idag Är En Bra Dag

Scheeeeena mina älsklingar !

S
itter i skolan med massa sköna människor och letar skor med Rebecca & Kajsa till Thorengalan 2011!
Har kommit på också att jag verkligen vill inskaffa mig ett par Jefrey Cambell, dock har jag inte dom pengarna, fattig som man är :(

Har blivit lite smått förälskad i dessa snyggingar, vad tycker ni ? ;)


Efter skolan möter jag upp mormor för utvecklingssamtal som sagt, och efter det tar jag en fika med min fina vän Sara!

 
Bild från i lördags, jossan & moi !

@ Swedish

Sitter och skriver en novell i skolan. Ojojoj, galna noveller må jag säga. Kan säga att min handlar om rymdvarelser och en tjockisgubbe, hahahah! Brevid mig sitter Jonas som skriver om fjortis-Julia och Kajsa som skriver om enhörningar. Härliga berättelser eller? Haha!! 

Har svenska i ungefär en timme till sen bara engelska och utvecklingssamtal, hujedamig! Skriver mer sen ya0w!

PUSS! :*
For now !

Snart är det jul

Hemma efter en riktigt lång dag i skolan, hade ju som sagt spanska prov första lektionen och sen har jag suttit i fyra timmar och lyssnat på redovisningar + att jag också gjort en. Men såhär efteråt känns det jätteskönt att ha allt gjort! Som det ser ut nu så har jag inga läxor eller uppsatser osv fram till efter höstlovet, så skööönt!!

Iaf, ska slå på ett avsnitt av OC nu medan jag väntar på att pappa ska komma hem med mat (såhär blir det alltid när mamma är sjuk, hämtmat everyday ;))


Gammal bild, vill ha tillbaka håret !

PUSS! :*


Fien är B Ä S T

Fler bilder från helgen finns på Michis blogg. Klicka här för att komma dit.

L
igger i en soffa i skolan och försöker skriva klart min historia/samhälls uppgift. Går sådär faktikst, är alldeles för trött för att orka tänka egentligen.

Har precis haft spanska prov också, gick som det gick.. Blir nog godkänt iaf, nästa lektion börjar tolv så jag har lite tid att fördriva. Funderar på springa till ICA och köpa något att äta (inte godis, jag håller min godisfasta) och sen ladda ner säsong 2 av OC & somna till det. Ligger bra här i soffan & är så äckligt trött.

Snor en bild från Fien från övernattningen i skolan .



PUSS! :*

Svar På Tal

Fick en fråga för ett tag sen & det är inte första gången denna fråga kommer upp så nu tänkte jag svara på den en gång för alla. Frågan är:

"Är du och Sophie systrar på riktigt?? Ni är lika =)"

-Nej, jag och Sophie är inte biologiska systrar. Inte släkt överhuvudtaget vad vi vet..? Vi är bara väldigt bra vänner och ja, som vi alltid säger; systrar. Jag ser Sophie som en i familjen liksom.
( För några år sen
adopterade vi varandra som systrar, skrev ett eget kontrakt, skrev på papper gjorde flera kopios och skakade hand på det vi gjort. *ler* )
Vi båda har fått frågan om vi är biologiska systrar jättemånga gånger, inte bara som en kommentar i bloggen från människor vi inte känner utan också från våra vänner. Jag vet heller inte hur många gånger jag fått höra att jag & Sophie är syskonlika. Har flera gånger fått höra att vi har tex. samma ögon, något jag aldrig sett själv.

VARNING FÖR VISSA GAMLA BILDER!



Jaa, vad tycker ni.. Är vi lika?

Kärleksattack

Mi padre kom precis hem med pizza till mig! Mumma! Ska ta en paus från allt pluggande och avnjuta den underbara skapelsen som fått namnet pizza.

PUSS! :*


iHola!

Sitter hemma vid köksbordet och äter, ovanligt?

Måste sätta igång och plugga spanska och skriva klart mitt samhälls/historia arbete, prov och redovisning imorgon. Kill me.


bild i repris.

PUSS! :*


Vecka 43 - veckan utan godis

Idag börjar vecka 43 .. Vilket betyder att det är veckan utan godis..! Hemsk!! Men jag & Kajsa ska klara det! :D

Har naturkunskap, slutar om en timme. Får se om jag stannar kvar lite i skolan eller om jag åker hem direkt. Måste hitta maskeraddräkt till min systers födelsedag på fredag. Men ni får inte veta vem jag ska vara försen det är dags!

PUSS! :*

SUUUPERSUGEN PÅ godis!!! HUR SKA JAG KLARA VECKAEN ?!



ååh vad snyggt! *blink*

SNODDA AV KAJSA!

Breakfast

Godmorgon!

Datorn dör snart så det får bli ett snabbt inlägg!

Sitter med frukosten i handen nu & försöker att inte stressa sönder, ska snart dra mig mot bussen men känner att jag måste göra något åt håret först! Ser ut som ett kråkbo!?

Dagens outfit & facelook :

Jeans: Lager 157
Tröja: GT (sophie's)
slänger på lite smycken på det också sen klaaarrt!


PUSS! :*

Kör på de gamla vanliga söndagkvällsrutine...

2011-10-23_22_04 (MMS)

Kör på de gamla vanliga söndagkvällsrutinerna -Hawaii Five 0 & lite kvällsfika. Mumma! Blir ingen mer bloggning ikväll, lägger mig direkt efter hawaii. Är supertrött!! PUSS! :*


Bildbomb









Det här var alla bilder jag hade, det kommer nog komma upp fler, om jag får Sophie & Michis bilder skickade till mig.. Hihi!

PUSS!

W Ü N D E R B A R !

Har haft en så grymt underbar kväll, natt & morgon med mina fina vänner!
Vi har käkat, snackat, ätit ännu mer, misslyckats grovt i köket när vi skulle smälta choklad (;)), snackat ännu lite till, SKRATTAT & ätit ytterligare ännu mer. Hihi! Men det har varit så underbart ändå!!
Vi hade ju som sagt inte träffats alla fyra sen April 2010, & sist vi sov över alla fyra var december 2009 (!)  Sjukt att det gått så lång tid faktiskt, men till nästa gång ska det INTE dröja två år!

                                   *bilder kommer upp senare idag, när jag sovit & städat*

PUSS! :*

Just nu; TROLL !

Bild för några timmar sen när vi fixade vå...

2011-10-22_21_30 (MMS)

Bild för några timmar sen när vi fixade vårt finfina mys! For now sitter vi & snackar killar, äter grönsaksdipp & har det underbart!! Nu ska jag njuta av gemenskapen med med mina tjejer. Bloggar mer imorgon huns, puss! :*


nananana!

Dammsuger sjungandes & dansandes. Vet ni vad det betyder?? Jag är GLAD!
Orkar däremot inte städa mer nu & Sophie kommer om en timme ungefär så då får hon hjälpa mig att städa och fixa lite innan Michis & Jossan kommer strax därefter, hihi! Kvällen kommer bli så awesome! 
                                               TAGGA TAGGA TAGGA!


Slänger iväg en fet kyss till er gullungar! :*


PUSS! :*

Dagen med stort D

Idag är det dagen med stort D. Tjejerna kommer lite senare idag så ska vi prata, äta och ha det trevligt!
Var ju ett bra tag sen vi träffades alla fyra, april 2010 för att vara exakt. Det ni, det är en hel evighet sen!

Ska ta och hoppa in i duschen nu & sen städa lite så det inte ser ut som kriget i mitt rum *blink*


Förresten, min syster fyller år på fredag & ska ha maskerad med temat Disney och jag har ingen aning om vad jag ska vara.. Tips? Kommentera gärna isf! :D

PUSS! :*

Humöret är inte på Topp

Precis som rubriken säger är humöret inte på topp -för trött för bra humör. Har fortfarande inte slagit på filmen jag skulle se, för den fanns visst inte på datorn & det tag en väldans massa tid att dra ner den. Nu när den äntligen är nerladdad är jag alldeles för trött för att sätta på den. Jippie..!

Nej hörrni, tar och sover nu. Måste vara pigg imorgon då mina tjejer kommer hit! (Har jag sagt det tidigare btw? #dåligtminne)

PUSS! :*

I'm flipping upside down


                                                              Put your hands up in  the air

S
over, vaknar. Somnar om, vaknar igen. Sover, vaknar. Det är precis vad jag har gjort idag.

Ska slå på en film nu som jag kan somna till. Har man inte någon att sova med får människor på skärmen vara lösningen, ni vet jag hatar ju att sova själv, hihi!

Bjuder er på lite bilder från gårkvällen / natten :p

pizza ja00 ^^

Toppdansarna Olivia & Fien ;)

Framåt fem, sextiden så det mer ut såhär, människor på bord, golv och soffor sovandes eller försök till att inte sova & en superpigg Fien som försökte få med sig andra i att vara pigga, hihi den bruden, den bruden! *blink*

PUSS! :*

Nöjd Cheey

Godmorgon.. Eller god eftermiddag kanske (?)

Precis vaknat men är fortfarande jättetrött! Men det är sånt man får räkna med när man haft en dunderkväll med tio minuters sömn! Fien var ju som sagt på mig helatiden & "slog" mig i ansiktet, nöp mig i fötterna/benen och la sig på mig när jag slöt ögonen (fast jag tycker om henne ändå), men tio minuter fick jag iaf sova... *ler*

Vet inte riktigt vad jag ska säga mer om gårdagen annat än att den var jättetrevlig & rolig & bra och ja ni förstår? Vi började med pizza & sen rullade kvällen och natten vidare med en hejdundrans massa filmer, har du någonsin & sanning eller konsekvens. Hihi töntar.se ;)


Så gott som hela min underbara klass, Cn1 (bild snodd från någons facebook, kmr däremot inte ihåg vems)

&
med det säger jag godnatt igen,

PUSS! :*

Står i stan & väntar på bussen som ska ta ...

Står i stan & väntar på bussen som ska ta mig hem. Riktigt kyligt ute idag! Har knappt sovit något inatt heller så är jättetrött!! Ska hem & sova utan att folk nyper mig i benen (något jag fått utstå inatt då Fien inte tyckte om att jag höll på att somna runt 5tiden, men det var det absolut värt! ;)) Mer uppdatering kommer när jag vaknar.. PUSS! :*


Idrotts teori

Schena!

Fick med mig en pippitröja & ett par jeans från 157, chillerill yaaow!

Sitter i skolan nu och har idrott teori. Rätt okej ändå!

The Happy People !

Kajsa, Rasmus, Jonas, jag & Pasi

Haha, älskar att Pasi kom med i hörnet, HAHA!


PUSS! :*

Påväg mot öppningen av Lager 157 med dessa...

2011-10-20_12_32 (MMS)

Påväg mot öppningen av Lager 157 med dessa brudar! Hoppas på att något snyggt fåt följa med mig hem ;) PUSS! :*


Dino Land

Naturkunskapen inlämnad! Så sköööönt!

Ska ta och packa ner lite stuff i väskan. Ska ju sova i skolan med min klass imorgon. Eller så mycket sova lär det nog inte bli, men vi ska iaf stanna i skolan över natten. Hihi! *ler* Så sovsäck & min stencoola dino kudde ska med!


Vadå att jag har Sveriges coolaste kudde ?

Nej hörrni, packa var det.. Och sen ska jag svänga förbi duschen för lite Julia Time! Rakning, skrubbning & inpackning.. Lite tid för migsjälv. Sånt alla tjejer behöver, eller vad säger ni brudar? Brukar ni också skämma bort er lite extra ibland?

PUSS! :*



NEW!


Ring från JC, nya favoriten!

T-Shirt med djup rygg, också från JC

L.O.V.E


PUSS!:*                                                                                                                                                    


K.Ä.R.L.E.K

Hemma från en riktigt skön dag! Mötte ju som sagt upp Sophie efter skolan för lite fika & småshopping, fick med mig en tröja & ring hem -BILDER KOMMER STRAX! Så nööjd!!
Vi avslutade dagen med snack på Café Storken. Supermysigt!


Sophie idag på Storken. Tycker så mycket om min syster!

PUSS! :*

Kiss i Sängen


Kajsa & jag just nu. Kameraglada !

Hola!

H
ar inte hunnit blogga försen nu, varit en riktigt duktig cheey idag och varit aktiv på lektionen & gjorde det jag skulle! ;)
Sitter iaf i skolan med alla guzzar, ska försöka plugga lite med Evelinn men det går inte så bra.. Haha!

Efter skolan möter jag upp lillasyster för lite småshopping! Mysigt!!

PUSS! :*



Webcam Nerd #1

Precis blivit klar & skickat in en svenskauppgift. Så skönt att ha den gjord! Har bara lite naturkunskap kvar nu sen är jag KLAR för idag!
Men tänkte gå & ta mig en lång och varm dusch först, värma upp mig lite.. Fortfarande frusen efter min promenad i regnet!

Allt handlar om att bjuda på sig själv.

Med uppsatt hår blir allt roligt .

PUSS! :*


Uppsala Är En Stor Vattenpöl

Hejsaan Svejsan!

S
itter i mitt kök med systrami och dricker smoothie & käkar köttfärssås ;)

Är superfrusen (önskar att jag kunnat ta mig ett varmt bad..) gick hem i ösregn. Tjugo minuter i ösregn, någon mer än jag som fått utstå detta lidande idag? *blink* Hela Uppsala, & Almunge, är en enda stor vattenpöl! Usch, tycker verkligen inte om det här vädret! :(

Måste sätta igång och skriva på lite skolarbeten nu. Suck på det.

PUSS! :*

Känns som att det är sånt här väder ute ..!

~ Som en stor fet säck

Känner mig som en stor, fet säck med potatis nu när jag intagit den vanliga platsen för tisdagshåltimmarna med mina spanish friends -i varsin soffa, med varsin dator, lurar i öronen med egen musik, sims spelande, godis & bloggande. Tänker däremot bryta den trenden nu. Måste plugga lite, suck..!
Slutar halv fem idag, får se om jag åker hem direkt eller om jag kanske drar runt på stan lite, måste ha ett par nya jeans.

PUSS!


To the left To the left

Sitter på spanskan och har konversationer på word med Kajsa, hah no lifers ! ;) Slutar om tre minuter! Sen har vi håltimme jaa00! Härligt.


Coolingarna själva !

PUSS! :*


You're Confusing Me

Ska gå och tvätta av mig sminket nu, sen bäddar jag ner mig för sömn. Är supertrött så det ska bli skönt att sova tidigt med tanke på att jag börjar tidigt imorgon.

Natti Natti Älsklingar ♥


PUSS! :*

Shuuu Brushääään !

Tjingeling!

P
recis kommit hem från bussen. Åkte ju in till stan, fick skjuts av mammi! Mötte upp Sophie och vi satt på hennes skola och snackade ett tag, åt matlåda, hihi, sen drog vi till Burger King med Cicci och käkade där, hihi tjockisar!
Framåt kvällen drog jag med Sophie och kollade på hennes dansträning & sen träffade vi Benne en stund. Trevligt!

Nu ska jag sätta mig med min mori & titta på ensam mamma söker (såå mysigt program ;)) och dricka glögg & äta pepparkakor! Christmas feelings!


PUSS! :*

bild i repris, jag & bästavän ^^


Sitter på bussen hem från stan, belysninge...

Sitter på bussen hem från stan, belysningen är trasig så det är mörkt. Verkligen älskar att åka bil (/buss) när det är mörkt..! Hihi! Skriver om dagen när jag kommer hem. PUSS! :*


Från & Med Du

Schenoos!

M
atlådan är nerlagd i väskan & jag har jättetråkigt. Ska inte åka försen om en halvtimme så jag har nothing to do. Eller aa, om inte ta egobilder och sjunga högt för mig själv räknas som att göra något *blink*



ja, vi har kul ..

PUSS!

Man blir aldirg förvånad

Ska ta & hoppa in i duschen nu och en ställa mig i köket och göra en sallad till Sophie. Fick ett sms av henne  imorse och efter fyra år som nära vänner så har jag lärt mig att aldrig bli förvånad av den bruden. Hihi!



Nej hörrni, nu måste jaga skynda mig in i duschen för att hinna göra allt jag ska göra innan jag ska åka in till stan.

PUSS! :*

I'm Up

Godmorgon!

V
aknade precis -åh vad jag älskar att vara ledig!!
Ska ta och göra lite frukost åt mig och min syster som också är hemma. Sen ja ni vet, plugga lite och så innan jag dunstar till stan för att träffa Sophie! Underbart ♥

För segt för att ladda upp bilder ,

PUSS! :*

Natti

Godnatt älskade läsare! Tar & lägger mig nu, imorgon är det plugg & träffa Sophie som gäller! PUSS!:*

Söndag Kväll

Som vanligt på söndagskvällarna är det först 3 trappor & sen hawaii 5-o med pappi + det mesta onyttiga, sockerfyllda som finns i huset här på bergquist place. Ikväll är det inte ett undantag. Ska fortsätta kolla på hawaii med pappi nu . Kvalitetstid!

PUSS! :*


Svensson Svensson

Sitter i min ensamhet & skrattar som aldrig förr åt Svensson Svensson. Aldrig sett det förut faktiskt, förstår däremot inte varför..? Verkligen min typ av humor!! Haha!
Blir nog detta som får sällskapa mig ikväll/inatt -ledig imorgon! Hur underbart är inte det? Tänkte däremot att ajg skulle plugga lite och så imorgon, få allt gjort liksom. Men får se om jag inte tar & hittar på något annat också, träffar någon i stan eller så..?


Tumme upp för svensson svensson & TBS som ger mig mina lediga dagar !


PUSS! :*

Dancing in the dark


Låten diggar vi starkt !

Är så fruktansvärt sötsugen, like usual! Funderar på att flytta mitt lata arshle från sängen till köket för lite bakning. Kladdkakssmet skulle sitta som ett smäck!!
Jag har riktig bloggtorka som ni kanske märkt .. Men jag ger er två av sveriges skönaste låtar! Börjar bli lite ganska så väldigt mycker kär i Dani M ;)




PUSS! :*

Oa hela natten

Godmorgon!

Ska ut på en promenad med hela feta familjen + farmor & farfar. Trevligt? Eller.. njaa är inte särskilt pigg på promenad just nu, men vad gör man inte? Känns nog bättre efteråt att inte legat i sängen och degat hela dagen lång!

Skönheten (den vita väggen) & odjuret


PUSS! :*

Ainatown

Lyssnar på musik & är lycklig!

På måndag har jag & Sophie fyra år. (17 oktober var första dagen vi sov över & efter det var vi så gott som oskiljaktiga, så 17 oktober varje år firar vi vår vänskap. Hihi!)
Nästa helg är det tjejkväll med det "gammla tjejgänget" Jag & tre underbara tjejer som hängde ihop hela tiden för några år sen. Det blir återförening så det ryker om det!
+ att på torsdag sover jag i skolan med klassen!

Veckan blir inte bättre ♥


Bästa & jag som nyblivna vänner, såå fula.. Haha!

PUSS! :*


Love Letter

Nyss kom min syster till mig och sa "Vad är det här?" samtidigt som hon räcker över en papperslapp till mig. Jag öppnar den ihopvikta lappen och skummar igenom texten. Vet ni vad det var?

När jag gick i femman skrev jag & vän brev till våra älskade (två grabbar vi förövrigt inte vågade prata med eftersom att dom var äldre än oss, men dom gick iaf på vår skola) däremot gav vi aldrig  breven till boysen utan vi svarade på dom själva. Dessa brev la vi sen under våra sängar mellan bräderna & madrasse, u know? Den sängen där jag la breven fick min syster för nåt år sen och idag så hittade hon det ända brevet som var kvar..

Alltså det var ett av mina brev som jag skrev när jag var 11 (!)



Kan inte låta er se vad jag skrev, på tok för pinsamt.. *blink*

PUSS! :*


in your head

Oj klockan tickar fram snabbare än jag trodde.. Tiden switchar förbi fort när jag har datorn i närheten..!
Gick ut en stund förut och usch så ofräsh jag känner mig nu, luktar eld och rök så att man säkert kan känna det på flera kilometers håll (!) Ska ta & hoppa in i duschen för att få bort lukten + för att känna mig lite fräshare.

Sen blir det middag med farmor & farfar! Trevligt!!


bilder från igår :')

PUSS! :*


Lay it on Me

Tjingeling!

S
itter i min säng och försöker överväga om jag ska gå ut och sällskapa min familj som tänder en brasa eller om jag ska ta mig en liten tupplur. Hmm..?
Men mjukisdressen är iaf på & temuggen inom räckhåll, tänkte att jag skulle leta efter lite fina saker att klicka hem!

PUSS sålänge ! :*


right now .


iloveyou sweetheart

Scheenos!

Förlåt för dålig uppdatering under dagen.
Farmor & farfar har kommit hit + att Ronyah ska sova här inatt så det har varit fullt upp!

Nu ska jag ha lite film mys med min lilla älskling :)

Blir nog inte så mycket mer bloggande ikväll, men ni får ha överseénde.

PUSS på er! :*




mitt hjärta & jag nyss ♥

14 / 10 -11

Hej!

Känns lite kämpigt att det är fredag och att jag ska iväg till skolan om tio minuter.. Har spanska men ska bara kolla på en film tydligen så det blir nog rätt chillat iaf!


just nu

Ska ge mig iväg till bussen nu, skriver när jag kommer hem och då kommer nog även farmor & farfar :)


PUSS! :*

Julkänsla

Tänkte att jag skulle mysa till det lite ikväll! Sitter i min säng invirad i favoritfilten och dricker mitt älskade glöggte, äter pepparkakor & clementin, måste medge att det käns som jul..!
Ska strax slå på the mummy, älskar de filmerna!! Kvällen blir inte bättre! ;)


Tycker lite synd om min lilsis som hoppar på kryckor, stackarn! Kanske träffar henne i helgen!

Gammal bild på oss!


PUSS! :*

Bönder odlar. Odlar bönder.

Hej!

Sorry för att jag inte bloggat idag, vart jättestressad imorse!
Skulle egentligen ha idrott nu, men jag sitter hemma för att jag fick feber och ja, orkade inte stanna kvar i skolan helt enkelt.
Ska slå på en film & kanske att jag tar & fixar naglarna. Får se!

Ni får en bild från matten idag, jag & Alex :p





PUSS! :*

Som ett Slag i Ansiktet.

Ååååh! Äntligen är jag klar med konditions uppsatsen och den är nu inskickad. Så skönt!!
Ska gå och tvätta av mig sminket och sen krypa till kojs. Ska verkligen försöka hinna med lite uppdatering imorgon bitti innan jag åker iväg mot skolan eftersom att jag inte tar datorn med mig.

PUSS! :*


Grönt, Runt, GOTT!

Försöker verkligen förstå mig på denna uppsats om kondition samtidigt som jag proppar i mig vindruvor. Mumma! Just uppsatsen går inte superbra om jag ska vara ärlig, att äta vindruvor däremot går toppentoppen! ;) *blink*



PUSS! :*

Touch my Tralala

Måste bara börja med att begklaga mig lite över Rasmus. Den skiten har fått mig att börja lyssna på Günther .. Haha!
Har iaf varit hemma ett tag & ska sätta mig och skriva uppsats om konditionsträning. Hujedamej vet inte alls hur det här kommer gå, men en sak har jag bestämmt mig för iaf.. Jag går inte ifrån datorn förns jag är färdig!!
Ifall ni undrar, så ja jag har fruktansvärt svårt att vara seriös på bilder!


PUSS! :*

Chillar gal1

Chillar galet med mina fina vänner Fien & Viktoria! :D



Visst är vi väl gulliga ? Hihih!

PUSS! :*

Sitter på bussen & dricker morgonkaffet nu...

2011-10-12_07_15 (MMS)

Sitter på bussen & dricker morgonkaffet nu. Minusgrader ute idag, hujedamej! Så kör på all black med undantag från halsduken. Drar nog & solar efter skolan idag också, ska bli skönt att inte vara lika vinterblek som jag är nu! PUSS! :*


Säg det till alla, jag är påväg!

Usch på att jag är dödstrött. Usch på att jag inte är ledig på fredag. Usch på att jag börjar nio imorgon. Usch på det mesta!


Fleecetröja, yeah! Haha, det är nog det fulaste plagget som finns, däremot det skönaste..
tur att jag bor där jag bor, här på landet går alla i bondstövlar och fleecetröjor ;)


PUSS! :*

kokkobalongo

Hej!

Är egentligen inte särskilt pigg på att blogga, är inte särskilt pigg på någonting just nu. Känner att jag börjar bli lite småsjuk.. Usch! :(

Har iaf hunnit både äta & städa mitt rum lite sen jag kom hem. Ska sätta mig med lite uppsatser nu, känns skönt att börja få min to-do-list lite kortare!! Däremot så fylls den ju på allt eftersom dagarna går.


Vill ha sommar, värme & den här lille killen ♥

PUSS ! :*


Sitter på bussen hem nu, är däremot fast i...

Sitter på bussen hem nu, är däremot fast i bilkö pga vägarbete.. Har redan stått still på samma plats i en kvart nu så har tagit fram datorn för att plugga lite. Man vet ju aldrig hur länge vi får stå kvar här (hörde att det tagit 30 MINUTER för någin igår!!) Skriver när jag kommit hem & fått i mig lite mat. PUSS! :*


^^

Efter lite klakomål från Fien så är jag nu tvungen att uppdatera bloggen lite *blink*
S
itter med Hanna & Evelinn på samhällskunskap och ska göra ett grupparbete.

Fien, jag vet inte vad jag ska skriva mer .. Hoppas du är nöjd sötnos ! ;*


Ni får en bild på snyggingen själv -fien!

Tack & Adjö, Orkar Inte Snö

Hejsan!

Ligger & halvsover i en soffa i skolan, samtidigt som jag lyssnar när mina vänner sitter och snackar snygga killar *blink*

Haha ;)

PUSS! :*

@ Español

Sitter på spanska nu, slutar om ca 25 minuter. Dessa verbböjningar! :@
Efter spanskan har jag suuperlång håla like usual! Får se vad jag hittar på då, kanske plugga lite & skriva klart lite uppsatser så att jag har gjort det sen när jag slutar. Lång dag idag, slutar ju tjugo i fem :(
Men hörrni, nu ska jag fortsätta traggla med mina spanska verb SUCK..!


PUSS! :*

Tired

Är supertrött så tar och bäddar ner mig nu. Orkade inte ens se klart filmen, haha? Men det är nog lika bra, ska upp 6.15 imorgon..!
 Godnatt på er underbaringar ♥

VB


Haha, ni som känner mig kommer märka hur äckligt nervös jag är.. Munnen går som en väderkvarn *blink*

VB när jag kör kommer snart upp!

Som rubriken säger så kommer det snart upp en videoblogg när jag kör! Är så sjukt stolt över mig själv att jag klarade av det!! Det var lite traggligt i början då jag inte fattade när jag skulle hålla in kopplingen eller bromsen osv.. Men sen kände jag mig som vägens kung! ;)

Nu är jag så mätt så att jag storknar! Har ätit för resten av månaden idag (!)
T
änkte iaf att jag skulle krypa ner i sängen & mysa lite framför en riktigt tjejfilm!

PUSS! :*


STOLT är bara förnamnet.. Det här kommer jag leva på länge ;)

JAG SKA UT & ÖVNINGSKÖRA (!)

Nu ska jag ut & sätta mig i bilen med pappi ..! Första gången jag kör!! Skriver mer sen.. om jag överlever ;) Hihi!


PUSS! :*


SUUUUPER GLAD & SUUUUPER TAGGAD !

Snabb Update

Scheena !

Ganska så precis hemkommen från skolan. Var en helchill dag med mycket skratt & trevliga människor!
Jag & Kajsan + några killar från klassen kom till museét där vi skulle vara ungefär 40 minuter för tidigt. Men ingen skada skedd, jag kan säga att vi hade det riktigt roligt ändå ;)

Nu ska jag ut i köket och förbereda lite, snart kommer mamma & min syster + Mormor, Linda & Ronyah och då ska vi ha tårtkalas *blink*
Lite senare kommer även pappa, morfar & Lukas för att äta middag här! Mys!

Fick earcuffen av Kajsa idag. Gulligt!

Visst är den snygg ?! :')


PUSS! :*

LYCKLIG!

Godkänner & svarar på era kommentarer ikväll, hinner inte nu!

Ska börja dra mig mot bussen nu, har inga lektioner idag ska bara på ett studiebesök på något museum.
Är på ett väldans bra humör idag. Springer runt & sjunger högt här hemma, dricker te och äter choklad -ensam hemma = WONDERFUL! Hihi !

Här har ni dagens outfit iaf :p

Kofta: H&M
Jeans: Vero Moda
Linne: GT

Nu rullar jag in mot staden. PUSS! :*

10 oktober 2011

Godmorgon!

V
äcktes av en sjungande familj imorse (traditioner..;)) Det tidiga väckandet känns nu däremot, är supertrött! Funderar på att lägga mig & sova nån timme till jag måste gå upp.. Får se, kanske sätter mig och pratar lite med mammi istället!

Mer uppdatering senare!
PUSS ! :*


*känner att jag inte fastnar på bild*


@

Sådär.. Har precis tvättat av mig sminket och krypit ner under täcket. Känns som en rätt bra ideé att sova nu faktiskt.
Imorgon kör vi på stenhårt! *blink*

Godnatt mina älsklingar :*

Skattjakt & Fårbesök

Här får ni bilderna från skattjakten med Ronyah. Sen hälsade vi även på fåren som går på ängen utanför mormor!


Ronyah försöker tyda min extremt fina skattkarta ;)


Stumpis med 'skatten' -Ronyahs Favoritpenna! Man tager vad man haver ;)

Matar fåren med äpplen ^^


S
ätter på en film med mammsen nu, puss! :*

Om 11 timmar & 59 minuter är jag 16, HAHA!

HAHA! Rubriken..? Men jag blir som den lilla femåring jag en gång var när jag fyller år ;) Hihi!

Precis kommit hem från mormor & min prinsessa. Vi har gått på skattjakt & matat får. Haha gulligt *blink* Bilder kommer senare, för känner att jag måste äta nu innan jag försmäktar!!

PUSS! :*


I fleecetröja & raggsockor eftersom pappa råkade stänga av värmen igår.. HAHA! Kallt som 17 hos mig just nu!

S M I L E

Hej på eder!

Inte orkat blogga tidigare idag, är sååå trött men förstår inte alls varför, sov nog tolv timmar inatt men ändå orkar jag knapt hålla ögonlocken uppe. Haha..!
Ska iaf börja göra mig iordning nu, jag menar jag kan ju inte ligga och sova hela min sista dag som 15åring *blink*

För exakt ett år sen. HAHA!

PUSS ! :*

Timon & Pumba


Haha, började lyssna på den här & blev bara depp.. HAHA! Men jag gillar'n ;)

N
ej, ska nog ta & krypa ner i sängen snart. Ögonen börjar väl snart gå i kors för att jag är så trött!

PUSS! :*


"
Hej jag heter julia och har inget liv"

Egoboost


Sitter här i mitt vardagsrum och boostar mitt ego till max, egobilder & pepptalk (haha) högt för migsjälv. Min familj måste tro att jag slagit i huvudet riktigt hårt.. Hihi!
Ronyah har åkt hem till mormor och jag sitter & väntar på att maten ska bli klar. Kött & potatis, mumma!

Idag är en sån där dag som jag bara kännt av min längtan efter en liten hund alldeles extra mycket.. Hittade den perfekta, bara det att den kostar 9.000 och dom pengar har jag verkligen inte nu..! Suck!

Vadå underbar ?

Det får ta och bli ett slut på mina besök på hemköp (som alltså sker flera gånger per dag) om jag någon gång ska kunna köpa mig en sån här liten skit. Åååh...


PUSS! :*

Titta vem jag har i bilen! Ä-N-T-L-I-G-E-N...

2011-10-08_13_37 (MMS)

Titta vem jag har i bilen! Ä-N-T-L-I-G-E-N ! ;)


Mot Arlanda

Nu åker jag iväg mot arlanda, inatt landar jag i Thailand Nej det gör jag inte, men om det ändå vore så, hade varit UNDERBART!! :D

Men mot arlanda ska jag nu iaf, hämta upp min prinsessa som jag snackade med i tele för en lite stund sen, precis innan hon gick på planet. Lilltjejen gör mig glad ♥




Right Now

PUSS! :*

buppilupp HAHA!

Godmorgon på er !

V
aknade nyss & är superstressad. Glömde helt bort att ställa klockan igår..! Ska vara på arlanda klockan ett för att hämta upp min moster & kusin!
Blir bara lite snabbupdate nu, slänger nog in ett litet inlägg innan jag åker.

PUSS! :*


F I N I S H E D

*puuh* Är nu helt klar i köket där jag tillbringat hela dagen. Är helt slut i både ben och armar efter att ha skuttat runt i köket och rört om i bunkar osv osv, ni fattar..? Födelsedagsförberedelser ;) Har nämligen ingen tid för sånt i helgen för då kommer min prinsessa till mig ända från Norrland! Åh som jag saknat henne!


Jag & Skruttis i sommras ♥


Ska sätta mig och äta pizza med min familj nu.

PUSS ! :*


Bland alla Plåtar

Schenoos!

S
tår i mitt kök bland plåtar, kavlar & mjöl! Här bakas det för fullt! Muffins, kakor, bullar och en massa annat smått & gott!!


Visst har jag gulligt förkläde? Hihi ;)

Nej hörrni, nu ska jag återvända till mina bullar!


PUSS!


Det Här Kallas Rubrik

Godmorgon!

Sitter i mitt kök och äter fukost -godaste målet på hela dagen!!

Jag & min man -mjölken! Haha ;)

Solen skiner ute så funderar på att ta en runda innan allt vad jag ska göra idag... Får se helt enkelt!
Fast först så tänker jag äta min frukost och se på It Takes Two ! Älskade den filmen när jag var liten men nu har jag inte sett den på fem år kanske..? Har ni sett den?

PUSS! :*

Galleri Gustafsson

Suttit & tittat på galleri gustafsson Så fruktansvärt rolig verkligen! Kan inte sluta skratta åt Bertil. Han är bra underbar! 

         DET HÄR ÄR KÄRLEK ♥


"& när man ligger här med paralyserad & blödande rumpa.." HAHA!


Haha, ni måste se i slutet när han ramlar..! Jag tror jag dör! HAHAHA!




Med det här säger jag godnatt!

PUSS ! :*

I wanna meet the one who makes it hard for me to breath

Godkväll!

K
änns som att klockan är mer än sju, måste bero på mörkret.. Usch! Tycker att hösten är supermysig, verkligen! Men när det börjar bli mörkt tidigt på kvällarna & det börjar ljusna sent på mornarna då, då får jag lite ångest över att jag inte bor i Grekland eller något annat land som har det varmt & ljust så gott som året runt!!

Sitter iaf i min älskade rosa mjukisdress, inte alls ovanligt nuförtiden, och kollar på lite kläder on the internet. Har blivit lite smått förälskad i Bik Bok's höstkollektion!

Lättroad cheey!


H E L G !

Toodeloo!

S
å underbart med helg! Veckorna går så fort nuförtiden, går ju bara i skolan halva måndag, tisdag, onsdag & torsdag. Det att jag har riktigt långa raster / håltimmar varje dag gör absolut inte att dagarna känns långa. Tvärtom! Superskönt verkligen!

Är hemma nu iaf, kokar ägg & kaffe för fulla muggar, ska sen sätta mig och titta lite på historian och idrott&hälsa uppsatserna så att jag har en början iaf.



PUSS ! :*

Mattelektion. Primtal, vem orkar ens komma...

2011-10-06_10_42 (MMS)

Mattelektion. Primtal, vem orkar ens komma det? Usch!


5 DAGAR KVAR!

Nedräkningen har börjat.. Jag fyller år om 5 dagar ! :D Haha!



S
lutade tidigare idag så kom hem för ett tag sen. Inte gjort någonting, men ska nog sätta på en film eller nåt nu och sen sova tidigt. Är super trött!


Jag orkar inte ladda upp bild *

PUSS ! :*

Svar på (JONAS) frågestund ;)

Förra inlägget var en gästblogg från JONAS. Men vi kör väl på svar iaf..? Ofc!  Svarar på alla frågor (även dom som kom till mig facebook ;) )

Tina: VEM ÄR BÄST I KLASSEN? TRIVS DU I KLASSEN? :D
- måste ju säga att alla är grymma och ja, jag trivs superbra i klassen! :D 

Helikopter: Hur många kaniner har du våldtagit?
- Hmm.. Håller ju inte räkningen.. men skulle tro på.. 20 - 25 ?

Rasmus: Kåt?
- Det vet du !

Rebecca: Hej Julia, vem är den där Jesper Wiessing?
- Jesper är en kompis från min förra skola

Kajsa: Och vad har ni för slags relation.? ;D 
- Vi är som sagt bara vänner :')

                                                                            HAHAHAHAHA!


blogg by Julia

nu när jag har lite bloggtorka tänkte jag berätta lite om mina bästa delar om vi säger så. vi kör frågestund på en gång! fråga vad ni vill, jag svarar ärligt! gärna om såndant som är lite snaskigt om vi säger så (a) skriv annars på facebook, svarar direkt

pusspuss

Äppelkaka som ser ut som Bajs


Rasmus & moi, haha!

Sitter i skolan och har mer än en timmes rast tills nästa lektion. Jippie! Jag vet inte vad jag ska skriva, bloggtorka till hundra procent!

PUSS ! :*


Ä N T L I G E N !

NU har jag precis blivit klar med den sista engelskan för tillfället. ÄNTLIGEN ska jag få sova. Jag är så trött så att jag nog dör snart, om jag inte får sova vill säga .


PUSS & godnatt! :*


Trött, Trött På Dig.

Hej!
Kom precis hem från schkulan, fick sluta tidigare, lovely!

Ska skriva klart mitt CV och någon sak på engelska for now och sen, jag sen vet jag inte riktigt. Tror jag skippar dagens powerwalk. Är på tok för trött för den idag..! Sätter nog på en film, äter lite bullar och sover. Kommer sitta finte!

Ni får bild från samhällen :p

Kajsa, jag & Rebecca .

PUSS ! :*

Påväg mot Forsa Bageri. Kanelbullens dag i...

2011-10-04_09_29 (MMS)

Påväg mot Forsa Bageri. Kanelbullens dag idag ju! *blink*


HAHA FEL VIDEO LÄNGRE NER, MEN JAG ORKAR INTE LADDA UPP DEN RIKTIGA NU.. NI FÅR DEN IMORGON ISTÄLLET :D

.

NATURKUNSKAPEN = CHECK!


happy girls
Nu har vi gjort klart naturkunskapen, tacka gudarna för videosamtal!
NU ÄR VI KLARA I ALLA FALL !


Dagen

Hej!
Mötte ju som sagt upp Sophie efter skolan. Vi gick och satte oss i stadsparken och pratade om allt och inget. Sen hittade vi även fyra ankor som vi döpte, matade och lekte med. Haha! Gulliga tjejor ;)

Här har ni en video från idag när Sophie matar sin fågel som hon döpte efter sin pojkvän Joel.



Nu ska jag webba med Kajsan för att skriva klart vår Naturkunskap som ska vara inlämnad ikväll. Hihi!

PUSS!  :*


bööööp

Schenoos!

S
itter i skolan nu & har roligt. Haha, eller..?
Efter skolan möter jag upp Sophie & sällskapar henne ett tag. Mys!


Kajsa, Jonas & jag

Lättroade cheeyor in action ;)

PUSS! :*


Sneakpeak på dagens outfit. Ska precis hop...

2011-10-03_11_07 (MMS)

Sneakpeak på dagens outfit. Ska precis hoppa på bussen till skolan. Har bara två timmar natur idag. Skönt fast njaae, fattar nada liksom..! Haha, puss på er underbara! :*


Härliga Måndagsmorgon!

Gormorgon på er mina fina läsare ♥

Sitter i mjukisdressen och äter fukost. Älskar måndagar, börjar ju inte försen 12.15 så det blir sovmorgon till 100 %
Ska ta och äta upp frullen och rulla vidare till badrummet för sminkning & hårfixning!
PUSS! :*


Nyvaken & morgonsvullen .. vackert, hah!


P.U.S.S

Sitter och kollar på Hawaii 5-O med min padre.
Tog en springtur när jag pluggat färdigt också. Så skönt att röra lite på sig efter att ha suttit framför datorn hela dagen..!
Ja, sen har jag gjort mina vanliga söndagsrutiner. You know what I mean, huh? + Gustavsson 3 trappor, Time Out & ja nu Hawaii :P

Går nog och lägger mig snart, suuuperdupermegajättetrött! Så ingen mer uppdatering idag..

PUSS! :*

*går inte ladda upp bilder.. jippie. -.- *

Du är Unik. Precis som alla Andra

Åååh! Jag är så less på denna Naturkunskap! För det första är det ju fruktansvärt tråkigt.. Och för det andra så förstår jag ingenting. Nu tragglar vi vidare! SUCK..!


2 / 10 -11

Godmorgon ♥

Sitter i sängen och har precis fått i mig lite frukost.
Tanken är att jag ska plugga idag.. Skriva lite uppsatser och så, så att jag har det gjort sen! Så nu ska jag faktiskt stänga av mitt internet så att jag inte kan sitta ute på facebook eller fastna i bloggläsande. Nu kör jag plugg fullt ut!


saknar Gotland med dessa underbara människor ..


1 Oktober 2011

Schenoos!

Har lämnat av Jesper på bussen nu, och vi har haft det skojigt, hihi! Nej då men vi satt i mer än en timme och lekte med webcamen, nolifers hejsan! Sen har vi bara legat och pratat och haft det trevligt! Mys!


Ända bilden ni får från idag, alla andra är to much .. no brain liknande typ .. ;)




Titta vad jag fick av mamma nyss, känns som om det passade in på mig ..


Förresten det är 1:a oktober idag, sjukt! Känns verkligen inte som det då det varit ungefär 27 grader hos mig idag och jag gått runt i linne . Haha, sen fyller jag år om tio dagar , feels good! ;)

PUSS ! :*

.

Heejsan!

Lite snabb uppdatering nu då ;)

Jesper är här och vi sitter och tar egobilder , haha nolifers ? Absolut! Skriver mer när pojken åkt hem!

PUSS ! :*

TÖNT #1

Sitter vid pappas dator och tittade igenom alla mina gamla bilder som jag har på den här datorn & hittade denna bild. HAHAHA! Tåget hem från Gotland med 9A

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Tönt? Nej absolut inte! ;)

Nej hörrni, ska gå och klä på mig något annat än min mjukisdress + sminka mig lite innan jesper kommer.

PUSS ! :*

 


Dagens Planer

Hej alla söta, fula, små, stora, arga & glada människor!

Har precis plockat iordning lite i mitt rum, ska ta och dammsuga lite också så att det bli riktigt fint! *blink*

O
m kanske en halvtimme kommer Leo med sina föräldrar och lillebror och är här en liten stund innan dom ska vidare. Lagom till det kommer Jesper hit. Ingen aning om vad vi ska göra men vi hittar nog på nåt!

Nu ska jag dansa vals med dammsugaren! ;)


Snyggingen själv , haha !


PUSS ! :*


RSS 2.0